Dodaj do ulubionych

Simply Red dziś

14.09.05, 10:43
przypominam, dzic 23,00 na TVN powtóka Simply Red z Sopotu !!!!!
to bylo świetne
Obserwuj wątek
    • nioma Re: Simply Red dziś 14.09.05, 13:37
      oczarowana bylam
      zawsze lubilam simply red ale to co uslyszalam w sopocie - jakosc glosu,
      umiejetnosci skakania po skali, jakies wibracje czy jak to sie tam nazywa -
      W O W!!!! zero zadyszki, falszowania itp dziadostwa - duza, naprawde duza klasa.
      • cortinka Re: Simply Red dziś 14.09.05, 21:47
        Nie wiedziałam, że dzisiaj jest powtorka. Dzięki, będziem oglądać i słuchać
        przede wszystkiem :-)
        • blubelle Re: Simply Red dziś 14.09.05, 23:38
          W ich muzyce to się kocham już od chyba z 12 lat. W Micku się nie kocham,
          gdzież tam... Ale ich muzyka mnie niesamowicie uspokaja. Widziałam już wiele
          ich koncertów w tv i zawsze dają czadu. Za kazdym razem inaczej brzmią, dużo
          improwizują. Mick ma rękę do świetnych muzyków, zresztą zmieniali się w ciągu
          tych lat, tak, że można powiedzieć, że Simply Red to on. Dziwne, że wcześniej
          nie dotarli do Polski. Ale jedno mnie cieszy-wreszcie wielu ludzi u nas ich
          doceniło.
          • mozambique Re: Simply Red dziś 15.09.05, 10:44
            obejrzalam jeszce raz na spokojnie . I kurde WSZYSTKO mi sie podobalo :
            1. aranzacja piosenek , ciekawa, dżezowo-blusowo-reggowa
            2.nowa piosenka PERFECT LOVE świeeetna
            3. świetni muzycy : saksofonista, flecista , trąbka dżezowa , gitara akustyczna
            4. o dziewczynach z chórku juz wczesniej pisałam , Marylka R. mogalby sie od
            MIcka uczyc jak sobie należy przygotowac chórek
            5. sam MIck to juz taki troche MIs Uszatek ( gdzie te dredy, gdzie twarzyczka
            natchniona, gdzie te dlugie szaty) ale jak on sie rusza !!! jak bioderkami
            krecił !!!! no i wokalnie na najwyzszym poziomie !!!! a przeciez juz 20 lat
            istnieją
            6. czy mi sie wydawalo czy Mick polubil polską publicznośc ?
            7. ja bardzo poprosze o koncert Simpliego Reda we Wrocławiu !!! bede warowac
            pod sceną !
            • cockerofil Re: Simply Red dziś 15.09.05, 22:36
              moze ma to ktos na kompie...??;->
              • drzejms-buond Re: Simply Red dziś 19.09.05, 10:58
                ale piknie było...oj piknie...
                szkoda tylko,że tak mało starych kawałków...ale koncert-JEDEN Z LEPSZYCH ,JAKIE
                WIDZIAŁEM OSTATNIO W TIWI.....
                ale ma facet PAŁER!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka