loopeczka 21.10.05, 02:00 OH, I MISS YOU, I'M GONNA NEED YOU-MORE AND MORE EACH DAY. I MISS YOU-MORE THAN WORDS CAN SAY.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo Re: "I MISS YOU, 21.10.05, 21:00 to ja zaśpiewam dalej; suck my dick,dont forget my girl itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
loopeczka Re: "I MISS YOU, 21.10.05, 21:03 ding-dong!!! prosze wziac leki, prosze wziac leki, Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: "I MISS YOU, 21.10.05, 21:16 loopeczka napisała: > ding-dong!!! prosze wziac leki, prosze wziac leki, morał tej bajki jest taki: naucz się najpierw języka polskiego a później nam śpiewaj tę amerykańską,pedalską szmirę; Odpowiedz Link Zgłoś
loopeczka Re: "I MISS YOU, 21.10.05, 21:24 ding-dong!!! prosze sie modlic o wyobraznie, prosze sie modlic o wyobraznie moral kochaniutki to jest taki, ze forumowicze pisza nie tylko z Polski, zajarzyles? czy mam napisac drukowanymi? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: "I MISS YOU, 21.10.05, 21:26 ja trzy miesiaca nie byc w Polska ja zapomniec polska mowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
elissa2 Re: "I MISS YOU, 22.10.05, 01:35 "I miss you" - Haddaway I know if you could hear me you would Say there are always two sides of a story You're so right, here's mine I cannot live without you Love was never easy, But leaving you was hard, And time didn't heal my wounds at all I wonder, if you know what I'm going through All the lonely times that we're apart I miss you, oh I miss you I'm gonna need you more and more each day I miss you, more than words can say More than words can ever say Saying sorry was a question of my pride Pride can push aside a loving heart, In the end emotion has ruled my mind And I'm asking for a second start Maybe I've said words that really didn't mean, but I know, every day When a man does wrong I know I miss you Odpowiedz Link Zgłoś
loopeczka Re: "I MISS YOU, 22.10.05, 19:51 ja sie moze lepiej zatrzymam tylko przy refrenie aby wiec formalnosciom stalo sie zadosc:-) : "I MISS YOU OH, I MISS YOU I'M GONNA NEED YOU MORE AND MORE EACH DAY I MISS YOU, MORE THAN WORDS CAN SAY MORE THAN WORDS CAN EVER SAY." niezle elissa2, tak trzymaj!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś