bad_habit 27.08.05, 09:28 Jakie piwo jest Waszym zdaniem:najlepsze,najsmaczniejsze,etc. Wątek ten powstał spontanicznie,z nudów weekendowych;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: Ranking piw:) 27.08.05, 10:56 Pilzner urquelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Okocim palone. tragedia:( 27.08.05, 21:01 Za słodkie jak dla mnie, podobnie jak zwarki strongi i dembowe moczne;) Czy świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych pozostaną starzy wkurwieni Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Okocim palone. tragedia:( 28.08.05, 10:34 kamilar napisał: > Za słodkie jak dla mnie, podobnie jak zwarki strongi i dembowe moczne;) > kwestia gustu,ja piwo piję z sokiem imbirowym(może to niektórych zdziwi!).Lubię okocim palone,jak stwierdził my father,ma smak podobny do Irish beer,tyle że rzeczywiście jest nieco słodsze!:) > Czy świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych pozostaną starzy wkurwieni Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Tak sugestywnie podziałał 27.08.05, 21:37 na mnie wątek,że doszło do spożycia,no i fajnie jest a w Opałku młodzieńców sprawdzają pod kątem ukończenia 18lat Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Tak sugestywnie podziałał 28.08.05, 10:32 heldbaum napisał: > na mnie wątek,że doszło do spożycia,no i fajnie jest > a w Opałku młodzieńców sprawdzają pod kątem ukończenia 18lat o,cieszę się!Ja też wczoraj/dziś wypiłam;) Mnie wkurza to,że dopóki był człowiek nieletni,nikt nie sprawdzał dokumentów,a teraz,za każdym razem muszę nosić dowód lub legitkę bo nikt mi nie chce uwierzyć,że mam skończone 18 lat:/// Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Tak sugestywnie podziałał 28.08.05, 16:03 > Mnie wkurza to,że dopóki był człowiek nieletni,nikt nie sprawdzał dokumentów,a > teraz,za każdym razem muszę nosić dowód lub legitkę bo nikt mi nie chce uwierzy > ć,że mam skończone 18 lat:/// Mam podobne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Re: Tak sugestywnie podziałał 28.08.05, 19:04 K...a a mnie nikt nie pyta o dowód Odpowiedz Link Zgłoś
steph85 Re: Tak sugestywnie podziałał 28.08.05, 21:22 heldbaum napisał: > K...a a mnie nikt nie pyta o dowód a mnie prawie zawsze:( Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ranking piw:) 28.08.05, 19:19 Świat piwa jest baaaaardzo bogaty. Piwa, które pijam na codzień to Żubr i Tyskie. Ale lubię też poeksperymentować i Wam też to radzę, w końcu kazdy smak kiedyś się znudzi. Są do dostania w Białymstoku fajne piwa do smakowania. Duży wybór jest na Kilińskiego. Fajne piwa są na Legionowej i w Adambie. W zależności od kaprysu i zawartości kieszeni można tam kupić piwa pszeniczne lub jęczmienne, niepasteryzowane bądź pasteryzowane, górnej fermantacji lub dolnej fermentacji, bocki, portery, piwa smakowe, piwa klasztorne, polskie lub zagraniczne. Podobno najsmaczniejsze jest to, które się samemu uwarzy:-). A to nie jest nic trudnego (też podobno) www.browamator.pl/ A na temat piwa wszelakiego, nie tylko krajowego, polecam inną stronkę: www.browamr.biz Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Ranking piw:) 29.08.05, 10:07 Razsobie pozwoliłem na ekstrwagtancje i kupiłem za 4zł piwo niepasteryzowane, nie smakowało mi. Za to ja kupiłem sobie za 3,69 portera 0,33 to mi smakował:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Staropolski takowa jego nazwa była 29.08.05, 10:34 Nie był to żaden znany i reklamowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Staropolski takowa jego nazwa była 29.08.05, 11:00 Czyli nie chcesz, żeby kolega z forum spróbował dobrego portera? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Staropolski takowa jego nazwa była 29.08.05, 11:01 Acha, staropolski. Okej. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Staropolski takowa jego nazwa była 29.08.05, 11:27 Proszę bardzo. Ale, że mi posmakował, nie znaczy że i innym zasmakuje;) Mój ojciec uoparcie twierdzi, że najlepsiejszym porterem był Grodzisk. Ostatnio próbowalem też Kajetana Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Staropolski takowa jego nazwa była 29.08.05, 11:30 Z porterów to ja piłem jeno Dojlidy i Żywiec, fajne piwa ale nie na każdą okazję. A co to za piwo ten Kajetan? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Takoż porter;) 29.08.05, 14:46 Portery nie każdy lubi. Ja tylko czsami tak mam, że najdzie mnie ochota na wynalazki i kupuję wtedy portera. Ale mało kto to lubi, teraz modzie dogi friki i przesładzane strongi Odpowiedz Link Zgłoś