Dodaj do ulubionych

Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-)))))

08.09.05, 09:04
Obserwuj wątek
    • nezja Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:05
      kawusie?;-)
      • prinzessin1 Czesc babeczki! 08.09.05, 09:05
        ja tez prosze o kawcie, jesli mozna :-)
        • nezja Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:06
          po turecku czy rozpuszczalna?;-) Witaj prizessin;-)
          • prinzessin1 Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:07
            Dzisiaj prosze po turecku..
            • nezja Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:09
              bardzo prosze...kawusia podana, mleczko, cukier?:-)
              Na dobry poczatek dnia , kawusie parze ja:-)
        • neita33 Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:09
          hahahaa...mam dzisiaj watek poświecony własnej osobie
          jak to miło!!!.......;pppp

DZIEŃŃŃŃ DOOOOOOOOOOOBRYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • nezja Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:10
            neito , sie mowi dziekuje kochana nezyjko;ppp;-)
            • prinzessin1 Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:10
              Mhmmm, ale ta kawa dzisiaj dobraaaaa..
              • prinzessin1 Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:11
                Dziekuje slicznie nezjo, ze sie dzisiaj tak dla nas poswiecasz:-)
                • nezja to sama przyjemnosc;-) 08.09.05, 09:12
                  • prinzessin1 Re: to sama przyjemnosc;-) 08.09.05, 09:15
                    jutro, zapraszam do mnie :-)
              • nezja < fiadomo>;-) 08.09.05, 09:11
            • neita33 Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:12
              D-Z-I-Ę-K-U-J-Ę !!!!

KOCHANA amNEZYJKO..:-))))))))))))))

czy dobrze się wyraziłam?????????????? ;pp
              • nezja Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:13
                no wiesz?!- wyrazasz sie od rana?!;ppp;-)
                • neita33 Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:14
                  trzy rzepy (te od psiego ogona) zebrały się na jednym wątku..;ppppp

prawda Princesko??
                  • nezja Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:16
                    dwa , nie trzy mnie nie bylo za rzep nie robilam;ppp;-)
                  • prinzessin1 Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:16
                    masz dobry chumorek, tak z ranka..
                    Ja to jeszcze jestem nieprzytomna, tylko kawa podnosi mnie na duchu...
                    • mamba30 Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:17
                      właśnie, tylko kawa... ja jestem dopiero po jednej, dlatego wdzięczna Wam
                      jestem za repetę :))
                      • neita33 Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:19
                        sącz kawusię i niech Ci się oczy otworzą na świat
                        (przynajmniej ja jeszcze patrzę na jedno ;-))
                        • mamba30 Re: Czesc babeczki! 08.09.05, 09:30
                          to tak, jak ja.. dopiero 2 mnie stawia w stan gotowości :))
      • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:14
        Dzień Dobry, zwabił mnie do Was zapach kawy... czy znajdzie się jeszcze jedna
        filiżanka dla strudzonego wędrowca? :)))
        • nezja Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:15
          bardzo prosze , kawa( raz) dla strudzonego wedrowca;-)))
          • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:16
            czy będę nieuprzejma, jak jeszcze poproszę mleczko??? :)))
        • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:15
          siadaj z nami Mambo i pij...:-))
          • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:16
            he he... dzieki, mam ochotę na kawusię:))
            • nezja Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:17
              mliko dla mambusi;-)))...cukru?;-)
              • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:18
                o tak, tak.... cukru poproszę 3 łyżeczki :))
                • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:19
                  stanowczo za duzo mamba! uwazaj na swoja figurke:-)
                  • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:22
                    Mambie to nie grozi,figurę trzyma :-))
                    • khinga Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:27
                      Ooooo Boszszszsz, Wy to jesteście wariatki:-)))))

Witam wszystkie!!! Poproszę także kawusię:po turecku-czarna!
                      NIE MOGĘ SIĘ DOBUDZIĆ I DOPADŁO MNIE GRYPSKO!!!!
                      CHOLERRRA!!!!
                      • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:30
                        A to pech, w taka pogode!
                        Szybkiego powrotu do zdrowia :-)
                  • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:30
                    ech, co robić, lubie słodką... zresztą w moim wieku i tak już metabolizm do
                    d.... :))
                    • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:34
                      nie zwalaj na metabolizm, wez sie w garsc :-)
                      Zasze szukamy kozla ofiarnego na nasze wygodnictwo:-(
                      • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:34
                        wiem, wiem, ale metabolizm swoją drogą.. po 30-ce jest już inny, widzę po
                        sobie... zawsze byłam suszek, a teraz jestem hmmm... kobieta :)))
                        • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:36
                          dojrzala, po trzydziestce, to dopiero sie zaczyna zyc...
                          • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:46
                            wiem, wiem... mam 31 lat i teraz dopiero sobie zyję :))
                            • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:47
                              znowu mam racje, stawiasz piwo i kolacje, droga Mambo:-)
                              • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:52
                                oki, doki, lubię bronka :)))
                            • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:48
                              co racja to racja życie zaczyna się po trzydziestce :DDD
                              • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:53
                                neita33 napisała:

> co racja to racja życie zaczyna się po trzydziestce :DDD
                                he he he... jak będziemy miały 4 dychy na karku, to inaczej zaśpiewamy... że
                                życie zaczyna się po 40-ce :))))
                                • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:55
                                  mamy jeszcze trochę czasu żeby przygotować się do tej tragedii..;-)))
                                  • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:56
                                    tragedii?
                                    a moze dopiero sie zacznie!!!!!!
                                  • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:56
                                    ja mam na ten przykład 9 latek :))
                                    • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:58
                                      mina tak szybko, ze nawet sie nie zorientujesz..
                                      • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:59
                                        ja troszku mniej ;-((((((((
                                        • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:59
                                          neita33 napisała:

> ja troszku mniej ;-((((((((

ale tylko troszku, sądząc po nick'u :)))
                                      • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:59
                                        dokładnie :))) ale co tam, trzeba brać teraz jak najwięcej :)) A mogłabym tak
                                        cichutko się zapytać, w jakim wieku Wy jesteście ?
                                        • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:02
                                          osiemnastke mam juz poza soba:-)
                                          • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:02
                                            eeee, aleś intrygująca :)))
                                            • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:03
                                              to na mnie tak się mści,za zagadki...hahaha....które jej zadawałam..;-)))
                                              • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:04
                                                ale co ja bidulka winna??? Przeca ja tu do Was tak sporadycznie zaglądam, za co
                                                na mnie gromy maja spadać? :))))
                                                • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:05
                                                  to po prostu zła z natury kobieta!! ;;-))))))))))))
                                                  • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:07
                                                    aaaaa, było tak od razu... to tak, jak ja :))))
                                              • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:05
                                                neita, ciebie to juz rozgryzlam...
                                                • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:07
                                                  nie obawiaj się,babcie też będziemy lubić..;-)))))))))))
                                                  • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:09
                                                    neita33 napisała:

> nie obawiaj się,babcie też będziemy lubić..;-)))))))))))

