ariwederczi 22.10.05, 20:43 Od 3 listopada w każdy czwartek na Jedynce o 20:20 jeden z najlepszych amerykańskich seriali - "LOST: Zagubieni". Oglądam już drugi sezon i muszę napisać, że naprawdę WARTO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka28 Re: Jedynka pokaże LOST! :) 22.10.05, 21:43 Ło matko i córko!!! Radość nastała! Mam na dvd pierwszy sezon, do drugiego dostępu brak:( Ale polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Jedynka pokaże LOST! :) 22.10.05, 22:10 A o czym to serial? Przybliżcie pokrótce laikowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: Jedynka pokaże LOST! :) 22.10.05, 22:24 ? chaotic.blox.pl/html #19786 <aisi^> budzi sie we mnie zwierze <aisi^> ale to niestety prawdopodobnie leniwiec Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jedynka pokaże LOST! :) 22.10.05, 23:21 Tylko mi tu nie opowiadać, co w drugiej serii i nie kusić mnie linkami,nie zdradzać za wielu szczegółów, bo zamorrrrrduję!!!! ;) Przybliżając pokrótce: katastrofa lotnicza, którą przeżywa kilkadziesiąt osób (ale głównych bohaterów jest koło 10). Samolot rozbija się na wyspie. Oczywiście znikąd ratunku. Cała ta granda-banda musi przeżyć w zastanych warunkach, a nie są one ciekawe (wyspa jest raczej, hmmm, dziwna). Wydawać by się mogło, że to zwykła robinsonada, ale w tym momencie wszystko dzieje się inaczej, niż moglibyśmy się spodziewać. Urok tego serialu tkwi w retrospekscjach z życia bohaterów sprzed katastrofy i ścierania się charakterów. Każdy pochodzi z innego środowiska, inny zawód, inne umiejętności i każdy ma jakieś tajemnice. I każdego wyspa jakoś odmieni... Poza dobrym "społeczno-psychologicznym" tłem świetny serial "akcji". Alfred Hitchcock by się chyba ucieszył, pierwsza scena to katastrofa lotnicza, a nie trzęsienie ziemi, ale napięcie tylko wzrasta. PS: Są też piękne panie i przystojni panowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Jedynka pokaże LOST! :) 22.10.05, 23:55 Zapowiada się barrrdzo ciekawie :) Mam nadzieję, ze realizacja jest na poziomie i nie kieruje sie w strone reality show... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jedynka pokaże LOST! :) 23.10.05, 09:25 kurcze, bedzie sie pokrywac z desperatkami???? chyba mnie rozerwie.... Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Jedynka pokaże LOST! :) 23.10.05, 10:04 Desperatki o 21.15:) Damy radę bez rozrywania:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 11:54 azaliż prawda to????? dzisiaj lecimy na wyspę? przebóg!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:05 lecimy lecimy.... ale obok sa desperatki... sie rozerwe jednak.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:06 oooooooooo nie uny przeginają!!! jak nic to nic a jak coś to od razu za dużo... święte słowa nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:11 przegieli na bank czeba nagrac.... tylko co..... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:17 hm.... niech zgadne.... nie masz widelo? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:21 dewede se w morde kupiłem w poniedziałek.. -DEBIL :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:23 no tos sie, chlopie, urzadzil.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:26 O! własnie mi uprzejmie doniesiono,ze kolecinka ma dla mnie WSZYSTKIE ODCINKI LOSTA NA DEWEDE !!!!!!!!!!! na canale + ponoć było!!! witajcie DESPERATKI!!! :-D)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:28 a video wywaliles??? jesli tak tos rzeczywiscie DEBIL, a jak kupiles DVD to se trza bylo kipic takie bajeranckie z nagrywaniem wtedy to i z 8h mozna chyba nagrac, a jak to DVD jest jeszcze z twardym dyskiem to juz wogole czad bo chyba wtedy i z kilkanascie godzin wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 13:40 ba!!!!!!!!! se trzeba było kupić..a co to ja bańkomat? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 14:04 no, bańkomat to i uniosłem się jakoby ta bańka Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek :) 03.11.05, 14:17 moj ojciec w takich wypadkach mowi do mojej matki: czy ja to studnia? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: :) 03.11.05, 14:50 drzejms-buond napisał: > studnia udnia udnia udnia udnia... ...napewno poszli do lasu... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond I CO? I CO? 04.11.05, 09:41 i jak, i jak? norrrmalnie jakby dobry był..ale części KRAWIECKIEJ nie widziałem.. za miętki jestem na takie obrazki...błe... Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: I CO? I CO? 04.11.05, 10:32 tez przegapilem to szycie, ale troche mi ten stwor lesny przeszkadza jakies to takie tandetne i oklepane, reszta moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: I CO? I CO? 04.11.05, 10:33 poczytajcie w dzisiejszej telewizyjnej..... mnie sie podobalo, ale jak na razie nie wcislo mnie w fotel.. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: I CO? I CO? 04.11.05, 10:57 ..i pewnie się okaże że wleźli w inny wymiar... i dlatego nikt ich znaleźć nie moze.. i stąd anomalie przyrodnicze i takie tam... ale we czwartki zwykle kryminały były...to daje do myślenia...? ....zamyślił się i znikł I'M LOST Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: I CO? I CO? 04.11.05, 11:20 Myślę, że warto przytoczyć słowa producentów serialu, którzy prawie od początku emisji tego serialu w USA zapewniają w każdym wywiadzie, że LOST nie jest serialem science-fiction, a wszystko, co jest w nim przedstawione, jest wyjaśnialne naukowo (o prawdopodobieństwie wystąpienia tylu "ciekawych" przypadków na raz milczą). Oglądam już drugi sezon i muszę przyznać, że to, co już zostało wyjaśnione, nie zahacza nawet o fantastykę. Odpowiedz Link Zgłoś
sylaz80 Re: I CO? I CO? 06.11.05, 01:40 bo to wszystko przez tych enginerów co to tam doświadczenia robili :P Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: I CO? I CO? 07.11.05, 10:34 A zwróciliście uwagę na "czołówkę" LOSTa? Chyba najbardziej intrygująca jaką widziałam. I najkrótsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: I CO? I CO? 07.11.05, 11:31 chyba za krótka była , bo nie zauważyłem.. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond I PSIŃCO.... :-( 14.11.05, 09:49 sorry uprzejme ale spieszę donieść, iż film okazał się być filmem NIE DLA MNIE!!! koniec wiec dylematu: LOST czy DESPERATKI...? nie obchodzi mnie jakim ściegiem zszywa się ludzka skórę, jak bardzo boli cały umierający człowiek ani tym bardziej Z JAKIM DŹWIĘKIEM URYWA SIĘ RĘKĘ podczas wypadku.. AAA W DUPUUU! mój żołądek tego nie wytrzymuje!!!! dla mnie ten serial jest LOST!forewerrrrr!! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek a u mnie 14.11.05, 10:05 wrecz przeciwnie!!!! ulegam czarowi i nastrojowi totalnie i podoba mi sie BARDZO.... w przedostatnim pokazywanym do tej pory odcinku (a wg kolejnosci byl to odcinek trzeci) bardzo podobala mi sie koncowa piosenka i ta obserwacja ludzi na plazy i .... no wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: I PSIŃCO.... :-( 14.11.05, 12:07 James z ust mi to wyjąłeś. I znowu kolejny syerial którym zachwyca się ogół jest dla mnie nieoglądalny. Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: I PSIŃCO.... :-( 14.11.05, 15:07 no czyms trzeba na ogladalnosc zasluzyc, jak nie akcja i scenariuszem to choc poruszeniem tresci zoladka u coponiektorych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: I PSIŃCO.... :-( 15.11.05, 12:05 noooo, przynajmniej wiem,ze jakąś treść w sobie posiadam... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: I PSIŃCO.... :-( 15.11.05, 12:10 no ja zrozumialem, ze sie jej wyzbyles, znaczy juz bez tresci jestes ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polonezka Re: I PSIŃCO.... :-( 15.11.05, 16:23 Zawsze można znów się dotreścić... Ja też wracam do desperatek... Odpowiedz Link Zgłoś