tini30 29.09.05, 08:26 Kto ma ochote dzisiaj ze mna drzec koty, albo mile pogawedzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neita33 Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 08:32 Cześć :) można u Ciebie liczyć na dużą dawkę kofeiny? po czterech godzinach snu jest mi bardzo potrzebna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 08:35 O bardzo chetnie podziele sie z toba, wlasnie zaparzylam nowa "dawke", juz czestuje, ooo, spróbuj.... i jak, smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 08:39 zrobiłaś taką jak lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 08:41 Teraz poczujesz sie znacznie lepiej.. A teraz opowiedz dlaczego tak malo spalas? Mialas mile odwiedziny? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 08:47 prowadziłam dosyć długie rozmowy na trudne tematy, trzeba było wspomóc kogoś dobrą radą Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 08:51 o! to taka dobra dusza z Ciebie! nic dodac, nic ujac... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 dzien dobry ;) 29.09.05, 09:39 ja tak bede od czasu do czasu tylko wpadal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Witaj Konrad! 29.09.05, 09:51 Od czasu do czasu tez jest fajnie, bo ja musze dzisiaj tez na jakis czas zniknac:( Masz nawal w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Witaj Konrad! 29.09.05, 10:09 moze nie nawal, ale powinienem rysowac projekty, a nie siedziec na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Do pracy rodacy! 29.09.05, 10:19 sama nie wiem, skad mi sie to wzielo? A tak calkiem powaznie, to masz absolutna racje! Zycze Ci duzo skupienia (nad rysunkiem) i udanych projektow:)) Ciao! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 ale chyba sie nie pozegnalas na zawsze? 29.09.05, 10:30 ja co chwile zagladam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Nie:)) 29.09.05, 10:35 Teraz musze wyjsc z domu, zrobic maly sprawunek. A wiec narazie, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Nie:)) 29.09.05, 10:37 a to nie jestes dzisiaj w pracy?? ;) to do milego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 11:29 ale sie upapralam:(( Wymienilam tusz i teraz mam kolorowe rece. Prawa w magente, a lewa w czarne kropki! Przeroslam najgorszego fajtlape:)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 11:35 hehe;) i teraz tez klawiatura ma swoje kororki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:03 ha, ha a prawie ze nie, tylko jak ja sie pokaze z takimi palcami wsrod ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:08 to jak Ty napelnialas ten kartridz? ze masz teraz cale rece w tuszu :)) teraz muzisz uzyc rozpuszczalnik, albo benzyne ekstrakcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:13 No wlasnie ten kartridz, zostal ulepszony w obsludze, tylko, ze ja bylam przyzwyczajona do innej oslugi:(( Teraz musze sie przestawic i poczatkowo zakladac gumowe rekawiczki, az sie naucze, hi hi! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:14 a nie prosciej oddawac stary i brac juz napelniony?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:18 Ja wymienilam wlasnie stare na nowe. Zeby go wsunac musialam usunac takie plastykowe "cos" i oderwac czesc metalowej zaslony. Przy tym platykowym "czyms" stalo sie... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:21 hmmm???????????? kupilas strzykawke i napelnialas kartridz a ja mowilem o tym zeby puste kartridze oddawac im a brac nowe napelnione juz Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:27 Ha ha ha!doskonale sie rozumiemy, Konrado:)) Ja wymienilam stare Kartritze na nowe. Mam drukarke Cannon Te 4 kartridze siedza w takim magazynku. Stary wyjmuje, a nowy kartridz musze "odbezpieczyc" i wlozyc do magazynku. Przy tym wlasnie upapralam sobie rece:)) Nie mam zadnych strzykawek, bo boje sie ukluc, skora mi cierpnie na sama mysl, brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:32 tini30 napisała: > Ha ha ha!doskonale sie rozumiemy, Konrado:)) ;)) > Ja wymienilam stare Kartritze na nowe. Mam drukarke Cannon > Te 4 kartridze siedza w takim magazynku. Stary wyjmuje, a nowy kartridz musze > "odbezpieczyc" i wlozyc do magazynku. Przy tym wlasnie upapralam sobie rece:)) ja jak u siebie wymienialem, to tylko odklejalem plasterek i wkladalem do drukarki i nic tak nie musialem wiecej robic, zwlaszcza brudzic sie tuszem jezeli tak jest u Ciebie, to znaczy ze zle zostal napelniony i cos moze byc nie tak z tym kartridzem > Nie mam zadnych strzykawek, bo boje sie ukluc, skora mi cierpnie na sama mysl, > brrrrrrrrr ja tez mam z tym maly problem, ale nie jest zle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:40 Tak tez przypuszczam, jakis wybrak chyba... Do tej pory, zawsze wspaniale dawalam sobie z tym rade. Na szczescie teraz siedza sobie juz w drukarce i drukuja kolorowe zdjecia, a to jest dla mnie obecnie najlepsze zajecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 12:42 mozna wiedziec czym sie zajmujesz? bo dak dobrze rozumiem siedzisz sobie w domu i bawisz sie zdjeciami ;) @ Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 13:01 Zdjecia to moje hobby nr1. Uwielbiam pstrykac, jak Japonczyki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 13:06 hmm, to musi byc nawet ciekawe, od dawna sie tym zajmujesz? masz jakies zdjecia z roznych ciekawych miejsc?? ostatnio poznalem kolesia ktory jezdzi po swiecie i fotografuje Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 13:13 Tez bym tak chciala...jak Twoj kumpel:)) Zawsze interesowalam sie fotografia i malarstwem. Fotografuje wszystko, co moim zdaniem jest warte uwiecznienia. Najchetniej jednak to, co jest nieuchwytne, np. zmieniajace sie kolory nieba przy wschodzie lub zachodzie slonca, motyle, krople rosy na kwiatach i jeszcze wiele, wiele innych cudow:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 13:17 jak wroce do domu to przesle cos fajnego a zarazem pieknego Odpowiedz Link Zgłoś
tini30 Re: Kolorowo mi, lalala 29.09.05, 13:24 Ach, teraz to znowu musze zniknac z ekranu. Moze uda mi sie jeszcze tu od czasu do czasu zajrzec:) Narazie pa, i czekam z niecierpliwoscia na to "cos fajnego i pieknego zarazem" Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zapraszam do moich pieleszy:)) 29.09.05, 13:46 Witam wszystkich bardzo serdecznie:-)) Jestem przelotem,ale nie zapomniałam o Was:-) ...ale miło tez pogawędzę w przerwie na duuużą czarną!!! Odpowiedz Link Zgłoś