Dodaj do ulubionych

Jedynka pokaże LOST! :)

22.10.05, 20:43
Od 3 listopada w każdy czwartek na Jedynce o 20:20 jeden z najlepszych
amerykańskich seriali - "LOST: Zagubieni".

Oglądam już drugi sezon i muszę napisać, że naprawdę WARTO!
Obserwuj wątek
    • inka28 Re: Jedynka pokaże LOST! :) 22.10.05, 21:43
      Ło matko i córko!!! Radość nastała! Mam na dvd pierwszy sezon, do drugiego dostępu brak:( Ale polecam!
    • doktor_kidler Re: Jedynka pokaże LOST! :) 22.10.05, 22:10
      A o czym to serial? Przybliżcie pokrótce laikowi :)
      • tuti Re: Jedynka pokaże LOST! :) 22.10.05, 22:24

?
        chaotic.blox.pl/html

<aisi^> budzi sie we mnie zwierze
        <aisi^> ale to niestety prawdopodobnie leniwiec
      • inka28 Re: Jedynka pokaże LOST! :) 22.10.05, 23:21
        Tylko mi tu nie opowiadać, co w drugiej serii i nie kusić mnie linkami,nie zdradzać za wielu szczegółów, bo zamorrrrrduję!!!!
        ;)
        Przybliżając pokrótce: katastrofa lotnicza, którą przeżywa kilkadziesiąt osób (ale głównych bohaterów jest koło 10). Samolot rozbija się na wyspie. Oczywiście znikąd ratunku. Cała ta granda-banda musi przeżyć w zastanych warunkach, a nie są one ciekawe (wyspa jest raczej, hmmm, dziwna). Wydawać by się mogło, że to zwykła robinsonada, ale w tym momencie wszystko dzieje się inaczej, niż moglibyśmy się spodziewać. Urok tego serialu tkwi w retrospekscjach z życia bohaterów sprzed katastrofy i ścierania się charakterów. Każdy pochodzi z innego środowiska, inny zawód, inne umiejętności i każdy ma jakieś tajemnice. I każdego wyspa jakoś odmieni...
        Poza dobrym "społeczno-psychologicznym" tłem świetny serial "akcji".
        Alfred Hitchcock by się chyba ucieszył, pierwsza scena to katastrofa lotnicza, a nie trzęsienie ziemi, ale napięcie tylko wzrasta.
        PS: Są też piękne panie i przystojni panowie;)
        • doktor_kidler Re: Jedynka pokaże LOST! :) 22.10.05, 23:55
          Zapowiada się barrrdzo ciekawie :) Mam nadzieję, ze realizacja jest na poziomie
          i nie kieruje sie w strone reality show...
          • scoutek Re: Jedynka pokaże LOST! :) 23.10.05, 09:25
            kurcze, bedzie sie pokrywac z desperatkami???? chyba mnie rozerwie....
            • inka28 Re: Jedynka pokaże LOST! :) 23.10.05, 10:04
              Desperatki o 21.15:) Damy radę bez rozrywania:):):)
              • drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 11:54
                azaliż prawda to?????
                dzisiaj lecimy na wyspę?
                przebóg!!!!
                • scoutek Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:05
                  lecimy lecimy....
                  ale obok sa desperatki... sie rozerwe jednak....
                  • drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:06
                    oooooooooo nie uny przeginają!!!
                    jak nic to nic a jak coś to od razu za dużo...

święte słowa nieprawdaż?
                    • scoutek Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:11
                      przegieli na bank
                      czeba nagrac.... tylko co.....
                      • drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:15
                        tylko NA CO?
                        • scoutek Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:17
                          hm....
                          niech zgadne.... nie masz widelo?
                          • drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:21
                            dewede se w morde kupiłem w poniedziałek..
                            -DEBIL
                            :-/
                            • scoutek Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:23
                              no tos sie, chlopie, urzadzil....
                              • drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:26
                                O! własnie mi uprzejmie doniesiono,ze kolecinka ma dla mnie WSZYSTKIE ODCINKI
                                LOSTA
                                NA DEWEDE !!!!!!!!!!!
                                na canale + ponoć było!!!
                                witajcie DESPERATKI!!! :-D))))
                            • gregorz Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 12:28
                              a video wywaliles??? jesli tak tos rzeczywiscie DEBIL, a jak kupiles DVD to se
                              trza bylo kipic takie bajeranckie z nagrywaniem wtedy to i z 8h mozna chyba
                              nagrac, a jak to DVD jest jeszcze z twardym dyskiem to juz wogole czad bo chyba
                              wtedy i z kilkanascie godzin wchodzi.
                              • drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 13:40
                                ba!!!!!!!!! se trzeba było kupić..a co to ja bańkomat?
                                • inka28 Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 13:49
                                  Nie unoś się:)
                                  • drzejms-buond Re: Jedynka pokaże LOST! :) 03.11.05, 14:04
                                    no, bańkomat to i uniosłem się jakoby ta bańka
                                • scoutek :) 03.11.05, 14:17
                                  moj ojciec w takich wypadkach mowi do mojej matki: czy ja to studnia?
                                  • scoutek Re: :) 03.11.05, 14:18
                                    mowil....
                                    • drzejms-buond Re: :) 03.11.05, 14:24
                                      studnia udnia udnia udnia udnia...
                                      • tw_muza Re: :) 03.11.05, 14:50
                                        drzejms-buond napisał:

> studnia udnia udnia udnia udnia...
                                        ...napewno poszli do lasu...
                                        • drzejms-buond I CO? I CO? 04.11.05, 09:41
                                          i jak, i jak?
                                          norrrmalnie jakby dobry był..ale części KRAWIECKIEJ nie widziałem..
                                          za miętki jestem na takie obrazki...błe...
                                          • gregorz Re: I CO? I CO? 04.11.05, 10:32
                                            tez przegapilem to szycie, ale troche mi ten stwor lesny przeszkadza jakies to
                                            takie tandetne i oklepane, reszta moze byc.
                                            • scoutek Re: I CO? I CO? 04.11.05, 10:33
                                              poczytajcie w dzisiejszej telewizyjnej.....
                                              mnie sie podobalo, ale jak na razie nie wcislo mnie w fotel..
                                              • drzejms-buond Re: I CO? I CO? 04.11.05, 10:57
                                                ..i pewnie się okaże że wleźli w inny wymiar...
                                                i dlatego nikt ich znaleźć nie moze..
                                                i stąd anomalie przyrodnicze i takie tam...

ale we czwartki zwykle kryminały były...to daje do myślenia...?

....zamyślił się i znikł
                                                I'M LOST
                                                • ariwederczi Re: I CO? I CO? 04.11.05, 11:20
                                                  Myślę, że warto przytoczyć słowa producentów serialu, którzy prawie od początku
                                                  emisji tego serialu w USA zapewniają w każdym wywiadzie, że LOST nie jest
                                                  serialem science-fiction, a wszystko, co jest w nim przedstawione, jest
                                                  wyjaśnialne naukowo (o prawdopodobieństwie wystąpienia tylu "ciekawych"
                                                  przypadków na raz milczą).

Oglądam już drugi sezon i muszę przyznać, że to, co już zostało wyjaśnione, nie
                                                  zahacza nawet o fantastykę.
                                                  • sylaz80 Re: I CO? I CO? 06.11.05, 01:40
                                                    bo to wszystko przez tych enginerów co to tam doświadczenia robili :P
                                                  • drzejms-buond Re: I CO? I CO? 07.11.05, 10:13
                                                    wyspa dohhhtora moroe?
                                                  • inka28 Re: I CO? I CO? 07.11.05, 10:34
                                                    A zwróciliście uwagę na "czołówkę" LOSTa? Chyba najbardziej intrygująca jaką widziałam. I najkrótsza:)
                                                  • drzejms-buond Re: I CO? I CO? 07.11.05, 11:31
                                                    chyba za krótka była , bo nie zauważyłem..
                                                    :-(
                                                  • drzejms-buond I PSIŃCO.... :-( 14.11.05, 09:49
                                                    sorry uprzejme ale spieszę donieść,
                                                    iż film okazał się być filmem NIE DLA MNIE!!!
                                                    koniec wiec dylematu: LOST czy DESPERATKI...?
                                                    nie obchodzi mnie jakim ściegiem zszywa się ludzka skórę, jak bardzo boli cały
                                                    umierający człowiek ani tym bardziej Z JAKIM DŹWIĘKIEM URYWA SIĘ RĘKĘ podczas
                                                    wypadku..
                                                    AAA W DUPUUU!
                                                    mój żołądek tego nie wytrzymuje!!!!
                                                    dla mnie ten serial jest LOST!forewerrrrr!!
                                                  • scoutek a u mnie 14.11.05, 10:05
                                                    wrecz przeciwnie!!!!
                                                    ulegam czarowi i nastrojowi totalnie i podoba mi sie BARDZO....
                                                    w przedostatnim pokazywanym do tej pory odcinku (a wg kolejnosci byl to odcinek
                                                    trzeci) bardzo podobala mi sie koncowa piosenka i ta obserwacja ludzi na plazy
                                                    i ....
                                                    no wlasnie...
                                                  • anmanika Re: I PSIŃCO.... :-( 14.11.05, 12:07
                                                    James z ust mi to wyjąłeś. I znowu kolejny syerial którym zachwyca się ogół
                                                    jest dla mnie nieoglądalny.
                                                  • bogulo Re: I PSIŃCO.... :-( 14.11.05, 15:07
                                                    no czyms trzeba na ogladalnosc zasluzyc, jak nie akcja i scenariuszem to choc
                                                    poruszeniem tresci zoladka u coponiektorych ;)
                                                  • drzejms-buond Re: I PSIŃCO.... :-( 15.11.05, 12:05
                                                    noooo, przynajmniej wiem,ze jakąś treść w sobie posiadam...
                                                    :-/
                                                  • bogulo Re: I PSIŃCO.... :-( 15.11.05, 12:10
                                                    no ja zrozumialem, ze sie jej wyzbyles, znaczy juz bez tresci jestes ;)
                                                  • polonezka Re: I PSIŃCO.... :-( 15.11.05, 16:23
                                                    Zawsze można znów się dotreścić...
                                                    Ja też wracam do desperatek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka