Dodaj do ulubionych

BILETUM NA STINGUM... 8-/

08.09.05, 15:22
CZY WSZYSCY, W MORDE, OPRÓCZ MNIE,MAJĄ JUŻ BILETY NA SZTINGA?????????????
bożżż , ja nie wytrzymie...
kogo mam zgwałcić?

to nieludzkie jest...że tylko pomarańczowi...
ciekawe czy STING TEŻ MA IDEĘ(orange)?kurde...
Obserwuj wątek
    • around_the_sun Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 15:28
      ja też nie mam jak Ci sie pewnie nietrudno domyślić.
      ale gwałcić nokogo nie zamierzam :)
      • drzejms-buond Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 15:32
        ależ gwałcić mozesz.. wszak u ciebie SAMI SWOI
        8-D)))
        • around_the_sun Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 15:35
          chyba już niedługo, bo po kąpielach w Bałtyku i suszeniu suszarką cosik mi toto
          ustrojstwo szwankuje.
          • bialamamba Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 17:10
            ja też nie mam ale do gwałtu się nie posunę, to znaczy ani siebie ani nikogo
            innego, hmmm.., co innego jakby to był Robbie :)))
            • drzejms-buond Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 17:18
              Robbie Robertson? czy Gonera?
              • around_the_sun Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 17:18
                Williams może?
                • bialamamba Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 17:36
                  Williams...8-D
                  tak,tak...
                  • drzejms-buond Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 17:39
                    a może ROBBIEn synCruzoe?

• drzejms-buond Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 17:40
                      O! a to mi się podoba ROBINSYN...zamiast sukinsyn...ładne, ładne...
                      • bialamamba Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 18:21
                        Dżejms, przywołuję cię do porządku !!!
                        • drzejms-buond Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 09.09.05, 10:48
                          kiedy u mnie wieczny bałagan...

TO CO Z TYM BILETEM DLA MNIE?????????????????????????????
                          • bialamamba Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 09.09.05, 14:33
                            Dżejms, ja niestety choćbyś mnie nawet za nogi powiesił nie załatwię :(((
                            Telefon z Idei miałam jako pierwszy kupę lat temu i z trzaskiem wykopałam na
                            rzecz Plusa. ALe może Plus zaprosi Robbiego i wyjdzie na nasze ? o pardon, na
                            moje :)))
                            • drzejms-buond Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 09.09.05, 16:03
                              no ale którego robbiego w końcu? bo jak na williamsa to też bym poszedł,
                              choć to NIE TO SAMO.....
                              • bialamamba Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 09.09.05, 17:54
                                toż napisałam tam w górze, że na Williamsa właśnie :))))
                                tu Zetka wpasowała się w moje gusta, może oni go zaproszą ?
                          • scoutek Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 12.09.05, 10:07
                            007, dam Ci moj!!!! mowie powaznie, jak sie da zalatwic to bierz, ja mam idee a
                            mieszkam daleko i mimo najszczerszych checi na koncert nie pojde, wiec jak
                            wymyslisz, ze sie da moj bilet dac Tobie to prosze bardzo....
                            • around_the_sun scoutek sprawdź@ 12.09.05, 11:26
                              Dżejms nie ma dzisiaj netu, więc nie może odpowiedzieć.
                              Bardzo, bardzo dziękuje i zapytowywuje czy będzie musiał gwałcić czy
                              niekoniecznie?
                              I dźwięczny bardzo jest zarówno azaliż.
                              • scoutek Re: scoutek sprawdź@ 12.09.05, 11:36
                                niekoniecznie gwalcic.....
                                choc...
                                ;)))))
                                • around_the_sun Re: scoutek sprawdź@ 12.09.05, 11:37
                                  Bo jak z gwałceniem, to on by się zastanawiał :)))
                                  • around_the_sun Re: scoutek sprawdź@ jeszcze raz :) 12.09.05, 11:46

• scoutek Ty rowniez;)))) n/tx 12.09.05, 11:47
                                      • scoutek jeszcze raz!!!!! 12.09.05, 12:03
                                        • around_the_sun Re: jeszcze raz!!!!! 12.09.05, 12:08
                                          Dzięki :)
                                          • nioma Re: jeszcze raz!!!!! 13.09.05, 10:33
                                            boszsz
                                            nie bylo czlowieka jakis czas na forum, wraca a tu same gwalciciele....
                                            • around_the_sun Re: jeszcze raz!!!!! 14.09.05, 17:22
                                              Sie wkurzyłam.
                                              Całkiem możliwe, Dżejms nie będzie miał netu jeszcze przez miesiąc.
                                              Siakoś tu smutno bez niego.
                                              Własnie mu proponuję że może by tak kogoś zgwałcić żeby to szybciej naprawili?
                                              • bialamamba Re:GW - dziś do wygrania bilety na Stinga 19.09.05, 10:18
                                                dzis w Gazecie WYborczej do wygrania bilety na Stinga:
                                                SMS NA numer 72007
                                                KONCERT.TAK
                                                od 9:00 do 19:30
                                                wygrywają 2 sms-y co 5 minut
                                                tylko dzisiaj !
                                                • nioma Re:GW - dziś do wygrania bilety na Stinga 19.09.05, 10:25
                                                  a ja zostalam uszczesliwiona na sile biletami na stinga ktorego nie lubie
                                                  moj mezczyzna dostal bilety od siostry i mnie zaprosil
                                                  a fe
                                                  • scoutek 007, sprawdz @ 19.09.05, 10:27
                                                  • around_the_sun scoutek 19.09.05, 10:35
                                                    scoutek, Dżejms nie ma neta i nie będzie miał do połowy października.
                                                  • drzejms-buond Re: scoutek 19.09.05, 10:37
                                                    a kuku
                                                  • around_the_sun Re: scoutek 19.09.05, 10:37
                                                    a, sorry, okazuje się, że ma, nie sprawdziłam wcześniej swojej skrzynki :)
                                                  • drzejms-buond PRIORYTETUM 19.09.05, 10:40
                                                    mam neta od 30 minut...nadganiam, kłaniając sie we pasy i takie tam inne
                                                    tajemne miejsca...do nóżek padam , rączęta całuję... i wogóle jakieś takie
                                                    sawuałwiwry mnie dzisiaj wzięły...
                                                    że niby kultura jakaś czy coś?
                                                    NA STINGUM NIE IDUM !!!!!!!!
                                                    los tak kciał...
                                                    za to byłem na VOLLENWEIDERZE w sobotę..łaaaaaaaaaaaaaaaaaał...ale było....
                                                  • dzidzia_bojowa Re: PRIORYTETUM 19.09.05, 13:39
                                                    Tak popatrzyłam przypadkiem na mój telefon a tam niespodzianka: juz nie mam IDEA
                                                    PL MILEGO DNIA, tylko ORANGE. Jakoś tak mi się przykro zrobiło, nawet mimo
                                                    Stinga, bo czuję się sprzedana obcemu kapitałowi. I to bez pytania, czy chcę..
                                                  • scoutek Re: PRIORYTETUM 19.09.05, 13:45
                                                    kurde... a ja mam nadal idea milego dnia... mnie nie chcieli kupic czyco?....
                                                  • dzidzia_bojowa Re: PRIORYTETUM 19.09.05, 13:47
                                                    I ciebie będą mieli, i ciebie:(((
                                                  • drzejms-buond Re: PRIORYTETUM 19.09.05, 13:45
                                                    sprzedana?????????? i to za pomarańcze...
                                                    bożżżżżz świat się kończy...
                                                    ale znam ten ból też jestem ..sorry...BEZNADZIEJNIE...senty-mentalny.
                                                  • drzejms-buond Re: PRIORYTETUM 20.09.05, 11:25
                                                    właśnie ODDAŁEM bilet na STINGA
                                                    nigdy bym nie przypuszczał że do tego dojdzie....
                                                    życie przewrotne jest....
                                                    ;-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka