crimen 15.09.05, 17:24 ...powychodzily za maz juz. I tylko my recydywisci trzymamy wciaz samotny kurs... Tylko dla weteranow:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 15.09.05, 20:49 znowu beczysz......... Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 15.09.05, 21:40 słyszałam kiedyś cos takiego- powiedziane przez faceta: dziewczyny są jak telefony, albo zajęte, albo pomyłka.... to stare strasznie, ale niektórzy twoerdzą, że prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 15.09.05, 21:42 Schizo,weź koniecznie psychotropy i napisz wreszcie coś ciekawego.Zmieniłeś chyba leki,bo jedziesz ostatnio na economy class. Crimen,stary byku,to prawda z tymi dziewczynami.Drobnym pocieszeniem niech będzie dla ciebie fakt,że one wychodzą wprawdzie za mąż,ale zawsze wracają,hehe i dlatego można od czasu do czasu robić zjazdy w stylu niezapomnianej PIPY. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 20.09.05, 16:29 PIPA to juz mit, jak bajka o Krolewnie Sniezce. Tylko weterani pamietaja ze cos takiego kiedys zaistnialo. A Schizolkowi jesienny wiatr melodyjki we lbie wygrywa. Trudno z tym zyc, dlatego ma odloty:))) Lezio, gdy zawitasz do Starego Kraju to daj cynk. Dobry browar nie jest zly. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 21.09.05, 22:34 Przepraszam, to jak pamiętam PIPE, to już weteranka jezdem, taka stara i brzydka???? A z tymi dziewczynami obaj macie rację, wyszły, to i wrócą...:)))) Crimen, Paskudzie jeden, ile bym dała co by Cię wyściskać....:)))) Leziu, Złotko Ty moje...Ciebie także chciałabym wyściskac....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 21.09.05, 22:45 Siemanko,ja tam jak zwykle na wszystkie propozycje otwarty jezdem,również wyściskania,a weteranka możesz sobie być,ale za to z jakim doświadczeniem.No i z jakim airbagiem,nie każda weteranka może pochwalić się takimi walorami...użytecznymi,hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 21.09.05, 22:55 To sciskam cie mocno, na razie tylko wirtu, ale może kiedyś inaczej...:)) Wiesz, że wyszedł specjalny przepis dla mnie??? Mam zakaz poruszania sie samochodami z poduszkami powietrznymi...i za cholere nie wiem czemu....:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 21.09.05, 23:08 To chyba dlatego że jesteś samowystarczalna jeśli chodzi o airbag w aucie,hehe.A zresztą słyszałem że ostatnio jeździsz ciężarówką rozwożąc piwo po okolicy,zaś w tirach airbag niepotrzebny jezd... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.10.05, 16:12 Randyjko, sciskac Ciebie to sama przyjemnosc, choc i pewne ryzyko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 16.11.05, 18:57 a ja słyszałam wręcz na odwrót, że to faceci sa jak telefony...ehhh pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 16.09.05, 09:16 krawiec, smoleń i spóła :)))) Cóż poeta miał na myśli??:D Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 20.09.05, 16:32 Nic ponadto, ze wszystko plynie;) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 20.09.05, 16:36 Nie upłynniaj aby wszystkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 20.09.05, 22:23 Tyle browca co w kraju naszym się przelewa wygląda na źródło niewyczerpane,a gybyśmy rzeczyiście przepili wszystkie pieniądze to zawsze będzie można jeszcze coś pożyczyć od crimena,przecież on w biedzie poratuje jak co... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 20.09.05, 22:32 leziu,nie strasz crimena ,bo znowu zniknie na wieki;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 20.09.05, 22:34 Hehehe toż go wcale nie straszę,sam przecież wie że ja nie żul spod nocnego co na drapane liczy,w wypadku jednak gdyby ekipie kasa się przejściowo wyczerpała,można spróbować się ratować w jakiś tam sposób.No,można jeszcze odwiedzić pewien sklep,w którym dadzą nam na kredyt jakie 100 piw. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 20.09.05, 22:35 hehehe...nie badz taki pewien;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 21.09.05, 09:30 Z tej 100 piw dla mnie 5 proszę odhaczyć:) żebym jakotaką tzreźwość nóg zachowała:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.10.05, 16:11 Flo, to jak z tym uplynnianiem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 20.09.05, 22:31 crimciu,nie wszystkie...i w dodatku nie maja zamiaru:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.10.05, 16:13 A lubisz drapanie za uszkiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 11.10.05, 11:16 to chyba lubia wszyscy,nie tylko kotki-mru?:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 17.10.05, 14:41 Ale tylko kotki przy tym rozkosznie mrucza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 18.10.05, 13:44 uczepione pazurkam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 18.10.05, 13:45 ...pazurkami...oczywiscie;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 24.10.05, 16:39 Tez lubie odrobine perwersji;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 24.10.05, 22:59 to dopiero preludium;)) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 09.11.05, 16:35 All's fair in love and war;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.11.05, 12:32 All's well that ends well;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 13.11.05, 11:51 No wlasnie. Podobno, po dobrym koncu mozna rozpoznac prawdziwego Mena;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 14.11.05, 23:14 Cri_Mena tez;) ja jednak wole to co po srodku,im dłuzszy srodek tym przyjemniejszy koniec:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 16.11.05, 15:26 Pojecia nie mam, co Ci chodzi po glowie, bo ja wlasnie srodek mialem na mysli;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 16.11.05, 23:39 myslałam ze masz na mysli tylko poczatek i koniec??...i tak sie rodza nieporozumienia;))) ostatnio słyszałam na własne uszko,iż "miłosc do kochanki zabija małzenstwo";) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.10.05, 16:15 Libresss oblige. Sa tacy, ktorych nie przestraszysz;) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.10.05, 23:43 crimen napisał: > Libresss oblige. Sa tacy, ktorych nie przestraszysz;) Par super parem potestatem non habet...;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 17.10.05, 14:45 Jednak mnie przestraszylas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 21.10.05, 11:42 Nie "kokietuj" :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 24.10.05, 16:41 To tylko instynkt samozachowawczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 22.09.05, 08:14 ja sie nawet na weteranke nie lapie z taka data urodzenia, ale co tam! odcisne wampirzy kiel;))) witam wszystkie stare dooooopy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 23.09.05, 07:36 Powychodziły, ale wszystko pamietaja;))) Witam rowniez:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 23.09.05, 21:50 A ty Aroska,jak tam?Nimfo złotowłosa...Pamiętasz jeszcze jak na zjeździe w pijackim szale biegałaś po bagnach aby znaleźć kwiat paproci,a zamiast niego przyniosłaś tylko parę zardzewiałych niewypałów?No,wesoło było,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 24.09.05, 06:45 Hej Leziu...wesoło było:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 24.09.05, 16:41 joł, kogo widza moje piekne oczeta:))) witaj aroska:)) cuks, chorera, ty czkaj na nas, o! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.10.05, 16:22 No i doczekalem sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.10.05, 16:06 Blondi, wracasz mi wiare w czlowieka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.10.05, 16:17 Pluszaczku, tylko na poligonie celuj miedzy oczy, bo znowu przegrasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 24.09.05, 20:13 chytry dwa razy traci ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 24.09.05, 22:26 A co menisko,znowu utopiłeś kasę w nieudanym geszefcie i teraz żałujesz bo nie chciałeś dodać grosika? Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 25.09.05, 09:39 w tym watku widze wszystkie stare zapijaczone mordy, chociaz kilku mi jeszcze brakuje. jedna morda natomiast wydaje mi sei tu zbedna. ciekawe czy zgadnie, ze to ona? ;P hahahaha. pozdrawiam wszystkich, a Crimenika caluje w pyszczek. on juz wie za co :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 25.09.05, 22:48 A co Cimen ci takiego,Martek zrobił,że go jeszcze teraz całujesz?Była to tzw.wymiana usług czy po prostu zwykła randka połączona z zapasami? Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 26.09.05, 08:08 ciekawosc to pierwszy stopien do piekla, ale uchyle rabka tajemnicy. to byla impreza w szerszym gronie i Crimen byl niesamowity :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 26.09.05, 10:12 Cuks byl zawsze niesamowity, szczegolnie gdy "po" zakladal okulary:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 26.09.05, 11:40 niom:)) ostatnio mial wracac do siebie via Gdansk, ciekawam ile razy zakladal okularki:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 26.09.05, 20:28 Ciekawe czy on uzna to za komplement..he he he Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 26.09.05, 23:33 To by się musiał zainteresowany sam wypowiedzieć,ale widziałem raz jak się dobierał do naszego cudownego dzieciątka z dużym airbagiem i okularki miał mimo wszystko na nosie,mam to nawet uwiecznione na fotkach,ale bez grubej kasy fotek tych nikomu nie wydam... Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 27.09.05, 19:00 eeeeee, i tak wszyscy zainteresowanie juz te fotki widzieli tysiac razy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 27.09.05, 19:00 zapomnialam dopisac, ze i tak wszystko zostaje w rodzinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 27.09.05, 23:27 Nie wiesz o jakie fotki chodzi a się wypowiadasz.Na pytię delficką wprawdzie mi pasujesz ale nawet i ty wszystkiego wiedzieć nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 28.09.05, 07:33 wiem wiem, nie przejmuj sie, to co istotne i tak zostalo mi juz pokazane. a jesli sadzisz, ze jestes jedynym posiadaczem, to musze Cie rozczarowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 28.09.05, 12:32 Lol,weszlam tu ot tak sobie i co widza moje stare aczkolwiek piekne oczeta? same znajome pyski he,he....Crimen to Ty zyjesz? na Twoim miejscu popelnilabym samobojstwo bo jak cie dorwe to rozszarpie ...gdzie sie szlajales tyle czasu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 28.09.05, 13:58 ooooooo????? reaktywacja???????? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 28.09.05, 13:59 e tam...zwykly Matrix ,jak zwykle:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.10.05, 16:21 Landryneczko, tylko mrugnij i jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.10.05, 16:19 Martusiu, nie kus, bo i tak jestes slodziutka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.10.05, 16:10 Meniku, ty tak na powaznie, czy dla jaj???:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Powymierały dawno już 28.09.05, 15:09 Co do tych zdjęć to ująłbym to inaczej,nikt nie ma całego kompletu który ja posiadam,więc jeszcze raz,Delficka-nie wymądrzajta wy się za wiele,bo i nie ma po co. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Powymierały dawno już 28.09.05, 15:20 leziox napisał: > Co do tych zdjęć to ująłbym to inaczej,nikt nie ma całego kompletu który ja > posiadam,więc jeszcze raz,Delficka-nie wymądrzajta wy się za wiele,bo i nie ma > po co. A czy to o mnie chodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Powymierały dawno już 28.09.05, 15:34 A co,masz na drugie Martuha?Pewnie nie,hehe.No to nie przepraszaj,nie o ciebie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Powymierały dawno już 28.09.05, 15:36 Nie moge jakos sobie skojarzyc ale myslałem ze jak cos jest pode mna to sie mnie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Powymierały dawno już 28.09.05, 18:23 ???????? to ja mam byc pod Toba? znaczy chodzi Ci o lozkowe ekwilibrystyki, poziom ewolucji czy tez zamykasz mi drzwi od Twojej podlogi, a mojego sufitu, zebym nie mogla wyjsc? ;)) Leziu, wyluzuj slonce. dzisiaj jestem w podlym nastroju, wiec sie po prostu do mnie usmiechnij i powiedz mi od biedy cos milego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ale cmentarz :) 17.10.05, 14:50 Jasminko, Ty tez jestes widmem nie z tej epoki;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ale cmentarz :) 20.10.05, 10:55 Ja już od dawna jest w kolejnej epoce, crimenku. Milion lat świetlnych stąd. Swoją drogą, dzisiaj kompletnie nie wiem, co mnie fascynowało w tym miejscu. crimen napisał: > Jasminko, Ty tez jestes widmem nie z tej epoki;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ale cmentarz :) 20.10.05, 20:56 Coś cię jednak Jasminko fascynowało,sam widziałem momenty w których wyglądałaś na szczęśliwą.I nie gadaj mi tu o minionych epokach,bo czasy rzadko się zmieniają.Częściej zaś ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: ale cmentarz :) 20.10.05, 21:49 Może jednak ta fascynacja nie do końca minęła, skoro tu wciąż zaglądasz:) Miło cię widzieć, jaśminko Odpowiedz Link Zgłoś
pom Hue hue 21.10.05, 09:22 Nie milion lat swietlnych ale kompletnie inny wymiar w czasoprzestrzeni. Nawet w ulubionych towarzyskich nie mam od dawna. Se zajrzałam z nudów i proszę. Nawet czasu nie mam by pogadać. Powiem tylko, że wczoraj widziałam niebywałe zjawisko: przy sklepach osiedlowych szedł facet o kulach, w kurteczce i kapeluszu, a spod kapelusza widać było gustowną maskę pegaz. I pytanie dziecka: Tatusiu, czy ten pan boi się ptasiej grypy? Zatem wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: Hue hue 21.10.05, 23:52 a ja PIPE pamietam, chociaz nie nalezalam ;-) I tak se dzisiaj zajrzalam przegladajac zardzewiale fora, a tu reaktywacja, prosze prosze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Gratuluje!!! Pomponika:))) 135 dni:)) 24.10.05, 00:20 Pomka, ze szczerego serca:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Gratuluje!!! Pomponika:))) 135 dni:)) 24.10.05, 00:27 O a Pomkę przeoczylem,mimo że to taki znany grubasek forumowy zawsze był,hehe.Pomcia,pyszczycho nadstaw to buzi obleśne dam... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Moje Przeznaczenie;) 24.10.05, 16:50 Pom, to naprawde Ty??? A juz przestalem wierzyc w przeznaczenie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ale cmentarz :) 24.10.05, 16:47 Strasznie przedmiotowo traktujesz swoje dawne fascynacje, Jasminko;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ale cmentarz :) 09.11.05, 11:06 Wcześniej również traktowałam je przedmiotowo, Crimenku :) crimen napisał: > Strasznie przedmiotowo traktujesz swoje dawne fascynacje, Jasminko;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ale cmentarz :) 09.11.05, 16:33 A ja dla Ciebie chcialem zrobic orla na sniegu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ale cmentarz :) 10.11.05, 11:28 Nie lubię zimnego drobiu :) crimen napisał: > A ja dla Ciebie chcialem zrobic orla na sniegu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: ale cmentarz :) 16.11.05, 15:28 Rozumiem, ze to byl powod, dla ktorego mnie powstrzymalas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: W imie ojca 17.10.05, 15:07 Kitus znalazl szczescie, a kubka moze ktos napelnil:) Znikam Marys. Trzymaj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: W imie ojca 17.10.05, 15:11 maryś zmądrzałeś,jak ciebie nie było??? p.s. oczywiście to żart,bo wszyscy wiedzą,że to niemożliwe; Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: W imie ojca 21.10.05, 16:29 Schizo,ty się nie znasz,Mario robi teraz poważne interesy i dla pospólstwa nie odpowiada ad hoc,najpierw podanie o zbluzganie trza napisać,odczekać 2 tygodnie no i może mistrz raczy się rozewrzeć i napisać coś.Sensownego.Szacunku więcej dla weteranów,hyhyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 23.10.05, 18:21 Oczywiście oszukujecie. Ktos po prostu zadal sobie mnóstwo trudu, poszperał w archiwum i sklecił z Waszych wypowiedzi niniejszy wątek:0 A ja się na to nabrałam i przyleciałam Was całować!!!:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 23.10.05, 18:52 pewnie, biedactwo, chcialo mu sie baaardzo heloł koniara, jestes w wawce ??? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 24.10.05, 00:08 Ronja,miłości ty moja niespełniona,nikt tego wątku nie sfałszował.To zlot dinozaurów i innych dziwactw,jakoś tak samo z siebie wyszło,bo Crimen sobie deko podpił i zaśpiewał,a inni zaraz zawtórowali.Ronja,wyjdziesz za mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 24.10.05, 16:45 To se ne wrati. Chociaz kto to wie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 27.10.05, 18:21 Leziu, nene, jakos nie kuszą mnie okowy małżeńskie. Te paremie o browarze i piwie rozleniwiają kopnięte wariatki galopujące po polach z rozwianym włosem;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 24.10.05, 16:43 Ronju, swojej Osobistej Branki sie nie oszukuje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 27.10.05, 18:21 mrrrmmmmmmmmmmmmm... ale siem wtedy działo, aż huk szedł:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 09.11.05, 16:36 Uwazaj, bo znowu jestem na Dzikich Polach;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 09.11.05, 16:49 Bawisz sie w Bohuna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 10.11.05, 12:09 dzikie pola skojarzyły mi się z Sienkiewiczem, Trylogią, Ukrainą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 13.11.05, 11:53 Dobrze kombinujecie. Ronje mozna wyrwac tylko "na Bohuna". Nic innego jej nie kreci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 13.11.05, 13:34 siadaj na koń i...... szalej z miłości:D ech...;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 13.11.05, 23:42 Bohun byl szalencem,jego kon byl nie lepszy,znajomosci zawarte niekoniecznie go interesowaly jak nie mógl sobie podupcyc,historyczne zrodla nie wspominaja o tym,czemu jasnie panienka go nie chciala,a zechciala lacha,moze lacha lacha byla po prostu nie jak Bohuna laseczka wlasnie i moze tez o to w tym wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 15.11.05, 00:17 był, był ale co przyprawiał o szybsze bicie serca to przyprawiał a to że trzymal nóż przy gardle, ot taka drobnostka;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 16.11.05, 15:32 Teskne pojrzenie Scorupco w scenie finalowej jest az nadto wymowne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Dziewczyny, ktore mam na mysli... 17.11.05, 08:47 albo: "Jedruś, jam ran twoich nie godnam całować" , "No co, co.." ('wielka woda' ;)) a mnie się baaardzo podobało jak na Meg Ryan patrzył Andy Garcia w 'Kiedy mężczyzna kocha kobietę' Odpowiedz Link Zgłoś