izka82 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 20:58 Dobry wieczor Konrad ;) U mnie na czasie kasa, szefostwo zawiodlo w tej materii, ale o pieniadzach sie nie rozmawia podobno....;) Wiec moze o... kurde pustki w glowie :p Widze reklamy nowego filmu "Goal".. Widzialam w piatek :p Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:03 jeszcze nie słyszałem o tym filmie ale u nas albo nie będzie go, albo będzie później :) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:03 Co, juz Cie nie ma ? ;) Wiem ze gadam od rzeczy, ale naprawde koniec dnia mialam ciezki...:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:04 jestem, ja tylko na chwilkę poszedłem zobaczyć co się na innych forach dzieje bo tutaj siakoś cicho było Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:04 O jestes!:) Wystepuje tam czolowka realu madrid a beckham ma nawet partie mowiona haha, Nie jest urodzonym aktorem -to trzeba przyznac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:10 to jeszcze o tym filmie na pewno nie słyszałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:04 ...hm, o czym? nic mi nie wpada na mysl, bo moj mozg dzis chyba odpoczywa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:06 to dałaś mu teraz jak ja przyszedłem wolne :PP witaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:07 Witaj St.anne... Nie potrzebujesz go zeby tu dyskutowac :pp Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:09 Czesc izka:) o fakt, masz racje, moglam go od razu w "szatni" oddac :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:11 Stanna,zostawienie mózgu w szatni nic ci nie da,noś go lepiej ze sobą i myśl,myśl! A co do Izy kłopotów,to może zrobimy zrzutę i każdy wyśle dziewczynie po 5 zeta w kopercie? Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne leziox 10.10.05, 21:12 ...prosze Cie bardzo, nie reaguj na moje posty, ok?! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: leziox 10.10.05, 21:13 Stanna,kiedy ja nie mogę nie reagować.Jak cię widzę na Ft,to moje palce rozpoczynają niespokojny taniec i dopóki czegoś do ciebie nie napiszę,nie mogę się uspokoić.Chyba nie chcesz żebym przez ciebie oszalał do reszty,co? Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:12 Moj drogi! 5 zeta to nawet 1 funt nie jest...;) Ale dzieki za checi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne izka:) 10.10.05, 21:13 ...cos u nas dziewczyn dzis te szare komorki strajk urzadzaja? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: izka:) 10.10.05, 21:16 Oj...moj mozg mial dzis ciezki dzien, przemeczony jest..;) A co Wy tak z Lezioxem sie klocicie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: izka:) 10.10.05, 21:18 ...ja sie nie kloce, ale w moj pierwszy dzien na ft, wpadl na mnie jak wilk, mimo, ze z nim nie dyskutowalam, i nie mam w ogole ochoty na klotnie...:( niech leziox nie czyta co ja pisze, o nie bedzie problemu, bo ja go nie prowokuje, bo tez nie odpowiadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: izka:) 10.10.05, 21:20 Hii, no worries St.anne, nie wiem co Leziox pisal o Tobie, ale Ty bys widziala co taki inny z tego forum pisal o mnie ! :-O Nie dajmy sie zwariowac, a juz na pewno nie przez chlopow jednych ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: izka:) 10.10.05, 21:23 Taaaaaaaak? wpadl tez jakis na Ciebie? no naprawde, coz to dzis za mezczyzni dzis sa...hm :( dokladnie, jeszcze sie tacy nie znalezli, ktorzy by nas do wariactwa doprowadzili:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: izka:) 10.10.05, 21:26 No widzisz.Nie da rady nic do ciebie Stanna nie napisać.W zęby nie chcę,chyba że ewentualnie jakąś nagą część twojego ciała,no to bym się jeszcze zastanawiał. Straszni ci faceci,wiem,wiem... No i tak tylko na marginesie-ja się z tobą jeszcze nigdy nie kłóciłem,chociaż może o tym nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: izka:) 10.10.05, 21:29 ...bo ja nie chce zebys do mnie pisal, o! no dobrze, nie klociles sie, ale mnie zjechales, w dodatku nie znajac mnie, myslisz, ze mozesz moje posty czy tez moje postepowanie oceniac. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: izka:) 10.10.05, 21:32 A pewnie że mogę,Stanna.Stając się niejako osobą publiczną i zaczynając pisać na forum musisz liczyć siź z różnymi reakcjami.A jeszcze żebyś widziała z boku,jak wdzięcznie żalisz się do innych forumowiczek na złego lezioxa.Toż to można by było od biedy nową bajkę o Czerwonym Kapturku,ech,no Stannie w Czerwonym Kapturku na poczekaniu wyklepać,hehehe. "Idzie Stanna przez internetową dżunglę,a tu nagle:Buch!!!Zza niewielkiego krzaczka wyskoczył straszny leziox z niedopitą flaszką taniego wina owocowego w ręku..." Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: izka:) 10.10.05, 21:35 ...mylisz sie, ja nie dlatego nie chce z Toba dyskutowac, bo sie Ciebie "boje", tylko sadze, ze lubisz bez podstaw polemizowac, a jak, jak rowniez kazdy/a inny/a mam wybor mozliwosci nie dyskutowania z Toba, czy nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Leziox 10.10.05, 21:37 przeginasz, to że jesteś tutaj anonimowy i że jest to forum nie znaczy że masz prawo wszystkim dogryzać Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:08 :) a nie, bo sie caly dzien juz meczyl, i za nic nie moze nowych "glupot" wymyslec :P ale chetnie poslucha...:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:13 ale on taki śpiący, to już go nie budź innym razem go pomęcze swoimi wywodami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:10 Konrado, ja tez w sumie nie mam dzis glowy... mozg St.Anne nie dziala...to Ty cos zapodaj...;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:17 ja tak wogóle to siakiś spiący dzisiaj jestem po tym pierwszym dniu w pracy więc na mnie nie liczcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:19 ...oj, to zle :( kto bedzie nas tu rozbawial? :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:21 to musicie mnie siakoś rozbudzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:24 ...tak, ale nie widzisz: my tu w 3 nic nie mozemy wymyslec :P Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:26 brakuje siakiegoś ogniwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:30 ...a tak trzeba by jakiegos oleju dolac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:38 oleole :DDD Macie juz temat ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:39 czekaliśmy na Ciebie aż coś wymyślisz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: czesc bettina:)) 10.10.05, 21:43 Slysze tu jakass klotnie, czy to tylko male nieporozumienie, st.anne? Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: czesc bettina:)) 10.10.05, 21:44 :) raczej nieporozumienie, bo ja do niego nie pisze, a on do mnie tak :) ale to nic :) znudzi sie to jemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: czesc bettina:)) 10.10.05, 21:45 moze Cie ma no oczku i taki ma sposob podrywania dziewczat? Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: czesc bettina:)) 10.10.05, 21:46 Nie, nie, to na 100% nie. w koncu nie kazdy musi kazdego tu lubiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: czesc bettina:)) 10.10.05, 21:43 Nie napisałem przecież Stanna,że mnie się boisz czy jak... Konrado,mogę tu dokładnie tyle,ile jestem w stanie wymyślić.A co do mojej anonimowości-nie ma problemu,jeśli chciałbyś się ze mną spotkać np.w warszawie,dogadamy się jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: czesc bettina:)) 10.10.05, 21:46 ja nie potrzebuje z Tobą się spotykać po prostu powiedziałem żebyś trochę przystopował bo przesadzasz, czy aż tak jesteś uparty?? ile czlowieku masz lat?? bo zachowujesz się jak przysłowiowy "gó..arz" Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: czesc bettina:)) 10.10.05, 21:49 No niedawno Konrado skończyłem 19 lat,więc jeszcze dość młody jestem. A co do stopowania,to niby co?Mam zamknąć ryjek tylko dlatego że tak ci się podoba?Zapomnij,koleś.Nie wiedziałem wprawdzie,że jesteś adwokatem uciśnionych,ale zajmij się biednymi pokrzywdzonymi dopiero wtedy,kiedy naprawdę będą pokrzywdzeni i tego sobie od ciebie zażyczą.O gó..arzerii również możemy podyskutować,jeśli chcesz.Ok?Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: czesc bettina:)) 10.10.05, 21:51 Przestancie prosze sie klocic:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne leziox 10.10.05, 21:51 Moze bys jednak przestal tu na wszystkich napadac? masz zly humor czy co? to idz sobie pobiegac czy co i sie wyluzuj, OK?! Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: czesc bettina:)) 10.10.05, 21:55 stopuj swoją głupote, bo to jest forum do rozmowy, a nie do czepiania się osób w realu wszyscy Tobie dogryzają że tutaj przychodzisz i wyżywasz się?? ciekawe czy prawde powiedziałeś co do wieku, jeżeli tak, to najpierw dorośnij Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: czesc bettina:)) 10.10.05, 21:57 Dziwne, bo ja tez tak sobie pomyslalam, ze musi miec troche problemow, i przenosi je tu, zamiast "zalatwic" ich TAM...:( Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne bettina:)) 10.10.05, 21:58 No widzisz, przez te glupoty tu, gdzies sie nam zawieruszylas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: bettina:)) 10.10.05, 21:59 siedze sobie calkiem na dole i nikt mnie nie widzi:( Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: bettina:)) 10.10.05, 22:00 To podskocz tu do nas, bedzie razniej:) ja sie nie kloce, w ogole nie odpowiadam na te posty juz, moja energie potrzebuje na co innego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: bettina:)) 10.10.05, 22:02 nie nawidze takich pyskowek, bo bedziemy mieli glupie sny po takich nieprzyjemnosciach wieczornych... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:38 Moge sie do Was dolaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:42 pewnie że tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:44 Witam wszystkich:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:46 no właśnie,siemanko,bettina,kłóci tu się ktoś czy co... "przyjaciele są jak policjanci,którzy podnoszą nas z ulicy,zawożą do izby wytrzeźwień a potem wystawiają wysoki rachunek." Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:48 mnie nikt z ulicy nie musi podnosic... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 21:46 Zajrzales juz do skrzynki? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 21:54 i mozemy znowu po ludzku gadac, hm??? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 21:56 Widze, ze wszyscy mieli zly dzien i dlatego tak naladowani emocjonalnie:( Kto ma ochote jeszcze ze mna rozmawiac??? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:14 ja tam miałem bardzo dobry dzień pracę prawie przez cały dzień olewałem jak przez cały dzień miałem zrobić z 15 mieszkań tak zrobiłem tylko 2 i to nie do końca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:15 cos ty, jak ty to teraz nadrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:17 jeszcze jest czas :)) jak bym zrobił te 15 dzisiaj i jutro resztę to co ja bym poźniej robił Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:19 najwazniejsze to szanowac sobie prace, tez tak kiedys robilam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:35 nie no jutro już będe normalnie robił dzisiaj był pierwszy dzień po chorobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:38 to nie przepracuj sie nadmiarem pracy, bo musisz miec duzo sil na Twoj WIELKI DZIEN:)) ile jeszcze dni? Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:39 Ooooooooo, jaki dzien? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:44 lepiej, jak on Tobie sam powie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:46 Konradek usiłuje mnie ignorować więc na razie nic nie powie zapewne. Może tym razem zatrudni Stannę jako adwokata... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:52 Leziox nie prowokuj, prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:55 A kiedy niby ja kogokolwiek prowokowałem? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:59 juz nie mam wiecej sil... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 21:56 Właśnie byłem Stanna sobie pobiegać,ale chyba trochę za mało km zaliczyłem no i energia mnie po prostu rozpiera,muszę ją jakoś spożytkować.Już wiem!Zostanę dzisiaj na necie do 4-ej rano i będę pisać,pisać,pisać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 21:58 nieladnie tak sie klocic leziox:( Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:01 A ty Konradzik wyjaśnij mi może tak przy okazji,skoro uzurpujesz sobie prawo do pouczania mnie: -jak ma wyglądać rozmowa według ciebie? -czy wszyscy muszą zachowywać się tak,jak to tobie pasuje? -dlaczego moje teksty oraz rozmowy mają być głupie a twoje dziecinne wypociny nie? -dlaczego nie dasz sobie siana i zaczniesz zachowywań się jak mężczyzna,a nie jak spieniony chłopczyk,co właśnie wpadł z trzepaka i wszyscy są temu winni,tylko nie on? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:03 I dlaczego niby mam mieć jakieś problemy,co mi Stanna zarzuca i Beti zdaje się?Dlatego że chcę pogadać,nazywając rzeczy po imieniu?Nie udawajcie takich delikatnych,ciekaw byłbym,jacy jesteście w życiu naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: A teraz wszyscy podaja sobie rece:))) 10.10.05, 22:07 mama nie mówiła Tobie żebyś już kładł się spać?? dzieciaku, idź dorośnij i nie rozśmieszaj mnie tekstami że niby jesteś prawdziwym mężczyzną :)))) jeżeli chodzi o rozmowy, to poczytaj sobie trochę forum i popatrz jak inni rozmawiaja i nie mówie tutaj o swoich wypowiedziach, ale innych osób tutaj piszących i zobacz różnice między ich wypowiedziami a Twoim dogryzaniem ale pewnie nie dasz rady pojąć tego, może poproś mame żeby wyjaśniła Tobie zasady konwersacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne konrado 10.10.05, 22:10 Nie daj sie prowokowac, niech mu tam bedzie, ze jest najmadrzejszy sedzia, ktory moze wszystkie wypowiedzi oceniac, niech sobie komentuje, jezeli lubi robic z ludzi malutkich, aby samemu miec poczucie wiekszosci, niech ma ta satysfakcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: konrado 10.10.05, 22:13 Konrad ma swoj upor, nie udobrzymy go, rybka wpadla do wody, juz za pozno:( Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: konrado 10.10.05, 22:15 dla mnie?? :) a cóż to takiego będzie?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: konrado 10.10.05, 22:19 I to dzis powolujesz sie na moje szare komorki? jak to one nie chca swojej szefowej sluchac :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: konrado 10.10.05, 22:24 ale może mnie posłuchają :)) a jak nie to zapisz na kartce (bo do tego nie są potrzebne:P) i jutro pomyślisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: konrado 10.10.05, 22:26 Ale one takie w ogole nieposluszne, zle ich chyba wychowalam :)) a tak, kartki mam nawet pod reka, zobaczymy czy reka poslucha? :) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: konrado 10.10.05, 22:35 Ej, to zle, bardzo zle :( i co teraz?! o zgrozo? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: konrado 10.10.05, 22:41 no teraz trza wymyśleć siakiś inny sposób komunikacji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: konrado 10.10.05, 22:45 Aaaaaa, to o komunikacje chodzilo? :P no widzisz, dzis jednak cos nie tak ze mna :) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: konrado 10.10.05, 22:49 A tak :))) jedna komorka probuje sie z druga polaczyc, sa chyba tylko dwie dzis na dyzurze i nie moga siebie zalapac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: konrado 10.10.05, 22:57 oo, to jakieś świeto że aż dwie zatrudniłaś :PP Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: konrado 10.10.05, 23:00 A tak :P jedna caly czas pracowala, a druga tak szczekala, ze musialam ja na spacec "roboczy" wyprowadzic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: konrado 10.10.05, 23:08 Nie, nie, bo by byla tragedia wielkich rozmiarow :)) one takie szalone czasami :P Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: konrado 10.10.05, 23:11 ufff, bo już myślałem że musiałbym wysłać Tobie siakąś swoją :)) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: konrado 10.10.05, 23:14 ??!! komorke? a co bys Ty zrobil sam wysylajac mi moze tez jedna z nielicznych Twoich? :PP Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: konrado 10.10.05, 23:26 A ja zawsze zapominam gdzie sie ta zapasowa podziala...:P Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: konrado 10.10.05, 23:43 No tak, ale na ta w kieszeni mozna "przysiasc" i co wtedy?! taka poturbowana komorka to do niczego :( Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: konrado 10.10.05, 22:16 No o to, o czym rozmawialismy, co ja Tobie powiedzialam, a Ty mnie :) tzn to co powiedzielismy tak samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Szkoda czasu na niego 10.10.05, 22:02 od tej pory olewajcie każdą jego wypowiedź, za jakiś czas znudzi się jemu bo widać koleś ma problemy i myśli że tutaj je rozładuje niech najpierw dorośnie Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Szkoda czasu na niego 10.10.05, 22:06 ale napiecie pozostanie, tak dlugo jak nie bedzie wsrod nas zgody. Chlopaki mamy Was tutaj tylko dwoch:))) My dziewuszki zdagadzamy sie, wiec bierzcie z nas przyklad:))) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:04 Macie juz jakis temat?? Postanowilam dzis nie wychodzic, wiec do lozeczka sobie pobede tutaj...jesli oczywiscie temat bedzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:07 No to możemy Konradzik odczekać jakiś miesiąc i zobaczyć,kto zostanie olany...Co?Założymy się może o skrzynkę browarka? I jeszcze jedno-zachowujesz się sam jak niedorostek,usiłując podburzyć przeciwko mnie innych forumowiczów.A to broń obosieczna,pamiętaj o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:07 Acha, klotnia na forum:(( Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:14 Witam ...widze , ze dziś ostro .;-) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:16 Witaj Nezju;) Ostro ostro, wrzawa jak na stadionie :p Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:17 byla.. teraz juz jest o.k.:) (MAM NADZIEJE:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:16 kebaba wole na średnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:17 A ja srednio lubie kebaby....:p Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:18 A ja baaardzo ostro :) na serio :) az w jezyk gryzie, mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:18 Konradzik,nie pień się tak,to szkodzi na potencję-dbaj o dziewczyny,bo cię żadna nie zechce jak ci się z nerwów nie uniesie. Forum czytam od wielu lat,chłopaczku i wiem,co i w jaki sposób tutaj się wypisuje.I nie mówię tu o twoich wypowiedziach,no bo rzeczywiście nie ma o czym mówić.Zaś Mamusię zostaw mi w spokoju,bo się naprawdę zirytuję.Kobita nie żyje od wielu lat i chce mieć pewnie nadal spokój.Jeśli uważasz że to co piszę jest dogryzaniem,a nie rozmową,no to przejdź się pod nocny sklep,albo tylko na ulicę.Tam dopiero nauczysz się kultury.A Stanna,wiesz co ci powiem?Nie zamierzam cię wcale pouczać,ale czasami lepiej trochę odczekać,niż się zdecydujesz pochopnie wziąć czyjąś stronę w sporze. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:20 jak ostatnio jadłem kebaba (miał byc na średnio ale chyba zrobił mi na ostro) to na drugi dzień miałem wypalone gardło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:21 No co Ty? i narzekasz? to dobrze, bo byla dezynfekcja gardelka :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:23 i miałem problem z mową :)) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:24 Moze tylko innym jezykiem mowiles? :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:25 to był dialekt gardłowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:27 Nigdy nie wiadomo do czego czlowiek jest zdolny...:P :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:29 ale jakich rzeczy o sobie się dowiaduje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:33 ??????? czy to tylko mnie sie miesza? kto sie patyczkuje i kto o kim mysli?! o ranyyyyyyyyy :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:22 Amnezyjka,ty uważaj bo czekolada w przeciwieństwie do mięsa tuczy,niestety,trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:23 NO wiem , to ze lubie nie znaczy ze pochłamniam , nie mozna miec wszystkiego co sie lubi , nie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:22 a ja zdolam zjesc tylko mala porce dla diecka:) jest pyszny, hmmm! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:23 znowu te literowki, czy ktos jest w stanie to przeczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:19 a ja srednio wogole mięcho wole , z miecha to jedynie....czekolade heheh Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:22 ale z kośćmi czy bez? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:23 orzechy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:25 No w sumie nie wiem tak dokładnie,jakie ilości jesteś w stanie pochłonąć,ale wyglądasz raczej na osobę,która albo stosuje dietkę,albo żadne jedzenie nie jest w stanie jej fizycznie pogrubić... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:24 jesli chodzi o to "mięsko z koscmi" to zdecydowanie , CAŁOŚC;P;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:26 hehe, widzę że nie patyczkujesz się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:30 ktoby sie patyczkował?1;ppp;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:31 nawet nie śmiałem pomyśleć o Tobie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:33 Buziaki dla witajacych :))))))) nezja, dostalas oba maile hehe jak podobaly sie Tobie reklamowki? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:35 Ja też chcę jakieś reklamówki,już dawno nikt mi żadnej nie przysłał,jedynie listy z pogróżkami oraz obelgami przychodzą codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:36 oba , a na jaką poczte ? nezyjną ?bo tej jeszcze nie sprawdziłąm a na innych nie ma;-( Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:40 Przecież ja nie jestem rozzłoszczony,bo niby na kogo?A co z tymi reklamówkami tak naprawdę?Nezyjka,ty to nie umiesz ani jednej tajemnicy zatrzymać dla siebie,tylko podajesz dalej na ft.I teraz konradek może powiedzieć że on naprawdę starszy... Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 22:49 no plepla ze mnie , ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Dobry wieczór:))))) porozmawiajmy o ..... 10.10.05, 22:26 .....legendranej dupie Maryni :PP :))) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór:))))) porozmawiajmy o ..... 10.10.05, 22:27 dobry ;) co do tematu, to będzie musiał teraz poczekać w kolejce :P Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Dobry wieczór:))))) porozmawiajmy o ..... 10.10.05, 22:28 nie jestem na bierzaco :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dobry wieczór:))))) porozmawiajmy o ..... 10.10.05, 22:31 wesolutka całuski;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dobry wieczór:))))) porozmawiajmy o ..... 10.10.05, 22:33 Wesolutka , a wiec tak leziox dzis ustawia wszystkich po kątach hehehehehe;p;-)To tak po krótce;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dobry wieczór:))))) porozmawiajmy o ..... 10.10.05, 22:34 aaaaaaa i jeszcze jedno okłamał konrado ze skonczył 19 lat , bo to była 18-ka Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Dobry wieczór:))))) porozmawiajmy o ..... 10.10.05, 22:35 Nezja: Buahahahaha ;) To apropo's 'postarzania' sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: Dobry wieczór:))))) porozmawiajmy o ..... 10.10.05, 22:36 nezja, a co sie leziowi stalo? Moze trzeba go przytulic to mu zlosc minie? :PPP :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dobry wieczór:))))) porozmawiajmy o ..... 10.10.05, 22:40 no, przytuliłabym go ale nie ma jak;-(...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dobry wieczór:))))) porozmawiajmy o ..... 10.10.05, 22:28 O dupie maryni wie z pewnością najwięcej Konradzik,bo nawet nie nazywając tak swoich wątków,często o tym pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
st.anne Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 23:48 Ale bylo by fajnie jak by sam poszedl, nie? mozna by w domu siedziec i czekac :)) To ja juz na dzis zloze go do snu, dobranoc i rowniez kolorowych snow!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Dobry wieczór, to o czym dzisiaj porozmawiamy 10.10.05, 23:51 i ja się udam już w stan spoczynku w pozycji leżącej :) dobranoc, kororowych snów i erotycznych też ;) Odpowiedz Link Zgłoś