Dodaj do ulubionych

PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!!

17.09.05, 13:45
panowie, chłopcy, mężczyźni....powiedzcie jakie podobaja się wam
kobiety....pomijam oczywiście wygląd zewnętrzy..bo każdy ma swoje gusta i
guściki ;-) chodzi mi o cechy charakteru na które zwracacie uwagę....:-)
miłego dnia Wam wszystkim życzę
Obserwuj wątek
    • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 20.09.05, 12:34
      panowie dlaczego nie chcecie odpowiedzieć na moje pytanie???? :-(
      • singelka sami nie wiedzą czego chcą 20.09.05, 20:18
        bo panowie sami nie wiedzą czego chcą, ot co...
        • margoolcia ej chłopy...co się z wami dzieje?????? 11.10.05, 15:06
          ile mam czekać na odpowiedź????? ;-) pozdrawiam wszystkich odwiedzających moje
          forum
          • nightraven1 Re: ej chłopy...co się z wami dzieje?????? 12.10.05, 22:55
            Ok! Chcecie wiedzieć to mówimy! Tylko bez złośliwości, bo staram się być
            szczery! A więc z mojego doświadczenia to wygląda tak! Chcemy dziewczynę fajną,
            romantyczną, którą moglibyśmy się opiekować! Znajdujemy sobie jakąś i staramy
            się, ale ona okazuje się zołzą! Takie zołzy bawią się naszymi uczuciami po czym
            nas rzucają! Jesteśmy wkurzeni i oczywistą rzeczą jest, że próbujemy coś zmienić
            w sobie by to się nie powtórzyło! Wtedy stajemy się męskimi szowininstycznymi
            świaniami, które chcą tylko fajnej dupy i to wszystko! A potem kobiety nas za to
            nienawidzą, ale to nie nasza wina, że tacy jesteśmy tylko wy nie myślicie o
            konsekwnecjach tego co robicie no i dlatego jesteśmy tak mało romantyczni!
            • margoolcia Re: ej chłopy...co się z wami dzieje?????? 13.10.05, 09:04
              zołzy-to jak mówisz takie dziewczyny, które bawią się "męskimi" uczuciami
              zgadzam sie z Tobą jest mnóstwo takich dziewczyn...
              ja do nich nie należę...ja bym nie potafiła hodząc z jednym facetem kręcić z
              drugim...to by było wbrew moim zasadom....ja sie nie potrafię bawić uczuciem
              drugiej strony....często jak w moim wiązku coś nie szło rozmawiałam z drugą
              stroną i obiecywałam że ja się zmienię...bo bardzo chciałam zatrzymać go przy
              sobie....ale faceci to tez czasem takie meskie zołzy ;-)
            • singelka Re: ej chłopy...co się z wami dzieje?????? 14.10.05, 19:39
              wiesz, do tej pory to mężczyźnie bawili się moimi uczuciami i przez nich jestem
              zołzowata...odbijam piłeczkę:):)
              • margoolcia Re: ej chłopy...co się z wami dzieje?????? 14.10.05, 20:34
                no popieram....faceci tez nie wiedzą czego chcą....raz jest pieknie ładnie
                wszystko a później tragedia i przyszłości nie widzą..i tak w kółko ;-)
                • singelka Re: ej chłopy...co się z wami dzieje?????? 14.10.05, 22:40
                  po prostu każda z nas musi trafić na swojego gościa...nie wiem co to znaczy,
                  nie pytaj:P
                  jak znajdę to ogłoszę na forum:D:D:D:D::D
                  • nightraven1 Re: ej chłopy...co się z wami dzieje?????? 15.10.05, 22:22
                    I właśnie dlatego, że ludzie są świnie, to powinni się wszyscy wyrżnąć i nie
                    będzie więcej zdrad! :P
      • homogenizowany Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 23.10.05, 23:59
        Czułe, opiekuńcze, motywujące, miłe, kochające, no i namiętne. Wiem że każdy ma
        wdy ale gdyby trzymały się tych cech jak najmocniej byłoby.....no fanrastycznie
    • pytup Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 16.10.05, 02:04
      wewnetrznie podoba mi sie taka ktora bedzie mnie kochac i bedzie czuła...
    • lawmaszin1 Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 16.10.05, 19:27
      mądrych poprostu mądrych
      • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 16.10.05, 21:13
        tyle ze są jeszcze mądre kobiety na tym świecie.....:-)
        • lawmaszin1 Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 18:10
          niewatpliwie, tylko gdzie?
          • singelka Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 18:34
            równie dobrze można by zapytać, gdzie w takim razie są mężczyźni z zasadami??
            wszędzie, tylko najtrudniej na nie/nich trafić...:)
          • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 18:50
            np mądre i fajne kobiety są na moim forum ;-)
            • singelka Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 20:19
              o! widzisz? jak dobrze trafiłeś?
              • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 20:21
                hahaha no i właśnie dlatego tu zaglądam:*
                • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:20
                  jestem ponownie na moim forum...mam nadzieje że tym razem kogoś tu zastanę ;-)
                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:30
                    ano zastaniesz:)
                    • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:34
                      jestem jestem..a z kim mam przyjemność rozmawiać???;-)
                      • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:36
                        margoolcia napisała:

> jestem jestem..a z kim mam przyjemność rozmawiać???;-)

hmmm no ze mna :)
                        Hubert bardzo mi przyjemnie:)
                        • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:41
                          miło mi Hubert :-) ja jak sie domyslasz Małgorzata ;-) a skąd piszesz?
                          • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:44
                            ano domyslilem sie :) ze stolycy pisze Malgorzato naszej ukochanej stolycy
                            • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:45
                              no to spoko.....ja też ze Stolicy.....ale byłej ;-) z Krakowa.....no i co w tej
                              Warszawie słychać??? co tam porabiasz?
                              • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:47
                                niestety jestem w pracy:( a stolica jak stolica brzydko zimno i obco,czekam
                                tylko zeby czmychnac do domu
                                • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:48
                                  dlaczego obco? nie jesteś z Warszawy? jak sie domyślam to pewnie tylko tam
                                  pracujesz....
                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:50
                                    hahaha
                                    naplywowy warszawiak od niedawna
                                    ale nie tylko pracuje ale i mieszkam
                                    zycie nowe zaczalem:)
                                    • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:52
                                      lawmaszin....no to skąd jesteś? z jakiego miasta??? mnie pewnie też jakaś
                                      przeprowadzka będzie czekać jak pracy w Krakowie nie znajdę :-(
                                      • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:53
                                        ja jestem chlopak ze wszad ale ostatnie 10 lat w poznaniu spedzilem
                                • singelka Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:50
                                  a ja jestem w domku..hihihihi:P
                                  ale na powaznie, zimno to fakt...brrr....:)
                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:51
                                    cześć Singelka :-) mi też zimno......a tu żadnego faceta obok.....:-(
                                    • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:52
                                      no ładnie:( a ja:)?
                                      • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:53
                                        oj...przepraszam....no Twój nick zobowiązuje....pewnie nieżle grzejesz ;-) hihi
                                        • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:54
                                          tak krawiec kraje jak mu materialu staje;)
                                          • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:55
                                            hahaha :-) no dobrze powiedziane :-)lawmaszin.....
                                            • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:56
                                              mam w zanadzu jeszcze kilka takich madrosci zyciowych;)
                                              • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:57
                                                to napisz....zobaczymy czy są użyteczne czy też nie :-D te Twoje mądrości
                                                zyciowe
                                                • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:57
                                                  zupełnie bez uzyteczne:)
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:58
                                                    ale chętnie posłucham :-)
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 21:58
                                                    aj bedzie okazja to wtrace siakos dyskretnie;)
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:00
                                                    no dobrze , niech Ci będzie ;-) ....czyli mówisz że ostatnie 10 lat w Poznaniu
                                                    spędziłeś...studiowałeś tam?? ile w ogóle masz lat jeśli można spytać? :-)
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:01
                                                    dzizas coz za niedyskretne pytania:) tak w poznaniu studiowalem i pracowalem
                                                    a lat mu bylo 30
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:03
                                                    no to jak to mówią jesteś w Kwiecie wieku ;-)...ja mam nadzieję że jak mi za te
                                                    kilka latek 30 stuknie to też pracę znajdę...bo na razie..cisza :-(
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:04
                                                    a czym sie zajmujesz?
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:05
                                                    na razie pracy szukam....skończyłam studia i sie obijam :-D
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:05
                                                    pewnie siakas ekonomie co?
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:06
                                                    no blisko ;-) zarzadzanie i marketing..a konkretnie rachunkowość :-D
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:07
                                                    no prosze:)
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:08
                                                    no widzisz....:-) a robotę teraz ciężko znaleźć...bo wszędzie na doświadczenie
                                                    patrzą....najlepiej żeby być świeżo po studiach i stażu 5 lat mieć ;-)
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:10
                                                    hahahahah
                                                    no niestety tak jest
                                                    w mojej pierwszej pracy wszystko czego sie nauczylem na studiach musioalem
                                                    schowac w kieszen.Najlepiej jak bys sobie jakis staz zalatwila to bardzo pomaga
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:12
                                                    wiesz....po licencjackich studiach byłam na stażu w Izbie Celnej...chciałam tam
                                                    prace załatwić ale zablokowane etaty mają....jedyne co mogę robić to załatwiać
                                                    staż przysługujący mi po studiach magisterskich...myślałam o urzedzie
                                                    skarbowym...
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:13
                                                    wiec dzialaj:)
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:15
                                                    no :-) czekałam jeszcze na rozpatrzenie ofert ale widzę że nici z nich będą
                                                    więc staż będę załatwiać. a Ty jakie studia skończyłeś??
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:18
                                                    zalatwiaj zalatwiaj to naprawde pomaga,zdobywasz doswiadczenie no i oczywiscie
                                                    poznajesz ludzi co ulatwia pozniej staranie sie o etat:)
                                                    ja skonczylem ASP
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:20
                                                    wow....ja zawsze tez bardzo chciałam na ASP studiować..ale niestety takiego
                                                    talentu nie mam :-(....co z tego że z plastyki zawsze było 6 ....ale nadal
                                                    lubie sobie poszkicować :-)
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:22
                                                    pokaz:)
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:22
                                                    nie mam zeskanowanych :-(
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:23
                                                    a pracujesz w swoim zawodzie??? masz pracę związana ze sztuką???
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:24
                                                    poniekad, pracuje w mediach
                                                  • singelka Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:22
                                                    spokojnie kobito...
                                                    ja 8 miesięcy szukałam pierwszej roboty, znalazłam, a potem to już poleciało z
                                                    górki....
                                                    na pewno znajdziesz, tylko bądź wytwała, waleczna i zawzięta:)
                                                    mówię Ci...

• lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:24
                                                    singielka ma racje ja szukalem pracy 6 miesiecy
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:24
                                                    no oby mi tak poszło :-) bardzo czesto jak rozmawiam ze znajomymi..to nawet po
                                                    prestiżowych uczelniach im sie z szukaniem pracy nie szczęści....albo trzeba
                                                    być super zdolnym albo znajomości mieć
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:27
                                                    ło matko to zebym ja do końca roku znalazła bo bedzie załamka ;-) żartuję
                                                    oczywiście......
                                                    media ...no proszę :-) radio? prasa? tv? czy jeszcze cos innego?
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:28
                                                    znajdziesz znajdziesz tylko musisz tego chciec i byc wytrwala:)
                                                    tv
                                                    ide na ćmika:)
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:29
                                                    no proszę tv :-) gdzie idziesz? na ćmika??? ;-)
                                                  • singelka Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:29
                                                    wszystko co wpadnie pod rękę....wyszukaj w książce telefonicznej firmy, gdzie
                                                    chciałabyś pracować i wyślij CV..
                                                    tak znalazłam ostatnią robotę, może będą kogoś akturat szukać?
                                                    nie wszytskie firmy zamieszczaja ogłoszenie w prasie itd...:D:D:D:D
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:31
                                                    tez tak robię...z ksiązki telefonicznej buszuje po necie....zobaczymy co sie z
                                                    tego urodzi :-D
                                                  • singelka Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:28
                                                    niekoniecznie, ja pierwszą robotę znalazłam sama...z gazety..
                                                    i wiesz co? uważam, ze lepiej znaleźć pracę samej i nikomu nie dziękować, bo to
                                                    zawsze jest dług wdzięczności wobec kogoś..bądź cierpliwa i dobrej myśli, a na
                                                    pewno wszystko się ułoży:):)
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:28
                                                    sama też szukam :-) może znajdę może nie zobaczymy...czas pokaże :-)
                                                  • singelka Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:30
                                                    znajdziesz na pewno...nie ma innego wyjśćia:)
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:35
                                                    hahah ano właśnie
                                                    cos trzeba do gara włozyc
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:37
                                                    no tak....czymś się nakarmić trzeba.....tez mam ochotę na coś dobrego.....np.
                                                    na brazylijskie naleśniki :-D
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:38
                                                    brazylijsie ???mow mi tu szybko smakowice brzmi a u mnie w lodowce ino ketchup:/
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:40
                                                    one są w takiej brazylijskiej knajpie w Krakowie.....poezja smaku :-) nadzienie
                                                    z kurczaczka, czarnej fasolki i warzyw w takim diabelsko ostrym
                                                    sosie......mniam mniam.....
                                                  • lawmaszin nalesniki 17.10.05, 22:51
                                                    jak sie nazywa ta knajpa?
                                                  • margoolcia Re: nalesniki 17.10.05, 22:52
                                                    Restauracja brazylijska IPANEMA
                                                  • margoolcia Re: nalesniki 17.10.05, 22:52
                                                    ale Ci smaka zrobiłam :-D
                                                  • margoolcia Re: nalesniki 17.10.05, 22:54
                                                    a opowiesz coś o tych programach? jakiś konkretny program realizujesz?? chetnie
                                                    posłucham coś na ten temat :-)
                                                  • lawmaszin Re: nalesniki 17.10.05, 22:55
                                                    moze kiedys:)
                                                  • margoolcia Re: nalesniki 17.10.05, 22:58
                                                    hihi..no może kiedyś ;-)...a dobra jest tam pizza...ale nie tylko tam...ja mam
                                                    jeszcze sprawdzoną pizzerię Pod Amorem....w ogóle w Krakowie jest masa super
                                                    knajp..i ciągle otwierają nowe :-D
                                                  • lawmaszin Re: nalesniki 17.10.05, 23:00
                                                    ano co prawda to prawda:) w warszawie dopiero poznaje dobre miejsca
                                                  • margoolcia Re: nalesniki 17.10.05, 23:02
                                                    człowiekowi czasu nie strczy aby odwiedzić wszystkie....az drugiej strony to
                                                    chodzi sie raczej do tych sprawdzonych i ulubionych knajpek....
                                                  • lawmaszin Re: nalesniki 17.10.05, 23:03
                                                    musze sie wybrac w takim razie strasznie dawno nie bylem w krakowie
                                                  • margoolcia Re: nalesniki 17.10.05, 23:04
                                                    :-) zapraszam.....
                                                  • lawmaszin Re: nalesniki 17.10.05, 23:04
                                                    zatem czuje sie zaproszony;)
                                                  • margoolcia Re: nalesniki 17.10.05, 23:04
                                                    a przy okazji na degustacje naleśników....i braylijskich drinków ;-)
                                                  • lawmaszin Re: nalesniki 17.10.05, 23:05
                                                    maly świr na punkcie brazyli?
                                                  • margoolcia Re: nalesniki 17.10.05, 23:08
                                                    e nie....ale tak sie zasmakowałam w brazylijskiej kuchni.....2 sylwestry
                                                    spedziłam...super sprawa :-) może kiedyś do Brazyli się wybiorę....hmmm..puki
                                                    co strefa marzeń :-)
                                                  • lawmaszin Re: nalesniki 17.10.05, 23:09
                                                    no prosze:) jak na bezrobotna to niezle swietujesz nowy rok;)
                                                    pewnie jeszcze cwiczysz capoeire?
                                                  • margoolcia Re: nalesniki 17.10.05, 23:10
                                                    no nie ćwiczę....ale sie zastanawiałam....:-)ale nigdie w poblizu nie ma zajęć
                                                    z capoeiry
                                                  • lawmaszin Re: nalesniki 17.10.05, 23:12
                                                    www.capoeira-krakow.abc.pl/ :)
                                                  • lawmaszin Re: nalesniki 17.10.05, 23:12
                                                    www.v-lo.krakow.pl/~wierzbi/capoeira/galeria.html
                                                  • margoolcia Re: nalesniki 17.10.05, 23:15
                                                    o kurcze....ale dałam plamę :-( na mojej uczelni są zajęcia a ja o tym nie
                                                    wiedziałam ;-)....najciemniej jest pod latarnią :-D
                                                  • lawmaszin Re: nalesniki 17.10.05, 23:16
                                                    hahahahah podobno tak:)
                                                  • margoolcia Re: nalesniki 17.10.05, 23:17
                                                    mam nadzieję że wiele innych rzeczy mi koło nosa nie uciekło :-)
                                                  • lawmaszin faceci faceci 17.10.05, 23:17
                                                    co z tymi facetami?
                                                  • margoolcia Re: faceci faceci 17.10.05, 23:18
                                                    a no takie forum założyłam na taki temat...w tresci co prawda za wiele nie ma o
                                                    facetach....ale tak załozyłam i już :-)
                                                  • lawmaszin Re: faceci faceci 17.10.05, 23:19
                                                    heh generalnie łobuzy co?
                                                  • margoolcia Re: faceci faceci 17.10.05, 23:20
                                                    no...coś mi się z nimi nie wiedzie ;-)
                                                  • lawmaszin Re: faceci faceci 17.10.05, 23:21
                                                    opowiadaj
                                                  • margoolcia Re: faceci faceci 17.10.05, 23:22
                                                    wszystkie koleżanki mężate..niektóre dzieciate....inne zareczone....a tu ja
                                                    zostałam na lodzie sama :-(
                                                  • lawmaszin Re: faceci faceci 17.10.05, 23:23
                                                    eeeee
                                                    a tak ci spieszno do tego typa na kanapie i śmierdzacych pieluch?
                                                  • margoolcia Re: faceci faceci 17.10.05, 23:25
                                                    eee...no do typa na kanapie to nie....ale do kochającego faceta...szalejącego
                                                    za mną, troskliwego.....itd.. tak :-)
                                                  • lawmaszin Re: faceci faceci 17.10.05, 23:26
                                                    myslisz ze sa tacy?
                                                  • margoolcia Re: faceci faceci 17.10.05, 23:28
                                                    może gdzieś są,,,,jakieś pojedyńcze egzemplarze :-)
                                                  • lawmaszin Re: faceci faceci 17.10.05, 23:29
                                                    niedyskretne pytanie mam.Ilez ty masz lat droga Małgorzato?
                                                  • margoolcia Re: faceci faceci 17.10.05, 23:29
                                                    24
                                                  • margoolcia Re: faceci faceci 17.10.05, 23:30
                                                    a dlaczego pytasz??
                                                  • lawmaszin Re: faceci faceci 17.10.05, 23:30
                                                    z ciekawosci
                                                  • margoolcia Re: faceci faceci 17.10.05, 23:31
                                                    haha..;-) no tak.....duzo rzeczy się robi z ciekawości
                                                  • lawmaszin Re: faceci faceci 17.10.05, 23:34
                                                    nie poprostu zastanawiam sie nad tym wszystkim.Co jest nie tak ze tak duzo
                                                    ludzi jest teraz samotnymi.Niektorz sa poprostu szpetni nie oszukujmy sie inni
                                                    zapracowani a jeszcze inni poprostu zbyt duzo oczekuja.
                                                  • margoolcia Re: faceci faceci 17.10.05, 23:38
                                                    różnie bywa.....ale widzisz..czasem widuje się np. szpetną dziewczynę i super
                                                    faceta (oczywiście moje subiektywne zdanie) albo na odwrót
                                                    są wybredni ludzie....znam takich..
                                                    w moim przypadku nie wiem co ma do rzeczy że nie moge znaleźć odpowiedniej
                                                    osoby.....wybredna nie jestem (wiadomo..podobają mi się wysocy faceci...ale
                                                    najwazniejsze jest to co ktoś soba prezentuje), co do urody kwestia
                                                    gustu..jedni wolą blondynki inni brunetki.inni rude.itd.
                                                  • lawmaszin Re: faceci faceci 17.10.05, 23:42
                                                    co prawda to prawda UWAGA: kolejna madrosc"Nie to ładne co ładne ale co sie
                                                    komu podobie;)"
                                                    ta madroscia sie pozegnam droga kolezanko czas do domu do psa wrocic siakiegos
                                                    fastfuda do brzunia zaladowac zapic to winem i spac sie polozyc
                                                    ciao bella :*
                                                  • lawmaszin ostatnie pytanie na dzis;) 17.10.05, 23:43
                                                    a ty ruda i czy jaka...?
                                                  • margoolcia Re: ostatnie pytanie na dzis;) 17.10.05, 23:43
                                                    brunetka :-)
                                                  • margoolcia Re: ostatnie pytanie na dzis;) 17.10.05, 23:44
                                                    no ja tez spać idę ;-) dobranoc....i kolorowych snów :-)
                                                  • lawmaszin Re: ostatnie pytanie na dzis;) 17.10.05, 23:45
                                                    mniami:) spij spokojnie
                                                  • margoolcia Re: ostatnie pytanie na dzis;) 17.10.05, 23:46
                                                    Ty też :-)
                                                  • margoolcia Re: faceci faceci 17.10.05, 23:26
                                                    ee.. do pieluch nie....ale do troskliwego czułego zwariowanego na moim punkcie
                                                    i kochającego mnie faceta jak najbardziej tęskno :-)
                                                  • lawmaszin Re: nalesniki 17.10.05, 22:54
                                                    strasznego:) chyba zachacze o jakiegos cholernego fastfuda po drodze do domu:(
                                                    w krakowie znam jedna knajpke gdzioe sa jest najlepsza pizza na swiecie:) trzy
                                                    papryczki sie nazywa
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:37
                                                    a szanowna singielka czym sie zajmuje?
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:39
                                                    Hubert...ale Ci dobrze....jedyny mężczyzna na tym forum ;-) a zdradzisznam jako
                                                    kto w tv pracujesz??? :-)
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:40
                                                    hahahahahaah
                                                    ja to wiem ja sie uzadzic;)
                                                    przy produkcji programow pracuje
                                                  • margoolcia Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:42
                                                    ha...no to fajna praca....tak mi sie przynajmniej wydaje....kontakt
                                                    z "gwiazdami" masz zapewniony......ja co do programów to pare razy byłam na
                                                    widowni...rozmów w toku i takich tam ;-)
                                                  • lawmaszin Re: PYTANIE DO MĘŻCZYZN !!!!!!! 17.10.05, 22:48
                                                    wiesz ja tak naprawde to mam szczescie w zyciu swoja prace uwielbiam pracuje w
                                                    zawodzie a niestety nie kazdy moze tak o sobie powiedziec .jestem tego swiadom
                                                    i cholernie doceniam to co mam.
                                                    Co do gwiazd to uwierz mi ze wiekszosci nie chciala bys znac:)
                                                  • lawmaszin :) 17.10.05, 22:49
                                                    a singielka olala moje pytanie:)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka