Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 07:57 Strzela baba z łuku. Pif-paf. Ale z Was śpiochy! Dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 dalej sie kisza, ogortasy przebrzydle............. 24.08.02, 08:11 witaj jedrna maryjko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: dalej sie kisza, ogortasy przebrzydle........ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 08:21 Czesc Kitus. Ty tez w srodku nocy zrywasz sie z loza? Spac nie mozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zal pieknego dnia................ 24.08.02, 08:24 trzeba szybko gospodarstwo ogarnac, i na rowerek wsiadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: zal pieknego dnia................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 08:50 to fakt. Moze to juz ostatni, piekny weekend tego lata? Zycze pieknego dnia i udanego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: zal pieknego dnia................ 24.08.02, 08:55 Tak tu pusto..Przeprasam czy mozna się dołączyć do pogawędki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 09:23 Ustrzeliłam szarego wilka. Całkiem przypadkiem :) A mówią, że tylko jak chłop strzela, to P.Bóg kule nosi. Guzik prawda, jak zawsze :) Cześć, szarywilku. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 09:29 Ano udało Ci się , witam maryjko:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 09:33 to teraz bedziesz szary wilk z przestrzelonym ogonem..... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 09:39 nie bój wilka:))) nie tak łatwo ustrzelic wilka jakby się chciało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 09:39 Only, na szczęście to strzałki na gumkę były! A w ogon nie celowałam, jak mi honor miły. Ale...trochę niedowidząca jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 09:47 Strzałki? No coś mnie kąśło w pewnym momencie ale grubą skórę mam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 09:51 To ja tak na oślep sobie puszczałam. A gruba skóra teraz bardzo w cenie. Inaczej rozdzióbią kruki i wrony :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 10:03 Po moim trupie:))) Wrony i kruki precz, choć kruki są bardzo inteligentne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 11:21 Nie wiedziałam, że kruki są inteligentne. Inteligentniejsze od innych ptaków? Co np. potrafią? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 12:01 Podobno jedne z najbardziej inteligentnych...nie wiem co potrafią...przeciez to kwestia wyszkolenia...na pewno nie daja sobie w kasze dmuchać jastrzębią jak gołebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 12:15 Fakt. Gołębie są pod tym względem specyficzne. Mają też inne, mało przyjemne zdolności, jak np. załatwianie się w locie wprost na głowy przechodniów. Ciekawe, że mówi się wtedy o szczęściu :) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! 24.08.02, 12:17 A wiesz że ile razy mnie zdarzyło sie wdepnąć czy mi ptaszek narobił to faktycznie się coś dobrego działo w moim życiu:)))) Znajomi jak np. byliśmy na stopa w europie to czekali żeby mi sie cos takiego wydarzyło, bo wiedzieli że wtedy pójdzie jak z płatka i tak też było:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Cześć Kitku i Only :) Patrzcie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 12:32 No, to trzeba by sobie wyszukać odpowiednie miejsce, gdzie prawdopodobieństwo takiego zdarzenia byłoby jak największe i zażywać "szczęścia" raz na dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: zal pieknego dnia................ 24.08.02, 09:13 no faktycznie...pieknie padalo w nocy...a teraz piekne szare chmury strasza kolejnym deszczem......piekny mokry weekend....a do morza nie tak blisko znowu......brrr, no i zimno jest.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka_i_norma Re: zal pieknego dnia................ 24.08.02, 09:52 na razie jest niewyraznie, ale nie wyglada na deszcz... i w nocy nie padalo, wiec moze bedzie... milutki wieczorek ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: zal pieknego dnia................ 24.08.02, 10:13 a u mnie to w nocy ponoc rekordowo lalo.... tak wlasnie doniesiono mnie.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: zal pieknego dnia................ 24.08.02, 16:50 Dziś na pifko i muzyczkę cza sie wybrać - hej Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: zal pieknego dnia................ 24.08.02, 16:55 etam, muzyczka to w radio, a pifko w lodowce.....a do ludziow daleko na tym wygwizdowie..... Odpowiedz Link Zgłoś