mario_meno_kito_tiger 03.09.02, 13:08 Co Wy na to? PA.../? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmija_szygszatowata Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:12 koszzzzmar.....szzzzz tymi podrobionymi wpiszzzzzami......odgonic szzzzie od nich nie moszzzzna.......a poszzzniej pszzzzuja szzzzie komputery.......szzzz....szzzz.....szzzzajbniete szzzztwory.....szzzz..... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:15 no własnie coś mnie obryzgało he he he Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:16 szszszszszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztttttttttttttttttttrrrrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzznnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuummmmmmmmmmm PA...../? Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:18 to puszzzztka ci w glowie szzzumi......szzzzapewne.....szzz....szzzz....szzz..... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:18 coooooooooooooooooooo????????????? nic nie słyszeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:21 A CZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGG GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSS SSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDD DDDAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLCCCCCCCCCCCCCCCCCCC UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWWWWW WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSS???? ?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:24 szzzzpodzzzziewalem szzzzie nieszzzzpodzzzianki......szzzz....szzzz....szzzz...... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:21 te! co to kurwa ma być?? wpierdol chcesz???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa IP: 193.74.43.* 03.09.02, 13:23 Jeeeeeeezu! ale ty jesteś agresywny tygrysie okrutny! Więcej kurwa!....kurwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:25 tygryszzzzzz, ty mnie nie gryszzzzz bo ukaszzzzze......szzz...szzzz....szzz.....w ogon w paszzzki cie ukoszzzze...szzz....szzzz....szzzz.... Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:27 kijanka, nie boj szzzzaby.....co ma wiszzzec nie utonie...szzz.....szzz.....szzzz..... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:29 ja was zdaje sie zaraz obu kurwa poukładam!!,..bo wam już na serio odpierdala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:29 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KURWA ALE ODWAZNY KOCUREK OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO A PIERDOLNIJ SIE W GLOWE NA WSZELKI WYPADEK LESZCZYKU Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:31 Ciekawe co się jeszcze podobnego pojawi? Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:34 szzzmija moszzze szzzczzzekac szzzaczzznie.....hau...hau....hau.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa IP: 193.74.43.* 03.09.02, 13:33 WIĘCEJ KURWA!!!!!....KURWA Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:35 KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!, KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!, KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!, KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!,KURWA!!!, Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:34 pierdolnąć to ja moge ciebie cieciu jebany!!,...masz pusty łeb to szybko by pękł..hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:38 ssssssssssssssssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e to Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mmmmmmmmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz puscic baczka Odpowiedz Link Zgłoś
pojebanka Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:41 cieszy mnie bardzo fakt posiadania tak duzej rodziny na forum towarzyskim, nie jestem tu widze sama z przypadloscia pojebania genetycznego Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 13:42 ty serio nie wiesz co pierdolisz!,..nawet mój bączek by cie zabił wuju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 14:02 STRASZNIE SIE POCISZ UWAZAJ BO NIE WYJDZIE TYLKO BAK ALE I TROCHE KALU Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 14:07 spierdalaj kutasie!,..nie rób z siebie ciula większego niz jesteś!!:) takich pierdolców wielu juz tu było...każdy źle skończył..:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 14:26 Tiger daj spokój szkodz sobie tyłka nadwyrężać, jeszcze przyjemność zrobisz i co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 14:30 ależ Iwcia siostro moja!!,..taki młotek to dla mnie zaledwie trening!!:)) ..ale masz racje,..szkoda czasu na pojeba!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 14:38 ale to fakt co jak co zabawa może byc niezła, a młotek...gumowy wystarczy he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 14:41 no właśnie..:)),..a jak tam Krzysiu ?? był u ciem?? ..do mnie przyjeżdza w Niedziele!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 14:54 Ty zasrany onanisto myslisz, ze jestes jakas wyrocznia do chuja? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 14:55 spierdalaj na drzewo bucu bo cie kto jeszcze uszkodzi!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 14:56 do chuja jak najbardziej, i ta wyrocznia własnie mówi: PO CZTEROKROĆ SPADAJ!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:02 A TY SERDENKO TEZ SIE MASTURBUJESZ NA WIDOK PREGUSA? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:10 a jakże, palce mi chodzą jak Chopinowi po fortepianie. Pręgi Tigera tak mnie podniecają że zjeżdżam juz z krzesła, ale ty możesz tylko o tym pomarzyć, więc spadaj odrabiac lekcje, wszak szkoła juz sie zaczęła. Aha i nie zapomnij tornistra na jutro spakować. Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:14 NIC NIE BEDE PAKOWAL CHYBA ZE W CIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:21 idź w chuj zjebie swoich starych i truj powietrza... Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:24 JAKS RATLEREK SIE KRECI MIEDZY NOGAMI UWAZAJ ZEBY CIE NIKT NIE OBSIKAL Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:27 Mówisz do lusterka zjebie??? To uważaj żebyś nie obryzgał sie o jego powierzchnie matole... Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:29 PAL GUME KONDONIE Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:30 A propo kondonów to ciebie kogut 3 dni w kondonie po gnoju taskał zebys urody nabrał kurwiszonie z Machaczkały. Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:32 ALE Z CIEBIE SZCZUREK A MOZE KONDOM Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:34 Jak bym był taki zajebisty jak ty to poszedłbym z rozpaczy sie jebac z psami w parku Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:31 jedyne co mozesz sobie zapakować to palec w swój łasny tyłek, tam może trafisz wszak często to pewnie robisz. Póżniej wyjmij go i dokładnie obejrzyj, tak wygląda twój mózg a raczej to co z niego zostało......a jak każde gówno nie nalezy ruszać bo bedzie smierdziało ty niestety nim ruszyłeś i śmierdzi jak na wysypisku Łubna. Poprostu góra syfu i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:37 Dajcie spokój przecież to jest żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: motor 03.09.02, 15:51 nie denerwuj sie, my to wiemy ale on nie ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Ale pierd... mieszanka wybuchowa 03.09.02, 15:02 Rozlazło się to robactwo i sieje smród!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Iwa!!! 03.09.02, 15:33 ja sie nie przejmuje ja sie świetnie bawię:)))cmok:)**** Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Iwa!!! 03.09.02, 15:36 jakoś tak mdło było ostatnio na forum, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Iwa!!! 03.09.02, 15:37 UWAZAJ BO PIESEK Z PODNIECENIA MOZE NAROBIC CI NA NOGE Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Iwa!!! 03.09.02, 15:38 cepie-powiedz kto cie spłodził to pomszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Iwa!!! 03.09.02, 15:42 A co? dajesz dupy ? Nie dzieki najpierw zmień tetrówke bo ta ci przegniła w kroku czopie Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwa!!! 03.09.02, 15:38 nie mierz wszystkich swoją miarką, nie każdy jest taki wrażliwy jak ty ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Iwa!!! 03.09.02, 15:39 jaka miarka??? Iwa daj spokój jemu lupe i pincete trza a nie miarki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario_meno_kito_tiger Re: Iwa!!! 03.09.02, 15:42 OPOWIEDZ O TYM PROBLEMIE Z PRZYRODZENIEM CHETNIE CI DORADZE Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Iwa!!! 03.09.02, 15:44 Nie wiesz jaki masz problem? Zajrzyj do swego pamiętnika gdzie w przerwach między biciem konia a dawaniem dupy pedofilom w ułan bator pisałeś o swoich brakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Iwa!!! IP: *.dialo.tiscali.de 03.09.02, 15:47 A to jakaś kurwa wyjątkowo szczekata krzyżówka przylazła na forum.Nie podejrzewałbym jednak nikogo nowego o te bohomazy.To jest ktoś nam znany,maskujący się pod takim popierdolonym nickiem,po prostu tylko aby narobić deko zamieszania.A wy jak się ładnie wkurwiacie,hehe,jak w pierwszych dniach forum co niektórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Iwa!!! 03.09.02, 15:54 Gość portalu: leziox napisał(a): > A to jakaś kurwa wyjątkowo szczekata krzyżówka przylazła na forum.Nie > podejrzewałbym jednak nikogo nowego o te bohomazy.To jest ktoś nam > znany,maskujący się pod takim popierdolonym nickiem,po prostu tylko aby narobić > > deko zamieszania.A wy jak się ładnie wkurwiacie,hehe,jak w pierwszych dniach > forum co niektórzy. BRAWO WRESZCIE KTOS NA POZIOMIE Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Leziu 03.09.02, 15:58 bo cholera za spokojna sie robie no!!!! od czasu do czasu musze powarczec to mi dobrze robi he he he he. A że to żadna nowa osoba to ja wiem......:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Czekam... 03.09.02, 15:47 jutro, może coś wymyslisz , jak na razie to to cieniutko piszczysz, eunuchu zaropiały. Iwka cmoki dla Ciebie: cmok:* cmok:* Odpowiedz Link Zgłoś