drzejms-buond 08.09.05, 15:22 CZY WSZYSCY, W MORDE, OPRÓCZ MNIE,MAJĄ JUŻ BILETY NA SZTINGA????????????? bożżż , ja nie wytrzymie... kogo mam zgwałcić? to nieludzkie jest...że tylko pomarańczowi... ciekawe czy STING TEŻ MA IDEĘ(orange)?kurde... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 15:28 ja też nie mam jak Ci sie pewnie nietrudno domyślić. ale gwałcić nokogo nie zamierzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 15:32 ależ gwałcić mozesz.. wszak u ciebie SAMI SWOI 8-D))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 15:35 chyba już niedługo, bo po kąpielach w Bałtyku i suszeniu suszarką cosik mi toto ustrojstwo szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 17:10 ja też nie mam ale do gwałtu się nie posunę, to znaczy ani siebie ani nikogo innego, hmmm.., co innego jakby to był Robbie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 17:18 Robbie Robertson? czy Gonera? Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 17:36 Williams...8-D tak,tak... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 17:39 a może ROBBIEn synCruzoe? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 17:40 O! a to mi się podoba ROBINSYN...zamiast sukinsyn...ładne, ładne... Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 08.09.05, 18:21 Dżejms, przywołuję cię do porządku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 09.09.05, 10:48 kiedy u mnie wieczny bałagan... TO CO Z TYM BILETEM DLA MNIE????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 09.09.05, 14:33 Dżejms, ja niestety choćbyś mnie nawet za nogi powiesił nie załatwię :((( Telefon z Idei miałam jako pierwszy kupę lat temu i z trzaskiem wykopałam na rzecz Plusa. ALe może Plus zaprosi Robbiego i wyjdzie na nasze ? o pardon, na moje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 09.09.05, 16:03 no ale którego robbiego w końcu? bo jak na williamsa to też bym poszedł, choć to NIE TO SAMO..... Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 09.09.05, 17:54 toż napisałam tam w górze, że na Williamsa właśnie :)))) tu Zetka wpasowała się w moje gusta, może oni go zaproszą ? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: BILETUM NA STINGUM... 8-/ 12.09.05, 10:07 007, dam Ci moj!!!! mowie powaznie, jak sie da zalatwic to bierz, ja mam idee a mieszkam daleko i mimo najszczerszych checi na koncert nie pojde, wiec jak wymyslisz, ze sie da moj bilet dac Tobie to prosze bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun scoutek sprawdź@ 12.09.05, 11:26 Dżejms nie ma dzisiaj netu, więc nie może odpowiedzieć. Bardzo, bardzo dziękuje i zapytowywuje czy będzie musiał gwałcić czy niekoniecznie? I dźwięczny bardzo jest zarówno azaliż. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: scoutek sprawdź@ 12.09.05, 11:36 niekoniecznie gwalcic..... choc... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: scoutek sprawdź@ 12.09.05, 11:37 Bo jak z gwałceniem, to on by się zastanawiał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: jeszcze raz!!!!! 13.09.05, 10:33 boszsz nie bylo czlowieka jakis czas na forum, wraca a tu same gwalciciele.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: jeszcze raz!!!!! 14.09.05, 17:22 Sie wkurzyłam. Całkiem możliwe, Dżejms nie będzie miał netu jeszcze przez miesiąc. Siakoś tu smutno bez niego. Własnie mu proponuję że może by tak kogoś zgwałcić żeby to szybciej naprawili? Odpowiedz Link Zgłoś
bialamamba Re:GW - dziś do wygrania bilety na Stinga 19.09.05, 10:18 dzis w Gazecie WYborczej do wygrania bilety na Stinga: SMS NA numer 72007 KONCERT.TAK od 9:00 do 19:30 wygrywają 2 sms-y co 5 minut tylko dzisiaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re:GW - dziś do wygrania bilety na Stinga 19.09.05, 10:25 a ja zostalam uszczesliwiona na sile biletami na stinga ktorego nie lubie moj mezczyzna dostal bilety od siostry i mnie zaprosil a fe Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun scoutek 19.09.05, 10:35 scoutek, Dżejms nie ma neta i nie będzie miał do połowy października. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: scoutek 19.09.05, 10:37 a, sorry, okazuje się, że ma, nie sprawdziłam wcześniej swojej skrzynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond PRIORYTETUM 19.09.05, 10:40 mam neta od 30 minut...nadganiam, kłaniając sie we pasy i takie tam inne tajemne miejsca...do nóżek padam , rączęta całuję... i wogóle jakieś takie sawuałwiwry mnie dzisiaj wzięły... że niby kultura jakaś czy coś? NA STINGUM NIE IDUM !!!!!!!! los tak kciał... za to byłem na VOLLENWEIDERZE w sobotę..łaaaaaaaaaaaaaaaaaał...ale było.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: PRIORYTETUM 19.09.05, 13:39 Tak popatrzyłam przypadkiem na mój telefon a tam niespodzianka: juz nie mam IDEA PL MILEGO DNIA, tylko ORANGE. Jakoś tak mi się przykro zrobiło, nawet mimo Stinga, bo czuję się sprzedana obcemu kapitałowi. I to bez pytania, czy chcę.. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PRIORYTETUM 19.09.05, 13:45 kurde... a ja mam nadal idea milego dnia... mnie nie chcieli kupic czyco?.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: PRIORYTETUM 19.09.05, 13:47 I ciebie będą mieli, i ciebie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PRIORYTETUM 19.09.05, 13:45 sprzedana?????????? i to za pomarańcze... bożżżżżz świat się kończy... ale znam ten ból też jestem ..sorry...BEZNADZIEJNIE...senty-mentalny. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PRIORYTETUM 20.09.05, 11:25 właśnie ODDAŁEM bilet na STINGA nigdy bym nie przypuszczał że do tego dojdzie.... życie przewrotne jest.... ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś