Dodaj do ulubionych

Choroba Alzheimera ma tez dobre strony

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 22:36
codziennie poznaje sie nowych ludzi
Obserwuj wątek
    • dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:42
      i właśnie dlatego... że tyle nowych osób spotykasz... nie jesteś w stanie ich
      zapamiętać... to normalne...
      • Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 22:45
        choroba normalnoscia, czy normalnosc -choroba?
        • dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:51
          jedno z drugim wzajemnie się uzupełniają...
    • czort Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:42
      albo siem nie dzwoni, kiedy kce siem grzybow!!!
      chorera jasna - obudzilismy siem kole polednia! i grzybow niet!
      a cysorz jak to cysorz!:)
      • Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 22:44
        wlasnie, co z ta cholera?
        • czort Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:48
          jak piszem o chorobi juz dochtorka mamy!
          doktor - skorki na pierscionek pozbierane aby som???
          marys - podobno grzybow nie ma! ale w piatek wieczorem beda, s ma kupic po
          drodze - takze zapraszam do mojej kuchni:)))
          • Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 22:53
            z grzybami ok,
            tylko co z cysorzem?
            Mial dzwonic!
            Czy jakira sie juz do jego majtek dobrala?
            • emperor Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 04.10.02, 08:58
              mialo byc na odwrot, ja sie mialem dobrac:))
              ale bylo malo czasu, zaglosno i duzy ruch, co prawda chcialem ja ugryzc w szyje
              na goodbye ale sie nie dala, a na dodatek pojechala innym samochodem -
              niewdzieczna:)))

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Czy jakira sie juz do jego majtek dobrala?
              • emperor Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 04.10.02, 08:59
                co sie odwlecze to nie uciecze:)))

> Gość portalu: mario2 napisał(a):
                >
                > > Czy jakira sie juz do jego majtek dobrala?
                >
                >
                >
          • dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:53
            skórki się zbierają...
            a do kuchni zapraszasz oczywiście...
            ...na zmywanie brudnych garów...
            • czort Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:58
              toz czekal na nas w dekadzie i nawet rachunek zaplacil pospolu z takim jednym,
              zebym wiedziala, to zamiast herbatki - wscieklaczek bylby! szaki dobrala siem
              do niego, oj dobrala:)) a wylizl z tej dekady obdarowany czym siem dalo:)))
              i z pustym prawie portfelem:)))
              grzybki mario - biorem za slowo!!!!
              doktorku - ty do garow zmywania i z akloholem:)))
              • dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 23:05
                ależ czrcie... nie mogę za każdym razem najebany od ciebie wychodzić... bo to
                źle na moje życie rodzinne wpłynąć może... :P
              • Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 23:08
                czemu nas nie powiadomiono o spotkaniu?

Tez tak bedziemy z wami postepowac... :o(
                • czort Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 23:12
                  bylo na FT!!!! w watku szakiry - przyjezdni z krakowa lub cos w podobie! sama
                  siem spoznilam:)))
                • dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 23:13
                  mario... w piątek musimy się spotkać...
                  • Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 23:19
                    co do piatku- jeszcze nie wiem... bardzo chetnie- jesli cos mi nie wyskoczy.
                    Teraz mam duzo zap...... Opowiem jak sie spotkamy.
                    • dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 23:32
                      bardzo chętnie... i mam nadzieję, że się w końcu spotkamy...
                • emperor Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 04.10.02, 08:54
                  szkoda ze was nie bylo:(
                  myslalem ze wiecie co, gdzie i jak i nie musze dzwonic.

> czemu nas nie powiadomiono o spotkaniu?
                  >
                  > Tez tak bedziemy z wami postepowac... :o(
                  • Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 08:59
                    a guzik wiedzielismy... jestesmy obrazeni :o(
                    • emperor Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 04.10.02, 09:04
                      sorry, myslalem ze bedziecie, was tez chcialem zobaczyc, jeszcze w dekadzie
                      pytalem pozostalych czy bedziecie,
                      shakira 30/09 zalozyla watek w ktorym wszystko dokladnie pisalo,
                      ja nazajutrz rano bylem juz w w-wie i nie mialem dostepu do kompa.

> a guzik wiedzielismy... jestesmy obrazeni :o(
                      • Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:08
                        wlasnie po to podawalismy nr kom. zreszta w tej samej sieci, bo nie czytamy
                        wszystkich watkow... no i nie zawsze jestesmy w sieci...
                        • saqqara Marys 04.10.02, 09:16
                          dostaliscie maila od Cycka, wiedzieliscie ze przyjezdza. znaliscie date. to
                          chyba oczywiste ze ostatnie ustalenia powinny byc na forum, jesli nie, mozna
                          bylo zapytac!

czy naprawde mam wysylac specjalnego poslanca i czerwone dywany slac?
                          • Gość: mario2 Re: Marys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:21
                            kurde, przepraszam, ze wymagam wyslania e-maila z data i miejscem....
                            to tyle pracy i zachodu. Na prawde - wiecej nie bede taki wymagajacy...
                            • Gość: mario2 Aha i bede czytal WSZYSTKO na forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:22
                              • saqqara nie musisz 04.10.02, 09:33
                                codziennie bedziesz ode mnie dostawal streszczenie na skrzynke!
                                o.
                            • saqqara Re: Marys 04.10.02, 09:31
                              kuzwa, Marys, zlituj sie, ludzie nie potwierdzali przyjscia wogole, liczylam ze
                              kazdy czyta i wie co i jak. tym bardziej ze byles wtedy na forum.

• Gość: mario2 Re: Marys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:36
                                co nie zmienia faktu, ze macie przejebane.

Pierwsze sprawozdanie mam miec na skrzyneczce za 15 min :o)
                                • saqqara Re: Marys 04.10.02, 09:39
                                  okej, klade uszy po sobie, chodz sie w zupelnosci winna nie czuje!

ze co? moze niech to obowiazuje od poniedzialku, co?
                                  • Gość: mario2 Re: Marys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:45
                                    od zaraz, bo miejsce na prawicy stracisz!
                                    • saqqara Re: Marys 04.10.02, 09:49
                                      ktorego dnia nie czytales? przeciez nie bede streszczac FT od zarania dziejow!
                                      nie mow mi tylko ze od poniedzialku, bo sie do Ciebie zwleke!!!!
                                      • Gość: mario2 Re: Marys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:58
                                        od poniedzialku.... czekam :o)
                                        • saqqara Re: Marys 04.10.02, 10:04
                                          dobra, to w poniedzialek zaczynam streszczenia kazdego dnia;)))
                                          • Gość: mario2 Re: Marys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 10:13
                                            masz jeszcze 5 min...
                                            • saqqara Re: Marys 04.10.02, 10:20
                                              poszedlo;PPP

i prosze mnie nie szantazowac, bo ja drugi raz sie nie dam!
                                              • Gość: mario2 Re: Marys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 10:21
                                                zobaczymy... :o)
                                                • saqqara Re: Marys 04.10.02, 10:26
                                                  niby co? streszczenie juz masz!;)
      • dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:44
        cycek... jak to cycek...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka