zettrzy Re: kwitnace gloksynie 13.10.05, 22:28 tak (mam nadzieje ze ten link wyjdzie) img49.imageshack.us/my.php?image=gloxinia1fe.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: kwitnace gloksynie 13.10.05, 22:47 to jest dziwna sprawa: jak wklejam linki w domu, wychodza bez zarzutu, a jak robie to w pracy to bonk komputer pracowy ma jakas funkcje do utrudniania, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielka_k Re: kwitnace gloksynie 13.10.05, 22:50 może Twój szef maczał w tym palce:]] Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: kwitnace gloksynie 13.10.05, 23:36 o nie, on nawet lubi jak w chwilach przestoju cos tam robimy na ekranie, nawet jesli jest to elektroniczny pasjans to chyba to ze w domu ja te linki wyciagam z mojego prywatnego archiwum linkow, a w pracy kopiuje z ekranu, i chyba cos tam, niewidocznego dla ludzkiego oka, dokleja sie po drodze - jednym slowem, w domu mam czyste linki a w pracy zanieczysczone jakims atrybutem no i bonk Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielka_k Re: kwitnace gloksynie 13.10.05, 22:31 już wiem!!! nawet mam w domu taki kwiat, ale u nas mówi się na niego "marcin" :D Odpowiedz Link Zgłoś