Dodaj do ulubionych

Zachodzi fundamentalna kolizja programowa:)

13.09.05, 18:00
bo oto meczyk Ligi Mistrzów na TVP2a na TVN drugi odcinek Magdy M, gdzie
Ciacho Małacho będą się z Bambi tak odpychać ze aż przyciągać

chyba trza będzie VHS nastawić i nagrać serial, a na żywca inaugurację
LM obejrzeć
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Errata 13.09.05, 18:02
      meczyk na TVP1, na dwójce 344 odcinek M jak Mdłość:)
      • xemxija Re: Errata 13.09.05, 18:14
        Boze!!!
        • forumowicz_pospolity Re: Errata 13.09.05, 18:18
          xemxija napisała:

> Boze!!!
          >

to do mnie;)?
          przypomniała mi się taka anegdotka z życia słynnego menedżera piłkarskiego
          z UK, Briana Clougha (teraz chyba juz ŚP, jeśli mnie pamięc nie myli).
          Clough miał rozwinięte ego i podobno kiedys na sugestię żony wygłoszoną
          w łożu "Boże, mógłbyś tak nie chrapać!" Clough miał odpowiedzieć:"Kochanie!,
          w łóżku możesz do mnie mówić Brian..."

:))
        • xemxija Re: Odwoluje 13.09.05, 18:18
          Chromole Olympique Lyon i Real Madryt tez;))
          Bede sie delektowac MjM.
          • forumowicz_pospolity Re: Odwoluje 13.09.05, 18:20
            xemxija napisała:

> Chromole Olympique Lyon i Real Madryt tez;))
            > Bede sie delektowac MjM.
            >

to co, nie podejmiecie próby upuszczenia krwi z tłustych kapitalistycznych
            świń, zwanych dla zmyłki bukmacherami:)?
            • aasiek Re: Odwoluje 13.09.05, 18:26
              Niech się wypchają. Mój wujek przedstawił mi, na czym ten cały spisek dziejowy
              polega ;)
              A tak poza tym, to co w końcu - "MjM" czy M jak "MagdaM."? :)
            • xemxija Re: Odwoluje 13.09.05, 18:26
              iii, dzisiaj nie mam nastroju na akcje charytatywne jakos...;))
              Niech sobie busio gdzies indziej zarobi, ode mnie chyba nic nie wyrwie...ale jak towarzysz bedziesz ogladal mecz to dolacze pozniej, la towarzystwa czy co.
    • mnietka.kokietka Re: Zachodzi fundamentalna kolizja programowa:) 13.09.05, 19:54
      pospolitus! a ja już myślałam że ty o tu o polityce PiS PO itp:)))))))

Hmmm.... mimo ewentualnego mindolenia MOJEGO ciacha z BambiOczną i tego że
      lubię futbol (ku zdziwieniu wielu osob) będę zmuszona obglundać Magdę M.
      eh lajf....
      • polonezka Re: Zachodzi fundamentalna kolizja programowa:) 13.09.05, 20:03
        Magda M.poczeka.....na Canal+ o 21-wszej węgierscy "Kontrolerzy" w akcji.
        • polonezka Re: Zachodzi fundamentalna kolizja programowa:) 13.09.05, 21:08
          nie wiem dlaczego ale zamiast Kontrolerów jest Fałszywa 12-tka....buuuu....
          • forumowicz_pospolity Re: Zachodzi fundamentalna kolizja programowa:) 13.09.05, 21:20
            polonezka napisała:

> nie wiem dlaczego ale zamiast Kontrolerów jest Fałszywa 12-tka....buuuu....

ktoś cię wpuścił w canal najwidoczniej;)

ale meczyk, Lyon jedzie z Realem jak z kupą siana, 3-0 po 30 minutach:)
            • xemxija Re: Zachodzi fundamentalna kolizja programowa:) 13.09.05, 21:25
              no to dobrze, ze nie inwestowalam, w zyciu bym tego nie przewidziala!;)
              • xemxija Re: Zachodzi fundamentalna kolizja programowa:) 13.09.05, 21:27
                Przepraszam, czy jeden z graczy nazywa sie MARUDA??? Bo tak slysze.
                • forumowicz_pospolity Re: Zachodzi fundamentalna kolizja programowa:) 13.09.05, 21:30
                  xemxija napisała:

> Przepraszam, czy jeden z graczy nazywa sie MARUDA??? Bo tak slysze.

Non, Florent Malouda

olweb.fr/fr/equipes/joueurs/886.html
              • forumowicz_pospolity Re: Zachodzi fundamentalna kolizja programowa:) 13.09.05, 21:27
                xemxija napisała:

> no to dobrze, ze nie inwestowalam, w zyciu bym tego nie przewidziala!;)

ano, ale za to ci co przewidzieli to hoho, workami by te banknoty wynosili
                od buka:)
                • xemxija Re: Zachodzi fundamentalna kolizja programowa:) 13.09.05, 21:32
                  ale jakby sie teraz Real odkul, to przepraszam, z jakim wynikiem to by sie
                  moglo skonczyc?? 16:12??? Dla mnie zbyt duza ilosc bramek jest zawsze jakos
                  podejrzana;))
                  • forumowicz_pospolity Re: Zachodzi fundamentalna kolizja programowa:) 13.09.05, 21:37
                    xemxija napisała:

> ale jakby sie teraz Real odkul, to przepraszam, z jakim wynikiem to by sie
                    > moglo skonczyc?? 16:12??? Dla mnie zbyt duza ilosc bramek jest zawsze jakos
                    > podejrzana;))

haha, to ostatnie szczególnie w lidze polskiej, długo mozna by o tym mówić:)
                    na razie Realowi nie grozi odkucie, miał fart bo Francuzi nie strzelili karnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka