braineater 21.08.05, 19:53 przez świat szeroki a okrutny: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=27738991&a=27966179 Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk Najbardziej podoba mi sie ta.. 21.08.05, 20:11 .. wiedza, co to ja niby mam! A moze.... tak patrze w lustrze..... oko madre, troche co prawda czerwone, moze..... Hm, musze to dzis wieczorem przemyslec, lece bo mi sklep zamkna! KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: KrisK doceniony:) 21.08.05, 22:24 A braineater tak tylko kokietuje, bo liczy na to, że przeczytamy cały wątek a on się tam też pojawia jako faworyt ;-) Dobra, dobra, już nie jestem złośliwa, bo powiecie, że to dlatego, że mnie tam w ogóle nie ma ;-) Noida Niedoceniona. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: KrisK doceniony:) 22.08.05, 16:43 A gdziez tu kokieterja, noideczko najdroższa. Przecie z każdego prawi mojego posta wynika, żem na pochwały i głaskanie łasy i takiej okazji jak publiczne chwalenie mojej osoby sobie nie odpuszczam (merci kawo_malinowa:). Ot, nałog, równie niewinny jak onania, a satysfakcje, kto wie czy nie wieksza niosący:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: KrisK doceniony:) 22.08.05, 18:27 No, bycie łasym na pochwały i głaskanie wyklucza kokieterię? Myślałam, że ją raczej zakłada ;-) Jednym słowem grasz pod publiczkę? Ach, nałogi, nałogi... Noida Zadumana. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: KrisK doceniony:) 22.08.05, 18:36 moim zdaniem wyklucza - co innego, jakbym sie krygował, oczeta spuszczał niewinnie, poliki rumieńcem przybierał, ale nie, ja prosto mówię - chce byc głaskany, doceniany i umiłowywany. I to jest jeden z głownych powdów korzystania z tak niezobowiązującej i bezpretensjonalnej formy gratyfikacji, jak pochwały na forum, które, jak niewiele rzeczy w świecie, sa najbliższe bezinteresowności, jak i najnormalniejszej sympatii. Nikogo nie znam, a mnie chwalą, i to chwalą za to, za co sam chcę być chwalony - marzenie egotyka takie forum i ja miałbym sobie odpuścić??????:) A pisac bez grania, to się chyba nie da, to chyba cały urok w tym tkwi - sam sobie rezyserem, scenarzystą, aktorem:P Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: KrisK doceniony:) 22.08.05, 18:41 Według słownika kokietować to "próbować wywrzeć na kimś wrażenie swoim zachowaniem, mową, urodą" a nie "udawać, że się nie chce być docenionym", więc jednak podpadałbys pod tę kategorię ;-) Ale nie martw się- kokietującego czy nie- ja i tak Cię lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: KrisK doceniony:) 23.08.05, 13:20 Nie ma za co. Prawda najszczersza. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: KrisK doceniony:) 23.08.05, 17:34 w tym jakże uroczym wątku chciałam się przywitać (jako świeżo zaproszona na to forum) i pogratulować popularności:) skądinąd zasłuzonej:) obawiam się że niewiele będę tu wnosić jako leń potworny i tworzyciel krótkich postów ale mam nadzieję że zaproszenie przez takiego Gospodarza i przemiłe grono jakie tu pisuje troche mnie zmobilizuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: KrisK doceniony:) 23.08.05, 18:07 Czołem Jagódko!!! Mobilizacji żadnej nie wymagamy, ale jak wpadniesz na pomysł, by sobie coś napisac, to napisz tutaj a nie gdzie indziej:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Tworzycielu krotkich watkow! 23.08.05, 18:58 Prosze sie nie przejmowac - jest tu mnostwo tworzycieli dlugich odpowiedzi na krotkie watki. Benia Krzyk mowil malo ale smacznie! Witamy! KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: KrisK doceniony:) 23.08.05, 23:00 1.Jeżeli chodzi o lenistwo, to nie jesteś osamotniona (-y?) 2. I tak będę Cię (po cichutku) nazywać Borówką :) 3. Witaj ! Beata Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: KrisK doceniony:) 24.08.05, 12:08 1. :)) 2. można po głośnu 3. dziekuje za miłe przywitanie Odpowiedz Link Zgłoś