albo babcię, albo siusiumajtka :))
                                                  • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:10
                                                    milcze jak...
                                                  • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:11
                                                    no nie milcz, dajemy Ci w tej sprawie prawo głosu :)))
                                                  • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:11
                                                    wyślij na małpe,bom niebywale ciekawa Twojego wieku :DDD
                                                  • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:12
                                                    a może sądząc po nick'u ma rok do setki? :)))))
                                                  • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:13
                                                    HAHAHHAAA..zaraz mówiłam ze stara babka..;-)))
                                                  • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:15
                                                    Dziewuszki, zostawcie mi te troche tajemnicy...
                                                    Kobieta to jak zamknieta ksiega...
                                            • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:04
                                              nie, to tylko szczera prawda:-)
                                              • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:04
                                                no nie bądź taka tajemnicza, nie daj się za jęzor ciągnąć :)
                                                • neita33 Princesko proszę w tej chwili nam powiedzieć 08.09.05, 10:05
                                                  • prinzessin1 Re: Princesko proszę w tej chwili nam powiedzieć 08.09.05, 10:07
                                                    ani prosby ani grozby, mnie do tego nie zmusza, ale ja Was lubie:-)
                      • nezja Khiniu , kwausia podana;-) 08.09.05, 09:35
                        • nezja " kwausia" to taka specjalna-kawa hihi;-)) 08.09.05, 09:37
                        • khinga Dziękuję Nezyjko:-)) 08.09.05, 09:37
                          • nezja Re: Dziękuję Nezyjko:-)) 08.09.05, 09:38
                            bardzo prosze, khiniu;-))
                      • khinga Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:35
                        a ja właśnie zajadam drożdżóweczkę i popijam kawką,mmmmm!
                        Raz można....
                        Mówię tak codziennie...
                        • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:37
                          gdzie ta leniwa kelnerka!!!!! ;ppp)))))
                          widzę dno w swoim kubku
                          • khinga Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:38
                            Neito,co za dużo to niezdrowo:pppp
                          • nezja Pani sobie zyczy .plaszczyk?;pppppp;-)zlopijus;p;- 08.09.05, 09:39
                            • neita33 Re: Pani sobie zyczy .plaszczyk?;pppppp;-)zlopiju 08.09.05, 09:40
                              na płaszczyk dzisiaj za ciepło..;ppp
                              ;-))))))))))))
                              • nezja co za pech , bedziesz sie pocic;p;-) 08.09.05, 09:41
                                • prinzessin1 Re: co za pech , bedziesz sie pocic;p;-) 08.09.05, 09:42
                                  a przy tym troche schudnie, hi:-)
                            • neita33 żłopopij..się mówi ;-))))))))) 08.09.05, 09:42
                              • nezja jak gdzie?;p;-)zlopijusie;p;-) 08.09.05, 09:43
                        • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:38
                          tak, a odchudzac sie bede jutro...
                          • khinga Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:40
                            hihihi... jak co dzień!
                            Pffff, i tak jesteśmy piękne:-)))))))))
                            • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:41
                              no wlasnie...
                              ...jak to powiedzial maly ksiaze?
                              • nezja Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:44
                                ...." wszyscy chca kochac, do utraty tchu...." lalalalala;-)
                                • nezja Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:44
                                  ups;-)))))))))
                                  • khinga Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:46
                                    Lepiej Nezjo powiedz,co wydarzyło się w nocy,hmmm?
                                    Taka szczęśliwa....
                                • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:45
                                  nie, mnie chodzi o cytat z ksiazki "Maly ksiaze", ktora pomoze?
                                  • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:47
                                    lalalalaaaaa.....głoopia Nezja
                                    od rana...;-)))))))))))))))))))))
                                    • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:50
                                      neita uspokuj sie biedniutka..juz dobrze,tak?
                                      • khinga Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:51
                                        Kawy jej trzeba!!!!!
                                        Nezja!!!!!!!!!!!
                                        Gdzie jesteś????
                                      • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:57
                                        Princesko czy ze mną coś się dzieje niedobrego?????
                                        oceń swym wnikliwym okiem ;pp)))))))))
                                        • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 09:59
                                          u ciebie wszystko gra i tyka, ale wybuchy to ty masz!
                                          • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:00
                                            może ma PMS-a :)))))
                                            • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:00
                                              dobrze sądzisz..:-)))
                                              • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:02
                                                neita33 napisała:

> dobrze sądzisz..:-)))

znam to z autopsji :))) ja miałam tuż przed samym ślubem, tragedia...
                                                • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:03
                                                  i wyszlas?
                                                  • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:03
                                                    niom, w zeszły piatek :))
                                                  • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:06
                                                    swiezo upieczona?
                                                  • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:08
                                                    tak jakby :))) ale to już powtórka z rozrywki, pierwsze małżeństwo trwało 11
                                                    lat i było klapa na maxa, teraz powtórnie się dałam do cyrku zapędzić :)))
                                                  • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:13
                                                    No to masz juz sporo doswiadczen..
                                                    Zycze Ci, aby ta powtorka Ci sie tym razem udala :-)
                                                    Duuuuuzo milosci, zrozumienia i wytrwalosci!
                                                  • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:17
                                                    dzięki, teraz mam chyba odpowiednią gadzinę :))
                                            • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:01
                                              nie, na to jest za spokojna...
    • neita33 przepraszam Cię Nezyjo!!!! 08.09.05, 09:51
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak mi wstyd
      przecież Ty taka mądra..zapomniałam(biję się w piersi)..]:>>>>>>>>>>>>>>
    • prinzessin1 Juz wiem: 08.09.05, 09:53
      "Dobrze widzi się tylko sercem, najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
      to chcialam tylko powiedziec..
    • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:17
      Moje Drogie Panie gaworzcie sobie miło
      ja idę zapodać sobie śniadanko,coby z sił nie opaść..:-)))
      • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:17
        i ja też cosik na ruszta wrzucę :))
      • prinzessin1 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:18
        Smacznego sniadanka..
        .. ale dzisiaj jestesmy gadatliwe!
    • prinzessin1 Wielka przerwa na sniadanie! 08.09.05, 10:20
      i juz wszystkie zniknely..
      • mamba30 Re: Wielka przerwa na sniadanie! 08.09.05, 10:26
        jestem, tylko musiałam sobie zrobić dobrze... teraz wcinam serek żółty,
        kabanoska, ogóreczka kwaszonego i pieczywko... mhmmm.... pycha, tego mi było
        trzeba :))
      • prinzessin1 Koniec mojej przerwy.. 08.09.05, 10:46
        ale sie tu tloczno zrobilo i glosno!
    • izka82 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:26
      Czesc kobitki ;-) Milego dzionka dla wszystkich, energia pozytywna for all ;-)))
      • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:27
        Nie znam Cię, ale cześć, miło poznać :)) za energię wery fenkju, przyda się :))
        • izka82 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:32
          Czesc mambo, gdzies mi sie otarlas o wzrok, ale to chyba inne forum bylo?
          Witam na towarzyskim ;-)
          • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:34
            ano inne. ja na kobiecie urzęduję :)) a Was tak sporadycznie podczytywałam :))
          • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:34
            Izuu dobrze kojarzysz,obydwie byłyśmy na tamtym wątku (na FK)..:D
            • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:34
              a na którym??/ bo ja nie pamietam :)
              • izka82 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:35
                Ja tez :-)
                Czesc nieta :-)
                • izka82 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:36
                  hahahha NEITA :-)))) Litery mi sie placza :_)))))))
                  • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:37
                    no właśnie widzę..hahahha
                    cześć IKZA ;-))))
                    • izka82 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:38
                      hihiihi, ale mnie glupawek ogarnal z rana :-))))))))))))
                      Co u was co slychac, jak dzien, jaka pogoda???
                      • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:40
                        jak zwykle nuta optymizmu mnie nie opuszcza
                        wspaniały dzień,wspaniała pogoda..mmmmmmm..:-))))))))
                        • izka82 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:41
                          Umnie tez.. mmmmmmmm ;-)
                          Nic mi dzisiaj nie potrzeba :-)
                      • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:40
                        jeżeli mogę napisać cosik w mambowym imieniu, to w wawie pięknie świeci słonko,
                        ja sobie siedzę w domciu na L4 i jest git :)))
                        • izka82 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:42
                          Oh, jak ja kocham slonko, piekne, sloneczne i prazace...miodek :-)
                        • neita33 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:42
                          a co to bakcyl Cię jakiś dopadł? (poza Pytonem oczywiście) ;-)))
                          • mamba30 Re: Ja Ciebie NEITO -tez witam ;ppp;-))))) 08.09.05, 10:48
                            nie bakcyl, raczej wylazły duchy przeszłości i się , jakby tu
                            powiedzieć ...nerwowa jakaś zrobiłam
                            • azael11 witam 08.09.05, 10:49
                              i inne gady :)
                              • prinzessin1 Re: witam 08.09.05, 10:51
                                Wizaj azael, ale tu sama plec piekna!
                                • azael11 no tak jak widać na załaczonym obrazku 08.09.05, 10:53
                                  sexmisja normalnie
                                  • prinzessin1 Re: no tak jak widać na załaczonym obrazku 08.09.05, 10:54
                                    dobre co?
                                    • azael11 panowie po meczu dochodzą czy jak 08.09.05, 10:57

• mamba30 Re: panowie po meczu dochodzą czy jak 08.09.05, 10:58
                                        przeżywają może 1:0 :))
                              • mamba30 Re: witam 08.09.05, 10:55
                                od razu gady :))) ja jestem sobie taka mała, niepozorna żmijka :)))
                                • azael11 żmijka tyż gad:)) 08.09.05, 10:57

• mamba30 Re: żmijka tyż gad:)) 08.09.05, 10:58
                                    ano, ale ja sobie jad regularnie spuszczam, więc póki co, jestem niegroźna :))
                                    a gadzina, to moje menżowie :))
                                    • azael11 Re: żmijka tyż gad:)) 08.09.05, 11:00
                                      to nie lepiej żabki jadowe wyrwać :)
                                      raz i po kłopocie
                                      • mamba30 Re: żmijka tyż gad:)) 08.09.05, 11:01
                                        nic z tego, czasami przeca musze kąsać :))
    • azael11 i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:05
      i ie być pokąsanym
      • prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:06
        Tak to bywa, jak sie wchodzi na babski zlot..
        • azael11 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:08
          to uciekam z tego sabatu bo jeszcze spłone:)
          • prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:09
            uwazaj na schodach!!!!!!
            • azael11 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:10
              co tam schodami oknem wylecę:)
              • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:10
                droga powietrzna jest zarezerwowana dla nas, nie wiedziałeś??? :)
                • prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:11
                  no wlasnie, dlatego ten beton hi,
                  • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:12
                    qrd, szkoda chłopa, jak się połamie, to Jego kobieta nam zrobi z rzyci jesień
                    średniowiecza :))
                    • prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:13
                      ha ha ha ale sie usmialam!
                      • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:15
                        to się musisz przyzwyczaić, ja mam całą masę wszelakiej maści powiedzonek,
                        którymi innych do łez rozśmieszam.. na kobiecie nawet kilka podłapano i
                        wszystko jest później na mnie, że to niby ja sieję popelinę :))))
                        • prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:15
                          ha, ha!
                • azael11 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:12
                  e tam upadłe anioły lepiej latają:)
                  • prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:13
                    gdzie cie tego nauczono?
                    • azael11 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:15
                      jak to gdzie w siódmym kręgu nieba
                      pod czujnym okiem Gabriela :)
                      • prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:16
                        Modl sie za nami
                      • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:16
                        chyba raczej na piekielnym bruku :)))
                  • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:13
                    upadłe anioły to w czeluściach piekielnych powinny siedzieć, a nie bałamucić
                    inne po forach :)))
                    • prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:14
                      mamba, ty to sie potrafisz bronic, trzymam z toba..
                      • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:15
                        ze mną nie zginiesz :))
                    • azael11 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:16
                      kiedy mnie właśnie za bałamucenie wywalili:)
                      • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:17
                        skąd??? z piekła??? nie wierzę, byłam tam przez jakiś czas i ten najbardziej
                        upadły sam mnie namawiał do bałamucenia... zasyczałam mu z nienacka i się
                        odpierwiastkował :)
                        • azael11 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:19
                          z góry
                          a na dole mnie nie chcieli:)
                          • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:20
                            toś Ty biedaku zawieszony w próżni....ulala, niedobrze...
                            • azael11 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:23
                              na ziemi też jest wesoło:)
                              • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:24
                                pewnie, też tu lubię przebywać i na razie nigdzie indziej się nie wybieram :))
                                A czy Azael ma dopiero 11 latek ? :))
                              • prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:25
                                zwlaszcza tu wsrod nas, pieknych istot, nie?
                                • azael11 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:28
                                  oczywiście
                                  a 11 to nie wiek:)
                                  • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:28
                                    aaa, czyli masz jeszcze 11 do setki :))
                                  • prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:30
                                    taraz mnie naprawde to zaciekawilo:-/ Co oznacza 11?
                                    • azael11 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:31
                                      liczba urodzenia
                                      • prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:33
                                        mozesz cos wiecej powiedziec na ten temat?
                                      • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:34
                                        azael11 napisał:

> liczba urodzenia

drogą dedukcji wyszło mi, żeś się urodził 11 dnia, tyle, że nie wiem, jakiego
                                        roku i m-ca :)
                                        • azael11 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:35
                                          numerologia
                                          • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:38
                                            ja też tam sobie kiedyś cosik wyliczyłam, ale nie pamiętam, chyba 8 jestem
                                        • neita33 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:36
                                          najprawdopodobniej za 3 dni ma urodziny:-))
                                          • azael11 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:38
                                            miałem 8 dni temu
                                            • azael11 witaj Neita 08.09.05, 11:38

• neita33 Re: witaj Neita 08.09.05, 11:40
                                                Witaj
                                                niedobry jesteś nic nie powiedziałeś
                                                ładnie bym Ci życzenia złożyła :-)
                                                • azael11 Re: witaj Neita 08.09.05, 11:42
                                                  a tam czym się chwalić że się człowiek starzeje
                                                  i z głowką coraz gorzej)
                                                  ale imieniny mam niedługo:)
                                                  • neita33 Re: witaj Neita 08.09.05, 11:47
                                                    wychodzi mi na to że już jutro
                                                    taaak???
                                                  • azael11 Re: witaj Neita 08.09.05, 11:48
                                                    +
                                                  • prinzessin1 Azael.. 08.09.05, 11:49
                                                    no to teraz musisz juz nam zdradzic twoje imie, zebysmy mogly w czasie zlozyc
                                                    imieninowe zyczenia :-))
                                                  • neita33 Re: Azael.. 08.09.05, 11:50
                                                    hahaha...i znowu bedziesz zgadywać
                                                    bo ja Ci nie powiem..;ppp
                                                  • azael11 Re: Azael.. 08.09.05, 11:52
                                                    neita wie:)
                                                  • neita33 Re: Azael.. 08.09.05, 11:53
                                                    wiem...ale nie powiem
                                                    chyba że Ty to zrobisz :)
                                                  • mamba30 Re: Azael.. 08.09.05, 11:53
                                                    Neita, powiedz :)
                                                  • prinzessin1 Re: Azael.. 08.09.05, 11:54
                                                    neita wie wszystko i na dotatek lubi sie ze mna droczyc:-(
                                                    Co za pech, ze nie mam sojusznika...
                                                    Ta przekleta ciekawosc mnie zrujnuje :-/
                                            • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:39
                                              skoro tak, to wszysssstkiego najlepszego.... posssssssssssssyczałam
                                              ssssssssssobie troszkę :))
                                            • prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:41
                                              chociaz spoznione ale szczere zyczenia wszystkiego, czego sobie sam zyczysz:-)
                                              • azael11 DZIĘKUJE SERDECZNIE:)) 08.09.05, 11:43

• prinzessin1 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:11
                uwazaj na ten beton pod oknem, troche za twardy jak na twoje kosteczki:-)
                • azael11 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:14
                  beton mi nie straszny :)
          • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:09
            wrócisz prędzej, niż myślisz :))
      • mamba30 Re: i jak tu być facetem :) 08.09.05, 11:08
        tak to nie da rady :)))ale kąsanie też przecież może być miłe :)))
        • nezja Wrocilam ...ktos tesknil?;-) hiehie:-)))) 08.09.05, 11:14
          • nezja Re: Wrocilam ...ktos tesknil?;-) hiehie:-)))) 08.09.05, 11:15
            neita mnie przeprosila , a to gooopol jeden , no!!! hihihihihi;-)
          • mamba30 Re: Wrocilam ...ktos tesknil?;-) hiehie:-)))) 08.09.05, 11:15
            jak nie, jak tak :))
    • wesolutka72 Witajcie :)))) 08.09.05, 11:15
      • azael11 witaj 08.09.05, 11:16

• wesolutka72 Wygralismy wczoraj :)))))) 08.09.05, 11:17
      • nezja Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:17
        wesolutka , w koncu przyllazlas do nas;-)))))))cmok
        • wesolutka72 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:19
          nezjo, tak na chwilke zajrzalam :))) buzka :)))
      • prinzessin1 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:17
        witaj wesolutka, nie masz pojecia jak tu wesolo!
        • wesolutka72 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:21
          prinzessin1, wiem, wiem dlatego lubie tu przychodzic :))))
          Fajni jestescie :))) oczywiscie z malymi wyjatkami :))))

prinzessin1 napisała:

> witaj wesolutka, nie masz pojecia jak tu wesolo!
          • khinga Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:29
            To się baby rozgadałyście i biednego Azaelka zbałamuciły...

Dzień doberek dla pozostałych,buźka!!!
            • mamba30 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:31
              taka to już babska natura :))
            • azael11 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:31
              witaj
              • khinga Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:41
                jesteś....nie wyskoczyłeś jednak?
                • azael11 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:45
                  latam przecierz
                  • khinga Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:51
                    gdzie????
                    ...nie widzę!
                    • azael11 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:54
                      nad odzią krąże
                      • mamba30 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:55
                        azael11 napisał:

> nad odzią krąże

a cóż to takiego ta odzia?
                        • azael11 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:57
                          Łódź
                          takie szare magiczne miasto
                          • mamba30 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 11:58
                            aaa, paniała :)) macie wstrętne rury w tej odzi :)))
                            • khinga Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:00
                              kuna,nie mam dziś dnia ani weny....

Jestem wściekła,jak....
                              • mamba30 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:01
                                jak kobieta z PMS-em???
                                • khinga Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:04
                                  taaak....
                                  na dodatek w pracy drażnią mnie od samego rana,mam grypę!!!
                                  Jakby było mało,moja przyjaciółka mnie dobiła,Boszszsz!!!
                                  Krzyczeć mi się chce!!!
                                  • mamba30 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:05
                                    to wyjdź przed pracę i sobie ryknij znienacka, a najlepiej to się wyzyć na
                                    własnym chłopie... mój mąż wie, co to znaczy mambowy PMS :))
                                    • azael11 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:09
                                      co ta za wyżywanie się
                                      co tam PMS OSND itd
                                      uśmiech ma być
                                      • neita33 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:12
                                        Khinga się wściekła i grozi nam seria
                                        bolesnych zastrzyków w brzuch..;-(
                                        Kto chętny na iniekcję z mojej ręki?(bedzie mniej boleć)..;pp))))
                                        • mamba30 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:13
                                          na całe szczęście kłucia się nie boję, nawet krew sobie daję charytatywnie
                                          upuszczać :))
                                          • neita33 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:15
                                            ja też się nie boję
                                            kłuje i daje się kłuć (jakkolwiek to brzmi i cokolwiek to znaczy)..;-))))
                                            • mamba30 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:22
                                              neita33 napisała:

> ja też się nie boję
                                              > kłuje i daje się kłuć (jakkolwiek to brzmi i cokolwiek to znaczy)..;-))))
                                              he he he... zbok :))) ja tez tak mam :))
                                              • neita33 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:26
                                                nic na to nie poradzę,że mam niestosowne skojarzenia..]:>>
                                                • mamba30 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:26
                                                  moja droga, one są jak najbardziej stosowne, ech... szkoda, że menżowie w
                                                  pracy :(((
                                      • mamba30 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:13
                                        he he he... a myślisz, że czasami nie wolałabym się uśmiechać, zamiast
                                        syczeć??? Taka to już babska natura :))
                                        • khinga Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:29
                                          eeeee,jadę gdzieś....
                                          wymyśliłam,że do banku!
                                          tam też muszę,więc dwa w jednym!
                                          • neita33 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:31
                                            tylko nie zagryź tam jakiegoś klienta!!!
                                          • mamba30 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:31
                                            kup sobie może coś po drodze na poprawę nastroju, to podobno pomaga...
                                            • khinga Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:34
                                              już zjadłam dwie drożdżówki:-)))
                                              może rolmopsik,bułeczka i herbatka z cytrynką?
                                              • mamba30 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:36
                                                khinga napisała:

> już zjadłam dwie drożdżówki:-)))
                                                > może rolmopsik,bułeczka i herbatka z cytrynką?

a może Ty zaciążyłaś?? :)))
                                              • prinzessin1 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:39
                                                Jak ja jestem chora, to nic nie przelkne, ale khinga ma naprawde dobry spust...
                                                Moze to cos innego?
                                                • khinga Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:41
                                                  nie,nie....nie zaciążyłam na NA PEWNO!!!
                                                  Po prostu jak mam nerwa lub handrę to jem,jak szalona!

• mamba30 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:45
                                                    chiba że tak... jak ja mam nerwa, to nic nie jem :(
                                                • neita33 Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:42
                                                  Khinga a moze to przez ten "intensywny" week
                                                  apetyt Ci wzrósł??????????? ;PPPPPPPPPPPPP
                                                  • khinga Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:45
                                                    otóż,nie był on intensywny!!!!!!
                                                    Jestem umęczona tym choróbskiem i PMS:-))))))))))))))))))))
                                                  • khinga Re: Witajcie :)))) 08.09.05, 12:47
                                                    TO JADĘ!!!!
                                                    WRÓCĘ ZA....;-)))
          • prinzessin1 Azael, jak masz na imie? 08.09.05, 12:32
            Jak nie zdradzisz, nie dostaniesz ode mnie zyczen:-(
            • neita33 Re: Azael, jak masz na imie? 08.09.05, 12:33
              o jesoooo ta sobie znowu przypomniała..;pp>>
              • prinzessin1 Re: Azael, jak masz na imie? 08.09.05, 12:34
                twarda natura he,he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka