Dodaj do ulubionych

Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci???

23.10.05, 23:00
Niby nie jestem szkaradna, niby nie jestem glupia, podobno dobra ze mnie
osoba... ble ble ble No i co z tego? Wszyscy faceci ktorych poznaje w Wawie
sa jacys pogieci!!! Kurcze! Ja to chyba mam pecha! A moje wymagania nie sa
jakies straszne- chce normalnego, dobrego faceta o zblizonych potencjale
intelektualnym do mnie, przy ktorym bede sie czula kochana i ktory zapewni mi
bezpieczenstwo, wsparcie (i bynajmniej nie mowie tu o wsparciu finansowym!! )
Juz sama nie wiem...moze faceci sie mnie boja... Same jakies dziwolagi sie
mnie czepiaja!!! Juz mam dosc! Jak tak dalej pojdzie to zostane singlem na
zawsze!!!!
Obserwuj wątek
    • st.anne Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:04
      ...a kto ich tam wie...:))
      • zosia.samoosia Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:22
        to Ty nie wiesz? hahaha
        • st.anne Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:24
          taaaaak, zosiek jest napewno normalny...:D
          • girl32 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:25
            A skad wiesz?
            • st.anne girl 23.10.05, 23:26
              to bylo ciut ironicznie :D
              • girl32 Re: girl 23.10.05, 23:29
                Jak tak to odebralas to przepraszam.Myślałam o czymś innym.
                • st.anne Re: girl 23.10.05, 23:30
                  o nie, nie :D zoska nie znam :)) nie ma za co! :))
                  • zosia.samoosia Re: girl 23.10.05, 23:31
                    z tego forum zoska znaja tylko dwie osoby ... na szczescie dla zdrowia
                    psychicznego zoska haha
                    • st.anne Re: girl 23.10.05, 23:32
                      wlasnie juz zauwazylam, ze Twoja stabilnosc psychiczna...:P :)
                      • zosia.samoosia Re: girl 23.10.05, 23:33
                        lepsza taka niz zadna ;))
                        • st.anne Re: girl 23.10.05, 23:36
                          myslisz? troche sie chwieje, czy nie? latwo ja "podwalic" :D
                          • zosia.samoosia Re: girl 23.10.05, 23:38
                            odpowiedz na pierwsze pytanie: czasem przebiegaja jakies dzialania, nie wiem
                            jednak czy to nie sa spiecia na zakonczeniach nerwow, ale optymistycznie
                            patrzac przypomina to procesy myslowe ;)))

odpowiedz na drugie pytanie: chwieje sie czasem, glownie w piatki lub soboty,
                            ale sadze ze to wplyw alkoholu, a stany lekowe mam nastepnego dnia ;)))
                            • st.anne Re: girl 23.10.05, 23:42
                              lubie rzeczowe odpowiedzi, co nie wyklucza, ze nadal Cie nie lubie :)
                              znaczy, ze komorki nie przestaly dzialac, hmm, ale na wolnych obrotach sa, moze
                              je tak przepisami nakarmic? :P
                              brak trzeciej odpowiedzi!
                              • zosia.samoosia Re: girl 23.10.05, 23:50
                                nie bylo trzeciego pytania, raczej zdanie oznajmiajace, a do takich sie nie
                                odnosze ;)))
                                • st.anne Re: girl 23.10.05, 23:52
                                  oooooooo, sie nie odnosi zosiek :D
                                  lubisz pytania czarne na bialym, hmmmmmmmmm :P
                                  moze poziom alkoholu nie pozwala na regeneracje szarych? :D
                                  • zosia.samoosia Re: girl 23.10.05, 23:55
                                    nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem ;))
                                    • st.anne Re: girl 23.10.05, 23:57
                                      sorry: na czym sie nie znasz? bo Twoj alzheimer na moj mozg sie rzuca :D
                                      • girl32 Re: girl 24.10.05, 00:00
                                        Chyba zosiek troche za młody na alzheimera?
                                        • st.anne Re: girl 24.10.05, 00:01
                                          myslisz? ale objawy sa...:D
                                          • zosia.samoosia Re: girl 24.10.05, 00:02
                                            droga kolezanko czy jest jakas dziedzina na ktorej sie nie znasz??? ;)))
                                            • st.anne Re: girl 24.10.05, 00:05
                                              jestem skromna, wiec powiem: nie wiele, ale sa :P
                                              zosiek, a dzis to swieto jakie czy co: zamiast okropne babsko-droga kolezanko?!
                                              to bylo do mnie?! na serio?! :P :))
                                              • zosia.samoosia Re: girl 24.10.05, 00:06
                                                a fakt, to chwila slabosci babsko ;)))
                                          • girl32 Re: girl 24.10.05, 00:04
                                            To moze miłorząb japoński jeszcze pomoze.
                                            • st.anne girl 24.10.05, 00:06
                                              a jak nie pomoze, to bedziemy miec tu swieta wolnosc slowa, buahaaaaaaa
                                              • zosia.samoosia Re: girl 24.10.05, 00:07
                                                mozecie miec w kazdej chwili, mnie nic nie trzyma tutaj ...
                                                • st.anne zosiek 24.10.05, 00:08
                                                  Ty tu siedz, bo kogo bede meczyc? milych wspolforumowiczow? toz Ty jestes moja
                                                  idealna ofiara, faworyt :D :PP
                                                  • zosia.samoosia Re: zosiek 24.10.05, 00:09
                                                    jeszcze nigdzie sie nie wybieram, ale ta mysl powoli dojrzewa, to juz chyba rok
                                                    minal lub lada dzien minie ...
                                                  • st.anne Re: zosiek 24.10.05, 00:11
                                                    aha, tego to nie wiem, ale jak sobie pojdziesz to podeslij mi jakas nowa
                                                    ofiare, co? :D
                                                    prosze:))
                                                    no to konrada i mnie na kawke zaprosisz, buahaaaaa :PP
                    • konrado80 Re: girl 23.10.05, 23:33
                      nie zapominaj o tym piwie na które mieliśmy iść ;))
                      • st.anne Re: girl 23.10.05, 23:36
                        konrado, jakie piwo? kawa miala byc...:) ale zosiek nas nie lubi :((
                        • konrado80 Re: girl 23.10.05, 23:43
                          właśnie zauważyłem, bo nie odpisał mi na posta
                          • st.anne Re: girl 23.10.05, 23:44
                            widzisz :(( on nas nie lubi...buuuuuuuuuu
                            • st.anne Re: girl 23.10.05, 23:45
                              ale wiesz konrado: u zoska to te synapsy nie tak tego...:D
                              • zosia.samoosia Re: girl 23.10.05, 23:51
                                Nie umawiam sie z forumowiczami na piwo, kawe, herbate, ciastka, obiad itp ;))

• st.anne Re: girl 23.10.05, 23:53
                                  o rany, droczyc sie nie mozna, czy jak?! chodzisz sie smiac do piwnicy?!
                                  • zosia.samoosia Re: girl 23.10.05, 23:54
                                    boje sie ciemnosci ;)))
                                    • st.anne Re: girl 23.10.05, 23:55
                                      a lubisz skok w dol? ze skaly? :))
                                      • zosia.samoosia Re: girl 23.10.05, 23:56
                                        mam zabronione uprawianie sportow ekstremalnych, na spadochornie lub bez tez
                                        nie skacze ;P
                                        • st.anne Re: girl 23.10.05, 23:59
                                          hmmm, to co Tobie w ogole jest wolno?
                                          • zosia.samoosia Re: girl 24.10.05, 00:05
                                            hmm moge grac w szachy, jezdzic na rowerze, tanczyc, biegac, bawic sie
                                            slowami ;)))
                                            • st.anne zosiek 24.10.05, 00:05
                                              Ty nie nadazasz! :))
                                              • st.anne Re: zosiek 24.10.05, 00:07
                                                oooooooo :)) widze, ze sa postepy, juz slabniesz, poczekaj no Ty, poczekaj...:P
                                                • zosia.samoosia Re: zosiek 24.10.05, 00:10
                                                  teraz to ja pozwole sobie Państwa pozostawic sam na sam z ekranem monitora ;))

dobrej nocy ;))
                                                  • st.anne Re: zosiek dobranoc:)) 24.10.05, 00:11
                                                  • zlodziej_czasu Re: zosiek dobranoc:)) 24.10.05, 11:06
                                                    Podejrzewam ze sa ale nie smakuje im Dilma! Gdybys przerzucila sie na Americano
                                                    z mlekiem mozesz na mnie liczyc
                                • konrado80 zosiek 24.10.05, 00:03
                                  no nie gadaj, napisz na priva jak się boisz adminów :))
                                  • zosia.samoosia Re: zosiek 24.10.05, 00:04
                                    konrado, ja powaznie mowie, nie spotykam sie z ludzmi z forum, moge przestac
                                    byc obiektywny ;)) istnieje taka obawa (z mojej strony)
                                    • konrado80 Re: zosiek 24.10.05, 00:06
                                      ale nie będziemy rozmawiali na temat forum, zresztą czy ja coś źle tutaj robie
                                      i przez to kasujesz moje posty??
                                      raz tylko skasowałeś, ale to dlatego że poprosiłem Cię
                                      • zosia.samoosia Re: zosiek 24.10.05, 00:08
                                        skasowalem? powaznie? hahaha nie pamietam ;)))
                                        pomyslimy nad tym piwem ...
                                        • konrado80 Re: zosiek 24.10.05, 00:10
                                          przecież nie chodzi mi o to żeby Cię przekabacić na swoją ciemną stronę :))
                  • girl32 Re: girl 23.10.05, 23:31
                    :)))
          • zosia.samoosia Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:25
            a zgodnie z jaka skala? :))
    • konrado80 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:15
      to prześlij swoje zdjęcie i napisz coś o sobie to się zastanowie czy jestem
      normalny czy nie ;)
      • girl32 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:16
        Konrado! Wystraszyłeś dziewczynę.
        • konrado80 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:17
          jak to wystraszyłem?
          ja tylko napisałem co i jak
          muszę się jakoś cenić ;))
      • st.anne Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:17
        konrado, Ty to wszedzie i nigdzie jestes...:D :P
        • konrado80 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:18
          jak to wszędzie i nigdzie?
          w domu jestem :P
          • girl32 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:19
            No popatrz...w moim domu tez jestes.Co prawda na piśmie ale zawsze.
            • konrado80 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:31
              no popatrz, ale się porobiło :))
              • girl32 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:35
                No widzisz trochę techniki i....hihihihi
                • konrado80 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:36
                  to dlatego jakiś taki nie obecny tutaj jestem :))
                  • girl32 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:37
                    Bo zasypiasz pewnie,co?
                    • konrado80 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:42
                      a co, u Ciebie co chwila się budzę??
                      • dilma Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:48
                        Strasznie smecicie...
                        • st.anne Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 23.10.05, 23:49
                          kochana, z zoskiem to tak zawsze :D
                          pozdrawiam Cie :))
    • wesolutka72 Wygineli :))) 24.10.05, 11:13
      i nie tylko w W-wie :)
    • menk.a Re: Sa w Wawie??? może są ale albo są nieśmiali, 24.10.05, 11:21
      albo sie ukrywają, albo w Wawie brak normalnych dziewczyn...;)))
      • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie??? może są ale albo są nieśmiali, 24.10.05, 11:27
        Przychylam sie do glosu poprzedniczki
        • menk.a Re: Sa w Wawie??? może są ale albo są nieśmiali, 24.10.05, 13:53
          czy któraś z możliwości w jakiś szczególny sposób jest Ci bliska???;)
    • t-rex33 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 13:48
      Ale jest za to masa nienormalnych :))) A ci są znacznie ciekawsi.
      • dilma Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 14:25
        Dzieki, ale nienormalni mnie nie kreca :P
        • girl32 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 14:29
          Są,są...są normalni faceci i normalne dziewczyny tylko trzeba sie umieć
          rozgladać.Nie ranić mi się tu proszę.
          • dilma Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 14:59
            girl32- fajnie powiedziane " trzeba sie umiec rozgladac"- wiecej konkretow
            prosze. Jak i gdzie mam sie rozgladac za tymi normalnymi? Pozdrawiam :)
        • t-rex33 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 14:39
          No, to prośba wielka: opisz nam tu normalnego faceta.
          Czy normalny to taki, co zasuwa od świtu do nocy, a jak jest Liga Mistrzów w
          środę to wraca wcześniej z roboty, bierze browar i mecz ogląda, uprawia sport
          regularnie i nie depcze trawników?
          • girl32 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 14:42
            zero romantyzmu zobaczyłam...
            Wiecej wiary.
            • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 14:46
              Usmiech zmoze wszystko
              • girl32 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 14:51
                Oj złodzieju widzę,ze Ci humor nie dopisuje.
                • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 14:57
                  Skad? Bylem u fryca i jestem zupelnie inny:) Dziewczyny z pracy zatkalo
                  • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:00
                    Co znaczy u fryca??
                  • girl32 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:00
                    No to szkoda,że nie mozemy Cię zobaczyć...Nas tez by pewnie zatkało.
                    • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:01
                      Tez jestem ciekawa:)
                      • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:04
                        Fryc=fryzjer*
                        *To wyjasnienie dla auslanderow:)
                        • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:06
                          Ty rzeczywiscie trafiles z tym auslaendrem, a raczej z auslaenderka:))
                          Zgoliles na zero?
                          • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:08
                            Ad.1 WIEDZIALEM
                            Ad.2 PRAWIE
                            • girl32 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:09
                              A nie będzie Ci zimno w glowę.Zima idzie wielkimi krokami.
                              • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:10
                                Nabylem czape! Podobno "wypasiona":)
                            • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:10
                              1:Czytasz w moich myslach?
                              2:Musisz fajnie wygladac:)*moj gust*
                              • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:11
                                Kokietujesz?:)
                                • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:12
                                  Musze pytac o pozwolenie????
                              • girl32 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:11
                                Ok już wam nie przeszkadzam gołąbeczki.
                                • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:12
                                  Ja nie jestem galabkiem:)) girl...
                                  • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:15
                                    Jesli bedziesz to czynic delikatnie i z gracja gotow jestem nie reagowac w ten
                                    sposob:)
                                    • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:16
                                      Ja jestem z natury baaaaardzo delikatna:)
                                      • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:18
                                        Oby! Chociaz ten niemiecki wurst mogl nieco nia* zachwiac
                                        *delikatnoscia
                                        • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:19
                                          Nie musimy szwargotac, tylko...
                                          • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:23
                                            tylko...
                                            • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:23
                                              a co chcialbys?
                                              • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:25
                                                To Ty zawiesilas glos, teraz Ty go odwieszasz:) Nie ma tak latwo
                                                • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:27
                                                  Dalam Ci szanse do wyboru, ale nie chciales z niej skorzystac, wiec powiem krotko:
                                                  porozmawiac po polsku:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:28
                                                    Zdaje mi sie ze to wlasnie uprawiamy:) Ale moze ja glupi jestem
                                                  • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:31
                                                    Teraz musze Cie opuscic na jakis czas, moze pozniej spotkamy sie znowu?
                                                  • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:33
                                                    Teraz Ty weszlas do mojej glowy. Tez musze zejsc na aut, pogrzac lawe:)
                                                  • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:34
                                                    Teraz ja nic nie zrozumilam, pewnie znowu nie ta czestotliwosc:(
                                                  • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:37
                                                    Uwaga dostrajam.
                                                    Dobrze, chetnie porozmawiam pozniej, tez to chcialem zaproponowac, teraz musze
                                                    tez konczyc
                                                  • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 16:31
                                                    Dostroiles i rzeczywiscie zrozumialam.
                                                    Na meczu ostatni raz bylam z moim Tata w wieku siedmiu lat...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 16:52
                                                    Homorek to ja dzis mam wysoko. Lewitacja pod sufitem
                                                  • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 16:59
                                                    Cieszy mnie, czy wiesz z jakiego powodu?
                                                  • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 17:01
                                                    Polecam w trudnych chwilach. Stare ale jare:)
                                                    relaz.o2.pl/art-market-proj.php?id=48
                                                  • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 17:02
                                                    Tego niesamowitego motylka poznalam juz przed rokiem, moj brat przyslal mi go
                                                    mailem....
                                                  • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 17:03
                                                    Ot tak! Optymizm wyrysowany na twarzy! Juz nawet nie chce myslec co sie bedzie
                                                    dziac jak wyjde ze swojego bunkra i bede rozdawal usmiechy
                                                  • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 17:04
                                                    No to napewno, ktoras Ci sie nawinie na Twoj usmieszek...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 17:16
                                                    Nawijaja sie i po chwili odwijaja
                                                  • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 17:18
                                                    Ktoras napewno nawinie sie na stale....
                                                  • zlodziej_czasu Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 17:19
                                                    Poczytam o tym w poradniku wedkarskim:) Moze cos zle robie
                                                  • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 17:20
                                                    Napewno zarzucasz nieodpowiedniego robaczka...
              • bettina75 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 14:54
                Jak chemia sie nie zgadza to i usmiech nie pomoze...
          • dilma Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 14:55
            t-rex33- odpowiedz specjalnie dla ciebie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=30872679&a=30905173
            • t-rex33 Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:09
              Dilma, no to rzeczywiście masz problem dziewczyno! Mogę Ci pożyczyć latarki,
              aby poszukiwania były efektywniejsze, hahaha.
    • kominek [=]Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci??? 24.10.05, 15:07
      dilma napisała:

> Niby nie jestem szkaradna, niby nie jestem glupia,

Czyli jestes.
      • dilma [=]Re: Sa w Wawie jeszcze jacys normalni faceci?? 24.10.05, 15:15
        Hmm na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka