q.kubek 30.08.02, 12:33 Żartowałem , ale świetne może być. Tylko do tego trzeba ludzi co potrafią się bawić. No i muszą chcieć... kubek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: Forum jeszcze lepsze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:34 chciec to moc, a ty mozesz tylko jak masz wiagre pod jezykiem ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Forum jeszcze lepsze!!! 30.08.02, 12:36 Gość portalu: mario2 napisał(a): > chciec to moc, a ty mozesz tylko jak masz wiagre pod jezykiem ! :o) Obawiałem się , że to Twoja koncepcja z tym usztywnianiem języka. To czasem da się dostrzec, nawet jeśli wydaje się , że język masz "giętki" Pan kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Forum jeszcze lepsze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:38 sztywny jezyk, to ponoc twoja domena, szczegolnie z braku sztywnosci innych ogranow, nie wylanczajac kregoslupa :o) Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Forum jeszcze lepsze!!! 30.08.02, 12:40 Gość portalu: mario2 napisał(a): > sztywny jezyk, to ponoc twoja domena, szczegolnie z braku sztywnosci innych > ogranow, nie wylanczajac kregoslupa :o) Znałeś Priapa? Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Forum jeszcze lepsze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:41 nie, a on mnie znal? Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Forum jeszcze lepsze!!! 30.08.02, 12:58 Gość portalu: mario2 napisał(a): > nie, a on mnie znal? Ciebie? Sądzę , że tak. Ludzie wogóle takich jak Ty znają od bardzo dawna. Podobno nawet mówi się że zbyt wcześnie opuściliście konary drzew. :-))Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Forum jeszcze lepsze!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:01 i co, tacy jak ja prowadza nadal naziemny tryb zycia, podczas, gdy tacy jak ty wrocili do oceanow - amebo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ©z٥®t Re: Forum jeszcze lepsze!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 13:10 chłopy! wy sie naprawde potopicie -:) ps. dialektyke feministyczna dobrze opanowana! tylko nie wiem czy znajde odpowiednie cytaty! :o) -- ©z٥®t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ©z٥®t Re: Forum jeszcze lepsze!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 13:12 ta ta ta... errata! >>mam<< dobrze opanowana! :) -- ©z٥®t Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Forum jeszcze lepsze!!! 31.08.02, 17:59 "ino ony nie chcom chciec" ;-))))))) (cytat, o!) Odpowiedz Link Zgłoś