Dodaj do ulubionych

Weekend Warszawa i okolica

25.08.05, 22:35
Ma ktoś +-50 działkę pod Warszawą i nudzi się może sam? Inne propozycje na
weekend?
Miła, sympatyczna, towarzyska.
Pisz na priva.
Obserwuj wątek
    • krolik-ok Re: Weekend Warszawa i okolica 25.08.05, 23:09
      Zajrzyj na *PLUSMINUS 50 - oby tak dalej* na tym forum, tam jest pelno ludzi z
      dzialkami i pomyslami na spedzenie weekendu w Warszawie, okolicach i nie tylko.
      Organizuja wypady, wyjazdy, przejazdzki na rowerach i rolkach.....moze
      znajdziesz cos dla siebie. Byli w Czersku, Swidrze, Plocku, Kazimierzu,
      Wesolej, niebawem eskapada do Torunia. Zapraszam Krolik.
      • zgrabnababka Re: Weekend Warszawa i okolica 26.08.05, 08:31
        Byłam, czytałam; szukam dowcipów, tańca, śpiewu, zabawy, nie ględzenia o niczym.
        • kochanek29 Re: Weekend Warszawa i okolica 26.08.05, 10:16
          Witaj,
          A może warto spedzić miło czas z jakimś przystojniakiem z młodszego pokolenia?
          Pełno jest amatorów dojrzałych kobiet na różnych Forach. Taki facet pokaże
          gdzie się teraz bywa, co jada, jakie są trendy... no i oczywiście wymasuje,
          dowartościuje, poprzytula i obudzisz się z uśmiechem na ustach jak
          dwudziestolatka... :))
          Nie jest to bynajmniej autoreklama. :)
          • zgrabnababka Re: Weekend Warszawa i okolica 26.08.05, 10:58
            Rzeczywiście nie jest?;)))

Wiesz, chyba głupio bym się czuła w towarzystwie rówieśników mojej córki.
            • pindoll Re: Weekend Warszawa i okolica 26.08.05, 11:45
              zgrabnababka napisała:

> Rzeczywiście nie jest?;)))
              >
              > Wiesz, chyba głupio bym się czuła w towarzystwie rówieśników mojej córki.

Oj tam głupio...
              • zgrabnababka Re: Weekend Warszawa i okolica 26.08.05, 21:53
                Myślę, że od tego, co młodym ludziom natychmiast przychodzi na myśl w związku z
                moim postem ważniejsze jest jakieś takie porozumienie dusz, związek, który
                oparty jest o pamięć różnych wydarzeń ale związek z człowiekiem, który jest
                pełen werwy, nie narzeka, jest zadbany i inteligentny, ma coś do powiedzenia,
                jest towarzyski, chętny do podróżowania np. w listopadzie, gdy w Polsce zimno
                chciałby polecieć do ciepłego jakiegoś kraju. Rozumiecie, dzieciaki, w czym
                rzecz?
                • bob_dywan Re: Weekend Warszawa i okolica 27.08.05, 11:31
                  zgrabnababka napisała:

w listopadzie, gdy w Polsce zimno
                  > chciałby polecieć do ciepłego jakiegoś kraju. Rozumiecie, dzieciaki, w czym
                  > rzecz?

W listopadzie to trzeba odwiedzić groby tych co umarli - proszę pani.
                  • robert8888 Re: Weekend Warszawa i okolica 27.08.05, 21:00
                    o nie nie tylko groby, mozna tez przy okazji skoczyc nad morze czerwone,
                    poplywac na rafach (dla mnie super bajka, ktora ciagle chce ogladac)
                    • zgrabnababka Re: Weekend Warszawa i okolica 28.08.05, 07:01
                      Robert, nareszcie coś sensownego. Dywan, jeszcze się nasiedzisz (właściwie to
                      należysz) na tym cmentarzu, aż ci zbrzydnie. No ale jak lubisz...
                      • bob_dywan Re: Weekend Warszawa i okolica 28.08.05, 09:18
                        zgrabnababka napisała:

> Dywan, jeszcze się nasiedzisz (właściwie to
                        > należysz) na tym cmentarzu, aż ci zbrzydnie. No ale jak lubisz...

Myślę, że od tego, co (..)przychodzi na myśl w związku z
                        moim postem ważniejsze jest jakieś takie porozumienie dusz, związek, który
                        oparty jest o pamięć różnych wydarzeń (..) związek z człowiekiem, który jest
                        pełen werwy, nie narzeka, jest zadbany i inteligentny, ma coś do powiedzenia,
                        jest towarzyski, chętny do podróżowania np. w listopadzie (...)
                        Rozumie(sz), (mamuśko), w czym rzecz?
                • schizoo Re: Weekend Warszawa i okolica 27.08.05, 20:37
                  tak babciu.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka