Gość: mario2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 22:36 codziennie poznaje sie nowych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:42 i właśnie dlatego... że tyle nowych osób spotykasz... nie jesteś w stanie ich zapamiętać... to normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 22:45 choroba normalnoscia, czy normalnosc -choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:51 jedno z drugim wzajemnie się uzupełniają... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:42 albo siem nie dzwoni, kiedy kce siem grzybow!!! chorera jasna - obudzilismy siem kole polednia! i grzybow niet! a cysorz jak to cysorz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 22:44 wlasnie, co z ta cholera? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:48 jak piszem o chorobi juz dochtorka mamy! doktor - skorki na pierscionek pozbierane aby som??? marys - podobno grzybow nie ma! ale w piatek wieczorem beda, s ma kupic po drodze - takze zapraszam do mojej kuchni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 22:53 z grzybami ok, tylko co z cysorzem? Mial dzwonic! Czy jakira sie juz do jego majtek dobrala? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 04.10.02, 08:58 mialo byc na odwrot, ja sie mialem dobrac:)) ale bylo malo czasu, zaglosno i duzy ruch, co prawda chcialem ja ugryzc w szyje na goodbye ale sie nie dala, a na dodatek pojechala innym samochodem - niewdzieczna:))) Gość portalu: mario2 napisał(a): > Czy jakira sie juz do jego majtek dobrala? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 04.10.02, 08:59 co sie odwlecze to nie uciecze:))) > Gość portalu: mario2 napisał(a): > > > Czy jakira sie juz do jego majtek dobrala? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:53 skórki się zbierają... a do kuchni zapraszasz oczywiście... ...na zmywanie brudnych garów... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:58 toz czekal na nas w dekadzie i nawet rachunek zaplacil pospolu z takim jednym, zebym wiedziala, to zamiast herbatki - wscieklaczek bylby! szaki dobrala siem do niego, oj dobrala:)) a wylizl z tej dekady obdarowany czym siem dalo:))) i z pustym prawie portfelem:))) grzybki mario - biorem za slowo!!!! doktorku - ty do garow zmywania i z akloholem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 23:05 ależ czrcie... nie mogę za każdym razem najebany od ciebie wychodzić... bo to źle na moje życie rodzinne wpłynąć może... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 23:08 czemu nas nie powiadomiono o spotkaniu? Tez tak bedziemy z wami postepowac... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 23:12 bylo na FT!!!! w watku szakiry - przyjezdni z krakowa lub cos w podobie! sama siem spoznilam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 23:13 mario... w piątek musimy się spotkać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 23:19 co do piatku- jeszcze nie wiem... bardzo chetnie- jesli cos mi nie wyskoczy. Teraz mam duzo zap...... Opowiem jak sie spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 23:32 bardzo chętnie... i mam nadzieję, że się w końcu spotkamy... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 04.10.02, 08:54 szkoda ze was nie bylo:( myslalem ze wiecie co, gdzie i jak i nie musze dzwonic. Gość portalu: mario2 napisał(a): > czemu nas nie powiadomiono o spotkaniu? > > Tez tak bedziemy z wami postepowac... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 08:59 a guzik wiedzielismy... jestesmy obrazeni :o( Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 04.10.02, 09:04 sorry, myslalem ze bedziecie, was tez chcialem zobaczyc, jeszcze w dekadzie pytalem pozostalych czy bedziecie, shakira 30/09 zalozyla watek w ktorym wszystko dokladnie pisalo, ja nazajutrz rano bylem juz w w-wie i nie mialem dostepu do kompa. Gość portalu: mario2 napisał(a): > a guzik wiedzielismy... jestesmy obrazeni :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:08 wlasnie po to podawalismy nr kom. zreszta w tej samej sieci, bo nie czytamy wszystkich watkow... no i nie zawsze jestesmy w sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Marys 04.10.02, 09:16 dostaliscie maila od Cycka, wiedzieliscie ze przyjezdza. znaliscie date. to chyba oczywiste ze ostatnie ustalenia powinny byc na forum, jesli nie, mozna bylo zapytac! czy naprawde mam wysylac specjalnego poslanca i czerwone dywany slac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Marys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:21 kurde, przepraszam, ze wymagam wyslania e-maila z data i miejscem.... to tyle pracy i zachodu. Na prawde - wiecej nie bede taki wymagajacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Aha i bede czytal WSZYSTKO na forum! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:22 Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara nie musisz 04.10.02, 09:33 codziennie bedziesz ode mnie dostawal streszczenie na skrzynke! o. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Marys 04.10.02, 09:31 kuzwa, Marys, zlituj sie, ludzie nie potwierdzali przyjscia wogole, liczylam ze kazdy czyta i wie co i jak. tym bardziej ze byles wtedy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Marys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:36 co nie zmienia faktu, ze macie przejebane. Pierwsze sprawozdanie mam miec na skrzyneczce za 15 min :o) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Marys 04.10.02, 09:39 okej, klade uszy po sobie, chodz sie w zupelnosci winna nie czuje! ze co? moze niech to obowiazuje od poniedzialku, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Marys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:45 od zaraz, bo miejsce na prawicy stracisz! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Marys 04.10.02, 09:49 ktorego dnia nie czytales? przeciez nie bede streszczac FT od zarania dziejow! nie mow mi tylko ze od poniedzialku, bo sie do Ciebie zwleke!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Marys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:58 od poniedzialku.... czekam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Marys 04.10.02, 10:04 dobra, to w poniedzialek zaczynam streszczenia kazdego dnia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Marys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 10:13 masz jeszcze 5 min... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Marys 04.10.02, 10:20 poszedlo;PPP i prosze mnie nie szantazowac, bo ja drugi raz sie nie dam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Marys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 10:21 zobaczymy... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Choroba Alzheimera ma tez dobre strony 01.10.02, 22:44 cycek... jak to cycek... Odpowiedz Link Zgłoś