kitek1 31.08.02, 14:14 chyba czas najwyzszy, olac takie dziadostwo:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: powycinali watki.................... 31.08.02, 14:20 olewa sie i olewa raz po raz a potem sie wraca, oj kitus kitus...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka 0nly :-)) 31.08.02, 15:54 szczera prawda :-))))))))) pozdroovkuje :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: powycinali watki.................... 31.08.02, 16:03 dlatego takie pustki, Kitku drogi ;-))))) inni juz na to wczesniej wpadli.. ;- ))))) a ja np. siedzem sobie, bo znow tlumacze medycyne i mi bokiem wychodzi ;-)))) i tu laduje ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 albo szczeniaki po zeszyty polecialy.............. 31.08.02, 16:12 i temu takie puchy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: albo szczeniaki po ostatnie pyffko polecialy.. 31.08.02, 17:19 wiesz, Kitus? ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Nie smuć się kiteczku 31.08.02, 19:21 Trzeba się cieszyć, ze tylko wątki tną (jeśli to robia, bo ja nie wierzę) Odpuszczasz mnie już , bo jestem nie ten rocznik? cph:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja sie nie martiwe, kulfoniku............ 31.08.02, 19:29 widze ze towarzysza kubkowskiego, teraz rwiesz, powodzenia, to na pewno twoj rocznik:) Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: ja sie nie martiwe, kulfoniku............ 31.08.02, 19:36 kitek1 napisał: > widze ze towarzysza kubkowskiego, > teraz rwiesz, > powodzenia, > to na pewno twoj rocznik:) Kubek mój rocznik? A ty nie znasz Kubka? Myślałam że się znacie. Towarzysza to chyba od tego Forum , nie? A Ty w końcu kiedyś przyjedziesz czy może dopiero na na deskę? cph Odpowiedz Link Zgłoś