Dodaj do ulubionych

Zapraszam do moich pieleszy:))

29.09.05, 08:26
Kto ma ochote dzisiaj ze mna drzec koty,
albo mile pogawedzic?
Obserwuj wątek
    • neita33 Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 08:32
      Cześć :)
      można u Ciebie liczyć na dużą dawkę kofeiny?
      po czterech godzinach snu jest mi bardzo potrzebna ;-)
      • tini30 Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 08:35
        O bardzo chetnie podziele sie z toba, wlasnie zaparzylam nowa "dawke", juz czestuje,
        ooo, spróbuj....
        i jak, smakuje?
        • neita33 Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 08:39
          zrobiłaś taką jak lubię :)
          • tini30 Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 08:41
            Teraz poczujesz sie znacznie lepiej..
            A teraz opowiedz dlaczego tak malo spalas?
            Mialas mile odwiedziny?
    • neita33 Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 08:47
      prowadziłam dosyć długie rozmowy na trudne tematy,
      trzeba było wspomóc kogoś dobrą radą
      • tini30 Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 08:51
        o! to taka dobra dusza z Ciebie!
        nic dodac, nic ujac...
    • konrado80 dzien dobry ;) 29.09.05, 09:39
      ja tak bede od czasu do czasu tylko wpadal ;)
      • tini30 Witaj Konrad! 29.09.05, 09:51
        Od czasu do czasu tez jest fajnie, bo ja musze dzisiaj tez na jakis czas zniknac:(
        Masz nawal w pracy?
        • konrado80 Re: Witaj Konrad! 29.09.05, 10:09
          moze nie nawal, ale powinienem rysowac projekty, a nie siedziec na forum :))
          • tini30 Do pracy rodacy! 29.09.05, 10:19
            sama nie wiem, skad mi sie to wzielo?
            A tak calkiem powaznie, to masz absolutna racje!
            Zycze Ci duzo skupienia (nad rysunkiem) i udanych projektow:))
            Ciao!

• konrado80 ale chyba sie nie pozegnalas na zawsze? 29.09.05, 10:30
              ja co chwile zagladam ;)
              • tini30 Nie:)) 29.09.05, 10:35
                Teraz musze wyjsc z domu, zrobic maly sprawunek.
                A wiec narazie, pa!
                • konrado80 Re: Nie:)) 29.09.05, 10:37
                  a to nie jestes dzisiaj w pracy?? ;)
                  to do milego ;)
                  • tini30 Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 11:29
                    ale sie upapralam:((
                    Wymienilam tusz i teraz mam kolorowe rece.
                    Prawa w magente, a lewa w czarne kropki!
                    Przeroslam najgorszego fajtlape:))
                    • konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 11:35
                      hehe;)
                      i teraz tez klawiatura ma swoje kororki :))
                      • tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:03
                        ha, ha a prawie ze nie,
                        tylko jak ja sie pokaze z takimi palcami wsrod ludzi?

• konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:08
                          to jak Ty napelnialas ten kartridz? ze masz teraz cale rece w tuszu :))
                          teraz muzisz uzyc rozpuszczalnik, albo benzyne ekstrakcyjna
                          • tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:13
                            No wlasnie ten kartridz, zostal ulepszony w obsludze, tylko, ze ja bylam
                            przyzwyczajona do innej oslugi:((
                            Teraz musze sie przestawic i poczatkowo zakladac gumowe rekawiczki, az sie
                            naucze, hi hi!
                            • konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:14
                              a nie prosciej oddawac stary i brac juz napelniony?? ;)
                              • tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:18
                                Ja wymienilam wlasnie stare na nowe.
                                Zeby go wsunac musialam usunac takie plastykowe "cos" i oderwac czesc metalowej
                                zaslony. Przy tym platykowym "czyms" stalo sie...
                                • konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:21
                                  hmmm????????????
                                  kupilas strzykawke i napelnialas kartridz
                                  a ja mowilem o tym zeby puste kartridze oddawac im
                                  a brac nowe napelnione juz
                                  • tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:27
                                    Ha ha ha!doskonale sie rozumiemy, Konrado:))

Ja wymienilam stare Kartritze na nowe. Mam drukarke Cannon
                                    Te 4 kartridze siedza w takim magazynku. Stary wyjmuje, a nowy kartridz musze
                                    "odbezpieczyc" i wlozyc do magazynku. Przy tym wlasnie upapralam sobie rece:))

Nie mam zadnych strzykawek, bo boje sie ukluc, skora mi cierpnie na sama mysl,
                                    brrrrrrrrr
                                    • konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:32
                                      tini30 napisała:

> Ha ha ha!doskonale sie rozumiemy, Konrado:))
                                      ;))

> Ja wymienilam stare Kartritze na nowe. Mam drukarke Cannon
                                      > Te 4 kartridze siedza w takim magazynku. Stary wyjmuje, a nowy kartridz musze
                                      > "odbezpieczyc" i wlozyc do magazynku. Przy tym wlasnie upapralam sobie rece:))
                                      ja jak u siebie wymienialem, to tylko odklejalem plasterek i wkladalem do
                                      drukarki i nic tak nie musialem wiecej robic, zwlaszcza brudzic sie tuszem
                                      jezeli tak jest u Ciebie, to znaczy ze zle zostal napelniony i cos moze byc nie
                                      tak z tym kartridzem

> Nie mam zadnych strzykawek, bo boje sie ukluc, skora mi cierpnie na sama mysl,
                                      > brrrrrrrrr
                                      ja tez mam z tym maly problem, ale nie jest zle ;)
                                      • tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:40
                                        Tak tez przypuszczam, jakis wybrak chyba...
                                        Do tej pory, zawsze wspaniale dawalam sobie z tym rade.
                                        Na szczescie teraz siedza sobie juz w drukarce i drukuja kolorowe zdjecia,
                                        a to jest dla mnie obecnie najlepsze zajecie:))
                                        • konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:42
                                          mozna wiedziec czym sie zajmujesz?
                                          bo dak dobrze rozumiem siedzisz sobie w domu i bawisz sie zdjeciami ;)
                                          @
                                          • tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 13:01
                                            Zdjecia to moje hobby nr1.
                                            Uwielbiam pstrykac, jak Japonczyki:)))
                                            • konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 13:06
                                              hmm, to musi byc nawet ciekawe, od dawna sie tym zajmujesz?
                                              masz jakies zdjecia z roznych ciekawych miejsc??
                                              ostatnio poznalem kolesia ktory jezdzi po swiecie i fotografuje
                                              • tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 13:13
                                                Tez bym tak chciala...jak Twoj kumpel:))
                                                Zawsze interesowalam sie fotografia i malarstwem.
                                                Fotografuje wszystko, co moim zdaniem jest warte uwiecznienia.
                                                Najchetniej jednak to, co jest nieuchwytne, np. zmieniajace sie kolory nieba
                                                przy wschodzie lub zachodzie slonca, motyle, krople rosy na kwiatach i jeszcze
                                                wiele, wiele innych cudow:)
                                                • konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 13:17
                                                  jak wroce do domu to przesle cos fajnego a zarazem pieknego
                                                  • tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 13:24
                                                    Ach, teraz to znowu musze zniknac z ekranu.
                                                    Moze uda mi sie jeszcze tu od czasu do czasu zajrzec:)
                                                    Narazie pa, i czekam z niecierpliwoscia na to "cos fajnego i pieknego zarazem"
                                                  • konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 13:36
                                                    ok, milego popoludnia
                                                    papa
    • khinga Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 13:46
      Witam wszystkich bardzo serdecznie:-))
      Jestem przelotem,ale nie zapomniałam o Was:-)

...ale miło tez pogawędzę w przerwie na duuużą czarną!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka