Dodaj do ulubionych

piękną panią po pupie poklepię

10.09.02, 11:05
gdzie te ochotniczki?
___
Muczo-Maczo
Obserwuj wątek
    • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:07
      ale dlaczego na towarzyski a nie na erotyce:)no chyba ze nie ma w tym podloza
      erotycznego , to klep tylko delikanie prosze:)
      • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:13
        Przynajmniej jedna, która nie wstydzi się przyznać, że jest piękna :-)))))))))
        • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:19
          klepanie bylo tak kuszace, ze na pieknosc nie zwrocilam uwagi:)
          • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:23
            czarna_pantera2 napisała:

> klepanie bylo tak kuszace, ze na pieknosc nie zwrocilam uwagi:)

Nie ma nic piękniejszego niż taka jedwabista czerń w nocy ;0)
            • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:30
              mawyr napisał:

> czarna_pantera2 napisała:
              >
              > > klepanie bylo tak kuszace, ze na pieknosc nie zwrocilam uwagi:)
              >
              > Nie ma nic piękniejszego niż taka jedwabista czerń w nocy ;0)
              Mam na muśli oczywiście dotyk :))
              • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:35
                o:) widze ze tez lubisz czarna jedwabista bielizne:)
                • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:41

> o:) widze ze tez lubisz czarna jedwabista bielizne:)

Oczywiście a najlepiej lubię jak już leży na podłodze (bielizna):))))))))
                  • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:48
                    hahaha jak ona sie tam znalazla!!!! boszzzzze ja jaestem naga?
                    • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:53

> hahaha jak ona sie tam znalazla!!!! boszzzzze ja jaestem naga?
                      Zimno Ci ? To może coś na rozgrzewkę? :0)
                      • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:00
                        a jaki masz pomysl?:)
                        czy w gre wchodza: cieple skarpety:),grzane wino:), elektrowstrzasy:)?
                        • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:04
                          albo seria klapsów. pantero, zostaw futro i chodź.
                          ___
                          Muczo-Maczo
                          • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:51
                            ok ide, tylko czy nie zbladze?:)
                            • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:49
                              pantero, manowce są cudne, a błądzić jest rzeczą ludzką.
                              ___
                              Muczo-Maczo
                        • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:13

> a jaki masz pomysl?:)
                          > czy w gre wchodza: cieple skarpety:),grzane wino:), elektrowstrzasy:)?

Raczej ciepłe ręce, gorący oddech, prądy błądzące :-)))))))))
                          • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:51
                            ale kusisz!!!:)
                            prady bladzace?:) brzmi ekscytujaco!
                            • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:02

> ale kusisz!!!:)
                              > prady bladzace?:) brzmi ekscytujaco!

Pierwsze błądzą ręce po zmarzniętym ciałku a za nimi powstają prądy.
                              Zaczynają świecić oczy. Auuuuuuuuu. :)))))))))))))))
                              • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:06
                                czyli powstaje tajemnicza energia, ktora wylazi oczyma:) pytanie czy te energie
                                mozna wykorzystac dla dobra ludzkosci:)
                                • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:12

> czyli powstaje tajemnicza energia, ktora wylazi oczyma:) pytanie czy te
                                  energie
                                  >
                                  > mozna wykorzystac dla dobra ludzkosci:)

Tak do rozwoju ;-)))))))
                                  • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:16
                                    mam nadzieje ze miales na mysli rozwoj techniki, a nie rozmnazanie:)
                                    • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:29

> mam nadzieje ze miales na mysli rozwoj techniki, a nie rozmnazanie:)

Oczywiście techniki jak zapobiec nieplanowanemu rozmnażaniu :-)))))
                                      Do rozmnażania wystarczy długa flanelowa koszula lekko uniesiona i kalesony
                                      wiązane sznurkani koło kostek ;))))
                                      • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:31
                                        hahahah niezly erotyczny stroj:) taaaa dlugie wiazane kalesony to by mnie
                                        baaaaaaaaaaardzo pociagalo:), ze nie wspomne o barchanowych gaciach
                                        • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:41

> hahahah niezly erotyczny stroj:) taaaa dlugie wiazane kalesony to by mnie
                                          > baaaaaaaaaaardzo pociagalo:), ze nie wspomne o barchanowych gaciach

Dawniej to tylko takie sexshopy działały, nród był skazany na własną inwencję,
                                          że się odwołam do Konopielki;))
                                          • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:00
                                            caly czas trwa rozwoj w tym kierunku, pytanie co jeszcze ludzie wymysla:) ale
                                            wiedze ze ty tez nalezysz do reformatorow:)
                                            • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:12

> caly czas trwa rozwoj w tym kierunku, pytanie co jeszcze ludzie wymysla:) ale
                                              > wiedze ze ty tez nalezysz do reformatorow:)

Doszliśmy do tego, że z kobiety już nic więcej nie można zdjąć i chwała jej,
                                              więcej można teraz zadziałać organoleptycznie,to to jak się organ lepi;)))))))))
                                              • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:17
                                                :) czyli zajecia plastyczne przed nami:) to uwielbiam zawsze mialam piatke z
                                                zajec manualnych, jaki organ mam ulepic?:)
                                                • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:19

> :) czyli zajecia plastyczne przed nami:) to uwielbiam zawsze mialam piatke z
                                                  > zajec manualnych, jaki organ mam ulepic?:)

Ty to tak masz zamiar z pamięci ?
                                                  • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:21
                                                    no wiesz jakbym miala jakas forme pod reka, to nie pogardze, choc wyobraznie
                                                    tez czasami puscic w ruch:)
                                                  • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:29

> no wiesz jakbym miala jakas forme pod reka, to nie pogardze, choc wyobraznie
                                                    > tez czasami puscic w ruch:)

To na początek może zacznij od nosa bo jak mówi przysłowie: śpiewaka poznać po
                                                    głosie a grajka po ......
                                                  • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:31
                                                    ja tez slyszalam ze pierwsze co sie robi to patrzy na nos:)
                                                    zrobie duzy i zgrabny:)zeby mogl oddychac swobodnie:)
                                                  • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:42

> ja tez slyszalam ze pierwsze co sie robi to patrzy na nos:)
                                                    > zrobie duzy i zgrabny:)zeby mogl oddychac swobodnie:)
                                                    Jakoś nie dokończyłem przysłowia: a grajka po skrzypcach :))
                                                    A wracając do tematu, to ta czarna bielizna dalej leży na podłodze ?
                                                  • emperor PANTERA!!!!!!!!!!!! 10.09.02, 14:47
                                                    gdzie jest Randia? mam do niej biznes! masz moze jej telefon?
                                                    bo ja mam 3 ale zaden nie odpowiada:(
                                                  • Gość: hm Re: PANTERA!!!!!!!!!!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 10.09.02, 14:51
                                                    boszzzze jak to sie wydarlo!!!, jest w zakopcu, moge ci jedynie dac nr do
                                                    kolegi z ktorym jest, bo jej aktualnego nr nie mam:( jeszcze iwusia moze miec
                                                    wiec jej sie spytaj
                                                  • emperor Re: PANTERA!!!!!!!!!!!! 10.09.02, 14:58
                                                    a kiedy z tamtad wraca?
                                                    czy ty sie slyszysz kobieto? jak ja mam do jakiegos kolesia dzwonic? :)))))
                                                    chce numer do niej!
                                                    PS: zadzwon do niego i powiedz zeby ci podal jej numer, oki? :)))
                                                  • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:54
                                                    z tego co widzialam to wisi uprana na balkonie, obiad tez juz na ogniu sie
                                                    gotuje, ty sobie nawet nie wyobrazasz ile ja rzeczy w miedzyczasie zrobilam:)
                                                  • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 15:00

> z tego co widzialam to wisi uprana na balkonie, obiad tez juz na ogniu sie
                                                    > gotuje, ty sobie nawet nie wyobrazasz ile ja rzeczy w miedzyczasie zrobilam:)

Widzę,że masz wspaniałą podzielność myślenia, szkoda tylko, że nie wiadomo co
                                                    sobie na raz myślisz, obiad- erekcja, pranie- rozkosze cielesne, itd.;((((
                                                  • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 15:03
                                                    uciekam jestem w pracy:( cmokus nienada teraz tutaj cmok
      • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:14
        dla pierwszej pani - delikatny klaps. hm, przyjemne masz futro, czarna pantero.
        tylko ogon trochę w klepaniu przeszkadza.
        ___
        Muczo-Maczo
        • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:18
          hmm? :) ciekawe co to za muczo?!!!!
          teraz wszyscy maski poubierali i trudno poznac:)
          • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:21
            zorro nie jestem, choć szpadą nieźle władam.
            ___
            Muczo-Maczo
            • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:25
              muczo-maczo napisał:

> zorro nie jestem, choć szpadą nieźle władam.
              > ___
              > Muczo-Maczo

Ja tam wolę miecza z pochwy nie wyjmować :))))
              • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:29
                wiesz, stary, miecz nieużywany rdzewieje.
                ___
                Muczo-Maczo
                • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:34
                  muczo-maczo napisał:

> wiesz, stary, miecz nieużywany rdzewieje.
                  > ___
                  > Muczo-Maczo

Co ty? W pochwie ?
                  Znasz tą piosenkę; krakowiaczek jeden całą noc wojował z pochwy nie wyjmował ;))
                  • czarna_pantera2 Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:36
                    ale w tej piosence krakowianka miala chlopca z drewna:) sztywny ale chyba malo
                    ruchliwy:)
        • szmija_szygszatowata Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:19
          szzzzzam szzzzie poklaszzzzkaj po pupie....szzz....szzz....szzz....
          • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:25
            żmija, znasz bajkę o wężu? to spier... czy ja zboczony narcyz jestem, żeby sam
            siebie klepać?
            ___
            Muczo-Maczo
            • szmija_szygszatowata Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:29
              a moszzze muczzzo-maczzzo nie ma szzzie poklepac szzzza
              czzzo.....szzz....szzz....szzz.....pupka czzzi wyszzzchla z braku
              szzzzajecia.....moszzzze....szzzz....szzzz....szzzz....
              • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:38
                zabawny padalec z ciebie. nie boisz się żmijo, że cię z buta potraktuję? zębów
                już nie masz, możesz jeszcze zygzak stracić.
                ___
                Muczo-Maczo
                • szmija_szygszatowata Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:42
                  buta dawno juszzzz szzztracileszzzz.....szzzzygszzzzaka mam w pszzzzechowalni
                  szzzygszzzakow.....beszzzzpieczzzny jeszzzt......a szzzeby szzzzza juszzzz
                  szzzzamowione nowe u dentyszzzty......szzzz....szzzz....szzz.....
                  • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:47
                    choć naga jesteś, pupy i tak nie masz. chyba nic tu po tobie.
                    ___
                    Muczo-Maczo
                    • szmija_szygszatowata Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:52
                      nie prawda......szzzzzkore szzzzzucam co pewien czzzaszzzz......wtedy widac
                      pupe......szzzzz.....szzzzz.....szzzz.....
                      • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:12
                        mikroskopijna ta pupa, żmijo. i płaska jakaś.
                        ___
                        Muczo-Maczo
    • saqqara Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:37
      ja sie nie rwe, ale chetnie popatrze. mozna?;)
      • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:43
        nic darmo. przynajmniej zrób drinki.
        ___
        Muczo-Maczo
        ps. nie masz pięknej pupy?
      • mawyr Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:44
        saqqara napisała:

> ja sie nie rwe, ale chetnie popatrze. mozna?;)

E tam rwe nie rwe, piękna to piękna wypinaj pupe;))
        • saqqara Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:52
          drinki? a moze byc sol kuchenna z woda?
          a skad mam wiedziec czy piekna? nie mam obrotowej glowy to i nie widze!

hehe, wypinac? ja sobie tylko popatrzec chcialam;))
          • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:55
            soli trzeźwiących też nie trzeba. stań tyłem do lustra i odwróć głowę. albo
            zapytaj kolegę.
            ___
            Muczo-Maczo
            ps. to jak - piękna?
            • saqqara Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:04
              a cos na pobudzenie? np. ace?
              z tym lustrem to troche nie tak, pesrpektywa krzywa, a kolega to sie od razu do
              roboty zabral, niekoniecznie do klepania.

i jak?
              • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 12:17
                ja mam zgadywać, jak było? kolega klepał, ty chyba zadowolona, więc myślę, że
                ok.
                ___
                Muczo-Maczo
                • saqqara Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:03
                  nie masz zgadywac jak bylo tylko masz mi powiedziec jak bedzie skoro te lustro
                  i kolega niewiele mi powiedzieli!
                  i jak?
                  • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 13:59
                    wkurw... mnie niezdecydowane i pytalskie kobiety. będzie hardcorowo.
                    ___
                    Muczo-Maczo
                    • saqqara Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:13
                      to az boje sie zapytac, co ja mam na siebie wlozyc do tego klepania;))

hehehe, sie nie nerwuj, bo Ci opadnie... cisnienie ;P
                      • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:25
                        może wrotki? jak cię klepnę to odjedziesz.
                        ___
                        Muczo-Maczo
                        • saqqara Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 14:57
                          od kiedy wrotki sie "naklada"?? sadzilam ze raczej przypina, ale jesli masz az
                          takie preferencje, to sorka, ale ja sie naprawde nie rwe! nawet do patrzenia,
                          moglabym niechcacy zrobic jakies fopa.
                          • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 15:03
                            nie panikuj. ćwiczenie czyni mistrza. przypinaj wrotki.
                            ___
                            Muczo-Maczo
    • Gość: łukasz Re: piękną panią po pupie poklepię IP: *.kghm.pl 10.09.02, 11:44
      konia sobie poklep
      • muczo-maczo Re: piękną panią po pupie poklepię 10.09.02, 11:49
        widzisz, stary, pedzi nie klepię. szukaj szcześcia w lubinie.
        ___
        Muczo-Maczo
        • Gość: łukasz Re: piękną panią po pupie poklepię IP: *.kghm.pl 10.09.02, 12:11
          nie jestem pedziem muczo - maczo a co to k.....a jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka