Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 07:07 Czyzbys zaspala aniolku? Wstaaaawaj ,juz czaaaaaaaas!!!!!!!!!!!! dzien dobry!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! 08.10.02, 07:16 witaj Samciu! to ja Maryjka!!:),..zaspałam troche, ale juz ok!:)) czego chcesz i co siem tak z rana wydzierasz a !!!????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.10.02, 07:26 Bo Samcia juz wie, czego moze sie dzis spodziewac, a to mile nie jest, bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! 08.10.02, 07:29 witaj Martusiu Droga!:) ..a czego to Samcia może sie spodziewać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! IP: *.chello.pl 08.10.02, 07:34 a) Oficjalnie juz powitalam Cie na watku nizej, ale moge powtorzyc, tzn. Witaj Drogi Tygrysku b)Samcia moze sie spodziewac wiele ciekawych pedagogicznie sytuacji w swoim zakladzie pracy (jakich? to tylko zalezy od radosnej tworczosci i humoru podkomendnych) ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! 08.10.02, 07:39 Sprawozdania GUS S-01 i S-02 jeśli go jeszcze nie zrobiła ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 07:49 No witam Was robaczki kochane,witam:) Niczego zlego nie spodziewam sie ,bachorki juz niczym mnie nie sa w stanie zaskoczyc:) Tyle ,ze czeka mnie ciezki dzien ,pozno zaczynam pracke i pozno koncze.No i jeszcze ta obrzydliwa ,deszczowa,senna pogoda,bleeeeeeeeeeee..... Ja chce laaaaaaaaaato!!!!! Albo chociaz pozna wiosenke ...echchch..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 08:16 No te...jak im tam?Turkucie podjadki moga byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! 08.10.02, 08:19 pogieło cie kobietko!!???:)),..do Tygrysa robaczku!!!?? wwwwwwwwwrrrrrrrrrr!!!!:)) ..ale i tak za Ciebie wypije pare kielichów w Wawie!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 08:25 A coz to za tygrys ,ktorego mialoby siem ochote po glowie poglaskac? Toz to chodzaca lagodnosc,robaczek!;)))) Wzgledem wypicia ,wiedzialam ,ze moge na Ciem liczyc Tygrysie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! 08.10.02, 08:36 kurde Samcia!, no jak mógłbym za Ciebie nie wypić paru!:) a co tam w dokach słychać??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 09:08 doki zamkniete a poza tym to ja juz terozki za stara dupa i na chleb z sola bym nie zarobila;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! 08.10.02, 09:10 eeeee no!! nie przesadzaj boś nie ogrodnik!!:) ..napewno niejeden dużo by za Ciem zapłacił kobieto!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 09:12 To moze jaki przetarg urzadzimy tygrys,co?bedziesz mial procenty z ewentualnego zysku;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! 08.10.02, 09:17 Samcia na ciebie nie trza przetargu!!:),..ale skoro chcesz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 09:21 Tylko zadbaj najpierw o reklame,chociaz jak znam zycie to i tak nikt w nia nie uwierzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! 08.10.02, 08:52 A Maryjka śpi i śpi i wcale nie ma dość! Jak można spać i spać......... i jak to dalej było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Maryyyyyyjko!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 21:11 No przecież jeszcze nie śpię :) Ale już prawie... Chrrrrr pffffff. Odpowiedz Link Zgłoś