Dodaj do ulubionych

Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!!

IP: 193.74.43.* 26.08.02, 08:21
over over!! jakiś miły tekścik na dzień dobry?
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 08:32
      spad kretynko!
      • Gość: alibabka Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: 193.74.43.* 26.08.02, 08:34
        no i jak tu być dla ciebie miłym, co?!
        • Gość: mario2 Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 08:35
          wystarczy dla mnie nie byc!
          • Gość: alibabka Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: 193.74.43.* 26.08.02, 08:36
            ale ty jesteś uprzedzony...
            • Gość: mario2 Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 08:42
              owszem, nie lubie kretynow. To moje jedyne uprzedzenie!
    • szarywilk Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! 26.08.02, 09:46
      Nieładnie działać na dwa fronty:((((
      • Gość: alibabka Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: 193.74.43.* 26.08.02, 09:53
        taaa? a jakie dwa fronty szary wilku MC cos tam?! ;)))
        • Gość: samanta Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 09:57
          Tak sie zastanawiam w jakim celu to robisz alibabko...? bedziesz tu tylko
          wpadac po to zeby poklocic sie z mario? czy az taka frajde z tego masz?
          • Gość: mario2 Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 10:04
            ja tylko cycki bola i gdzies sie musi rozladowac :o)
            • iwusia Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! 26.08.02, 10:21
              nie widzicie że kobita ma rozdwojenie a może roztrojenie jaźni?!!!!!
            • iwusia Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! 26.08.02, 10:25
              nie widzicie że kobita ma rozdwojenie a może roztrojenie jaźni?!!!!!
          • wawka30 Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! Saman 26.08.02, 10:29
            A to jest forum, czy dom spokojnej starosci dla zaslużonego mario ?

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Tak sie zastanawiam w jakim celu to robisz alibabko...? bedziesz tu tylko
            > wpadac po to zeby poklocic sie z mario? czy az taka frajde z tego masz?
            • Gość: kijanka Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! Sama IP: 193.74.43.* 26.08.02, 10:34
              Biedny Mario!!! wszyscy się z nim kłócą! Alibabka ty naprawdę serca nie masz,
              Mario zapodaje przecież takie fascynujące wątki że naprawdę jest o czym
              podyskutować. ;)))
              • wawka30 Re: przecież mario musi gdzieś sie wyżyć, 26.08.02, 10:40
                zostaje mu toaleta, albo forum -:)

Gość portalu: kijanka napisał(a):

> Biedny Mario!!! wszyscy się z nim kłócą! Alibabka ty naprawdę serca nie masz,
                > Mario zapodaje przecież takie fascynujące wątki że naprawdę jest o czym
                > podyskutować. ;)))
                • iwusia Re: przecież mario musi gdzieś sie wyżyć, 26.08.02, 10:46
                  wawki kijanki i alibabki....he he he he same może byścuie się udały do kibla i
                  spuściły się razem z nurtem klozetowego wodospadu.....byłybyście wtedy
                  zasłużone na wieki dla tego forum.:)))))
                  • wawka30 Re: a ty iwusia to jesteś 26.08.02, 10:51
                    kolejna zawiedzioną kochanką mario, kto na kim postawił ten dziwny krzyżyk ???
                    • Gość: samanta Re: a ty iwusia to jesteś IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 10:54
                      wawka,odpierdol siem dziecko od Iwusi,oki?Chyba sobie grob kopiesz na tym
                      forum.Po chuj ze wszystkimi siem klocisz durna jedna,co?
                      • wawka30 Re: samanto, 26.08.02, 11:03
                        to ty się odwal ode mnie, ja tylko grzecznie rozmawiałam z mario na temat jego
                        zalet, ty i iwusia zamieszczacie jakieś bzdurne posty.
                        Po cholere durna sie wtrącasz ?

> wawka,odpierdol siem dziecko od Iwusi,oki?Chyba sobie grob kopiesz na tym
                        > forum.Po chuj ze wszystkimi siem klocisz durna jedna,co?
                        • iwusia Re: samanto, 26.08.02, 11:19
                          oj wawka wawka....od Samci to ty sie lepiej odwal bo długo będziesz lizać
                          rany.....zadzierając ze wszystkimi wyszła durnota ale twoja.
                    • iwusia Re: a ty iwusia to jesteś 26.08.02, 10:58
                      taaaak jestem bardzo zawiedziona.....trwało to tylko 3 godziny a ja nie mogłam
                      juz nic więcej z siebie dać......bosh co to były za trzy godziny.......wiem
                      wiem że Tobie też ślinka cieknie ale nie dla psa kiełbasa:)
                      • Gość: alibabka Re: a ty iwusia to jesteś IP: 193.74.43.* 26.08.02, 11:03
                        No coś ty przez 3 godziny mu nie stanął?!!!!!! Nie dziwie się że nie dałaś mu
                        rady ...
                        • iwusia Re: a ty iwusia to jesteś 26.08.02, 11:08
                          najpierw dobrze przeczytaj a potem wyciągaj wnioski, o ile wiesz co to jest i
                          jak to sie robi.
                  • Gość: samanta Re: przecież mario musi gdzieś sie wyżyć, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 10:51
                    i tak beda sobie dziewczynki we 3 tylko chyba rozmawialay ,no chyba ze to jedna
                    osoba gada sama ze saba.Trzeba by sie Kitka zapytac co to jednostka chorobowa:))
                    • iwusia Re: przecież mario musi gdzieś sie wyżyć, 26.08.02, 11:04
                      jaka jednostka? toz to zwykły pustak wypchany trocinami, o słomie w butach juz
                      nie wspomne.....te! wawka vel inne gady i płazy ja Wam radze zoastawcie te
                      łopaty i idźcie sie pobawić w piaskownicy to jest bardziej odpowiednie zajęcie
                      dla was:)
                  • Gość: kijanka Re: przecież mario musi gdzieś sie wyżyć, IP: 193.74.43.* 26.08.02, 10:52
                    czy jak walniemy się w głowę młotkiem, a przed tym zaśpiewamy pieśń
                    pochwalną : "O MARIO BOSKI NASZ GWIAZDORZE WSZECHCZASÓW" będziesz
                    usatysfakcjonowana Iwusiu?! Rozumiem że MArio pokazał sie dla ciebie od tej
                    jasnej strony?
                    • iwusia Re: przecież mario musi gdzieś sie wyżyć, 26.08.02, 11:15
                      zaśpiewane na trzy głosy może całkiem nieźle brzmieć....a tak na marginesie nie
                      jesteście w stanie mnie usatysfakcjonować:)
        • szarywilk Tak mi przykro... 26.08.02, 11:11
          Kijanko, vel alibabko vel, nad czym niestety ubolewam wilczyco, daj już spokój
          z tymi kłotniami...znajdź se nika jednego zacznij gadać jak ktoś bez
          rozdwojenia jaźni albo wszyscy ci poczte janka150@wp.pl załadują śmieciami tak
          że nie pozbierasz się :)
          Lepiej życ w zgodzie a nie w kłotni...wiesz zgoda buduje , niezgoda rujnuje...
          • Gość: kijanka Re: Tak mi przykro... IP: 193.74.43.* 26.08.02, 11:14
            Ale sam powiedz szary wilku...przecież ten mario jest wkurzający no nie?
            • szarywilk Re: Tak mi przykro... 26.08.02, 11:36
              To nie gadaj z osobami których nie lubisz i już...zajmij się tymi którzy Cię
              nie wkurzają lub z Tobą gadają i wsio, zobaczysz że i oni nie będą Cię
              zaczepiać chyba że lubią się dowartościować wyzywaniem dla samego wyzywania,
              ale nie podejrzewam o to starych bywalców:)))
              pzdrw.
              • Gość: kijanka Re: Tak mi przykro... IP: 193.74.43.* 26.08.02, 11:41
                No dobra, już się wyszalałam. Ale nie wiem czy zauważyłeś że chciałam być miła
                dla Maria i pozdrowiłam go nawet, a on, szkoda gadać ;))) (to tak kątem
                usprawiedliwienia). Zawsze mi się włącza agresor jak widze takie debilne
                wypowiedzi. No to nara
                • Gość: mario2 Re: Tak mi przykro... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 11:44
                  to nie czytaj swoich wypowiedzi, wtedy nie bedziesz agresywna, a ode mnie sie
                  odpierdol komarzy mozdzku!
            • szarywilk Re: Tak mi przykro... 26.08.02, 11:39
              To nie gadaj z osobami których nie lubisz i już...zajmij się tymi którzy Cię
              nie wkurzają lub z Tobą gadają i wsio, zobaczysz że i oni nie będą Cię
              zaczepiać chyba że lubią się dowartościować wyzywaniem dla samego wyzywania,
              ale nie podejrzewam o to starych bywalców:)))
              pzdrw.
    • Gość: mario2 Zostawcie w spokoju IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 11:01
      te suki z cieczka ganiajace za wlasnym ogonem!

Wawka, Kijanka i Alibabka tylko chciwym okiem i mokra pizdeczka reaguja na
      kazdego meskiego nicka, bedac z reguly olewanymi.

Takim babom nawet do ryja odlac sie to ponizej poziomu kazdego normalnego
      faceta!
      • wawka30 Re: odezwał sie król lew na pustyni, 26.08.02, 11:08
        i uspokoił swoje lwice.
        • Gość: samanta Re: odezwał sie król lew na pustyni, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 11:16
          Wawka,wpadasz tu tylko po to zeby powyzywac na mario .Masz przerost hormonow
          meskich najwyrazniej .nie wiem jaka znajdujesz satysfakcje w wypisywaniu
          bzdur.powinnas sie powaznie wziac za siebie bo zolc zalewa ci oczy.Spojrz na to
          obiektywnie...Kto bedzie chcial tu z Toba rozmawiac teraz? Kijanka? Jakas
          alibabka?(no ,chyba ze to to twoj 2 nick) masz problem jakis?
          Niedowartosciowana,niedpieszczona? Bedziesz tu zawsze niemile widziana i za
          kazdym razem zjebana przez iles tam osob .I w tym masz frajde???? To jest chore
          kobieto!!!!!!!!!
          • wawka30 Re: Ojejku, samanta, 26.08.02, 12:41
            juz sie boję, bo ja bez forum zyć nie moge -:)
            Czy każda z nas, ktora normalnie reaguje na chamskie, wulgarne bardzo, wrecz
            ponizej wszelkich norm, odzywki tego tupecika ma przerost hormonow ?
            Mozecie go sobie wielbic, ale ode mnie się odwalcie - będę pisała, to co mi sie
            podoba.
            Kiedyś też krytykowałas tego dupka - już wyroslaś z tego ?

pozdrw.

> Wawka,wpadasz tu tylko po to zeby powyzywac na mario .Masz przerost hormonow
            > meskich najwyrazniej .nie wiem jaka znajdujesz satysfakcje w wypisywaniu
            > bzdur.powinnas sie powaznie wziac za siebie bo zolc zalewa ci oczy.Spojrz na
            to
            >
            > obiektywnie...Kto bedzie chcial tu z Toba rozmawiac teraz? Kijanka? Jakas
            > alibabka?(no ,chyba ze to to twoj 2 nick) masz problem jakis?
            > Niedowartosciowana,niedpieszczona? Bedziesz tu zawsze niemile widziana i za
            > kazdym razem zjebana przez iles tam osob .I w tym masz frajde???? To jest
            chore
            >
            > kobieto!!!!!!!!!
      • Gość: samanta Re: Zostawcie w spokoju IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 11:09
        chyba zartujesz marys! Zeby sie to to rozplenilo?A chuj!Zadepcze kazdy ich
        watek jak grzadke w ogrodku:)
    • wawka30 Re: Kijanka, daj sobie już spokoj, z tym 26.08.02, 11:14
      kretynem nie ma co za długo "rozmawiać" bo tylko mu podobno pomogamy.

