Dodaj do ulubionych

Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!!

05.08.05, 11:09
WITAM! Mam 33 lat, jestem wolny i szukam fajnej dziewczyny z Warszawy lub
okolic.Jestem normalnym facetem, jakich sporo chodzi po ulicach......
.....ale mam jedną zaletę...........szukam!

Obserwuj wątek
    • bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:00
      Tak, szukam dziewczyny z ŁODZI, nie z Warszawy, Z ŁODZI, Z ŁODZI, Z ŁODZI !!!
      Widzę , że jednak na wiele fajnych, które chciałyby choćby napisać ....nie ma.
      Czy wszystkie pojechałyście nad morze w ten weekend????!!!!
      • juras999 Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:02
        Moze zadnej z Lodzi Lodzi Lodzi nie ma ? A z Lodzi nie chcesz ? ; )
        • wredna.suka Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:04
          Ja jestem z Łodzi, Łodzi, Łodzi,
          no ale jak szukasz z Łodzi, Łodzi, Łodzi
          to trudno... <lol>
          • bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:10
            Cze Wredna, już Ciebie lubię!
            Tak , z Łodzi, z miasta Łodzi szukam.
            Masz ode mnie już wiadomość na skrzynce.
            Żałuję, że mnie nie ma, ale jak wrócę, zapraszam na Pietrynę do rana!
            pa,pa
          • bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:17
            Odezwiesz się?
            może nie jesteś taka wredna.......napisz mi na Em kilka słów o sobie please.
            • wredna.suka Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:20
              mhmm jednego ojca już mam ;))))
    • welek.welek Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:06
      Widzę, że umiejętność kopiowania posiadłeś.... pozdrawiam. Sukcesów
      • juras999 Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:11
        Moze chlopak jest niesmialy...rowniez przed kompem ; ) Ale jesli welek.welek
        chcesz, to zawsze mozesz do sadu go o plagiat ; )
      • bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:12
        Dzięki welek, dałeś mi impuls do poszukiwań, nie gniewaj się za kopię.
        Życzę powodzenia z Warszawie, życz mi w Łodzi .
        cześć
    • kocica26 Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 13:18
      Epidemia jakas czy co ;-)
      • bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:21
        Epidemia tego typu jest POZYTYWNA!
        Jesteś z Łodzi Kotku?
        Przyłącz się!

bravo!
        • kocica26 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:25
          nie spelniam Twoich wymagan ;-)
          wawa ;-)
          • bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:32
            Zaczynam myśleć, że chyba czas przeprowadzić się do Warszawy...Tam wyniki
            poszukiwań są dziesięciokrotnie lepsze, popatrz na kilka postów poniżej.........
            Stolica górą ...
            Czy nie spełniasz........tego NIGDY nie wiesz !

bravo
            • kocica26 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:34
              tak szybko sie poddajesz? w lodzi na pewno sa fajne dziewczyny. musisz moze
              troche poczekac. na to, co wartosciowe, warto ;-)
              • bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:38
                Nigdy się nie poddaję!
                A poza tym mam dużo szczęścia i powodzenia, więc na pewno napisze ta JEDNA,
                NAJ....!
                Nigdy nie mów nigdy: w tej chwili siedzę sobie przed kompem na Sadybie i być
                może jesteśmy bardzo blisko siebie....
                Szkoda, że pogoda tu taka kiepska, jutro nad morze......
                Keep your chin up sweety !
                • kocica26 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:41
                  az tak blisko siebie nie jestesmy ale daleko tez nie ;-)
                  ale dlaczego nie probujesz kogos poznac tak bardziej normalnie a nie przez net?
                  mniejszy wybor ;-)
                  • bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:48
                    akurat mam chwilę i "sprowokował" mnie post warszawski.
                    Tak naprawdę to nie wierzę w poszykiwania netowe.
                    Normalne wyjście do pubu jest lepsze, prawdziwe, żywe, rzeczywiste, a nie tylko
                    wirtualne i niewiadome. W Wawie bywam w weekendy, może się kiedyś spotkamy...

bravo
                    • kocica26 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 13:52
                      w zyciu wszystko jest mozliwe ;-)
                      w necie przeciez nawiazujesz tylko kontakt a co bedzie potem i tak zalezy od
                      tego jak wyjdzie spotkanie w realu.
                      ale na pewno nawiazanie jakiejkolwiek znajomosci jest tutaj latwiejsze ;-)
                      dajesz sobie ogloszenie i czekasz na odpowiedz ;-)
                      a propos, jak Ci idzie?
                      • bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 14:06
                        Nie liczę na nic, wrócę z wakacji opalony, wypoczęty i naładowany energią to
                        pojawię się w najfajniejszych miejscach w łodzi i napewno skrzyżuję spojrzenia
                        z jakąś slodką, która......wróciła z wakacji. Opalona, wypoczęta i naładowana
                        energią.......
                        Może na swojej skrzynce znajdę jakąś wiadomość.......?
                        • wredna.suka Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 16:12
                          Na wiadomosc ode mnie nie licz..
                          uff ale mam intuicje, wiedzialam ze TAKI typ. ;))
                          • bravo5 Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 20:49
                            Nie liczę na nic wredna.suko, czyś nie czytała ?!
                            Na wiadomość od Ciebie także!
                            • wredna.suka Re: Szukam fajnej.................... z ŁODZI !!! 05.08.05, 20:51
                              no wlasnie nie czytalam,
                              wiesz na niektore lektury po prostu szkoda
                              mojego cennego czasu i fatygi...
    • dupek.jak.kazdy.facet Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 21:37
      Nie chcę robić za swata, bo to trochę prowincjonalne, ale jakiś tydzień temu
      desperacko poszukiwała faceta łodzianka o nicku kinescada7

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=27066692&v=2&s=0
      • dupek.jak.kazdy.facet Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 21:39
        O, tu jest że z Łodzi:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=26946585&v=2&s=0
        • wredna.suka Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 06.08.05, 10:58
          Bóg zapłąć dobry człowieku :)
      • wredna.suka Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 21:39
        jeju tylko nie dwaj tu tez mojego linka,
        tez szukalam, ale odwoluje !!
        • dupek.jak.kazdy.facet Re: Szukam fajnej.................... z ŁÓDZI !!! 05.08.05, 22:39
          Ciebie oszczędzę oczywiście. Przecież ty nie jesteś aż taka zdesperowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka