zgrabnababka 25.08.05, 22:35 Ma ktoś +-50 działkę pod Warszawą i nudzi się może sam? Inne propozycje na weekend? Miła, sympatyczna, towarzyska. Pisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolik-ok Re: Weekend Warszawa i okolica 25.08.05, 23:09 Zajrzyj na *PLUSMINUS 50 - oby tak dalej* na tym forum, tam jest pelno ludzi z dzialkami i pomyslami na spedzenie weekendu w Warszawie, okolicach i nie tylko. Organizuja wypady, wyjazdy, przejazdzki na rowerach i rolkach.....moze znajdziesz cos dla siebie. Byli w Czersku, Swidrze, Plocku, Kazimierzu, Wesolej, niebawem eskapada do Torunia. Zapraszam Krolik. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrabnababka Re: Weekend Warszawa i okolica 26.08.05, 08:31 Byłam, czytałam; szukam dowcipów, tańca, śpiewu, zabawy, nie ględzenia o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanek29 Re: Weekend Warszawa i okolica 26.08.05, 10:16 Witaj, A może warto spedzić miło czas z jakimś przystojniakiem z młodszego pokolenia? Pełno jest amatorów dojrzałych kobiet na różnych Forach. Taki facet pokaże gdzie się teraz bywa, co jada, jakie są trendy... no i oczywiście wymasuje, dowartościuje, poprzytula i obudzisz się z uśmiechem na ustach jak dwudziestolatka... :)) Nie jest to bynajmniej autoreklama. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrabnababka Re: Weekend Warszawa i okolica 26.08.05, 10:58 Rzeczywiście nie jest?;))) Wiesz, chyba głupio bym się czuła w towarzystwie rówieśników mojej córki. Odpowiedz Link Zgłoś
pindoll Re: Weekend Warszawa i okolica 26.08.05, 11:45 zgrabnababka napisała: > Rzeczywiście nie jest?;))) > > Wiesz, chyba głupio bym się czuła w towarzystwie rówieśników mojej córki. Oj tam głupio... Odpowiedz Link Zgłoś
zgrabnababka Re: Weekend Warszawa i okolica 26.08.05, 21:53 Myślę, że od tego, co młodym ludziom natychmiast przychodzi na myśl w związku z moim postem ważniejsze jest jakieś takie porozumienie dusz, związek, który oparty jest o pamięć różnych wydarzeń ale związek z człowiekiem, który jest pełen werwy, nie narzeka, jest zadbany i inteligentny, ma coś do powiedzenia, jest towarzyski, chętny do podróżowania np. w listopadzie, gdy w Polsce zimno chciałby polecieć do ciepłego jakiegoś kraju. Rozumiecie, dzieciaki, w czym rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Weekend Warszawa i okolica 27.08.05, 11:31 zgrabnababka napisała: w listopadzie, gdy w Polsce zimno > chciałby polecieć do ciepłego jakiegoś kraju. Rozumiecie, dzieciaki, w czym > rzecz? W listopadzie to trzeba odwiedzić groby tych co umarli - proszę pani. Odpowiedz Link Zgłoś
robert8888 Re: Weekend Warszawa i okolica 27.08.05, 21:00 o nie nie tylko groby, mozna tez przy okazji skoczyc nad morze czerwone, poplywac na rafach (dla mnie super bajka, ktora ciagle chce ogladac) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrabnababka Re: Weekend Warszawa i okolica 28.08.05, 07:01 Robert, nareszcie coś sensownego. Dywan, jeszcze się nasiedzisz (właściwie to należysz) na tym cmentarzu, aż ci zbrzydnie. No ale jak lubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Weekend Warszawa i okolica 28.08.05, 09:18 zgrabnababka napisała: > Dywan, jeszcze się nasiedzisz (właściwie to > należysz) na tym cmentarzu, aż ci zbrzydnie. No ale jak lubisz... Myślę, że od tego, co (..)przychodzi na myśl w związku z moim postem ważniejsze jest jakieś takie porozumienie dusz, związek, który oparty jest o pamięć różnych wydarzeń (..) związek z człowiekiem, który jest pełen werwy, nie narzeka, jest zadbany i inteligentny, ma coś do powiedzenia, jest towarzyski, chętny do podróżowania np. w listopadzie (...) Rozumie(sz), (mamuśko), w czym rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś