xemxija 16.10.05, 20:10 ze ta sukienka co ja Skrzynecka ma na grzbiecie, NIE JEST MOJA!! Dlaczego swiat jest taki niesprawiedliwy, ze dal Skrzyneckiej a nie mnie??;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemxija Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:13 A ja bym na pewno wygladala w niej ladniej...na pewno, na pewno!! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:34 to ja chcę muchę Huberta! albo lepiej spodnie Gąsowskiego z poprzedniego odcinka;D Xem, a jak Ty odbierasz wszystkie polskie kanały? no tvn rozumiem, ale tvp3 też masz chyba? jest jakiś przekaz sat? pewnie jako WOT? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:46 Ja imieju cyfrupljus, Mamelusiu. Tylko i wylacznie dla MjM, bo w ciagu jestem. Na glodzie, znaczy. Ale jak juz mam, to i inne rzeczy obejrze jak dawaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:42 ten Kuba Jakiśtam, pewnie z jakiejś telenoweli, ma 20 lat??!!??!! cholera, ja żem myślał że tak z 27. o, Wesołowski. a ile ma Edyta Herbuś?;> Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:42 trza będzie zrzutkę forumową zrobić na kieckę dla Xemy i muchę dla Mamelucha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:45 tylko na Święta proszę nam się wyrobić!:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:48 Ja moge po Swietach suknie otrzymac:) Chociaz wlasciwie moze byc prezent imieninowy. Dziekuje:)) I prosze wydelegowac do dostarczenia sukni jakiegos fajowego Mikolaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:49 Zeby oczy miauuu brazowe najlepi. Dziekuje:)) Hahaha!! Oj, bo umre:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:50 i żeby to był Conrado Moreno;P Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:51 Nie, tfu!! Nie nie!! Jego glos przyprawia mnie o oblozna chorobe! W malignie jestem jak go slysze. Nie nie i jeszcze raz nie!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:53 Na innym forum zauwazylam, ze dzis jest dzien podrywania Mamelucha:)) Mamelusiu, jakiego koloru masz oczki misie?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:55 a zilone!:) choć mam jakieś brązowe plamki (chyba 6) na którejś tęczówce. nie wim, cza maj Low zapytać, Ona prowadzi statystyki;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:58 Ja sie wole nie pytac, jeszcze mi zycie mile:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 21:38 mameluch napisał: > a zilone!:) ...Masz takie oczy zielone, zielone jak letni wiatr zaczarowanych lasów i zaczarowanych malw... Dla mamelucha dzisiaj wszystko, nawet "Groszki i róże" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 21:41 dzięęęęki:))) normalnie maj Low nie poradzi sobie z komplimentowaniem mnie jak się przyzwyczaję do takiej ilości;) Edyta Herbuś nie odpadła, jupi!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:53 czyli, jak to mówio, Mikołaja z dużymi worami wam trzeba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 20:55 forumowicz_pospolity napisał: > czyli, jak to mówio, Mikołaja z dużymi worami wam trzeba:))) > Ze niby, przepraszam, jaki ja rozmiar nosze?? Moja suknia sie zmiesci Mikolajowi do kieszeni!!! Za jakies dwa miesiace na pewno, jak sie przyloze do diety;))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 21:02 xemxija napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > czyli, jak to mówio, Mikołaja z dużymi worami wam trzeba:))) > > > Ze niby, przepraszam, jaki ja rozmiar nosze?? Moja suknia sie zmiesci > Mikolajowi do kieszeni!!! Za jakies dwa miesiace na pewno, jak sie przyloze do > diety;))) a jaką dietę sobie aplikujecie, towarzyszko?, może kopenhaską, której głównym składnikiem jest kawusia czarna mocna bosz, pamiętam na forum fitness pytania, setki pytań typu "jestem trzeci tydzień na kopenhadzkiej i nic, co źle robię?, pomóżcie, plissss" (pisownia oryginalna):))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 21:05 forumowicz_pospolity napisał: > a jaką dietę sobie aplikujecie, towarzyszko? Jeszcze nie wiem. Dopiero planuje. Poleccie cus obywatelu:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 21:02 ja to tak w ogóle mógłbym się poświęcić i ten Mikołaj mógłby być bez worów, bez tego ciepłego wdzianka i w zasadzie mógłby być Mikołaicą, o taką na ten przykład: dts.ystoretools.com/1150/images/250x1000/sacrtopandmi.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 21:07 mameluch napisał: > ja to tak w ogóle mógłbym się poświęcić i ten Mikołaj mógłby być bez worów, bez > tego ciepłego wdzianka i w zasadzie mógłby być Mikołaicą, o taką na ten przykła > d: > dts.ystoretools.com/1150/images/250x1000/sacrtopandmi.jpg > ;) wprawdzie to zamach na tradycję, ale bezkrwawy i jaki uroczy, jestem za:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 21:09 Przypominam, ze Mikolaj ma przyjsc tylko do mnie I Mamelucha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 21:27 no nie podzielimy się?;) niech Forumowicz poda jakąś dietę, gdzie można jeść dużo czekolady itp., a w której chudnie się gdzieś 10kg w miesiąc na stałe;) wtedy oddam Mu nawet mój przydział Mikołaicy;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 21:29 Ja nie chce czekolady. Niech mi da taka z bigosem i golabkami.:)) I moglby tez przyrzadzic potrawy, bo mi sie nie chce ostatnio. Wtedy niech bierze Mikolaja mojego!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 21:34 żeśta się rozbestwili obywatelki i obywatele:) dieta, hmmmmmmm:) ogólna teoria mówi "mniej jeść, więcej się ruszać" nie mam żadnych doświadczeń w dietach, więc nic nie poradzę mi to by się pogrubiająca przydała, bo moge żreć i żreć a waga stoi na jakichś mizernych liczbach Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 21:50 ooo, tak nam przykrość sprawiać?! wobec tego przyjdzie do Ciebie ta Mikołaica: likinglongnails.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/xmas5.jpg likinglongnails.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/xmas2.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 21:54 mameluch napisał: > ooo, tak nam przykrość sprawiać?! wobec tego przyjdzie do Ciebie ta Mikołaica: > likinglongnails.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/xmas5.jpg > likinglongnails.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/xmas2.jpg > ;) informuje,że mi się nie wczytują te linki :) może opiszta jak wygląda, abo nie, zostane przy pierwszej wersji:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch a masz!:) 16.10.05, 22:19 img349.imageshack.us/img349/2628/xmas21mn.jpg img202.imageshack.us/img202/1976/xmas51dp.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: a masz!:) 16.10.05, 22:30 mameluch napisał: > img349.imageshack.us/img349/2628/xmas21mn.jpg > img202.imageshack.us/img202/1976/xmas51dp.jpg no, tera czyta a zwróciliście uwagę na dekoracyjne nogi krzesła na fotce numer 1 i na niebanalne rozwiązanie witrażyka drzwiowego, nie wspominając o urokliwym kilimku ścieląceym sie u nóg na fotce numer 2 :)?? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: a masz!:) 16.10.05, 22:34 Kilimek to podstwa. I te szpilki. Normalnie aż strach patrzeć co jest wyżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Z rozpacza stwierdzam 16.10.05, 22:08 Ja to kurde tego całego 'Tańca z gwiazdami' oglądać nie moge, bo zaraz dostaje kompleksów... Wszyscy tam są piękni, cudni, figury jak z żurnala, kręcą tyłkami w świetle jupiterów, wszyscy sie zachwycają... A ja siedze przed telewizorem i ich ogladam... Takie to niezbyt podbudowujące :) Odpowiedz Link Zgłoś