czort 02.10.02, 15:07 ale pociagajaca tyz jezdem i to jak!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl 02.10.02, 15:08 czyżby to był skutek nadmiernego słuchania wczoraj Kasy Chorych?:)) zdrufka czorcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl 02.10.02, 15:12 Czort mam dzisiaj przylazic czy jednak nie? nie wiem jak z naszymi planami, jedziemy? skoro chora jestes.. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl 02.10.02, 15:16 szaki, no pewnie, ze tak!!!! nie wiem, czy pojedziemy, ale przylazuj!!!!! ale wpierw z wierzba mam cos do zalatwienia - od 19 czekam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl 02.10.02, 15:14 nio! takze dzisiaj z zalacznikiem do uleczenia przybadz:))) do skladki mam 10 zl!!! w koncu to moje smieci i moja mlodosc:))))) herbatka z malinami byla, aspiryna tyz, i fervex tyz! i ni chuja nie pomaga!!!! pociagam i pociagam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl 02.10.02, 15:16 hm... czy ten zalacznik to niby makowiec? bo ja nie wiem o co biega... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl 02.10.02, 15:19 makowiec na przeziebienmie????? ochujalas???? wczoraj siem nie leczylam, coby chlopaki nie musieli ostatniej forsy wysuplywac, za to dzisiaj wscieklaki moglyby byc w sam raz! chora jezdem i juz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl 02.10.02, 15:22 hehehe, nie kombineuj, juz widze jak Ci sie slepia ciesza na sama mysl o makowcu;))) bede po 19-tej, moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywiscie Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl IP: *.net 02.10.02, 15:23 czort napisała: > makowiec na przeziebienmie????? ochujalas???? > wczoraj siem nie leczylam, coby chlopaki nie musieli ostatniej forsy > wysuplywac, za to dzisiaj wscieklaki moglyby byc w sam raz! > chora jezdem i juz!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl 02.10.02, 15:27 te, oczywiscie, nie kombinuj, oki? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywiscie Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl IP: *.net 02.10.02, 15:33 saqqara napisała: > te, oczywiscie, nie kombinuj, oki? > :))) a kto tu kompinuje ???? ja tylko stwierdzam fakty i wyciagam wnioski to sie nazywa dedukcja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl 02.10.02, 15:54 patrzcie, jaki dedektyw, kojac sie znalazl:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywiscie Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl IP: *.net 02.10.02, 16:06 saqqara napisała: > patrzcie, jaki dedektyw, kojac sie znalazl:)) OOOCZYWISCIE acz wole sherlocka holmesa byl to mistrz dedukcji i znawca szczegolow zupelnie jak ja ;) saqqarko droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff mhm IP: *.warszawa.tpnet.pl 02.10.02, 16:08 Ty nieszczęśliwa? Mhm... Pociągająca jak zawsze to to sie rozumie samo przez się, ale nieszcześliwa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl 02.10.02, 17:15 no, ja znam rewelacyjny i niezawodny sposob na katar; nabierz w usta wody i siadz gola d..a na palniku jak sie woda zagotuje i wyparuje Ci przez nos to z pewnoscia juz nigdy, przenigdy w zyciu nie bedziesz miec kataru!!!!;)))))) niech Ci, Czorcie, Bog da zdrowie, bo na rozum za pozno;)))))))) (nie caluje, bo nie chce sie zarazic;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl IP: *.arcor-ip.net 02.10.02, 17:46 Jak ty chora to sio z wątku,bo tu jeszcze wszystkich pozarażasz.Ledwo trochę poczytałem,już czuję zimno i pewnie z nosa zaraz też mi coś poleci,cholera,zaraźliwy wątek,zaraźliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Czortu!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 18:53 I co? I co? No jak? Kurcze ,staralam siem !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: chora jezdem!!! i smarkata!!! o ja nieszczesl 02.10.02, 19:39 czort napisała: > ale pociagajaca tyz jezdem i to jak!!!!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jedno ziarenko pieprzu i po kłopocie ..:) 02.10.02, 19:46 wytłumaczyć, jak użyć, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś