sraczek 13.09.02, 07:28 Fioło, kochanie,, dlaczego sie mi dzis nie snilas? cala noc sie slinilem i bawilem sie siusiakiem Jak mozesz mnie opuszczac? a moze mnie zdradzalas? Masz malpy trzy Bo Cie kocham Twoja Sraczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezniczka_flona Re: MUD 13.09 13.09.02, 07:39 Mysle i mysle. Zmeczylam sie. A wciaz nie wiem "dlaczego". Nakrec film, pyszczku: "Jak dzielny sraczek bawil sie swoim siusiakiem zamiast trzymac raczki na kolderce i co z tego wyniklo" Dzieki temu filmy XXX zmienia swoje oblicze. A maupeczke poprosze taka, zeby mi majtki spadly. Jestes moja malpa. Albo ja Twoja. Sama juz nie wiem. Fiolka. Twoja. A jakze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek Re: MUD 13.09 IP: 195.115.130.* 13.09.02, 07:49 Onanizuj sie do woli marionanisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: MUD 13.09 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 07:51 Fioło kochanie, cos zielonego sie pojawilo widzisz to? I tak cie kocham, na zebraniu, delegacji przed kompem i w ubikacji zawsze , albo moze prawie na mysl o tobie siusiakiem sie bawie Twoj Sraczek Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_flona Re: MUD 13.09 13.09.02, 08:01 Jejkujejku... Jak ladnie rymujesz, moj kochany. Jeszcze chwila i dostane maslanych oczu i zakocham sie w Tobie jak te wszystkie kobiety, ktorym dane bylo Cie ujrzec. Wlasciwie - juz sie zakochalam. Przed chwila. Tak. Kocham Cie. Masz malpeczke. Dwie. Nie, trzy. Twoja Fiolka, moj Adasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: MUD 13.09 13.09.02, 08:10 O widze, ze konkurencja do pletwy Fioły rosnie! To moja domena- bawienie sie siusiakiem na sama mysl o Tobie! Nie slij mi malp, bo na tym forum i tak ich juz za duzo. Mam dzis zebranie i narade i masowke i zebranie kolektywu i zebranie rady parafialnej Ane bede myslal o tobie i spadajacych majtkach. Sprobuj je przez glowe sciagnac, moze juz w kroku przegnily! Odpowiedz Link Zgłoś
normaalny Re: MUD 13.09 13.09.02, 08:26 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Fioło kochanie, > cos zielonego sie pojawilo > widzisz to? > > I tak cie kocham, > na zebraniu, delegacji > przed kompem i w ubikacji > zawsze , albo moze prawie > na mysl o tobie > siusiakiem sie bawie > > Twoj Sraczek Jak widac jestes jednak sraczkiem. Takie schorzenia sie leczy. moge ci podac odpowiedni adres Odpowiedz Link Zgłoś