Dodaj do ulubionych

Esterka dzięki!

09.08.05, 08:14
:))))))
Obserwuj wątek
    • konrado80 a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 11:01
      juz nikt mnie tu nie lubi :(
      • khinga Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 11:02
        mnie chyba też nie!!
        • neita33 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 11:03
          ale Wy głupoty piszecie;))
          • konrado80 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 11:08
            ja tylko stwierdzam fakty :P
            • kotek_mru Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 11:11
              konradku,przeciez ja Cie lubie;))))
              teraz o usmiech poprosze...koniec dnia moze przyniesie cos miłego:)
              pozdrawiam:)
              • konrado80 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 11:26
                hej ;))
                • kotek_mru Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 11:33
                  i o to mi chodziło:)
                  a teraz znikam popracowac troche...miłego dnia;))
            • neita33 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 11:41
              i co lepiej już?
              • konrado80 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 14:33
                moze ;)
                • trzpiot_1 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 14:39
                  Lepiej już być nie może! ;))
                  • wadi77 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 14:41
                    zawsze moze byc lepiej
                    • trzpiot_1 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 15:28
                      Praktyka wskazuje, że to się rzadko sprawdza, więc lepiej myśleć, że gorzej być
                      nie może, co oznacza, że jest całkiem dobrze ;)
                  • konrado80 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 14:45
                    raczej gorzej
                    a gdzie zes sie podziewala?
                    tyle czasu bez nas :>
                    • trzpiot_1 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 15:26
                      Tak sobie trzpiotam tu i tam, no i właśnie przelotem wpadłam tu :)
                      • konrado80 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 15:33
                        no wiesz, tak bez zapowiedzi :P
                        • trzpiot_1 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 15:41
                          Nie mów, że chcesz mi otworzyć w negliżu? :)
                          • konrado80 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 15:55
                            czasem spie nago, wiec... ;)
                            • trzpiot_1 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 15:59
                              Och! Może zasłoń się kotkiem, zanim oczy wyjdą mi z orbit? ;)
                              • konrado80 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 16:02
                                ale czasem wczesniej wychodzi na dwor, albo nawet nie spi ze mna
                                wiec nie mam kim, czym sie zaslonic ;)
                                • trzpiot_1 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 20:10
                                  Koniecznie muszę kupić Ci fortepian! :)
                                  • konrado80 Re: a ja nic nie dostalem :(( 09.08.05, 23:52
                                    a co ja z nim bede robil? :)
    • esterka8 Re: Esterka dzięki! 09.08.05, 22:26
      nie ma za co, mam nadziję że się podoba? swoją drogą to popatrz jaki odzew
      miałaś na to, że mi podziękowałaś ;)))
      Konrad ja Cię bardzo lubię;)))
      • konrado80 Re: Esterka dzięki! 09.08.05, 23:53
        esterka8 napisała:

> Konrad ja Cię bardzo lubię;)))
        to cos kiepsko sie starasz :P
        • neita33 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 08:11
          Podobały się i to bardzo:))))
          swoje Ci wyślę jak będę mieć aktualne

ps.monitor tym razem nie ucierpiał<hahaha>,coraz lepiej Ci idzie;)))
          • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 14:31
            no bo to już mój maż się postarał, żeby było oki;))) ja tylko wlepiłam jako
            załączniki- to umiem ;)))
            Konrad, ale ja się nie muszę starać żeby Cię lubić;))) lubię Cie i już;))))
            • neita33 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 14:37
              o! jak dzisiaj nietypowo,o tej porze:))
              • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 20:52
                nietypowo było o tej porze, bo taki wicher wieje, że nie jestem na spacerku a
                moje dziecko cudem jakimś zasnęło;)))
            • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 21:18
              no niech juz Ci bedzie ;))
              • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 21:19
                och... jak ,miło Konradzie;))) widzę że już troszkę przestałeś mieć nosek na
                kwintę;)))
                • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 21:31
                  moze tak, moze nie
                  sam nie wiem
                  • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 21:34
                    ej.. nie smuć się, ja mam na to monopol od tygodnia... i ja jedna wystarczę,
                    dobrze chociaż że tu można jakoś się rozweselić ;)))
                    • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 21:37
                      nie smutkam sie, po prostu przypomnialo mi sie cos przez co sie smutkalem
                      • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 21:38
                        to szybko zapomnij o tym, po co pamiętać?
                        • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 21:47
                          ale zeby zapomniec, to musze zajac sie czyms innym
                          np ogladaniem siakichs zdjec ;)
                          • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 21:49
                            Konrad naprawdę interesują Cię zdjęcia mojego dziecka?????
                            • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 21:50
                              jak jest podobne do Ciebie i jestes przynajmniej na jednym to tak ;)
                              • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 21:52
                                nie ma mnie;))) ja jestem wyjatkowo mało atrakcyjnym obiektem
                                fotograficznym;))) a czy podobne? no nie wiem u 6-tygodniowego dzidziaka to
                                chyba jeszcze średnio widać;)))
                                • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 21:54
                                  to cos jak ja, tez do tych fotogenicznych sie nie zaliczam
                                  co do dzidziusia, to mlody jeszcze, syn czy corka??
                                  • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 21:56
                                    synek mamusi;))) maleńki jeszcze;))))
                                    • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:00
                                      no prosze, rozumiem ze pierwszy?
                                      • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:01
                                        ano.... a u Ciebie dzieci w posiadaniu?
                                        • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:03
                                          ja sam, singiel, wiec i dzieci brak
                                          • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:12
                                            czasem singiel ma dzieci;)))
                                            • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:15
                                              ale ja jeszcze sie nie dorobilem ;)
                                              • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:16
                                                może to i lepiej, przynajmniej masz noce przespane...
                                                • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:18
                                                  ale wolalbym nie byc juz singlem
                                                  • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:19
                                                    no to mnie zastrzeliłeś.. co ja mam powiedzieć? ale jak tak patrze czasem to
                                                    lepiej być singlem niż jakbyś miał być z pomyłką...
                                                  • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:22
                                                    to po co za niego wyszlas??
                                                  • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:24
                                                    ja nie mówię o sobie;))) ja mówię ogólnie, że czasem tak obserwuję dookoła
                                                    siebie, mój mąż na razie pomyłką się nie okazał;)))
                                                  • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:27
                                                    to co straszysz :>
                                                  • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:30
                                                    matko... pocieszyc chciałam;))) że nie zawsze tak dobrze byc z kimś, czasem
                                                    lepiej samemu, ale mi chyba nie wyszło....
                                                  • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:33
                                                    ejj nie gniewaj sie, zrozumialem ze Twoj zwiazek okazal sie klapa
                                                  • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:37
                                                    a.. nie, nie okazał się, chociaż są chwile dobre i złe, jak w każdym chyba, ja
                                                    nie zawsze sympatyczna jestem;))) i mój mąż też czasem ma humorki... ale tak to
                                                    juz bywa
                                                  • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 22:59
                                                    chyba tak, ale nie wiem, bo nie mialem zony ;)
                                                  • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 23:01
                                                    wiesz, to akurat chyba w każdym związku jest różnie, po słubie może łatwiej
                                                    cZłowiek macha ręką na pewne rzeczy..
                                                  • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 23:05
                                                    pewnie tak, bo jest sie juz malzenstwem to mozna wszystko
                                                    mozna juz sie nie starac robic dobra mine, zachowywac tak jak powinno
                                                    ale chyba nie zawsze tak jest ;)
                                                  • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 23:15
                                                    nie o to mi chodziło;))) czekaj, to jest tak, że po prostu nie kłócisz się już
                                                    o pewne rzeczy, bo się nie opyla.... przed ślubem było tak, że ja sie
                                                    wydzierałam i sobie myślałam, że jakby co to się wyprowadzę, a teraz mi się nie
                                                    opyla wydzierac, bo przecież juz nie jest tak łatwo się wyprowadzić...
                                                    rozumiesz?
                                                  • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 23:19
                                                    a co Cie trzyma teraz? w kazdej chwili mozesz sie wyprowadzic
                                                    wiadomo potem rozwod i takie tam
                                                  • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 23:20
                                                    taak, ale czasem łatwiej dojść do wniosku, że to o co chcę się wydrzeć to tak
                                                    naprawdę jest blache... i po cholerę tą mordeczkę drzeć? ;))) z rozwód to już
                                                    dużo komplkacji.... jak na taką blachą rzecz
                                                  • konrado80 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 23:23
                                                    ale nie zawsze sa to blache problemy
                                                    no nic na mnie juz czas, bo rano do pracy
                                                    przyjemnej nocki i slodkich snow
                                                    papa
                                                  • esterka8 Re: Esterka dzięki! 10.08.05, 23:26
                                                    trzymaj się i śpij dobrze!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka