vsgirl 21.08.05, 18:38 Wkurzaja mnie okropnie. Oh jakie to wy madre. Piszecie o takich pie..ch i probujecie sie przypodobac meskim osobnikom z forum. To podlizywanie sie widac na kilometr. Ubaw mam z was, serio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agent006 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 18:40 A jakie sa kobiety nieprzefilozofowane?? Bardzom ciekaw... Odpowiedz Link Zgłoś
e.buczny Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 18:40 vsgirl napisała: > Wkurzaja mnie okropnie. Oh jakie to wy madre. Piszecie o takich pie..ch i > probujecie sie przypodobac meskim osobnikom z forum. To podlizywanie sie > widac na kilometr. Ubaw mam z was, serio. więc co tu robisz???? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 18:47 musiala ci ktoras nie zle za skore zalesc-co?! A swoja droga to moze sie okresli pozadnie, bo chyba wkurzenie sie nie idzie w parze z ubawem , no chyba ze po...i wiesz co ja sobie z tego co napisales robie?!... A tak wogole to slowo ubaw masz zaslyszane chyba tylko, idz strzel sobie sete i nie stekaj;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:16 albo ktorys;-)...ktoz to wie kto pod tym nickiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 18:58 Odkryłam w sobie przefilozofowaną kobietę! Dubeltowo nawet, bo tak się przefilozofowałam pierdółkami, że wyleciało mi z głowy latać za męskimi osobnikami. Chociaż czy ja wiem...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:05 wypiłam piwko i nawet tego słowa nie mogę powtórzyć;))) może jestem bardzo głuia, ale jakie to właściwie kobiety te przefilozowane???? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:11 esterko , daj i mi piwko bo normalnie wpadlam po takim tekscie w depresje buhahahahahaha. Poznal sie na nas hehehehe;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:13 to pewnie ja:((((( przepraszam już nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:14 buhahahaha;-)...Piwko dla tejpierwszej';-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:17 macie tu po piwie i filozujmy dalej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:18 dzięki, tego mi było potrzeba, alkoholu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:19 no to dziewczyny , przynioslam do tego zlotu babskiego nici , bedziemy dziergac sieci na meska czesc tego forum buhahahahaha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:20 zgadzam się!!!! Tylko to mi pozostało, w realu same kłopoty :):):):):) już nie mogę się z nikim spotykać............ Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:22 no nie spotykaj sie bo sie jeszcze zakochasz i wtedy bedziesz musiala przefilozofowanie przenies na tego nieszczesnika ;-0)))) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:22 a co znowu ktoś sie zakochał w Tobie? no tym razem nawet bym sie domysliła kto;))) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:21 a tak w ogóle to kto niby ten/ta vsgirl? bo ja wcześniej jakoś nie widziałam, ale ja tu od niedawna... a Wy znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:21 nawet nie chce się z nami napić:( Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:23 nie wie co to ubaw to i z nami nie siedzi , ot co;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:27 słuchajcie ja sie chyba skułam i cos nie kapuje, proszę weźcie jakoś drukowanymi literami, co? kto z nami nie siedzi? ten vsgirl? i kto to w ogóle? i kto sie znowu zakochał w pierwszej? Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:29 nie chcę rozmawiać o miłości!!!!!!!!!!!! nie nie nie nie nie mam jej za dużo i za mało Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:31 .......kogo widzisz gdy przechodzisz koło mnie.......sam nie wiesz jak to jest........a jednak chociaż nie znasz mnie osądzasz.......co robię ......i co czuję........próbujesz mądrym być.......nie mów mi.............!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:30 ja tam nie mam farby na drukowany tekst hehehe, esterce juz nie polewamy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:31 ale jesteście... sama sobie wezmę, a co mi tam? urżnę się na całego i tyle... pierwsza hmmm, no dobra o miłości nie gadamy, to może o nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:32 jest jej też za dużo i goryczy............ Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:33 dobra, koniec, napijmy się na wesoło:):)...;) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:35 ale co pijemy? bo ja skonczylam piwko, to teraz moge albo piwko albo wodeczke;))) no o ile mój maż nie straci cierpliwości do mojego ryczącego dziecka i nie będe musiała isć do niego, ale na razie jakoś wykazuje anielską cierpliwość;))) to co polewamy? Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:37 jasne!!!!!!! :):):) to ja zostanę przy piwku już do końca, nie chcę mieszać Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:39 no dobra, to ja tez zostaje przy piwku;))) a czytałam ,że miałas dzis sympatyczną kawkę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:42 wczoraj miałam to prawda, ale taką małą i szybką Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:49 a wczoraj, jakoś się pomydliło mi;))) no to przyjemnie, szkoda tylko że szybka była, ale i tak fajnie;))) z tego co wiem, to jesteś z Wrocławia? kiedyś dość częśto bywałam w Świdnicy, to niedaleko no i do Wrocławia zagladałam;))) ładnie dość Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 20:03 jeśli będziesz we wrocku przejazdem to zapraszam na taką kawkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 20:26 chętnie;))) ale niestety już tam nie bywam... jakoś urwały sie kontakty... miałam tam przyjaciela, ale... jego narzeczona- obecnie żona- była zazdrosna o nasze kontakty... nie wiem tylko dlaczego- mówiłam koledze pokaż jej moje zdjęcie to przestanie byc zazdrosna;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 19:31 bawcie sie dziolchy , musze isc;-( Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 20:51 Pierwsza a Ty gdzie sie podziałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 20:52 Filozofuja, filozofują, a chłopa jak miały - tak nie mają, albo na odwrót ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 20:59 może lepiej pofilozuj z nami, co? ;)) tylko cos do picia by sie jeszcze przydało, macie coś? a tak w ogóle to nie kumam jak filowaniem można się facetowi podlizywać.... Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 21:03 Nie da rady, bo chłopy na oko wolą głupie babole, takie do wszystkiego, a nie tylko do filozofowania. Niestety, nie mam czym poczęstować, wszystko u mnie świeci pustkami pourlopowymi, łącznie z głową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 21:05 Do vsgirl Całkowicie sie zgadzam i wnerwiające jest to że naważa piwa i nie wiedzą na kogo winę pózniej zwalic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 21:08 rany... ale tego piwa ważymy filozofując? trzpiot, jak masz ochotę to mogę Ci nalać, piwo, wino, wodeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 21:15 To był tylko przykład Ale autor postu(głowny) ma rację. Moja babcia powiedziała by :"swinia worek rwie i jeszcze kwiczy". Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 21:18 ale w czym on ma rację w zasadzie? że co? że my tu kobity filozofie snujemy i tym sie facetom podlizujemy? czyli czym konkretnie, jakimi filozofiami? pytam poważnie, bo jakoś nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 21:49 a to sie usmialam , dawaj tu swoja babcie pasuje do nas przefilozofowanych bab, ta to dopiero przefilozofowala;-))) Ja tam nie wiem , ale moze slepa jestem , myslam , ze sie tu wyglupiamy , a tu powaze sprawy wyszly;-( Jak mi wstyd buhahahahahaha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 21:53 o jak miło, że jesteś znowu, pierwsza też mnie opuściła;((( słuchaj, ale ja serio nie kumam i poważne pytanie zadałam a odpowiedzi nie mam.... chcesz piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 22:03 ja tak nie bede juz sie nad tym postem rozczulac , zazdrosc mnie tylko zzera , ze wlascicielka postu czuje to z odleglosci kilometra, nie musi nawet kompa odpalac buhahahahahaha, a jaka oszczednosc hihi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 22:08 nie wiem tylko czy to nie jest meski rodzaj tego właściciela postu... z resztą nie wiem, a Ty gdzie byłaś, co? a swoją droga, to też młodo wyglądasz dość;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 22:10 dosc , jak na swoja 76 lat buhahahahahaha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 22:23 ano;))) a dlaczego sie przefabowałaś z blondi? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 22:26 pozory chcialam trzymac buhahahahaha;-), ale co bede ludkow oszukiwac , wrocilam do...< fiadomo>;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 22:29 ja zawsze sie zastanawialam jakbym wygladala blondi...;))) ale jakoś chyba srednio oplacalne- czesto trzeba farbe kłaśc bo odrosty sa obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 22:33 balejaz sobie strzel , jak bedzie zle zawsze szamponek koloryzujacym mozesz to zmienic , wszak , kobieta by sie zmienic potrzebuje od-20 do 40 minut , facet cale zycie buhahahaha;-)...przed kasztankiem mialam -uaga-;-) satynowa czerwien;-D;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 22:38 no ja ciągle ruda, albo czerwona chodze, balejaz chciałabym, ale musze kolor doprowadzic do swojego- a to raczej malo możliwe, fryzjerka mi powiedziała, że na tych moich farbowanych to mi może pomarancz wyjść, teraz sobie zakupiłam farbke kasztanową, wiec moze ten balejaz jakos by wyszedł, ale najpierw musze wlosy podciąć, a jakos ostatnio ze wzgledu na wzglad nie mam czasu;((( Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay_79 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 23:12 bo jak się nie ma nic sensownego do powiedzenia, to zostają obelgi albo nerwowy smiech.. trzeba czasami ruszyć głową...to nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 23:15 uuuuuuuuuuuuu to ładnie pojechane Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 23:16 a Ty to sie gdzie podziewałaś Pierwsza? co? ano ładnie pojechane, tak to już jest, z resztą jak widać autor postu już nie był chyba zainteresowany a nastepny jakos spasował... Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 23:18 Ty, esterka co Ty czerwone włosy masz? wyślij zdjęcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 23:23 nie, teraz nie mam, ale miewałam.... różne odcienie na włosach miałam lacznie z granatem;)))ale to jak byłam młoda i piękna... a teraz tylko mi "i" zostało;))) więc nie mam zdjęcia z czerwonymi włosami;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay_79 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 23:23 ee tam zaraz pojechane ;) rodzice tyle na edukacje wyłozyli a tu takie inwektywy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Przefilozofowane kobiety 21.08.05, 23:58 Przecież to ładne określenie "pojechane", nie podoba Ci się? Jeśli chodzi o rodziców to prawie nie mieli wkładu w moją edukazję:) Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay_79 Re: Przefilozofowane kobiety 22.08.05, 12:30 aaa znaczy że takie tredni jest? hehehe tylko wiesz, chyba zaczynamy znowu filozować, jak się z tym czujesz? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś