Dodaj do ulubionych

modrooka-jesteś?

03.08.05, 12:20
Obserwuj wątek
    • modrooka Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 12:22
      normalnie jestem i też założyłam wątek :D
      • wadi77 Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 12:34
        bardzo się ciesze tylko powiedz jak to jest ze zawsze jak spotykamy sie na
        forum to dyrektor mi tu wpada
        • modrooka Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 12:38
          śjakieś fatum ;)
          • wadi77 Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 12:38
            napewno nie juz sie uporałem z losem araczej jego przeciwnościami
            • wadi77 Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 12:44
              wiec juz mam luzik
              • modrooka Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 12:49
                Nie chcę cię straszyć, ale zaraz może przyjść jeszcze raz. Udawaj chociaż, że
                jeszcze się nie uporałeś to może ci nie da dokładki
                • wadi77 Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 12:51
                  nie juz nie przyjdzie bo pojechał na zarzad i mam spokój do 14.30
                  • modrooka Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 13:00
                    Acha, a więc kota nie ma i myszy harcują. To powiedz co w takich chwilach
                    dzieje się w biurze?
                    • wadi77 Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 13:03
                      najczesiej polityka i dysputy o wszystkim i niczym ale raczej nic sie nie
                      zmienia jak dyrektor przyjezdza tylko wtedy sie zawsze cos znajdzie do roboty
                      • modrooka Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 13:22
                        Czyli generalnie w normie
                        A ja w tej chwili cierpie na niedobór cukru w organiźmie ale nie chce mi się
                        iść do sklepu. masz może na zbyciu liona?
                        • wadi77 Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 13:23
                          nie mam tylko cukierki to co mam wpasc do Ciebie
                          • modrooka Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 13:34
                            A jakie cukierki? Bo wiesz, ja nie wzystkie lubię
                            • wadi77 Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 13:36
                              brando z goplany
                              • modrooka Re: modrooka-jesteś? 03.08.05, 13:38
                                Ok, mogą być
                                • wadi77 modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 13:39
                                  wiec teraz tylko pozostało mi sie u Ciebie pojawic ale jak
                                  • modrooka Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 13:43
                                    A masz może wpobliżu jakiś teleporter?
                                    • wadi77 Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 13:44
                                      mam nad głową jakies pudełko ale z tego co wiem to drukarka
                                      • modrooka Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 13:47
                                        Może jest w jakimś innym pokoju, popytaj :D
                                        • wadi77 Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 13:48
                                          i mnie wywala za cikawosc dzieki moze wole sie udac innym srodkiem lokomocji
                                          • modrooka Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 13:59
                                            To brak mi pomysłu na szybkie przetrasportwanie cukierków do mnie, bo ja juz na
                                            prawdę potrzebuję tych słodkości.
                                            • wadi77 Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 14:01
                                              moze lepiej idz do tego sklepu napewno szybko wrócisz
                                              • modrooka Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 14:04
                                                No to chyba najlepszy pomysł wobec niemożliwości teleportacji.
                                                • wadi77 Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 14:16
                                                  lec pocvzekam albo juz poleciałas tez poczekam byle wróc przed 15
                                                  • modrooka Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 14:26
                                                    Ok, już jestem i jestem bardzo zadowolona bo już wcinam pysznego czekoladowego
                                                    loda :)))
                                                  • wadi77 Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 14:27
                                                    a mnie chyba cos łapie poprostu gardło mnie boli i mam katar a moze to dlatego
                                                    ze jeszcze dzisiaj nie paliłem
                                                  • modrooka Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 14:30
                                                    Nie no to nie ulega wątpliwości
                                                  • wadi77 Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 14:32
                                                    tak powaznie chyba bede chory a moja zona juz niema urlopu i co ja zrobie kto
                                                    sie mna bedzie opiekował
                                                  • modrooka Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 14:37
                                                    Nie no to poważna sprawa. I co ty teraz zrobisz? Chyba nie będziesz sobie sam
                                                    parzył herbatki???!!
                                                  • wadi77 Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 14:39
                                                    a jakiem mam wyjscie ale to juz tak jest tylko praca i praca a tu maz w
                                                    potrzebie
                                                  • modrooka Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 14:44
                                                    Biedaku ;)
                                                  • wadi77 Re: modrooka- gdzie jesteś? 03.08.05, 14:44
                                                    no nie niemoge az tak narzekac jak mialkem dziurke w zwbie to mi pomogła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka