nioma 25.10.05, 08:13 niestet nie dotarlam do domu na czas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryfb Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 09:35 Było tak: Chochoł udawał że się przygotowuje do matury. Pan Koniuszko czy Diduszko (nie wiem jak mu tam) udzielał mu rad cennych i pocieszeń bo Chochoł czeguś histeryzował że nie zda itduperele. Potem paszoł poguliat z Owadem i dalej histeryzował. BB naradzała się z Matuchną jak też Batmana udobruchać żeby dalej tego jej teścia pasł na łonie swojego Oknoplastu. Skutek BB-owskiej mediacji u papy - dupa blada. Batman nie chce. Papudża z pierworodnym i brzuchem zajechała na ziemie skąd jej ród. Luckowie najsampierw zaniemówili a potem zaniemówiony Lucek poszedł gadać do owiec a Luckowa dziure w brzuchu wierciła Papudze. Na koniec gdy już pakowali kompoty na wyjazd Papug jeszcze wygadał, że tatula z uczelni posunęli. Luckowa znów drążyła a jak a co a dlaczego a Papuga w drodze powrotnej opierdzielała syna jak święty Michał diabła za długi jęzor. Hanuś się znów martwiła. Luckowa z nią i za nią twierdząc słynne "nie chcę się wtrącać , ale..." Hanuś pojechała po męża do pabu a Zaczes się dąsał i nie chciał wsiadać do własnego auta. Wolał PKS ale wreszcie odpuścił, bo mu Hanuś obiecała że Jaroszego nie lubi. Dracznie było bo Hanus zatrzymała się na przystanku PKS gdzie stał Zaczes namawiała go żeby wsiadał i jęczała :"Maaaareeeeeek!! Ja tu nie mogeeee staaaać!!!" Zaczes wsiadł i dalej stali na tym przystanku aż się pogodzili. No Gosza znów dała czadu. Zwierzała się przyjaciółce, że się ze Sztefenem nudzi. I oczywiście było:"Rozumieeeeeeesz????" Ale debeściara była córka Janeczki. Zbulserwowana że matuś się z Teosiem łajdaczy. Zaliła się cioci i temu dochodzącemu przydupasowi że się martwi o mamusię, bo mamusia tak wyjechała z OBCYM chłopem. NIEZNAJOMYM W DODATKU!!! Nie pytająć Ewuni o zdanie!! Szkoda że Ewunia mamy o zdanie nie pytała jak szła w tango i jeszcze bękarta przydźwigała do chałupy. Pani Łepkowska przechodzi samą siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 09:39 dzieki kochanienki za piekne streszczenie !!! juz wiem wszystko jutro tez poprosze o streszczenie z dzisiaj bo mamuska akurat w porze MjM przylatuje i pedze ja witac Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 09:47 w ogole to wczoraj wiekszossc jechala na wqrwie Papuga, Batman, Gosza, Cebulooki a Elka tirowka tradycyjnie sie martwila o Sztefena Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 09:49 w dodatku : - Iza w pracowni Ediego pracuje. POjawia sie osobiscie i nawet czerwonym flamastrem kwiatki na brystolu rysuje , zielone przyklejki przykleja i ogólnie zapracowana jest kobita jak cholera. Co nie przeszkadza jej godzinami o łożkowych perturbacjach Goszy gadac. W pracowni graficznej oczywisie całymi dniami panuje kamerlany półmrok , półcienie. rysowanie tyłem do okna itp. - Owce Lucka , mimo ze wszystkei dorosłe , meczą całymi dniami jak jagniątka, pozamykane za tymi kratami jak tygrysy. CZu owce nie mają prawa do śiweżego powietrza i kawałak trway ? ja rozimiem prowadzeni dysput z Luckeim ale na miłośc boską - troche litości .... - Papuga nosi nowy rozmiar ciąży, bebech jak balon , co nie przeszkadza Łuckowi ściskac ją jak cytryne na powitanie - Papuga i Norbi wysyłąja swojego namolnego Młodego Ppauga na wakacje z byłym bzykaczem Papugi- JAcusiem. Ilona cierpi juz chyba bardzo .... - Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 owce 25.10.05, 12:51 czy ktoś wie, po co oni trzymają te owce? Nie zaważyłam, zeby coś z nimi robili poza hodowlą, tzn nie sprzedają ich, nie zarzynają, nie czeszą, no nic. Zarabiają kasę gdzie indziej. A owce to jako pieszczoszki domowe? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: owce 25.10.05, 12:59 owce to jest hobby lucka on je czesze, karmi, pielegnuje, rozmawia z nimi i takie rozne Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: owce 25.10.05, 13:24 te owce trzymaja w owczarni, bo w dzienniku mowili, ze jest ptasia grypa, i ze drob powinno sie trzymac w kurniku. lucek cierpi na demencje i pewnie kurczaka z owca pomylil. Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: owce 25.10.05, 13:42 tu chodzi o owczarnię, żeby Lucek miał się gdzie przed Simoną i Luckową chować. Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 10:02 Dwa razy mnie szlag trafiał. 1. Gosza rozmawia z Izką. Gosza powinna dostać w dziób za pretensje do Izy, że ta nie gładzi jej po głowce makówce, tylko wali prawdę między oczy. 2. Luckowa z Papugą." jak to norbertnie pracuje na uczelni? z czego on was utrzyma" Wścibstwo Lucków sięga zenitu.Za niedługo nikt tam nie będzie mógł pierdnąć bez wiedzy i pozwolenia seniorówmrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 10:36 Pani Ilona zapomniala o tym milionowym odszkodowaniu jakie Cebulooki dostal w Stejts za wypadek no chyba, ze juz wszystko wydali na ciazowe kreacje Papugi i pizze dla Mlodego Papuga Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 10:40 Poza tym cebulooki książke pisze. Jeszcze nie wie o czym bo jeszcze nie przeczytał ale pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 10:42 a swoja droga to tylko jedna uczelnia jest w Wawie gdzie sie moze udzielac? skoro jest takim wybitnym specjalista, to kolejka powinna po niego stac Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 12:35 Taaaa... p.Łepkowska przechodzi sama siebie. A piekliła się,ze chce żeby tylko 2 odcinki w tygodniu leciały, bo ona musi mieć czas na podniesienie poziomu serialu. Buhahahahahaha! Jak to jest ten wyższy poziom, to ja wysiadam. Wolałam tamten niższy. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 14:13 Przepraszam, ogladalam wczoraj nieuwaznie, czy Baska radzila Marcie, zeby ta udostepnila Goszy mienszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 14:15 cos mi sie przywidzialo...czy co Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 14:17 tak bo wtedy beda mniej skrepowani ze Sztefenem Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 14:17 ale to Papuga sie zapytala pierwsza co robic Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 14:20 to jak ja to przegapiłam? amnezja jaka czy co Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 14:22 aa, to jednak to jak juz Marta z dzieciami i chlopem beda przymierac glodem, sprzedadza to mieszkanie cebuli i moze im wtedy Gosza odstapi jeden pokoj w JEJ mieszkaniu, co? Albo powie, ze lepiej moze niech do Grabiny jada mieszkac, bo ona potrzebuje prywatnosci, ktora jej sie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: poprosze o streszczenie wczorajszego MjM 25.10.05, 20:06 > aa, to jednak > to jak juz Marta z dzieciami i chlopem beda przymierac glodem, sprzedadza to > mieszkanie cebuli i moze im wtedy Gosza odstapi jeden pokoj w JEJ mieszkaniu, > co? Albo powie, ze lepiej moze niech do Grabiny jada mieszkac, bo ona > potrzebuje prywatnosci, ktora jej sie nalezy Wiesz, wcale bym się nie zdziwił - niewykluczone, że I. Łepkowska dostała od N. Terentiew zadanie zrobienia z "Goszy" potwora w zemście za transfer Macieja Dowbora (tak mi się jakoś rymnęło). Odpowiedz Link Zgłoś