bravo5 05.08.05, 11:09 WITAM! Mam 33 lat, jestem wolny i szukam fajnej dziewczyny z Warszawy lub okolic.Jestem normalnym facetem, jakich sporo chodzi po ulicach...... .....ale mam jedną zaletę...........szukam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:00 Tak, szukam dziewczyny z ŁODZI, nie z Warszawy, Z ŁODZI, Z ŁODZI, Z ŁODZI !!! Widzę , że jednak na wiele fajnych, które chciałyby choćby napisać ....nie ma. Czy wszystkie pojechałyście nad morze w ten weekend????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:02 Moze zadnej z Lodzi Lodzi Lodzi nie ma ? A z Lodzi nie chcesz ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:04 Ja jestem z Łodzi, Łodzi, Łodzi, no ale jak szukasz z Łodzi, Łodzi, Łodzi to trudno... <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:10 Cze Wredna, już Ciebie lubię! Tak , z Łodzi, z miasta Łodzi szukam. Masz ode mnie już wiadomość na skrzynce. Żałuję, że mnie nie ma, ale jak wrócę, zapraszam na Pietrynę do rana! pa,pa Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:17 Odezwiesz się? może nie jesteś taka wredna.......napisz mi na Em kilka słów o sobie please. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:20 mhmm jednego ojca już mam ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
welek.welek Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:06 Widzę, że umiejętność kopiowania posiadłeś.... pozdrawiam. Sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:11 Moze chlopak jest niesmialy...rowniez przed kompem ; ) Ale jesli welek.welek chcesz, to zawsze mozesz do sadu go o plagiat ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:12 Dzięki welek, dałeś mi impuls do poszukiwań, nie gniewaj się za kopię. Życzę powodzenia z Warszawie, życz mi w Łodzi . cześć Odpowiedz Link Zgłoś
kocica26 Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:18 Epidemia jakas czy co ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:21 Epidemia tego typu jest POZYTYWNA! Jesteś z Łodzi Kotku? Przyłącz się! bravo! Odpowiedz Link Zgłoś
kocica26 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:25 nie spelniam Twoich wymagan ;-) wawa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:32 Zaczynam myśleć, że chyba czas przeprowadzić się do Warszawy...Tam wyniki poszukiwań są dziesięciokrotnie lepsze, popatrz na kilka postów poniżej......... Stolica górą ... Czy nie spełniasz........tego NIGDY nie wiesz ! bravo Odpowiedz Link Zgłoś
kocica26 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:34 tak szybko sie poddajesz? w lodzi na pewno sa fajne dziewczyny. musisz moze troche poczekac. na to, co wartosciowe, warto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:38 Nigdy się nie poddaję! A poza tym mam dużo szczęścia i powodzenia, więc na pewno napisze ta JEDNA, NAJ....! Nigdy nie mów nigdy: w tej chwili siedzę sobie przed kompem na Sadybie i być może jesteśmy bardzo blisko siebie.... Szkoda, że pogoda tu taka kiepska, jutro nad morze...... Keep your chin up sweety ! Odpowiedz Link Zgłoś
kocica26 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:41 az tak blisko siebie nie jestesmy ale daleko tez nie ;-) ale dlaczego nie probujesz kogos poznac tak bardziej normalnie a nie przez net? mniejszy wybor ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:48 akurat mam chwilę i "sprowokował" mnie post warszawski. Tak naprawdę to nie wierzę w poszykiwania netowe. Normalne wyjście do pubu jest lepsze, prawdziwe, żywe, rzeczywiste, a nie tylko wirtualne i niewiadome. W Wawie bywam w weekendy, może się kiedyś spotkamy... bravo Odpowiedz Link Zgłoś
kocica26 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:52 w zyciu wszystko jest mozliwe ;-) w necie przeciez nawiazujesz tylko kontakt a co bedzie potem i tak zalezy od tego jak wyjdzie spotkanie w realu. ale na pewno nawiazanie jakiejkolwiek znajomosci jest tutaj latwiejsze ;-) dajesz sobie ogloszenie i czekasz na odpowiedz ;-) a propos, jak Ci idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 14:06 Nie liczę na nic, wrócę z wakacji opalony, wypoczęty i naładowany energią to pojawię się w najfajniejszych miejscach w łodzi i napewno skrzyżuję spojrzenia z jakąś slodką, która......wróciła z wakacji. Opalona, wypoczęta i naładowana energią....... Może na swojej skrzynce znajdę jakąś wiadomość.......? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 16:12 Na wiadomosc ode mnie nie licz.. uff ale mam intuicje, wiedzialam ze TAKI typ. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 20:49 Nie liczę na nic wredna.suko, czyś nie czytała ?! Na wiadomość od Ciebie także! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 20:51 no wlasnie nie czytalam, wiesz na niektore lektury po prostu szkoda mojego cennego czasu i fatygi... Odpowiedz Link Zgłoś
dupek.jak.kazdy.facet Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 21:37 Nie chcę robić za swata, bo to trochę prowincjonalne, ale jakiś tydzień temu desperacko poszukiwała faceta łodzianka o nicku kinescada7 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=27066692&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
dupek.jak.kazdy.facet Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 21:39 O, tu jest że z Łodzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=26946585&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 06.08.05, 10:58 Bóg zapłąć dobry człowieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 21:39 jeju tylko nie dwaj tu tez mojego linka, tez szukalam, ale odwoluje !! Odpowiedz Link Zgłoś
dupek.jak.kazdy.facet Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 22:39 Ciebie oszczędzę oczywiście. Przecież ty nie jesteś aż taka zdesperowana. Odpowiedz Link Zgłoś