proces7 29.10.05, 03:51 Widzę, że forum słabo się rozkręca, a ja zaś pisząc sam do siebie prawie, staję się naczelnym spamerem tutaj;-). Czy kobiety lubią erotyczny masaż stóp. Może łaskotki nieco w tym przeszkadzają, co? A może kobiety to krępuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justysbytomianka Re: Fine and erotic foot massage 29.10.05, 07:14 uwielbiam masaz stóp , ale jako relaks , odpoczynek , bez podtekstu erotycznego:)Podobnie jak masaż pleców , karku rewelacyjnie odpręża :) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Fine and erotic foot massage 30.10.05, 07:33 Ale takiego masażu nie można zrobić wirtualnie... To spostrzeżenie będzie jednym z dowodów na to, że nie istnieje coś takiego jak cyberseks. Cyberseks jest tylko inną formą onanizmu. Wysuwam właśnie taka tezę. Sami tu piszemy, Justyś. Ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: Fine and erotic foot massage 30.10.05, 08:12 Opowiem Ci Procku historię znajomości , którą ktoś inny mi opowiedział:)Krótko by nie zanudzić .Para poznała się na interii :) na tyle sympatycznie im sie "rozmawiało" ,że wymienili się adresami elektronicznymi i oprócz "randek wirtualnych" wysyłali maile .Wymienili się fotkami i znajomość pewnie w pewnym momencie stałaby sie realną gdyby nie kontynenty , które dzieliły.Pan mieszkał w USA , Pani mieszkała w Polsce.Zaczęli do siebie dzwonić i w rozmowach opowiadali sobie co by było gdyby byli teraz razem.Ten sex-telefon przynosił im wiele przyjemności.Do czego zmierzam :) do tego ,że trudno zdefiniować kontakt z drugim człowiekiem.Myślę ,że para o której Ci wspomniałam nie odbierała tego swojego kontaktu jako rodzaj onanizmu , pomimo że zapewne fizycznie tak było.Natomiast towarzyszyła temu cała ogromna sfera psychiczna o której nie nalezy zapominać definiując czym jest co:) ps.przeszkadza Ci ,że chwilowo wymieniamy sami uwagi?:)bo mnie nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Justyś:* 31.10.05, 00:22 justysbytomianka napisała: > towarzyszyła temu cała ogromna sfera psychiczna o której nie > nalezy zapominać definiując czym jest co:) Ale z zewnątrz Justysiu wygląda to jednak tak, że osoby z Twojego przykładu, budowały sobie jednak jakieś wyobrażenie drugiej osoby. Upraszczając wygląda to mniej więcej tak, że nadal to był onanizm, tylko obraz stymulujący go był może bardziej wyrafinowany i rozbudowany. > ps.przeszkadza Ci ,że chwilowo wymieniamy sami uwagi?:)bo mnie nie:) Powiem więcej, całkiem mi z tym dobrze;-). Co nie oznacza, że z miłą chęcią poczytałbym tu ludzi, którzy mają inne i ciekawe spojrzenia na sprawy, o których tu piszemy. Odpowiedz Link Zgłoś
zyzania Re: Justyś:* 10.11.05, 01:45 Nawiązując do onanizmu. Poprawnym terminem jest masturbacja. Jeśli chodzi o Onana, to interpretacja jego grzechu skłania się ku stosunkowi przerywanemu, bo nasienie "zmarnował", kierując je poza pochwę kobiety.;) Jest taka pozycja, w ksiegarni wysyłkowej, z której korzystam, Thomasa W. Laqueur'a "Samotny seks. Kulturowa historia masturbacji". To zapowiedź, ale jak piszą zachęcająco, pierwszy rozdział nosi tytuł... "Od Onanii do internetu".;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Fine and erotic foot massage 10.11.05, 15:42 Justyś, może i to były uczucia, może i to był piękny seks. Jestem w stanie w to uwierzyć. Ale wiesz, nie umiem sobie wyobrazić wspólnej kolacji w postaci "cyber". Tego mi już nikt nie wmówi. A miłość bez dobrego żarcia, nie jest zbyt wiele warta, wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Fine and erotic foot massage 07.03.06, 22:33 proces7 napisał: Cyberseks > jest tylko inną formą onanizmu. Wysuwam właśnie taka tezę. dokladnie, idealne porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Fine and erotic foot massage 09.03.06, 08:36 magdajeden napisała: > proces7 napisał: > > Cyberseks > > jest tylko inną formą onanizmu. Wysuwam właśnie taka tezę. > > > dokladnie, idealne porównanie. Może to sprawdzimy razem empirycznie, że tak powiem? By się ostatecznie przekonać? Odpowiedz Link Zgłoś
zyzania Re: Fine and erotic foot massage 10.11.05, 01:34 Masaż stóp... Mnie usypia, cudo.;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Fine and erotic foot massage 10.11.05, 15:15 Ja robię taki, po którym już nigdy nie zaśniesz, zyzaniu. "Nie zaśniesz, nie zaśniesz już więcej! Glamis sen zabił, dlatego też Kawdor Nie zaśnie; Makbet nigdy już nie zaśnie" William Szekspir, Makbet Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Fine and erotic foot massage 07.03.06, 06:44 Przypominam, że jestem w tym najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Fine and erotic foot massage 07.03.06, 19:39 proces7 napisał: > Przypominam, że jestem w tym najlepszy. Udowodnij. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Fine and erotic foot massage 09.03.06, 08:23 Zrób pedicure. W weekend przyjadę. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Fine and erotic foot massage 11.03.06, 15:55 proces7 napisał: > Zrób pedicure. W weekend przyjadę. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiamassage Re: Fine and erotic foot massage 06.10.16, 18:26 Stosowanie olejków do masażu erotycznym robi wiele pomóc! ;) Erotic Massage Oils Odpowiedz Link Zgłoś