marchick 24.08.05, 12:18 Założyliśmy ze znajomymi galerię. Projekt rozwinął się i chcielibyśmy, żeby dołączyło do nas więcej ludzików i dzieliło się fotkami. Sprawdź to: marchick.ovh.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znawca No i nie zaskoczyło. 03.10.05, 13:09 Bo na tym forum nie ma "ludzików". Są tylko jaśnie państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 03.10.05, 22:10 Poza tym do podzialu tez nic nie zostalo, bo wszystko Karolak zgarnal. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: No i nie zaskoczyło. 03.10.05, 23:19 Eeeeee Milta z jedną fote to masz na pewno, to sie podziel. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: No i nie zaskoczyło. 04.10.05, 09:30 Miltonia robi tylko zdjęcią na większym gazie, gdy zaczyna Jej się wydawać, że jest atrakcyjna. Są potem problemy z ostrością. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 04.10.05, 10:42 To nie moje problemy z ostroscia tylko Twoje ze wzrokiem, Karolak. Jakbys tyle nie pil alkoholu ze stadionu, to bys widzial co nalezy, na ten przyklad me piekno. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: No i nie zaskoczyło. 04.10.05, 13:00 Ja od paru lat szukam tego piękna, i co? I co - ja się pytam! Pół życia mi zmarnowałaś! Żołądek mi się popsuł od tych twoich garden party wieczorowych! Wrzody mi się porobiły od kuchni zbyt tłustej i tych bakterii co to nobliści wczoraj odkryli i tyle tylko mam. A piękno to mi pozostało na fotografiach mnie samego sprzed lat! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 04.10.05, 19:01 Ty, Karolak, o jakie bakterie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: No i nie zaskoczyło. 04.10.05, 22:15 jak o jakie ? no o te co je odkryli nobliści. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 04.10.05, 23:57 Ale jak je mogli odkryc skoro juz byly? I to u Karolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
nicanor Re: No i nie zaskoczyło. 05.10.05, 07:50 Nobliści nazwali je po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 06.10.05, 10:25 Phi. Karolak od dawna nazywal je po imieniu, ale nie powiem jak, bo to niecenzuralne imiona sa. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: No i nie zaskoczyło. 06.10.05, 10:49 No to miał pecha i wogóle słabo sie sprzedaje. Możesz go juz nie lansować. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 06.10.05, 11:19 Hmmm, pewnie masz racje. Kogo mam wiec lansowac? Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_21cm Re: No i nie zaskoczyło. 06.10.05, 13:52 khm... khm... (dyskretnie) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 06.10.05, 15:04 Karolak, sadzisz ze jak wlozysz proteze to Cie nie poznam? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: No i nie zaskoczyło. 06.10.05, 15:06 Dobra możesz mnie lansować :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 06.10.05, 15:09 Ale jeszzce nie wiem czy jestem Twoja wielbicielka? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: No i nie zaskoczyło. 06.10.05, 23:57 No to ja Ci mówie, od dzisiaj jesteś :)... teraz lansuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 09.10.05, 20:33 Karolaka nie lansowalam, wprost przeciwnie, obrzydzalam go innym babom. A i tak sie laszczyly na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: No i nie zaskoczyło. 09.10.05, 22:57 No dobra, masz go z głowy. Co z tym lansowaniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 09.10.05, 23:15 Mowie przeca, ze nie zajmuje sie lansem, bo co z tego bede miala? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: No i nie zaskoczyło. 10.10.05, 11:32 A propos, anglojęzycznych słów, jestem specjalistą od baunsu. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 10.10.05, 12:55 I co robisz w ramach tej specjalnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: No i nie zaskoczyło. 12.10.05, 11:50 Nie w trans, tylko w bauns. Otaczam się wtedy skąpo ubranymi mulatkami, które trzęsą pośladkami. Ja sam obwieszam się złotymi łańcuchami, robię na serio poważną minę i rapuję. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 12.10.05, 12:21 Mulatki to Ty w telewizji widziales najwyzej, a zloty lancuch to ten co mi zginal? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: No i nie zaskoczyło. 12.10.05, 14:39 Nie wiem czy Ci zginął, czy nie, trzeba było pilnować. Ja ten łańcuch znalazłem i nikt się o niego nie pytał dotychczas, czyli jest mój, a mulatki widziałem najmniej ze dwie, z jedną nawet rozmawiałem w autobusie, żeby się przesunęła, bo nie ma jak wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 12.10.05, 15:13 Ty jednak jetes zdolny Karolak. Zeby jednoczesnie wsiadac do autobusu i na migi rozmawiac, no normalnie jak Napoleon. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: No i nie zaskoczyło. 12.10.05, 21:53 Mulatki to taka kawa z mlekiem, bo z kaw to ja czarną wole, bez mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: No i nie zaskoczyło. 13.10.05, 08:45 Nie na migi tylko po polsku i ona się posunęła, bo zrozumiała i jej trochę pomogłem. A kawy nie lubię. Ani mleka. Lubię cukier. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: No i nie zaskoczyło. 27.10.05, 22:48 Znowu sie pzrepychales roztracajac staruszki, kobiety w ciazy i matki z dziecmi w wyscigu do wolnego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
zielka (prywata) 31.10.05, 18:16 miltonio! no szukalam Cie wlasnie, by rzec "czesc" pierwej, a potem by dodac, ze zamykajac moje stare forum (walentynki) przeczytalam wlasnie Twoje uwagi na temat "Roman by Polanski" (ze fatalny). No i panie dziejku, spiesze, by powiedziec, ze w zwiazku z tym, ze musialam rzecz przejrzec po raz wtory, podzielam intensywnie opinie Twoja:-) (a archiwa, w pdf, z tego starenkiego forum posiadam, jesli chcesz!) klaniam sie wesolo! a. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: (prywata) 10.11.05, 11:46 Zielka, a po co likwidowalas Walentynki? W koncu wystarczylo raz na 3 miechy wpisac sie i juz. A co do Polanskiego, to zapewne wyciagniesz z tego nauczke, ze jak juz bedziesz slawna i wielka, to na boga, nie pisz wspomnien. Jeszcze sie wszystko wyda. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: (prywata) 10.11.05, 21:47 eeeeeeeeee kto kupuje wspomnienia znanych i sławnych, przeciez tam same kłamstwa i brednie.... Odpowiedz Link Zgłoś