Dodaj do ulubionych

KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA

IP: 193.74.43.* 10.09.02, 08:02
futrzana, przepita dupo!!!

jesteś ty aby kumaty do szoł dzisiaj?!
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 08:22
      a co kuewa!!! jasne że jestem!!!:),..w każdym stanie jestem!!!:)
      ..Ty na serio jezdeś kijanka z inicjatywą!!!:))
      ...podoba sie mnie to!!!!:))
      ...nie Krzysiuuu..??:)

tygrysek...
      • Gość: kijanka Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 08:29
        jaki znowu Krzysiu, kurna chata!!!
        • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 08:35
          a taki tam sobie..!!,...Krzysiu Jarzyna ze Szczecina!!:)
          ..przyjeżdza czasem i pijemy razem!:)
          ...a Krzysiu jezd szefem wszystkich szefów!!:)

tygrysek...
          PS..doszedł @????,..bo wysłałem jeszcze raz..
          • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 09:14
            i kto tu jezd nie kumaty do szoł dzisiaj co babo!!!!???:),..hehe..
            ..ja tu stojem w pełnej gotowości bojowej!,..kły wyszczerzone,..oczy
            nieprzeniknione,...pazury zadarte, a cie nie ma !!!!:)

tygrysek...

• Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 09:28
              o booooooże!!! jaki ty jesteś mało przystojny!!! a to i tak mało powiedziane!!!
              • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 09:39
                a spadaj!!!:)))
          • Gość: kijanka Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 09:23
            no mam coś ale nim odczytam to minie sto lat, to jest jakies kurwa
            nieporozumienie żebym ja musiała tak zapiprzać, i jescze dzisiaj zapomniałam
            śniadania !!!!
            • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 09:27
              cierpliwości kijana!!!:)),..otworzy siem!!:)),..wolno ale siem otworzy!!:))
              ...to faktycznie jakieź nieporozumienie!!...a wiesz co???,...weź ich tam za
              ryje , napierdol wszystkim razem a potem każdemu z osobna i idź na stołówke
              nażreć sie żeberek!!!!:))

hmmm...a jak tam psina??,..zdechła już??:)

tygrysek...
              PS..byś mogła to drynknij..:))

• Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 09:33
                drynkne później bo teraz mam zajzd na maksa, a psina żyje wczoraj pojechałam z
                moimi kumpali do parku, oni grali w piłe a psina latała ze trzy godziny i
                prawie się zajechała na śmierć
                • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 09:37
                  hehe...jak tak dalej pójdzie to serio zajedziesz tego psa!!!:)
                  ..kumpela cie zajebie i nie bede miał po co przyjeżdzać!!!:)
                  teraz musisz już go nie stresować do powrotu kumpeli!!,..niech leży i noś mu
                  żarcie!!!!,..ino nie kurwa trutke dla szczórów z piwnicy!!!!:)

tygrysek...
                  PS ..otworzyło siem???:)

• Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 10:28
                    no otworzyło siem i mówiłam ci że w ogóle mi się nie podobasz, nie masz żadnych
                    pazurów ani futra, phi! co z ciebie za tygrys?
                    • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 10:34
                      no trudno,...tak czasem bywa!!:)
                      ..ale Tygrys i tak jezdem!!!:)
                      ...liczy sie charakter babo wstrętna!!!:))

tygrysek...
                      • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 11:48
                        poszłam sobie w cholerę do innego pokoju na razie, bo zaraz (tzn kierownikowi)
                        przypierdolę w ryj!!!!

tygrys!!!!! jestem głodna na maksa jeszcze pół godziny i idę żryć!!!!
                        • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 11:53
                          wierze ci!:),.ja też kurna nie raz śniadania zapomne i mnie rozpierdala potem!!!
                          ...a co on ci zrobił??,..a z resztą,...przypierdol mu profilaktycznie!!:)
                          ..co by wiedział że do kijany sie nie fika!!:)
                          ..no chyba że jest sie Tygrysem!:)

• Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 11:57
                            zadne tygrysy tez nie będą mi fikać!!!! za miesiąc jak ci przypieprzę z
                            capoeiry to sie tylnymi łapami nakryjesz, tygrysiaczku wrrrrr!!!!
                            • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 12:01
                              hahaha...tak ci siem ino wydaje babo!!!!!:)
                              ..cie raz drasne pazurami albo kłami chapne to inaczej bedziesz gadać!!:)
                              ...nawet ta capo-coś tamci nie pomoże!!!:))
                              • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 12:07
                                pomoże, pomoże! jutro znowu będą mnie dźwigiem podnosić z łóżka ale co tam...
                                Ostatnio zakwasy miałam równiutki tydzień.

NAS NIE DOGONIAT!!!!! (właśnie leci w radio 100 raz tego dnia...)
                                • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 12:12
                                  kijana!!! Ty z Tygrysem nie zaczynaj!! bo ciem znowu bede musiał zza światów
                                  wołać!!!!:)))
                                  ..na zakwasy najlepsza jest wóda!!:))
                                  ..to czego Ty kurna słuchasz???,..a u mnie ciągle jakieś babskie
                                  zawodzenia,..to Kowalska, to Bartośiewisz a to zaś jakaś inna pipa...
                                  ..kurwa!!! czy oni Rocka nie znają????:))
                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 12:22
                                    no to lepszy rock na Radio Maryja leci, u nas w ogóle nie można słuchać radia,
                                    słucham nielegalnie, tak cichutko, mówię ci porąbana ta firma. Net mam
                                    nielegalnie, radio nielegalnie...
                                    • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 12:30
                                      kurwa mać!!!!,..sorry miałem być romantyczny...kurde to co tam z wami jezd do
                                      huja w tej firmie!!!!!???:)
                                      ..wszystko tam jezd nielegalne????,..a Ty tam aby legalnie tam jesteś???:)
                                      ..lepiej sprawdź za wczasu co by cie nagle nie zdemaskowali!!:)

tygrysek...

• Gość: KIJANA Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 12:36
                                        na szczęscie ja jestem legalnie, na szczęście. Ale ja lubię nielegalność,
                                        adrenalina i te sprawy. to może byś mnie nielegalnie chapnał? hrrrrr
                                        • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 12:45
                                          hmmmm...bo ja wiem!:),...
                                          • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 12:46
                                            no jasne!!! jescze będziesz mi się tu zastanawiać!!!! dobra idę żryć pa pa
                                            • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 12:57
                                              hmmmmm,....nie wiem, ale chyba jednak wolałbym cie chapać legalnie:),
                                              ..nie trza siem wtedy spieszyć..;)),..można chapać ofiare wolno,..rozkoszując
                                              siem każdym kęsem!:)

tygrysek...
                                              PS..ino mówie ci, miarkuj z tym żarciem!!!:)

• tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 10.09.02, 14:39
                                                zdechłaś na tym obiedzie czy co???,..martwie siem..:((
                                                • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 10.09.02, 14:57
                                                  jestem tygrysku! zeżarłam kuraka, he he he!!!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 07:25
                                                    witaj kijana!!!!:)),...here I am rock you like a hurricane!!!!!:))
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 08:28
                                                    heljoł! wczoraj tak sie zmasakrowałam na treningu, że jestem dzisiaj niezły
                                                    kapeć ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 08:31
                                                    Boszszszzzz.. babo!!!!,..oszczędzaj siem troche!!!!!
                                                    .....bo co mi z ciebie zostanie!!!!??:((

• Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 08:49
                                                    oszczędzać to siem będę w grobie ;) dzisiaj nie ma kierowniczka he he he, ale
                                                    juz sie postarał żebym się nie nudziła ;(
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 08:57
                                                    w grobie to ty siem bendziesz odpoczywać!!:),..a oszczedzac sie masz teraz!!!:)
                                                    ..co ty chcesz?? żebym na peronie jakomś chudom szkape zobaczył??,..w co ja kły
                                                    wbije do huja!!??,..w kości???:)
                                                    kierwonicy zawsze siem tak starajom!!:),..powinnaś to docenić babo!!!:)
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 09:04
                                                    doceniam a jakże, ale mnie się spać chce. idę jeść śniadanie. A ty tam pilnuj
                                                    tej siarki czy co wy tam robicie ;))) inwestor siem znalazł ;))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 09:06
                                                    tylko przyłaź mnie zaraz!!!:),..i nie uśnij po drodze!hehe..
                                                    ..jakiej kurna siarki!!!!???,..skąd ci to do do głowy przyszło!!??:)
                                                    ..może już lepiej nie pij tyle!..:)
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 09:36
                                                    a juz zakumałam (dosłownie i w przenośni) huta cynku !!! a teraz tygrysie mi
                                                    powiesz co masz dziś na sobie, łącznie z gaciami ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 09:38
                                                    a czemu mam ci to niby powiedzieć babo!!??:)
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 09:39
                                                    aha jeszcze jedno,...jak zadzwonisz to masz opierdol!!!!!:)
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 09:40
                                                    jaqk to czemu?! futrzana dupo TO JEST SZOŁ!!!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 09:41
                                                    szoł dla nas!!!,..a nie żeby mi kurwa wszyscy wiedzieli w co ubrany łaże!!!:)
                                                    ..może lepiej ty powiedz????:),..bendzie znacznie ciekawiej!!:)
                                                  • Gość: KIJANKA Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 09:49
                                                    no ja mam niezłą kiecę z dekoltem po pas wszyscy w dziale się na mnie gapia ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 09:53
                                                    o holy siet!!!!, to już podchodzi pod molestowanie!!!, powinni ciem zaskarżyć
                                                    babo!!!!:),..albo wykorzystać twe skromne odzienie do celów naukowo-
                                                    badawczych!!:))
                                                    ..a ja jezdem ubrany normalnie,...czapka futrzana,..golf z owcy,...spodnie
                                                    ocieplane z ortalionu i butu - wodery....

• Gość: kijanka Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 10:53
                                                    a tam zaraz holy siet! Luz, niech se popatrzą faceci przeprzydli ;))))

a płacą wam dodatek za taki wyszukany ubiór i zdrowotne?;)
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 11:06
                                                    a mają oni aby na co patrzeć babo????:)
                                                    ..no jasne że nam płacą!!,..dodatek zdrowotny, za ubiór i ekwiwalent wyrazony w
                                                    wódce!!:),..0.7L na dobe!!hehe...
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 11:18
                                                    na razie tygrys znikam, ino mi się nie spij, bo ci przprzetrzepię futro!!!!

ale mnie pogryzły komary, wyglądam jak bym miała ospę, straciłam na piękności
                                                    nieco, wyobrażasz sobie kijana w czerwone plamki ? ochyda ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 11:24
                                                    buuuuuu.....z żalu sie spije jak bela!!!:)
                                                    ...plamy??,..matko jedyna babo!!!,..musisz wyglądać strasznie!!!:)
                                                    ...na ile znikasz??

tygrysek...
                                                    PS..mogłabyś to drynknij!:)
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 12:45
                                                    no tygrys!!!! nasze szoł jest zajebiste, informuje cię tylko że idę żryć, ale
                                                    to się zmieni !!!!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:01
                                                    co siem zmieni babo??,...nie będziesz już żryć!!!??:))
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 13:21
                                                    nieeeee, żryć bedę dalej!!! właśnie wpierdzileiłam wielką golonę, że ledwo mi
                                                    się zmieściła na talerzu!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:25
                                                    kurwa mać!!! nie jade do ciebie!!!!!
                                                    ..bo mnie na dworcu powita zamiast małej zwinnej kijany tłusta 100 tonowa
                                                    orka!!
                                                    ..ide sie nachlać wódą!!!!!!!
                                                  • shrek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:29
                                                    Masz racje Tygrys, co bedziesz sobie zawracał głowe TAKĄ ładna dziewczyna:-)))).
                                                    Przyjedz do mnie na literka
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 13:29
                                                    ja ci dam orkę!!!!! człowieku golonki nie można se wpierdzielić?!
                                                    kooooochany!!! ja mam takie mienśnie, że żadna golona nie da rady ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:35
                                                    można....ale jak tak dalej bedziesz żarła to huj wie co mnie na tym peronie
                                                    powita!!!!hahaha..
                                                    ..a że mieśnie masz to nie watpie!!!,...ale piwne chyba z przodu!!!!hihi
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 13:37
                                                    możesz sobie zmienić na anorektyczne BLONDZIE!!!!! futrzana przepita (pewnie
                                                    też tłusta) dupo!!!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:43
                                                    to nie żryj tyle i będzie oki!!!!:)
                                                    ..a jasne że tłusta!!! a jak!!!!:))
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 13:48
                                                    łiiiii tam! wysyłasz mi ty aby jakieś inne zdjątka, bo odczuwam niedosyt;))))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:51
                                                    wyśle ci babo jak se zeskanuje!!!! cierpliwości troche!!!!
                                                    ..a gdzie gra wstepna??,..zaloty???,..wspólne obalenie 0,7 Bolsa...:))
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 13:55
                                                    o boooooże! zaloty..... łeeeeee, nie idziemy od razu na całość?!
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 13:59
                                                    na całość,..jak tam chcesz,...w sumie mogiemy!!!:)
                                                    ..ino zebyś potem nie żałowała bo bedziesz bardziej wycieńczona niż po tej
                                                    swojej capo - coś tam!!!!!!:))
                                                    ..ech te dzisiejsze baby,..żadnego romantyzmu w sercu!!:)
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 14:06
                                                    romantyzmu...jak chcesz moge byc bardziej romantyczna ;))) nie żartuję, jestem
                                                    na maxa romantyczna i moi kumple mają ze mnie przelewkę...
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 14:16
                                                    jakoś nie moge uwierzyć czytając te posty powyżej!!!:)
                                                    ..ale pożyjemy zobaczymy!!:)
                                                  • Gość: kijana Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA IP: 193.74.43.* 11.09.02, 14:18
                                                    pamiętaj że to są tylko posty!!!! real (nie mylić z marketem) może być inny
                                                    wirtualny tygrysie!!!
                                                  • shrek_ Kijanko 11.09.02, 14:23
                                                    Odpusc sobie Tygrysa. To dobry chłop, ale taki karakan z brzuszkiem:-))).
                                                    Zapadnieta klatka i jedno sztuczne oko.
                                                    Za to ja jestem bardzo romantyczny. Zabiore Cie wieczorem na spacer.
                                                    Bedziemy ogladali zachód słońca, bede Ci mówił miłe słowaka.
                                                    to jak bedzie???
                                                  • Gość: kijanka Re: Kijanko IP: 193.74.43.* 11.09.02, 14:46
                                                    Zwiariowałeś?! Chcesz żebym to ja miała sztuczne oko?! jak mi fiona
                                                    przypierdzieli? :)))
                                                  • shrek_ Re: Kijanko 11.09.02, 14:53
                                                    Fiona wszystko zrozumie, bo ona dobra kobieta jest.
                                                    To jak bedzie????:-))))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 14:24
                                                    no niby tjak!!:)),..tylko że ja Tygrysem jezdem wszędzie!:)
                                                    ...liczy siem charakter!!!:))
                                                  • tygrysek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 14:52
                                                    dobra kijana!!!,..spadam na chate!!!!,..do jutra!!,..chociaż.... widze
                                                    że Szrek ci chyba bardziej odpowiada,..w sumie racja! miły starszy pan!:)
                                                    ..a ja to taki kawal pijaka i chama jezdem!!!:)
                                                  • shrek_ Re: KIJANA & TAJGER SZOŁ NA MAXA 11.09.02, 14:56
                                                    Tylko nie stary Tygrysku:-)))). Czesc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka