muczo-maczo 10.09.02, 11:05 gdzie te ochotniczki? ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:07 ale dlaczego na towarzyski a nie na erotyce:)no chyba ze nie ma w tym podloza erotycznego , to klep tylko delikanie prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:13 Przynajmniej jedna, która nie wstydzi się przyznać, że jest piękna :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:19 klepanie bylo tak kuszace, ze na pieknosc nie zwrocilam uwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:23 czarna_pantera2 napisała: > klepanie bylo tak kuszace, ze na pieknosc nie zwrocilam uwagi:) Nie ma nic piękniejszego niż taka jedwabista czerń w nocy ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:30 mawyr napisał: > czarna_pantera2 napisała: > > > klepanie bylo tak kuszace, ze na pieknosc nie zwrocilam uwagi:) > > Nie ma nic piękniejszego niż taka jedwabista czerń w nocy ;0) Mam na muśli oczywiście dotyk :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:35 o:) widze ze tez lubisz czarna jedwabista bielizne:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:41 czarna_pantera2 napisała: > o:) widze ze tez lubisz czarna jedwabista bielizne:) Oczywiście a najlepiej lubię jak już leży na podłodze (bielizna):)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:48 hahaha jak ona sie tam znalazla!!!! boszzzzze ja jaestem naga? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:53 czarna_pantera2 napisała: > hahaha jak ona sie tam znalazla!!!! boszzzzze ja jaestem naga? Zimno Ci ? To może coś na rozgrzewkę? :0) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:00 a jaki masz pomysl?:) czy w gre wchodza: cieple skarpety:),grzane wino:), elektrowstrzasy:)? Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:04 albo seria klapsów. pantero, zostaw futro i chodź. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:51 ok ide, tylko czy nie zbladze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:49 pantero, manowce są cudne, a błądzić jest rzeczą ludzką. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:13 czarna_pantera2 napisała: > a jaki masz pomysl?:) > czy w gre wchodza: cieple skarpety:),grzane wino:), elektrowstrzasy:)? Raczej ciepłe ręce, gorący oddech, prądy błądzące :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:51 ale kusisz!!!:) prady bladzace?:) brzmi ekscytujaco! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:02 czarna_pantera2 napisała: > ale kusisz!!!:) > prady bladzace?:) brzmi ekscytujaco! Pierwsze błądzą ręce po zmarzniętym ciałku a za nimi powstają prądy. Zaczynają świecić oczy. Auuuuuuuuu. :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:06 czyli powstaje tajemnicza energia, ktora wylazi oczyma:) pytanie czy te energie mozna wykorzystac dla dobra ludzkosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:12 czarna_pantera2 napisała: > czyli powstaje tajemnicza energia, ktora wylazi oczyma:) pytanie czy te energie > > mozna wykorzystac dla dobra ludzkosci:) Tak do rozwoju ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:16 mam nadzieje ze miales na mysli rozwoj techniki, a nie rozmnazanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:29 czarna_pantera2 napisała: > mam nadzieje ze miales na mysli rozwoj techniki, a nie rozmnazanie:) Oczywiście techniki jak zapobiec nieplanowanemu rozmnażaniu :-))))) Do rozmnażania wystarczy długa flanelowa koszula lekko uniesiona i kalesony wiązane sznurkani koło kostek ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:31 hahahah niezly erotyczny stroj:) taaaa dlugie wiazane kalesony to by mnie baaaaaaaaaaardzo pociagalo:), ze nie wspomne o barchanowych gaciach Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:41 czarna_pantera2 napisała: > hahahah niezly erotyczny stroj:) taaaa dlugie wiazane kalesony to by mnie > baaaaaaaaaaardzo pociagalo:), ze nie wspomne o barchanowych gaciach Dawniej to tylko takie sexshopy działały, nród był skazany na własną inwencję, że się odwołam do Konopielki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:00 caly czas trwa rozwoj w tym kierunku, pytanie co jeszcze ludzie wymysla:) ale wiedze ze ty tez nalezysz do reformatorow:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:12 czarna_pantera2 napisała: > caly czas trwa rozwoj w tym kierunku, pytanie co jeszcze ludzie wymysla:) ale > wiedze ze ty tez nalezysz do reformatorow:) Doszliśmy do tego, że z kobiety już nic więcej nie można zdjąć i chwała jej, więcej można teraz zadziałać organoleptycznie,to to jak się organ lepi;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:17 :) czyli zajecia plastyczne przed nami:) to uwielbiam zawsze mialam piatke z zajec manualnych, jaki organ mam ulepic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:19 czarna_pantera2 napisała: > :) czyli zajecia plastyczne przed nami:) to uwielbiam zawsze mialam piatke z > zajec manualnych, jaki organ mam ulepic?:) Ty to tak masz zamiar z pamięci ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:21 no wiesz jakbym miala jakas forme pod reka, to nie pogardze, choc wyobraznie tez czasami puscic w ruch:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:29 czarna_pantera2 napisała: > no wiesz jakbym miala jakas forme pod reka, to nie pogardze, choc wyobraznie > tez czasami puscic w ruch:) To na początek może zacznij od nosa bo jak mówi przysłowie: śpiewaka poznać po głosie a grajka po ...... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:31 ja tez slyszalam ze pierwsze co sie robi to patrzy na nos:) zrobie duzy i zgrabny:)zeby mogl oddychac swobodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:42 czarna_pantera2 napisała: > ja tez slyszalam ze pierwsze co sie robi to patrzy na nos:) > zrobie duzy i zgrabny:)zeby mogl oddychac swobodnie:) Jakoś nie dokończyłem przysłowia: a grajka po skrzypcach :)) A wracając do tematu, to ta czarna bielizna dalej leży na podłodze ? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor PANTERA!!!!!!!!!!!! 10.09.02, 14:47 gdzie jest Randia? mam do niej biznes! masz moze jej telefon? bo ja mam 3 ale zaden nie odpowiada:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: PANTERA!!!!!!!!!!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 10.09.02, 14:51 boszzzze jak to sie wydarlo!!!, jest w zakopcu, moge ci jedynie dac nr do kolegi z ktorym jest, bo jej aktualnego nr nie mam:( jeszcze iwusia moze miec wiec jej sie spytaj Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: PANTERA!!!!!!!!!!!! 10.09.02, 14:58 a kiedy z tamtad wraca? czy ty sie slyszysz kobieto? jak ja mam do jakiegos kolesia dzwonic? :))))) chce numer do niej! PS: zadzwon do niego i powiedz zeby ci podal jej numer, oki? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:54 z tego co widzialam to wisi uprana na balkonie, obiad tez juz na ogniu sie gotuje, ty sobie nawet nie wyobrazasz ile ja rzeczy w miedzyczasie zrobilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 15:00 czarna_pantera2 napisała: > z tego co widzialam to wisi uprana na balkonie, obiad tez juz na ogniu sie > gotuje, ty sobie nawet nie wyobrazasz ile ja rzeczy w miedzyczasie zrobilam:) Widzę,że masz wspaniałą podzielność myślenia, szkoda tylko, że nie wiadomo co sobie na raz myślisz, obiad- erekcja, pranie- rozkosze cielesne, itd.;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 15:03 uciekam jestem w pracy:( cmokus nienada teraz tutaj cmok Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:14 dla pierwszej pani - delikatny klaps. hm, przyjemne masz futro, czarna pantero. tylko ogon trochę w klepaniu przeszkadza. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:18 hmm? :) ciekawe co to za muczo?!!!! teraz wszyscy maski poubierali i trudno poznac:) Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:21 zorro nie jestem, choć szpadą nieźle władam. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:25 muczo-maczo napisał: > zorro nie jestem, choć szpadą nieźle władam. > ___ > Muczo-Maczo Ja tam wolę miecza z pochwy nie wyjmować :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:29 wiesz, stary, miecz nieużywany rdzewieje. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:34 muczo-maczo napisał: > wiesz, stary, miecz nieużywany rdzewieje. > ___ > Muczo-Maczo Co ty? W pochwie ? Znasz tą piosenkę; krakowiaczek jeden całą noc wojował z pochwy nie wyjmował ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:36 ale w tej piosence krakowianka miala chlopca z drewna:) sztywny ale chyba malo ruchliwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:19 szzzzzam szzzzie poklaszzzzkaj po pupie....szzz....szzz....szzz.... Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:25 żmija, znasz bajkę o wężu? to spier... czy ja zboczony narcyz jestem, żeby sam siebie klepać? ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:29 a moszzze muczzzo-maczzzo nie ma szzzie poklepac szzzza czzzo.....szzz....szzz....szzz.....pupka czzzi wyszzzchla z braku szzzzajecia.....moszzzze....szzzz....szzzz....szzzz.... Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:38 zabawny padalec z ciebie. nie boisz się żmijo, że cię z buta potraktuję? zębów już nie masz, możesz jeszcze zygzak stracić. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:42 buta dawno juszzzz szzztracileszzzz.....szzzzygszzzzaka mam w pszzzzechowalni szzzygszzzakow.....beszzzzpieczzzny jeszzzt......a szzzeby szzzzza juszzzz szzzzamowione nowe u dentyszzzty......szzzz....szzzz....szzz..... Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:47 choć naga jesteś, pupy i tak nie masz. chyba nic tu po tobie. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:52 nie prawda......szzzzzkore szzzzzucam co pewien czzzaszzzz......wtedy widac pupe......szzzzz.....szzzzz.....szzzz..... Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:12 mikroskopijna ta pupa, żmijo. i płaska jakaś. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:37 ja sie nie rwe, ale chetnie popatrze. mozna?;) Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:43 nic darmo. przynajmniej zrób drinki. ___ Muczo-Maczo ps. nie masz pięknej pupy? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:44 saqqara napisała: > ja sie nie rwe, ale chetnie popatrze. mozna?;) E tam rwe nie rwe, piękna to piękna wypinaj pupe;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:52 drinki? a moze byc sol kuchenna z woda? a skad mam wiedziec czy piekna? nie mam obrotowej glowy to i nie widze! hehe, wypinac? ja sobie tylko popatrzec chcialam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:55 soli trzeźwiących też nie trzeba. stań tyłem do lustra i odwróć głowę. albo zapytaj kolegę. ___ Muczo-Maczo ps. to jak - piękna? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:04 a cos na pobudzenie? np. ace? z tym lustrem to troche nie tak, pesrpektywa krzywa, a kolega to sie od razu do roboty zabral, niekoniecznie do klepania. i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:17 ja mam zgadywać, jak było? kolega klepał, ty chyba zadowolona, więc myślę, że ok. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:03 nie masz zgadywac jak bylo tylko masz mi powiedziec jak bedzie skoro te lustro i kolega niewiele mi powiedzieli! i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:59 wkurw... mnie niezdecydowane i pytalskie kobiety. będzie hardcorowo. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:13 to az boje sie zapytac, co ja mam na siebie wlozyc do tego klepania;)) hehehe, sie nie nerwuj, bo Ci opadnie... cisnienie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:25 może wrotki? jak cię klepnę to odjedziesz. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:57 od kiedy wrotki sie "naklada"?? sadzilam ze raczej przypina, ale jesli masz az takie preferencje, to sorka, ale ja sie naprawde nie rwe! nawet do patrzenia, moglabym niechcacy zrobic jakies fopa. Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 15:03 nie panikuj. ćwiczenie czyni mistrza. przypinaj wrotki. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: piękną panią po pupie poklepię IP: *.kghm.pl 10.09.02, 11:44 konia sobie poklep Odpowiedz Link Zgłoś
muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:49 widzisz, stary, pedzi nie klepię. szukaj szcześcia w lubinie. ___ Muczo-Maczo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: piękną panią po pupie poklepię IP: *.kghm.pl 10.09.02, 12:11 nie jestem pedziem muczo - maczo a co to k.....a jest Odpowiedz Link Zgłoś