agent006 08.08.05, 22:02 lubię wieczory Lubię się schować na jakiś czas I jakoś tak, nienaturalnie Trochę przesadnie, pobyć sam Wejść na drzewo i patrzeć w niebo Tak zwyczajnie, tylko że Tutaj też wiem kolejny raz Nie mam szans być kim chcę" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charliecharlie Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:06 i nawet kiedy bede sam nie zmienie sie to nie moj swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:08 Noc, a nocą gdy nie śpię Wychodzę choć nie chcę spojrzeć na Chemiczny świat, pachnący szarością Z papieru miłością,... Odpowiedz Link Zgłoś
charliecharlie Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:14 gdzie Ty i ja i jeszcze ktos nie wiem kto chcialby tak przez kilka lat zbyt zachlannie i troche przesdnie pobyc sam... Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:47 W ciszy poranka jest nadzieja otwierasz okno pełne słońca jeszcze nie jestes wcale pewna czy przebudziłaś się do końca Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:53 Stanęłam w pełnym słońcu — w powodzi promieni, Rozgrzanych do białości, zanurzona prawie Po pas — w pachnącej, świeżej, żywiołowej trawie, Zrywając snopy kwiatów, błyszczących w zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:56 "Wiem, że moja tęsknota, niby szkapa źrebna, Wlekąc mię, wyda na świat płód nowych udręczeń. W tym mój tryumf, że jestem niestrudzony klęczeń Twej krasy! Kochajże mnie! Nuże do pieszczoty! Potwór błaga cię o nią! Przyjm moje zaloty! Wnijdź naga i bezwstydna w mej nędzy bezdomność I tak pieść, by wargami pożreć mą ułomność! " Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:07 Wtul mnie w swój oddech Zabierz tam Gdzie należę tylko do Ciebie Rozkołysz mnie w westchnieniach l zapomnij o Wschodzie słońca.............. Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:09 Przez wysokie wrota, Przez moczary, błota, Drogą nie chodzoną, Łąką nie koszoną, Przez nocy kordony, Wielkanocne dzwony, Nie wzywany, Nie mnie sądzony — Na wieczerzę do mnie przyjdź Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:12 Wlazl kotek na plotek i mruga taka to piosenka nie dluga nie dluga, nie krotka lecz w sam raz posluchaj koteczku jeszcze raz wlazl kotek... Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:21 kotek_mru napisała: > nataan,kotkow sie nie czepiaj;DDDD alez to oczywiste... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:13 Pani pachnie jak tuberozy. To nastraja i to podnieca. A ja lubię zapach narkozy, A najbardziej - gdy jest kobieca Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:16 Na wierzy poloc wybila... agent w srebrnej zbroi, lezac u stop swojej dziewoi... ona pijac, jedzac polendwice daje trzymac sie za.... noge... :) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:26 oj agent, po wczorajszym seansie tanecznym nie masz szans na absolutnie zadne samotne wieczory ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:27 mogę powiedzieć jedno: nadaje się do zadań specjalnych...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:28 esterka8 napisała: > oj agent, po wczorajszym seansie tanecznym nie masz szans na absolutnie zadne > samotne wieczory ;)))) a Ty skad wiesz?? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:29 esterka8 napisała: > oj agent, po wczorajszym seansie tanecznym nie masz szans na absolutnie zadne > samotne wieczory ;)))) tez go maltretowalas?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:35 ja tylko oglądałam;))) było na co popatrzeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:37 esterka8 napisała: > ja tylko oglądałam;))) było na co popatrzeć!!! jakos Ci nie wierze... :P Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:39 ale nie wierzysz, że tylko patrzyłam, czy ze było na co popatrzeć?? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:41 esterka8 napisała: > ale nie wierzysz, że tylko patrzyłam tak > ze było na co popatrzeć?? nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:43 i tu musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie, bo widać jesteś dosć niezdecydowany...;))) jesteś takim niedowiarkiem ogólnie? może w ogóle nie wierzysz w to, co Ci mówią ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:46 esterka8 napisała: > i tu musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie, bo widać jesteś dosć > niezdecydowany...;))) jesteś takim niedowiarkiem ogólnie? może w ogóle nie > wierzysz w to, co Ci mówią ludzie? ojej... jak bym na kozetce juz lezal... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:47 to się proszę odprężyć i wsłuchać w samego siebie być może jakos zaradzimy tym Pana niedowiarom;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:49 bo to wszystko zaczelo sie jak chodzilem do przedszkola... i byla tam pani kasia od lezakowania.. Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:50 och... widzę, że to wywarło na Pana ogromny wpływ... w jakim kolorze były leżaki? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:52 byly zielone ale to chyba o pania kasie chodzi.. ona miala te takie no tutaj, te y, zz tym... no... Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:54 do pani Kasi dojdziemy po tych leżakach, bo chyba chodzi o to, że Pan z tą panią Kasia na tych zielonych leżakach.... ach, co ona miała... moze oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:55 moze oczy, ja nie wiem, w kazdym razie te oczy nosila w takim cudownym rozowym staniku.... Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:57 a pamiętasz coś oprócz tych oczu w różowym staniku? coś z tej pani Kasi? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 22:58 sliczne rude, krecone wlosy.... bardzo masywne loki, odziwo delikatnie splywaly po lekko piegowatych polikach... Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:00 no ja ekspertem nie jestem, ale faktycznie chyba jest co pamiętać...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:04 no jest.....miala taka fajna brode i wlosy pod pachami.... :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:07 łooo matko, i teraz takie problemy w życiu dorosłym przez to? no cóż można to jakos wytłumaczyć.. w tamtych latach ciężko było o maszynkę do golenia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:11 ale ona mnie do snu lulala.....:) przytulala do oka... potem dawala mi buzi w policzek do tej poy budze sie w nocy zlany potem i z wrazenie, ze cos nie kluje w polik...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:16 należy wziąć misia do spania i w razie takiego snu przytulić się do misia i zasnać na nowo;))) p.s. ale głupoty pierniczymy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:19 esterka8 napisała: > należy wziąć misia do spania i w razie takiego snu przytulić się do misia i > zasnać na nowo;))) jest pewien problem - nie mam misia... :):) > p.s. ale głupoty pierniczymy ;))) ja tu si przed Toba otwieram, a Ty, ze glupoty... :( Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:23 misia mogę jakoś zapodać, mam takiego ślicznego;))) P.S. przegiąłeś z tymi kłakami spod pachy, trąca przesadą;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:25 esterka8 napisała: > przegiąłeś z tymi kłakami spod pachy, trąca przesadą;)))) tak to jest jak sie zwierzasz czlowieku przewrazliwionej kobiecie :P:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:26 nie przewrażliwionej tylko czułą na przesadę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:28 hmmmm... przewrażliwiona jest wtedy, kiedy nie ma racji co do podejrzeń, a czuła na przesadę wtedy, kiedy faktycznie rozmówca za bardzo koloryzuje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:31 ale wlasnie miala takie klaczyska wstetne... potworne, makabryczne, odrzucajace.. blbllelbelleleleleleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: "Wiesz, 08.08.05, 23:32 a w szkole podstawowej, czy były juz panie bez kłaków? Odpowiedz Link Zgłoś