czarnaandzia 11.11.05, 22:53 Namawiał,nakłaniał i zdobył zgodę:)) Nigdy jeszcze nie spędziłam Sylwestra na Polach Elizejskich Za półtora miesiąca spędzę. Fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Plany Sylwestrowe?? 12.11.05, 00:22 czarnaandzia napisała: > Namawiał,nakłaniał i zdobył zgodę:)) > Nigdy jeszcze nie spędziłam Sylwestra na Polach Elizejskich > Za półtora miesiąca spędzę. > Fajnie:) Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Plany Sylwestrowe?? 12.11.05, 00:26 Możliwe, że czarnoskórzy muzułmanie z przedmieść nie opanują jeszcze do tego czasu "cywilizowanych" dzielnic Paryża. Ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Plany Sylwestrowe?? 13.11.05, 12:35 Czy to się godzi Szanowna Pani najpierw się pochwalić, potem nie podziękować za gratulacje, a na koniec skasować cały wątek? Miłej zabawy w Paryżu. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Plany Sylwestrowe?? 13.11.05, 21:32 A czasem nie ... byłoby miło gdybyś napisała najpierw dlaczego kasujesz wpis. Bez sensu kasować coś skoro i tak 90% osób odwiedzajacych to forum będzie widzieć ten skasowany wątek? Taka sytuacja pachnie absurdem. Pozdrawiam i wątek przywracam. Nie obraź się ... myśle że tak będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Plany Sylwestrowe?? 14.11.05, 07:14 nooo tego tu właśnie brakowało... od razu się coś zaczęło dziać:)temperatura wzrosła:) a planów sylwestrowych jeszcze u mnie niet;) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Plany Sylwestrowe?? 14.11.05, 07:16 zapomniałam dodać, że od 24 do 30.12. będę w Lublinie, jak nic mi nie przeszkodzi:) w koooońcu się napatrzę i nawdycham rodzinnego powietrza, na zapas:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Plany Sylwestrowe?? 15.11.05, 21:54 rena_gd napisała: > zapomniałam dodać, że od 24 do 30.12. będę w Lublinie, jak nic mi nie > przeszkodzi:) w koooońcu się napatrzę i nawdycham rodzinnego powietrza, na > zapas:) Ja tez bede w Lublinie ,nawet na troche dluzej niz Rena!! Mam nadzieje ,ze snieg spadnie dopiero w wigilie , bo moge nie dojechac(tfu,tfu,tfu)! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Plany Sylwestrowe?? 18.11.05, 11:04 proponowane symboliczne wypalenie fajki pokoju i podzielenie się poświątecznym kuflem piwa od 27 do 29 w godzinach popołudniowych:) pozdrawiam:) proszę dyrektora naczelnego o wyznaczenie konkretnego terminu i miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Plany Sylwestrowe?? 21.11.05, 18:58 Ok ,tylko musze wczesniej znac miejsce i termin bo mam tylko 2 tygodnie czasu ,zeby wszystkich odwiedzic (rodzine , znajonych)!!! Fajki nie pale ale lubie pic Diesel! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd plany poświąteczne:) 23.11.05, 23:36 to może miejscowi cosik zaproponują, jeśli dysponują wolnym czasem i chęcią:) (nie mylić z chucią):) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: plany poświąteczne:) 24.11.05, 03:05 rena_gd napisała: > to może miejscowi cosik zaproponują, jeśli dysponują wolnym czasem i chęcią:) > (nie mylić z chucią):) wszystkie trzy "c" mogą być... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: plany poświąteczne:) 24.11.05, 07:25 Doćku, cierpiący na bezsenność... proponuj termin i miejsce, a nie 3x"c" ci w głowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: plany poświąteczne:) 24.11.05, 08:05 Czy Impuls jeszcze istnieje , bo mam najblizej ???? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: plany poświąteczne:) 24.11.05, 09:03 kokolores napisała: > Czy Impuls jeszcze istnieje , bo mam najblizej ???? > > :o) książki telefoniczne podają, co następuje... Impuls. Restauracja. Wesela, imprezy okolicznościowe (0-81) 743 48 81 20-609 Lublin, Filaretów 44 pow.m. Lublin, woj.lubelskie - godziny otwarcia: poniedziałek - piątek: 12-24 sobota: 12-24 niedziela: 12-24 o to chodziło?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: plany poświąteczne:) 24.11.05, 18:56 To może i ja załapałbym się?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: plany poświąteczne:) 25.11.05, 21:02 Amadeo, w domkach na Glinianej. Niewiele dalej, ale dłużej czynne. Piwo też tańsze. Poza tym, znajoma jest właścicielką. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: plany poświąteczne:) 28.11.05, 16:09 dociek napisał: > Amadeo, w domkach na Glinianej. Niewiele dalej, ale dłużej czynne. Piwo też > tańsze. Poza tym, znajoma jest właścicielką. Ja dla mnie ok, moze tez Ejno namowie ,chociaz ona ostatnio strasznie zapracowana jest.A kiedy???? Koko Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: plany poświąteczne:) 30.11.05, 07:21 ja mogę tylko 27, 28 lub 29 grudnia, do godziny i miejsca dostosuję się:) (wiem, że to środek tygodnia... ale... ech... życie):) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: plany poświąteczne:) 01.12.05, 00:24 Spróbuje się dopasować. Jak dociagnę... Fajnie by było gdyby Koko też spasowały z Ejno. Reszta jak sobie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: plany poświąteczne:) 01.12.05, 16:29 Jeśli już coś ustalicie, dajcie znać. Postaram się dopasować. Wszystko zależy od grafika w pracy (niestety...) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: plany poświąteczne:) 01.12.05, 22:33 Może niech każdy opowie się za jakimś dogodnym dla niego terminem i "wyciągniemy średnią":) pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: plany poświąteczne:) 02.12.05, 12:45 Ja sie musze jeszcze z Ejno dogadac i dam znac!Ona teraz bardzo zestresowana jest bidulka! :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: plany poświąteczne:) 02.12.05, 20:47 Jasne, bez Ejno nie da rady. Ale wierzę ze stres minie, jak się wdroży i zostanie nr one! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: plany poświąteczne:) 02.12.05, 21:45 Rozmawialam z Ejno, jej to obojetne w ktory dzien ,byleby nie przed 20.00 . A ja mam urlop ,wiec sie dopasuje! To jaki dzien wybieramy????? A co jest z Zohem i innymi???????? :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: plany poświąteczne:) 03.12.05, 12:06 Z Zohem to jest tak, jak bedzie ... jak będzie mógł ... i ogólnie jak nie pojawi się jakaś przeszkoda to przyjdę :D. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: plany poświąteczne:) 04.12.05, 19:19 Czarna, a Ty? Pola Elizejskie czy Amadeo? Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Plany Sylwestrowe?? 30.11.05, 20:01 ja udaję że na nartach jeżdzę :-) przez 6 dni:-) gdzieś koło kłodzka Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Plany Sylwestrowe?? 04.12.05, 21:58 Ello :) Jak Koko napisała tak też się stanie, dogadujcie się z nią bo ja się nie mam czasu w dupę podrapać:) Buziaki for everyone:P Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Plany Sylwestrowe?? 05.12.05, 19:09 Jeśli chodzi o mój czas - jest podobnie, ale jeśli będzie juz konkretny termin znajdę czas i na piwo i na podrapanie się ;) ejno napisała: > Ello :) Jak Koko napisała tak też się stanie, dogadujcie się z nią bo ja się > nie mam czasu w dupę podrapać:) Buziaki for everyone:P Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Wstępne terminy 06.12.05, 02:58 Proponuję 29.12 (czwartek), uwzględniając spóźnienie Ejno do spółki z Kokolores - godz. od 18.30 wzwyż. Miejsce - Amadeo przy Glinianej. Alternatywnie lub awaryjnie to 28.12 (środa), godziny jw., awaryjne miejsce Impuls przy Globusie (krócej czynny, piwo droższe, ale więcej miejsca i więcej jedzenia). Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Wstępne terminy 06.12.05, 13:56 Ja wole Amadeo!!! Cafe Bar AMADEO adres: ul. Gliniana 60 Terminy tez sa ok tylko troche za wczesnie ,co?? :o)) Koko dociek napisał: > Proponuję 29.12 (czwartek), uwzględniając spóźnienie Ejno do spółki z > Kokolores - godz. od 18.30 wzwyż. Miejsce - Amadeo przy Glinianej. > Alternatywnie lub awaryjnie to 28.12 (środa), godziny jw., awaryjne miejsce > Impuls przy Globusie (krócej czynny, piwo droższe, ale więcej miejsca i więcej > jedzenia). Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Plany Sylwestrowe?? 06.12.05, 15:13 Ja w mordę pracująca jestem do późna, więc jak przylizę na 21 czy 22 to wy juz pijane wszystkie będzieta :) a ja was po trzeźwemu mam ochotę od początku zobaczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Plany Sylwestrowe?? 07.12.05, 07:36 ejno napisała: Czyli? godz. 19.30-20 Amadeo, 29.12 ? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores TERMIN 07.12.05, 13:10 ok to mamy termin : 29.12 o godzinie 19.30 - 20.00 w Amadeo!Do zobaczenia! :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: TERMIN 20.12.05, 06:26 kokolores napisała: > ok to mamy termin : > 29.12 o godzinie 19.30 - 20.00 w Amadeo!Do zobaczenia! > To się zbliża! Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: TERMIN 20.12.05, 12:27 Uch! Jak nic będe w Krakowie albo we Lwowi..:( Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: TERMIN 21.12.05, 22:03 A ja mam nadziej ,ze nasze Krakusy dojada szczesliwie ! :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: TERMIN 22.12.05, 09:30 mam nadzieję, że spotkanie aktualne, bo od jutra nie będę miała dostępu do kompa, ale mój telefon działa po staremu, gdyby cuś:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: TERMIN 22.12.05, 16:02 rena_gd napisała: > mam nadzieję, że spotkanie aktualne, bo od jutra nie będę miała dostępu do > kompa, ale mój telefon działa po staremu, gdyby cuś:) Jak najbardziej Renko:))) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfair2005 Re: Plany Sylwestrowe?? 07.12.05, 16:56 Wypijcie za tych, co nad morzem ;) święta spędzają. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Ups.....No i? 28.12.05, 10:13 postaram sie ... ale konieczne przypomnienie na godzine przed ... bom zaganiany jak nie wiem co ... Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Ups.....No i? 28.12.05, 10:57 Ja nie dam rady ... jadę do mojej lepszej połowy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Ups.....No i? 28.12.05, 17:52 Ja nie pojawię się. Niektórzy wiedzą dlaczego. Siła wyższa. Wtajemniczonych proszę o usprawiedliwienie na miejscu mojej nieobecności. Bawcie się dobrze. Nie obrażę się jeśli pojawi się jakiś toast za moje zdrowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Plany Sylwestrowe?? 28.12.05, 19:31 No to wobec tego chyba nie ma sensu spotkanie?? ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Plany Sylwestrowe?? 29.12.05, 17:24 No bo nie wiem czy ktoś wogóle przyjdzie a przeszzzz nie będziemy we trójkę siedzieli nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Plany Sylwestrowe?? 30.12.05, 00:25 ejno napisała: > No bo nie wiem czy ktoś wogóle przyjdzie a przeszzzz nie będziemy we trójkę > siedzieli nie?? A jednak się odbyło, powrót na 24 do domu. Rena_gd, Koko, Ejno, Jetbang i mła. Było wielce miło. Dziewczyny niezmiennie wspaniałe, o facetach nie będę ani słowa, bo Jet może sobie coś pomyśleć. Tyle, że obaj zarośnięci na paszczękach. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Plany Sylwestrowe?? 30.12.05, 11:46 Hehehe widziałem że tak będzie ... bronią się rękami i nogami a potem spotykaja jak zwykle :P. Fajnie że bawiliście się dobrze :). Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Plany Sylwestrowe?? 30.12.05, 22:28 było super, ale w większym gronie byłoby jeszcze lepiej:) chopaki gadali o miłości, baby o pracy i chopakach, koło się zamknęło;) a ja już jestem z powrotem nieopodal 3city... ale czy to mnie aż tak cieszy?:)) Odpowiedz Link Zgłoś