Dodaj do ulubionych

ZŁODZIEJU gniewasz się?

28.10.05, 22:30
Za co?
Obserwuj wątek
    • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:05
      Siostrzyczko no co Ty:) Za co mialbym sie gniewac?! Poprostu musialem sie
      oddalic od kompa. Wszystko okay!!
      • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:06
        To cieszę się.
        • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:09
          A moze tak wybierzemy sobie jeden watek. Nie trzeba bedzie tak skakac:)
          • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:12
            A który Ci sie bardziej podoba?
            • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:13
              Ten! Bo Ty go zalozylas:))
              • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:14
                Hahaha
              • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:15
                Jak z tym Twoim kompem? Poradzilas sobie?
                • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:16
                  Zwalnia niemiłosiernie.Był jeden trojan i coś tam jeszcze ale chyba dałam radę.
                  • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:18
                    Jak milo czytac ze sobie dalas rade! Juz widze te raczki ktore pilnie klikaja w
                    myszke i glowke ktora kombinuje co by tu jeszcze zrobic zeby pozbyc sie
                    upiornego trojana:) Slodkie
                    • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:19
                      Ja juz wiem co zrobię nastepnym razem.Wywalę go przez okno i skończy sie
                      problem.
                      • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:21
                        Uwielbiam te kobiece sposoby na zawodna technike:)
                        Wiesz ze to naprawde fantastyczne ze jestescie na tym Swiecie!!:)
                        • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:22
                          Przemilczę to lepiej bo nie mam ochoty sie kłócić.
                          • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:24
                            Kompletnie opacznie mnie zrozumialas. Nie bierz wszystkiego co pisze jako
                            zlosliwosc. Wiem ze taka maniera panuje na tym forum. Ale ja napisalem zupelnie
                            szczerze. Czytaj to bez podtekstow i dwuznacznosci. Tak jak jest napisane
                            • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:26
                              A ja myślałam,że teraz modnie jest się gniewać.
                              • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:28
                                Ja jestem staromodny. Szkoda ze wylaczylas. Chcialem pogadac
                                • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:31
                                  Jestem przecież nie wyłaczyłam sie.
                                  • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:32
                                    Mialem na mysli 508....
                                    • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:34
                                      Wiem co miałeś na myśli.Ale nie chce mi sie juz na dól schodzić.
                                      Wybacz.Napisz.
                                      • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:35
                                        Nic sie nie stalo. Nie ma czego wybaczac:)
                                        Poprostu wole czasem dzwieki niz obrazy...:)
                                        • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:36
                                          A wcale Ci się nie dziwię.Masz zły humor?
                                          • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:38
                                            Nie! Calkiem dobry. Taki moze troche refleksyjny. jakos tak troche smutno ze
                                            nikt w domu nie czeka (bo ja nadal w pracy)
                                        • st.anne Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:37
                                          no to Wam przeszkodze na chwilke, ale nie bojcie sie zaraz znikam:) chcialam
                                          sie spytac, czy to sa te konwalie, michale? :)
                                          • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:38
                                            O jak miło ze jestes.Mowiłam wejdz.Najadłaś sie?
                                            • st.anne Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:40
                                              a tak:) juz glod zaspokojony:) i anansa na dodatek wcielam, melona akurat nie
                                              mam:)
                                              • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:42
                                                U mnie tez nie było melona .Znalazłam za to banana i az mi niedobrze.
                                                • st.anne Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:43
                                                  ale ile tych bananow wcielas, kochana? brzuszek boli? czy tylko urosl? :)
                                                  • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:45
                                                    Jednego oczywiscie więcej bym nie dała rady.Nie osądzaj mnie po wizytówce
                                                    proszę.
                                          • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:39
                                            Poki co tylko taka znalazlem:) Ale bede szukal ladniejszej:)
                                            • st.anne Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:40
                                              pytanie: czy wysylajac TA konwalie, chciales powiedziec, ze ja tez?
                                              • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:41
                                                Nie nic nie chcialem przez to powiedziec.
                                                Zostawiam to Twojemu uznaniu
                                                • st.anne Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:42
                                                  jezeli lubisz kwiatki, to moge...
                                                  • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:44
                                                    Lubie.
                                                    Ale nie chce zebys czula sie do czegos zobowiazana. Chcialem wyslac ten kwiatek
                                                    i tak zrobilem. Nie po to zeby wymuszac wzajemnosc
                                                  • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:46
                                                    Ale ja sobie siostrzyczko spokojnie siedze i pisze. A kolezanki przynosza mi do
                                                    akceptacji takie tam pierdoly:)
                                                  • st.anne Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:48
                                                    jest @:)
                                                  • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:49
                                                    Aaaa to jk tam sao tej porze kolezanki to sietna taka praca.
                                                  • st.anne Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:50
                                                    no nie, wszedzie kolezanki i siostrzyczka jest, to nie moze byc zle:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:51
                                                    Sluszna uwaga!
                                                  • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:52
                                                    A-M dzieki:))
                                                  • st.anne Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:53
                                                    prosze, prosze:)
                                                    nie taki diabel czarny jak go maluja? :)
                                                  • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:54
                                                    Ja w ogole mam watpliwosci czy to diabel?:)
                                                  • st.anne Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:55
                                                    tzn czy to ja? nie, to ksiezniczka piekla:)
                                                    wiesz, w srodku diabelek, na wierzchu aniolek.
                                                    co za watpliwosci, he?!
                                          • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:40
                                            A co Ty tam robisz w tej pracy tak długo?Jesteś strażakiem?Lekarzem?
                                            • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:42
                                              Z zawodu jestem dyrektorem:))
                                              • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:44
                                                To uwazaj na siebie bo dyrektorzy mają chorobę zawodową zwaną :"zawał mięśnia
                                                sercowego".
    • st.anne Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 28.10.05, 23:56
      no i co? siostrzyczke przestraszylam?
      • girl32 Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 29.10.05, 00:00
        Nie boję się Ciebie.Jest ok.Tylko mój komp znowu wariuje.W takim razie zegnam
        was ,sle buziaczki i kabelki wywalam i komp prze okno.
        JUZ MAM CIE DOSC TY CHOLERNY KOMPIE !!!
        DOBRANOC WSZYSTKIM.
        • st.anne Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 29.10.05, 00:01
          dobranoc:) moze sobie nowy zalatwisz?:) pa pa i milego weekendu:))
    • st.anne Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 29.10.05, 00:05
      mam nadzieje, ze naprawde nie popsulam Wam zabawy?!
      dobranoc, michale:)
      • zlodziej_czasu Re: ZŁODZIEJU gniewasz się? 29.10.05, 00:19
        Zabawe popsul tak naprawde komputer siory! Miala go juz dawno wymienic:)
        Dobranoc!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka