Dodaj do ulubionych

Tere fere kuku!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 07:57
Strzela baba z łuku.
Pif-paf.

Ale z Was śpiochy!
Dzień dobry:)
Obserwuj wątek
    • kitek1 dalej sie kisza, ogortasy przebrzydle............. 24.08.02, 08:11
      witaj jedrna maryjko:)))
      • Gość: mario2 Re: dalej sie kisza, ogortasy przebrzydle........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 08:21
        Czesc Kitus. Ty tez w srodku nocy zrywasz sie z loza? Spac nie mozesz?
        • kitek1 zal pieknego dnia................ 24.08.02, 08:24
          trzeba szybko gospodarstwo ogarnac,
          i na rowerek wsiadac:)
          • Gość: mario2 Re: zal pieknego dnia................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 08:50
            to fakt. Moze to juz ostatni, piekny weekend tego lata?

Zycze pieknego dnia i udanego wypoczynku!
            • szarywilk Re: zal pieknego dnia................ 24.08.02, 08:55
              Tak tu pusto..Przeprasam czy mozna się dołączyć do pogawędki?:)
              • Gość: maryjo2 Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 09:23
                Ustrzeliłam szarego wilka. Całkiem przypadkiem :)
                A mówią, że tylko jak chłop strzela, to P.Bóg kule nosi.
                Guzik prawda, jak zawsze :)
                Cześć, szarywilku.
                • szarywilk Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 09:29
                  Ano udało Ci się , witam maryjko:)))))
                  • 0nly Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 09:33
                    to teraz bedziesz szary wilk z przestrzelonym ogonem.....
                    • szarywilk Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 09:39
                      nie bój wilka:))) nie tak łatwo ustrzelic wilka jakby się chciało:)))
                    • Gość: maryjo2 Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 09:39
                      Only, na szczęście to strzałki na gumkę były!
                      A w ogon nie celowałam, jak mi honor miły.
                      Ale...trochę niedowidząca jestem :)
                      • szarywilk Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 09:47
                        Strzałki? No coś mnie kąśło w pewnym momencie ale grubą skórę mam:))
                        • Gość: maryjo2 Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 09:51
                          To ja tak na oślep sobie puszczałam.
                          A gruba skóra teraz bardzo w cenie.
                          Inaczej rozdzióbią kruki i wrony :)
                          • szarywilk Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 10:03
                            Po moim trupie:))) Wrony i kruki precz, choć kruki są bardzo inteligentne...
                            • Gość: maryjo2 Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 11:21
                              Nie wiedziałam, że kruki są inteligentne. Inteligentniejsze od innych ptaków?
                              Co np. potrafią?
                              • szarywilk Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 12:01
                                Podobno jedne z najbardziej inteligentnych...nie wiem co potrafią...przeciez to
                                kwestia wyszkolenia...na pewno nie daja sobie w kasze dmuchać jastrzębią jak
                                gołebie:))
                                • Gość: maryjo2 Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 12:15
                                  Fakt. Gołębie są pod tym względem specyficzne.
                                  Mają też inne, mało przyjemne zdolności, jak np. załatwianie się w locie wprost
                                  na głowy przechodniów. Ciekawe, że mówi się wtedy o szczęściu :)
                                  • szarywilk Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 12:17
                                    A wiesz że ile razy mnie zdarzyło sie wdepnąć czy mi ptaszek narobił to
                                    faktycznie się coś dobrego działo w moim życiu:)))) Znajomi jak np. byliśmy na
                                    stopa w europie to czekali żeby mi sie cos takiego wydarzyło, bo wiedzieli że
                                    wtedy pójdzie jak z płatka i tak też było:))))
                                    • Gość: maryjo2 Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 12:32
                                      No, to trzeba by sobie wyszukać odpowiednie miejsce, gdzie prawdopodobieństwo
                                      takiego zdarzenia byłoby jak największe i zażywać "szczęścia" raz na dzień :)
            • 0nly Re: zal pieknego dnia................ 24.08.02, 09:13
              no faktycznie...pieknie padalo w nocy...a teraz piekne szare chmury strasza
              kolejnym deszczem......piekny mokry weekend....a do morza nie tak blisko
              znowu......brrr, no i zimno jest....
              :(
              • ulalka_i_norma Re: zal pieknego dnia................ 24.08.02, 09:52
                na razie jest niewyraznie, ale nie wyglada na deszcz... i w nocy nie padalo,
                wiec moze bedzie... milutki wieczorek ;-)))))))))
                • onlyania Re: zal pieknego dnia................ 24.08.02, 10:13
                  a u mnie to w nocy ponoc rekordowo lalo....
                  tak wlasnie doniesiono mnie.....:(
                  • motor Re: zal pieknego dnia................ 24.08.02, 16:50
                    Dziś na pifko i muzyczkę cza sie wybrać - hej
                    • 0nly Re: zal pieknego dnia................ 24.08.02, 16:55
                      etam, muzyczka to w radio, a pifko w lodowce.....a do ludziow daleko na tym
                      wygwizdowie.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka