Dodaj do ulubionych

Prosze o ostrożność...

IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 08:51
a najlepiej niech wszyscy włożą filcowane kapcie i nie stukają obcasami po
parkiecie.... bo mam tupot wszystkich mew świata pod sufitem...
No bo kto to widział, żeby wieczorem wypić pół litra grzańca bez jedzenia??
Obserwuj wątek
    • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 08:54
      Gość portalu: pom napisał(a):

> a najlepiej niech wszyscy włożą filcowane kapcie i nie stukają obcasami po
      > parkiecie.... bo mam tupot wszystkich mew świata pod sufitem...
      > No bo kto to widział, żeby wieczorem wypić pół litra grzańca bez jedzenia??

A widzisz! Nie zawsze jest czas na jedzenie ;)))))))))
      • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 08:57
        Chyba na picie...

Ratunku....
        • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 09:00

> Chyba na picie...
          >
          > Ratunku....

Z dziennika angielskiego żołnierza :
          Poniedziałek - piłem z Polakami
          Wtorek - myślałem, że umrę
          Sroda- piłem z Polakami
          Czwartek- szkoda,że nie umarłem :)))))))))

Może klina ? ;))
          • tygrysek_ Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 09:02
            Pomcia nie przesadzaj kobieto!:),..nie takie rzeaczy siem robiło!:))
            ..a jak tam zarost?? dalej dziki!??:))
            • Gość: samanta Re: Prosze o ostrożność... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 09:10
              To z jakim ty podlcem pilas Pomcia ,ze ciem nie nakarmil najsampierw?:))
              • crimen Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 09:14
                Samciu, nie wal tak w klawiaturkę, bo Pom cierpi;)))
                • Gość: samanta Re: Prosze o ostrożność... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 09:15
                  Nie pierdziel Cuksik,w rekawiczkach welnianych pisze co by nie stukac!:)
                  • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 09:18
                    Tygrysku, nawalonam chyba jeszcze jak dziki autobus, zarost rośnie aż
                    słychać... szczególnie w nocy...

Samcia, bo już byłam po kolacji i żarciu mowy nie było... nie spodziewałam się,
                    że tak zaszaleję....
                    • tygrysek_ Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 09:32
                      i taka nawalona w pracy siedzisz??? Boszszszz....widzisz i nie grzmisz!!!:))
                      • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 09:34
                        Chora jestem, chora, a nie nawalona...:)
                        • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 10:03

> Chora jestem, chora, a nie nawalona...:)

Ta choroba ma nawet nazwę - pomrocznośśść jasna :))))))))
                          • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 10:10
                            Jasna...? Mie po oczach, nie po oczach!
                            :)
                            • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 10:15

> Jasna...? Mie po oczach, nie po oczach!
                              > :)
                              Ciemna by była po ślepotce z ruskiego bazaru :)))))))))
                              • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 10:20
                                Widzę, że znasz się na luksusowych trunkach.:))
                                • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 10:39

> Widzę, że znasz się na luksusowych trunkach.:))

To zbyt wysoka polka dla mnie, zrobiłem sobie w samochodzie taki myk że zbieram
                                  płyn ze spryskiwacza, drugi raz go nie można użyć bo porysuje szyby, to po co
                                  ma się marnować? Całkiem dobry odlot po nim ;))))))))))))))
                                  • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 10:46
                                    Jezu... nie mów juz tak, bo naprawdę jest mi niedobrze....
                                    :)
                  • crimen Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 09:20
                    Ale naładowana jesteś energią przed spotkaniem ze swoimi pupilami i to się
                    czuje;)))
          • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 09:16
            To już może lepiej mnie dobij...:)

Pije sok pomodorowy.:)
            • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 09:28

> To już może lepiej mnie dobij...:)
              >
              > Pije sok pomodorowy.:)

Już Cię dobijam, wypij ubata, wtedy abo abo :)))))))))))))
              • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 09:30
                Dobrze... dziś zgadzam sie na wszystko... tylko prosze mnie zaprowadzić do
                łóżeczka, pod kołderkę, dać aspirynę i nie kazać myśleć....:)
                • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 10:06

> Dobrze... dziś zgadzam sie na wszystko... tylko prosze mnie zaprowadzić do
                  > łóżeczka, pod kołderkę, dać aspirynę i nie kazać myśleć....:)

Dobrze się okryj, alkaprim dodatkowo, kołysanie łóżka napewno nie jest
                  spowodowane wysoką falą na Bałtyku ;))))))))))))
                  • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 10:08
                    No i co ja bym bez Ciebie zrobiła...
                    ...ale dlaczego to łóżeczko jest w helokopterze????
                    • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 10:17

> No i co ja bym bez Ciebie zrobiła...
                      > ...ale dlaczego to łóżeczko jest w helokopterze????

Tylko nie patrz w dół bo Cię zemgli :))))
                      • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 10:21
                        Mgli mnie od rana... ale już trochę mniej... widzisz te freski na dywanie?:))
                        • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 10:26

> Mgli mnie od rana... ale już trochę mniej... widzisz te freski na dywanie?:))

A ja myślałem że to dywan z bitwą pod Grunwaldem ;))))))
                          • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 10:30
                            :))) Nie, to bitwa tylko Szał Podkowińskiego:)
                            • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 10:40

> :))) Nie, to bitwa tylko Szał Podkowińskiego:)

Taaaa, to raczej wolny przekład Podkowińskiego ;)
                              • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 10:48
                                Pozwolisz, że nie będę go dopracowywać...:)
                                • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 10:51

> Pozwolisz, że nie będę go dopracowywać...:)

Masz za mało soku pomidorowego ? ;)
                                  • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 10:53
                                    Ładnie sie to tak z chorej kobiety nabijać?? Ja tu cierpię, ledwo dycham a ten
                                    mi tu...:)
                                    • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 11:07

> Ładnie sie to tak z chorej kobiety nabijać?? Ja tu cierpię, ledwo dycham a
                                      ten
                                      > mi tu...:)

Choć to Ci zimny okład zrobię na głowę, wełniane skarpety na nogi, gorący
                                      rosołek z takimi wielkimi okami, gorące kubki, zasłonięte okna, drzwi bez
                                      klamek i co tylko...:)))))))))))))
                                      • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 11:17
                                        Ciszy... ciszy tylko pragnę.:)
                                        I rosołek, taki pachnący... z pietruszką i kluseczkami... :)
                                        • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 13:35

> Ciszy... ciszy tylko pragnę.:)
                                          > I rosołek, taki pachnący... z pietruszką i kluseczkami... :)

Troche czasu mineło, bier sy w garść, walnij browar, przestań dziamolić:)
                                          Nie mogonc patrzeć ja sie meczysz sam sy walnołem ale chyba za mało :(((((((((
                                          • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 2.4.STABLE* 08.10.02, 13:40
                                            Dzamolenie, hehehe.:) Powiedziałeś w dobrą godzinę - zajrzyj na wątek o lidze:))
                                            • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 13:50

> Dzamolenie, hehehe.:) Powiedziałeś w dobrą godzinę - zajrzyj na wątek o
                                              lidze:)
                                              > )
                                              Już tam byłem, na innym też byłem, pedagogiczno-mentorskim, tylko wrócić do
                                              kielni, chluśniesz z mną ? :)))))))))))
                                              • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 13:57
                                                Polej Mawyr, bo chyba do sił wracam.:)
                                                • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 14:03

> Polej Mawyr, bo chyba do sił wracam.:)

No widzisz, życie może być jeszcze piękne :)))))))))))))
                                                  • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 14:05
                                                    Niezbyt nowatorska myśl, ale jak bedziesz polewał to Ci krzywdy nie zrobię:)
                                                  • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 15:05

> Niezbyt nowatorska myśl, ale jak bedziesz polewał to Ci krzywdy nie zrobię:)

Najwiękasza krzywda itd itd, prosiła Kasia Jasia- zrób mi krzywdę..... i złamał
                                                    jej dwa żebra, polać to mogę a co do
                                                    krzywdy.......skreślone.......wykreślone.....zamazane o! :)))
                                                  • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 15:11
                                                    Ale tak bym chciała dziś skuć kogoś... no nadstaw ryjka po dobrej znajomości...
                                                  • mawyr Re: Prosze o ostrożność... 08.10.02, 15:16

> Ale tak bym chciała dziś skuć kogoś... no nadstaw ryjka po dobrej
                                                    znajomości...

Tu ryjek nadstawiony, szkoda że tak późno ale jutro jest do nadrobienia,
                                                    cmooooooooook :)))))))))))))
                                                  • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 15:18
                                                    Zdażę jeszcze Ci na droge walnąć śliwę w drzwiach.:))

Pa!!
    • Gość: jeż Re: Prosze o ostrożność... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.02, 14:07
      ostrozne to tylko jeże są...
      • Gość: pom Re: Prosze o ostrożność... IP: 1ProxyWebServer:* 08.10.02, 14:15
        Ostrożne i z refleksem widzę... własnie mi kac przechodzi i mam tylko
        zaburzenia emocjonalne i kolce ukręcam!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka