Gość: Rupert IP: *.proxy.aol.com 18.09.01, 22:54 mam 23 lata.jestem brunetem dobrze zbudowanym, mam 187cm wzrostu, 18,5cm we wzwodzie i 4cm w obwodzie czlonka. szukam mezczyzny ktory by mi robil laske 2 razy dziennie. pozdrowienia buzka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikmik Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? IP: *.telenergo.pl 19.09.01, 14:07 Sorry stary ale muszę Cię sprowadzić na ziemię. Relacje między chłopakiem ( nawet bajecznie przystojnym ) a prawdziwym mężczyzną ( a propos,jesteś zniewieściały czy cóś w tym stylu ? ) wyglądają trochę inaczej: To jemu będziesz robił laskę a w przerwach między kolejnymi rundami będzie Cie posuwał. być może wspaniałomyślnie też w rewanżu za ładny tyłeczek zrobi Tobie loda. I na taki układ to możemy się umówić. Ja 33/177/68 i 18x14 Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rupert Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? IP: *.proxy.aol.com 26.09.01, 17:41 Gość portalu: mikmik napisał(a): > za ładny tyłeczek zrobi Tobie > loda. > I na taki układ to możemy się umówić. > Ja 33/177/68 i 18x14 > Pozdrówka ja mam naprawde ladny tyleczek, ale jest maly problem,jestem kobieta, wiec dla ciebie mikmiku jestem niedostepna.....narazie.... no chyba ze jestes straight...buzka...Claudia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adox Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 21:39 ale kupa śmiechu, jestem bliski polania chyba coś sie tobie delikatnie rzecz ujmując popierdzieliło, przeczytaj sobie treść swojego postu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 14:21 No tak..podobno nie wazna plec ,wazne uczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? IP: *.244.228.162.Dial1.Washington1.Level3.net 19.09.01, 20:21 MikMik - rzeczowo podeszles do sprawy. Przynajmniej Rupert nie ma teraz watpliwosci, ze nie wystarczy 10 procent cialka na bacznosc by poznac przyjemnosci oralne. Kobity tez to dobrze robia - moze Rupert powinien sie zastanowic. Zawsze mozna babie nalozyc na twarz plakat z Arnoldem S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? IP: *.telenergo.pl 21.09.01, 15:51 Dobra jesteś Anna, podobało mnie się :))) Śle pozdrówka boża krówka, czyli struś pędziwiatr-mikmik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 128 Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? IP: *.polkomtel.com.pl 21.09.01, 15:05 Gość portalu: Rupert napisał(a): > mam 23 lata.jestem brunetem dobrze zbudowanym, mam 187cm wzrostu, 18,5cm we > wzwodzie i 4cm w obwodzie czlonka. szukam mezczyzny ktory by mi robil laske 2 > razy dziennie. pozdrowienia buzka to szukaj dalej pedale ale nie na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 12:23 ale źeś gościu pokazał klase, psia kostka Też spadaj oszołomie. Już dawno stwierdziłem, że powinni robic ludziom testy na inteligencję przy sprzedaży zestawów komputerowych. Nie wiem tylko jak rozwiązać problem składaków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 22:56 No wiesz!Przeciez idiota nie zlozy komputera!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? 23.09.01, 00:30 mikmik napisz do mnie............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? IP: *.telenergo.pl 24.09.01, 15:25 lepiej chyba będzie gdy zajrzysz na stronę www.gejowo.pl myślę że znajdziesz sporo ogłoszeń a i swoje będziesz mógł zamieścić we właściwym otoczeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny?MIKMIKA 25.09.01, 17:52 zerznij MIKMIKA biedne to bo z budzetowki.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox szpiro debilu IP: *.dial.plusgsm.pl 27.09.01, 13:54 szpiro ty jestes jakiś pierdolnięty, czy blondynka ? Też do mikmik'a słałeś maile z zaproszeniem w podróż do okoła Wisły i dostałeś kosza ? Chyba tak, eidać po twoich postach na tym wątku :)))) bo się poleję ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? IP: *.piasecki.com.pl 28.09.01, 10:26 powinni ci wsadzic koła w dupe i wystrzelic w kosmos geju.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: przystojny chlopak MIKMIK ZROBIONY W KONIA IP: *.skane.se 28.09.01, 22:26 Cale forum sie z ciebie smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik szwedzki ślad IP: *.telenergo.pl 01.10.01, 09:18 szpiro jesteś żałosny nie wysilaj się zmieniając nicka, zostawiasz po sobie ślad. Czy cała polska emigracja w skandynawii jest taka popieprzona ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: przystojny chlopak szuka prawdziwego mezczyzny? IP: *.proxy.aol.com 29.09.01, 21:45 Gość portalu: magda napisał(a): > powinni ci wsadzic koła w dupe i wystrzelic w kosmos geju.. dlaczego madziu nie lubisz gejow ,czy masz cos przeciwko nim? ? Odpowiedz Link Zgłoś