Jak sobie chlopczyk nie nawrzuca mięskiem na kobiety, to mu widocznie nie
      staje, nawet w toalecie -:)

ja chwilowo uciekam do pracy, chciałam sie tylko posmiać z tego impotenta,
      dawno tego nie robiłam, ale juz mam wystarczająco dobry humorek -:)
      • Gość: kijanka Re: Kijanka, daj sobie już spokoj, z tym IP: 193.74.43.* 26.08.02, 11:16
        Masz rację, też muszę sie wziąć do roboty. na razie
        • Gość: mario2 Re: Kijanka, daj sobie już spokoj, z tym IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 11:23
          Gość portalu: kijanka napisał(a):

> Masz rację, też muszę sie wziąć do roboty. na razie

**** swieta racja. Do roboty- szmata, miotla i napierdalac!

O robote na rogu pod latarnia was nie podejrzewam, kto by chcial takie pruchna!?
          :o)
          • wawka30 Re: mario, a może ty 26.08.02, 12:44
            dupku zołędny staniesz pod latarnią i zarobisz wreszcie na siebie ?
            Jak nazywa się ten, ktorego utrzymuje kobieta ?
            A może nie ma odpowiedniej pracy i płacy dla twoich spec-umiejetności ?

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Gość portalu: kijanka napisał(a):
            >
            > > Masz rację, też muszę sie wziąć do roboty. na razie
            >
            >
            > **** swieta racja. Do roboty- szmata, miotla i napierdalac!
            >
            >
            > O robote na rogu pod latarnia was nie podejrzewam, kto by chcial takie
            pruchna!
            > ?
            > :o)
            • Gość: mario2 Re: mario, a może ty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 12:54
              suczko bura, chcialabys sama byc poutrzymywana, nie?
              Ale ciebie to nawet potrzymac nikt nie chce, bo sie brzydzi!
              • wawka30 Re: mario, a może ty 26.08.02, 13:00
                Widzę, że taki styl zycia tobie bardzo odpowiada, taak, do normalnej pracy to
                chłop musi miec i głowę i jaja ..
                Tylko bez komplementow z ta suczką, jeszcze sie do twojego fanclubu nie
                zapisałam, a osobiście albo suczka, jeżeli bura to kotka ciemniaku, była zona
                ciebie za mało nauczyła (lała) ?

> suczko bura, chcialabys sama byc poutrzymywana, nie?
                > Ale ciebie to nawet potrzymac nikt nie chce, bo sie brzydzi!
                • Gość: mario2 Re: mario, a może ty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 13:07
                  Pawianie myslacy otworem miedzy nogami! Chuj cie obchodzi co i jak i dlaczego.
                  Twoj robaczy mozdzek i tak nie jest w stanie pojac niczego oprocz tego, ze
                  palce twoje sluza tylko do rzebania w tym wlasnym mozdzku. Na tym polega milosc
                  w wydaniu 30 letniej baby, ktorej nikt nawet oszczac nie chce!
                  • wawka30 Re: mario, a może ty 26.08.02, 13:20
                    ja tam myslę, że robaki zjadły ci juz dawno mózg i dobrały sie do jaj i stad ta
                    wściekłość !

Co ci chłopczyku niedobrego jeszcze zrobila była żona, ojej musiała być chyba
                    straszna w tym molestowaniu ?-:)
                    • Gość: mario2 Re: mario, a może ty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 13:25
                      mnie mialy co jesc, u ciebie gloduja.

Ja bylem przynajmniej zonaty, tobie to sie nigdy nie zdarzy.

Ale nie martw sie, jakis stary syfilityk, niewidomy na pewno cie kiedys
                      przeleci. Bylebys go wczesniej odpowiednio mocno spila!
                      • wawka30 Re: mario, a może ty 26.08.02, 13:28
                        Zawsze lepszy taki niz ty duży, sfrustrowany chlopczyku.

No "żonaty" to ja nie będe - ojejku, pierwszy raz się zgadzamy -:)

> mnie mialy co jesc, u ciebie gloduja.
                        >
                        > Ja bylem przynajmniej zonaty, tobie to sie nigdy nie zdarzy.
                        >
                        > Ale nie martw sie, jakis stary syfilityk, niewidomy na pewno cie kiedys
                        > przeleci. Bylebys go wczesniej odpowiednio mocno spila!
                        • Gość: mario2 Re: mario, a może ty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 13:38
                          kwestia gustu !

twoi zapijaczeni partnerzy, o ile ich masz, nie maja gustu!
                          Ale po pijaku wszystko sie podoba, co na drzewo nie ucieka!
    • 0nly Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! 26.08.02, 11:26
      w to ze to jedna i ta sama osoba to chyba nikt nie watpi, no nie....
    • Gość: teooodor21 Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: *.poznan.pl 26.08.02, 12:40
      Ale dzis Kijanka jest kąśliwa, a myślałem,że Kijanki nie kąsaja! Chętnie dałbym
      klapsa na goły tyłeczek, ale czort wie jeszcze sie to spodoba!!!Wiecej
      agresji!!! Hi hi :-)
      • Gość: leziox Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: *.dialo.tiscali.de 26.08.02, 13:30
        Hehehe,a co to za milutki burdelik tak z samego rana?Spotkanie fanclubu Mario
        z przeciwnikami fanclubu Mario?Jeszcze trochę,a uszyte zostaną szaliki z
        napisami:"kochamy Mario",oraz "jebać Mario",zakupione nowe bejsbole,noże
        butterfly oraz kuchenne i tasaki z gerlacha,gaz oraz musztarda sarepska mocna.
        W domowym warsztacie wykona się szpadryny,oraz inne kastety,a potem cała
        hałastra wyruszy na manifestację i kontrmanifestację,spotykając się np.pod
        mostem Poniatowskiego,oraz sprawiając sobie tam łomot jak skurwysyn i przelana
        zostanie pierwszą krew za Mario oraz przeciwko niemu.
        Potem obie strony,leżąc na tym samym oddziale w szpitalu na Bródnie dojdą do
        wniosku,że słowa "jebać" i "kochać" mają ze sobą jednak wiele wspólnego.Po
        udanych zabiegach zszywania skóry,składania połamanych kości oraz paru
        pozytywnie wykonanych reanimacjach fancluby połączą się w jeden club i pojadą
        do Mario,aby wykonać na nim operację powstającą ze skojarzenia słów w/w.
        I tylko dzielna Maryjka,leżąca w progu z odbezpieczonym karabinem maszynowym
        marki Maxim,oraz lśniąca w promieniach zachodzącego słońca długa taśma z
        nabojami powstrzyma kobiety z teraz już jedynie słusznego fanclubu Mario przed
        dokonaniem gwałtu zbiorowego na Mario.Z miłości naturalnie.
        • Gość: kijanka Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: 193.74.43.* 26.08.02, 13:35
          No, niezła jazda
        • iwusia Leziu:) 26.08.02, 14:52
          Ty to jednak pacyfista jesteś he he he he......do fanclubu żadnego nie
          należe.....ale wiem z autopsji że co za dużo to niezdrowo hihihihi......i
          śjakoś pacyfka leci w kąt:))))
      • Gość: kijanka Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: 193.74.43.* 26.08.02, 13:37
        kijanki nie mają tyłeczków he he he ja ci dam bić biedne kijanki, ale opewnie
        Mario by się ucieszył i dołożył mi jakims basebolem ;))))
        • Gość: teooodor21 Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: *.poznan.pl 26.08.02, 14:10
          Oj kijanki maja sliczne tyleczki!!!Nieprawdarz...?A Mario pewnie nie ma sily
          podniesc reki bo ciagle wisi na klawiaturze i ruchy ma strasznie ograniczone!A
          tyleczki zapewne oglada na swinskich stronach, albo jak bierze prysznic,tylko
          ciezko tak glowe wykrecic, pewnie to boli!!!!Bez uraz!!!He He
          • Gość: kijanka Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: 193.74.43.* 26.08.02, 14:21
            No nie wiem, nie oglądałam tyłeczków kijanki, ciężko odwracać głowę tak
            daleko ;)))) Wróciłeś juz z rowerka?!
            • Gość: teooodor21 Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: *.poznan.pl 26.08.02, 14:50
              Taaa!!!!Ide zaraz na nalesniczka, mniam mniam, a pozniej walczyc znowu z
              krzesłami,paranoja dzis nowe musimy chowac,bo sie zniszcza! Co za skompstwo!!!
              • shreczek Co to za fanklub?????? 26.08.02, 14:56
                Co tu jest grane??? Prosże nie robic zgromadzeń.
              • Gość: kijanka Re: Mario!!!! Tu twój fanklub!!!!! over!!!!! IP: 193.74.43.* 26.08.02, 15:09
                Theodorku! wyobraź sobie że zgadałam się z moja kumpelą z pracy i ona prawie co
                weekend jeźdźi do twojego miasta (nie powiemy na forum do którego no nie? i
                będę sobie sometimes jeźdźić z nią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka