Dodaj do ulubionych

Who the Playa in the Hood?? ME!!!!

11.09.05, 22:29
Obserwuj wątek
    • krzys23-1986 Re: Who the Playa in the Hood?? ME!!!! 11.09.05, 22:30
      kurde fajnie sie czuje na osiedlu ktoś ma to samo????
      • krzys23-1986 Re: Who the Playa in the Hood?? ME!!!! 11.09.05, 22:31
        a kibiców piłkarskich to z kijem najlepiej zapoznawać!!!
      • mandana kommt darauf an:)))) sorry:)) n/t 11.09.05, 22:31
        • krzys23-1986 Re: kommt darauf an:)))) sorry:)) n/t 11.09.05, 22:32
          WAS????
          • mandana Re: kommt darauf an:)))) sorry:)) n/t 11.09.05, 22:33
            a nic:)) tak mi sie odpisalo, ale sie kapnelam, ze to chyba Ty nie nawidzisz
            niemieckiego, sorry:))))
    • mandana i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 22:34
      • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 22:37
        jak to niemiecki znam doskonale ...widziałem pare filmów z tamtejszej
        kinematografii
        • mandana Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 22:38
          no ale to nie Ty sie tu kiedys skarzyles, ze ktos tam do Ciebie po niemiecku, a
          Ty...?:))
          • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 22:41
            no co by nie strzelać - przecież po to oglądałem 4 pancernych!!
            • mandana Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 22:45
              :))) ja tez, wtedy, kiedys, jak bylam jeszcze tam:))
              • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 22:49
                byłaś w kraju najeźców?? Ja też ale tylko jeden dzień ...
                • mandana Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 22:50
                  nie, to na odwrot, bylam tam, tzn: w polsce, teraz jestem tu: ale nie w
                  niemczech:))
                  • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 22:54
                    to nie jaże to ty nie jesteś z Polski??
                    • mandana Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 22:57
                      :)))))))) zalezy, ...urodzilam sie w polsce, wychowalam juz nie, znaczy sie,
                      juz tu.
                      ale znalazlam niedawno to forum i sie mi podoba, przynajmniej naucze sie znowu,
                      moze, poprawnie po polsku pisac:))
                      • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 22:58
                        napewno nie odemnie a mieszkasz w Niemczech jesli dobrze kojarze???
                        • mandana Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 23:00
                          zle kojarzysz, ale fakt, tu sie tez mowi po niemiecku:))
                          prosba: pisz poprawnie, bo nic mi z nauki nie wyjdzie:)) mam nadzieje, ze do
                          tej pory bylo poprawnie?:))
                          • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 23:01
                            dobra to została Austria i Szwajcaria...
                            • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 23:02
                              strzele w Austrie!!
                              • mandana Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 23:02
                                Tooooooooooooooooor:)))))))))))))))
                                • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 23:06
                                  trafiłem????
                                  • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 23:06
                                    a dawno temu sie tam wyprowadziłeś??
                                    • mandana Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 23:12
                                      nie wyprowadziles, tylko wyprowadzilas:)) to po pierwsze, po drugie, tak dosc
                                      dawno mnie wyprowadzili, mysle, ze Ciebie jeszcze nie bylo?:))
                                      1984:))
                                      • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 23:17
                                        a miałaś wtedy lat??
                                        a pozatym jak ci sie tam żyje (bez odpowiedzi mówie że dużo lepiej niż u nas).
                                        • mandana Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 23:20
                                          lat mialam niewiele, ale nie chce sie rozpisywac na forum, bo juz i tak tu na
                                          mnie "nagonke" czasem robia. to dotyczy tylko prywatnych informacji´:))
                                          jezeli chodzi o zycie, to ciezko mi porownac, bo nie znam polski, ot tyle z
                                          wakacji u babci...
                                          ale fakt, ze jedno mi przeszkadza, w polsce nic szybko nie mozna zalatwic, ale
                                          wybacz, to jest moje subjektywne zdanie, moze jest jednak inaczej a tylko ja to
                                          tak odczuwam. no i: przeszkadza mi, ze brakuje mi polskich slow w mowie, ale to
                                          juz jest moja "wina":))
                                          • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 23:24
                                            ale w Polsce wszystko związane z jakim kolwiek urzędem jest do dupy...
                                            a i porzadek nie za zbytnio,ogólnie beznadzieja ,wiem że jak skończe studia nie
                                            będe miał pracy w zawodzie tylko raczej jako magazynier w supermarkecie w
                                            morde...
                                            • mandana Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 23:28
                                              ot to:(( moze po studiach sprobujesz dostac sie do jakiegos koncernu, ktore tak
                                              sie do polski etc pchaja. nie trac nadzieji, wiem, ze w polsce jest zle, ale
                                              sprobuj co tylko mozesz, aby sie wybic!!!
                                              pozdrawiam

a tym bardziej, ze mowisz, ze umiesz niemiecki, nawet, jezeli nie lubisz tego
                                              jezyka, ucz sie dalej, zobaczysz, przyda Ci sie:))
                                              • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 11.09.05, 23:30
                                                nie umie niemieckiego w ząb nawet -angielski całkiem no na 5 na maturze tyle..
                                                • leziox Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 12.09.05, 00:24
                                                  Włączyłem się ostatnio po Voralbergu,Bregenz,Galtür i innych Brendnertalach,nie
                                                  powiem,Austria to całkiem cacy land,no i te góry,czy aby Austriacy na nie
                                                  zasłużyli? :-)
                                                  • mandana leziox 12.09.05, 00:35
                                                    hey:)) wiesz, ciezko by mi bylo odpowiedziec, czy zasluzyli:)) ja jestem
                                                    urodzona polka, ale nie wychowana w polsce, wiec jestem
                                                    wychowana "austryjaczka", ale nie urodzona:)) mam troche pokrecone cv:)) jestem
                                                    do zycia tu przyzwyczajona, bo jestem tu w domu, ale jak graja polski hymn to
                                                    dostaje gesiej skorki:)) widzisz, u mnie to nie takie latwe:))
                                                    pozdrawiam
                                                  • leziox Re: leziox 12.09.05, 01:03
                                                    No właśnie,te dziwne relacje międzypaństwowe,czasami trudno wytłumaczyć,dlaczego
                                                    i w ogóle skąd się biorą,ale tak już jest,że nawet melodia jakiejś
                                                    piosenki,widok drzewa,lub zapach potrafią wywołać wspomnienia,o których
                                                    myśleliśmy,że dawno ich już nie ma.Takie ciekawe rzeczy,których nie da się
                                                    logicznie wytłumaczyć.POzdruffki też wysyłam :-)
                                                  • mandana Re: leziox 12.09.05, 01:18
                                                    dzieki wielkie za zrozumienie:)) nie uwierzysz, ale wiekszosc polakow
                                                    spotkanych tu i tam, a zwlaszcza na forum, nie akceptuje mnie, zawsze sa jakies
                                                    docinki.
                                                    pozdrawiam:)
                                                  • leziox Re: leziox 12.09.05, 01:24
                                                    Problem jest chyba prosty,Polacy na obczyźnie potrafią zrozumieć sprawy,o
                                                    których Polacy w kraju może akurat nie myślą,bo nie muszą,gdyż mają to na codzień.
                                                    A co do docinków,to nie jestem zorientowany,bywam wprawdzie na tym forum już
                                                    ponad 4 lata,ale ciebie widzę od niedawna i chyba niedostatecznie wgłębiałem się
                                                    we wszystko,co się tu pisze.Może to był błąd.No nic,lecę teraz w krainę
                                                    marzeń,gdzie konto jest pełne i nie ma izby skarbowej.Dobrej nocy...
                                                  • mandana Re: leziox 12.09.05, 02:19
                                                    mysle, ze nie dokladnie sie wyrazilam, mowiac o forum mialam akurat na mysli te
                                                    inne , wlasnie sie tak zdarzylo, ze na towarzyskim mile mi sie pisze, bo nie ma
                                                    tych aluzji co do mnie...tutaj jest ok, i moze sobie troszke tu posiedze:))
                                                    i fakt jestem tu od niedawna, bo sie wlasnie "przenioslam":)
                                                    dziekuje & dobranoc.
                                                    p.s.: przepraszam za mozliwe bledy roznego rodzaju, niestety...:))
                                                  • krzys23-1986 Re: i nie krzycz tak, nie jestem glucha:)) 12.09.05, 02:09
                                                    mój wątek rządzi -najwięcej postów z dzisiejszych
                                                    hehehehhehehe-nieźle jak na mołolata nie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka