chloe30 10.10.05, 10:41 Bo kurde koszmary mi sie śnią i myślę, że to coś znaczy. Schody konkretnie z pochyłymi stopniami, na które bardzo boję się wejść. Kto wie co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbert a właśnie 10.10.05, 11:33 mnie się też ostatnio schody śniły... co prawda tylko jako element całego idiotycznego snu, ale zawsze. były bardzo strome. aż chyba poszukam jakiegoś sennika. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: a właśnie 10.10.05, 11:35 Jask znajdziesz, daj znać. Ja zapodałam wątke na Wróżbiarstwie, ale tam się długo na odpowiedź czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: a właśnie 10.10.05, 12:11 a ja myślę, że to może znaczyć, że czegoś się boisz, co jest przed Tobą i chcesz się tym zająć...ale podświadomie się tego lękasz. Ale to moja luźna interpretacja;) ciekawe, co by powiedział spec. Względnie boisz się to coś zrealizować... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: a właśnie 10.10.05, 12:13 Tak sobie właśnie myślałam Chiara, tak to na chłopski rozum wygląda. Szczególnie, że od tygodnia zbieram się do rozmowy, która będzie cholernie nieprzyjemna, a którą trawic będę przez następny miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: a właśnie 10.10.05, 14:51 No i sama sobie odpowiedziałaś na pytanie. Interpretacja prosta i oczywista ale pewnie trafna :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: a właśnie 10.10.05, 14:54 Pewnie tak, chociaż trzeba by się jeszcze na detalach skupić. Dlaczego miałam SCHODZIĆ? (pewnie dlatego, że i w realu stojąc na szczycie schodów doznaję dziwnego uczucia) I dlaczego schody były kręcone?? Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: a właśnie 10.10.05, 15:07 No to się pobawmy. Kompletnie się na snach nie znam, ale co mi tam. Zaryzykuję. Schodzenie z tych schodów oznacza, że powinnaś jakiś problem rozwiązać. Ta rozmowa, która cię czeka ma właśnie taki cel. Wchodzenie na schody oznaczało by rozpoczynanie czegoś nowego, wejście na jakąś drogę. Tu na odwrót, wycofanie się z czegoś? Schodzenie w dół oznaczać też może cofanie się do punktu wyjścia, chęć powrotu do przeszłości, a to łatwe nie jest (stąd te kręcone schody). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: a właśnie 10.10.05, 15:15 Dobrze Husasia, no jak piesałam to się zgadza z moją sytuacją. A dlaczego czerwone? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: a właśnie 10.10.05, 15:28 Czerwony kojarzy mi się z agresją, strachem i burdelem. Wybierz, co ci pasuje ;). No niech będzie też pozytywnie: kobiecość i tajemniczość. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: a właśnie 10.10.05, 15:29 Wybieram strach, w burdelu w życiu nie byłam :)) to nie wiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: a właśnie 10.10.05, 20:56 a na którym piętrze mieszkasz... ;P ja tam mało "romantyczna" i cholernie przyziemna jestem,a przynajmniej staram się być bo snów się BOJĘ... może za mało magnezu konsumujesz i przykurcze kończyń dolnych masz? i stąd sny o schodach? to przyziemne wytłumaczenie. a bardziej sennikowe to jak wyżej pisały dziewczyny problemy do rozwiązania :) Odpowiedz Link Zgłoś