dr_mengele 08.10.02, 16:15 moja dupka... dostałem dzisiaj zastrzyki... brrrrrrrrr... przecież to ja powinienem je robić... a nie mnie... jestem zdruzgotany... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samuela Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:28 rzuc oczkiem na małpe :o) Konto na Gazecie! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:30 wiesz co... mam wrażenie że... my się znamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: najbardziej boli mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 16:33 z Poznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:34 a na małpę patrzyłem... i jest taka pusta... prostaczka jebana... zupełnie nic... ani śladu inteligencji... choćby obcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: najbardziej boli mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 16:36 ja Ci małpy nie słałem Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:40 odpowiedź była do samueli... ale coś nakłamał(a)... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:42 kim jest samuela... co samym swym nickiem już mnie rozwesela... brzmi prawie tak jak żydowska bela... co uczciwego człeka mycką onieśmiela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: najbardziej boli mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 16:45 ja tam nie wiem , ale mam zdjecia z ostatniej imprezy - zobacz :o) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:11 dzięki wielkie mario... też już je mam... ;))) są... żałosne... nawet bardziej niż własne wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:12 moment... kurwa... bo chyba nie doczytałem... z ostatniej...??? czy z pyrlandzkiej...??? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:50 dr_mengele napisała: > moja dupka... dostałem dzisiaj zastrzyki... brrrrrrrrr... przecież to ja > powinienem je robić... a nie mnie... jestem zdruzgotany... > Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:53 hmmmm... masażyk... mógłby pomóc... szczególnie masażyk tego skłutego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia_ Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:51 ja rowniez bardzo nie lubie zastrzykow w tyleczek, wiem jaki to bol i wspolczuje Ci bardzo. dr_mengele napisała: > moja dupka... dostałem dzisiaj zastrzyki... brrrrrrrrr... przecież to ja > powinienem je robić... a nie mnie... jestem zdruzgotany... > Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:54 ała... aż mi nóżka zdrętwiała... hmm Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia_ Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:55 ahhh, nie mow tak bo ja juz czuje twoj bol na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:56 nio.. to szykujem siem.. oliwke wyciagam ;-)))))) tylko czy kto zaraz zza rogu nie wyskoczy i nie wydrapie mi za to oczu??? ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: najbardziej boli mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 17:08 tego mozesz byc pewna :o) Mengele! Zdjecia ci wyslalem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:14 zawsze może ktoś zza rogu wyskoczyć... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: najbardziej boli mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 17:16 i co powiesz, warte, powiedzmy.... grzechu? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:19 warte... warte... :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: najbardziej boli mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 17:33 hi hi, wiedzialem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:49 doktorku a kto ci zrobił kuj kuj i dlaczego tyłek wypinałeś?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:57 pani pielęgniarka mnie kujnęła... kiedy się do niej wypiąłem...a wypinąłem się w nadzieji... że mnie zerżnie... a ta mnie dziab... dziab... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 18:01 coś mi nie pasi skoro chciałeś żeby cie zrżnela to po co tyłek wypinałes co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: najbardziej boli mnie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 18:11 Mengele,daj jakiegos znieczulacza bo mnie leb nap...:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 18:13 pozwól mi objąć twoją głowę rękoma... to są... ręce które leczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: najbardziej boli mnie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 18:14 Tyyyy,......to ty masz chyba dluzsze rece jak mafia skoro chcesz siegnac do mojej glowy;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 22:05 nie ma na świecie większej mafii... niż moja... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 18:11 bo... ja... chciałem... bardziej... perwersyjnie... :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 09:18 no i druga połowa mnie też już boli... ale jeszcze tylko pięć razy i będę miał to z głowy... a może... z dupy... no mam nadzieję... że będę miał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: najbardziej boli mnie... IP: 195.116.200.* 09.10.02, 14:30 nio... raczej to drugie ;-)))))) to co: dzis masujemy druga polowe?? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 14:42 druga połowa już się cieszy na zbliżający masażyk... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: najbardziej boli mnie... IP: 195.116.200.* 09.10.02, 14:47 nio... to jak wytrzymasz do 6 wieczor... to przylecem z oliwka ponownie ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 14:51 postaram się jakoś do wieczora wytrzymać... ale nie wiem czy się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 19:04 nio to lecem ;-)))))) wytrzymales?? ;-))))))))) a potem poproszem mi znalezc spokojny kacik, przytulic i utulic do snu, bom zmeczona jak upior :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 19:14 kaj ty znowu lecisz... i jak znaleźć kącik kiedy cię tu nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 19:30 heh.. do Ciebie, Doktorku :-)))))) bo ja sie miotla poruszam z miejsca na miejsce ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 19:34 znaczy się wiedźma... hmmmmmmmmmm... z miotłą na dodatek... wiesz co... mam dla ciebie propozycję... może posprzątałabyś mi mieszkanie... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 19:41 nioooooooo... przegiales.... ;-)))) to ja Ci siem tu zwierzam ze zmeczenia, a Ty mi z taka propozycja??! ;-)))))) nio... a we mnie tyle dobroci... i masowac Ciem chcialam... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 09:04 czy ja ci masować zabraniam??? chciałem tylko jakieś praktyczne zastosowanie dla twojej miotły znaleźć... co tak się tylko będziesz po okolicy rozbijać??? jeszcze się z jakąś inną miotlistką lub miotlistą zderzysz... i co wtedy... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 19:40 heh... miotle moge wykorzystac... do masazu ;-))))) jak bedziesz niegrzeczny, Doktorku ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 19:51 wow... a mogę prosić o więcej szczegółów... brzmi ciekawie... w ramach terapii napierdalanie miotlą... ho... ho... ho... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 16:35 jakbym raz przylozyla, to by wystarczylo za caly masaz i nie musialabym wtedy oliwki na Ciebie tracic ;-)))))) a poza tym, wtedy byl bys latwiejszy, bo bys nic nie pamietal ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 16:45 łątwiejszy... ??? a niby do czego... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 21:16 do wysoce rozwinietego body massage ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 14:35 To jakie to zastrzyki ? Witaminka B-complex, to jest to czego mój zad nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 14:41 b-complex jest w drażetkach i ni cholery nie widzę sposobu... żeby to sobie wstrzyknąć... a to co ja mam to coś zgoła odmiennego... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 14:48 To chyba było B6 - da się to wbić w tyłek ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 14:52 wkłuwa się raczej b12... to ci dopiero wrażeń dostarcza... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 15:02 Jak B12 jest oleiste - to było to. Iniekcja była długa i bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 15:14 jest tak oleiste... że frytki możesz sobie na niej usmażyć... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 15:37 Piguła był wredna i nie miała wcale ochoty rozmasować mi mój uroczy, bezwłosy pośladek :( Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 15:45 moja też mi nie wymasowała... ...pośladka... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 15:49 Ta moja była zdecydowanie w wieku pomasażowym. Dobrze, że autobus trząsł i się rozmasowało samo. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 15:52 moja nie lepsza... jej twarz zdawała się mówić... po tym masażu wyzionę ducha... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 16:07 Ja miałem wrażenie, że nakręcają "Lot nad kukułczym gniazdem" ze mną w roli głównej. A Piguła raczej nie miała twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 16:24 u mnie to raczej kobieta pracująca... ubrana tak jakby dopiero z kolejki w mięsnym się urwała... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 16:37 Dobrze, że nie robiła Ci zastrzyku w drelichowych ogrodniczkach i waciaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 16:44 ale miała na głowie beretkę... taką wiesz... model wacek-mechanik... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 16:52 To gdzie ona Ci ten zastrzyk dawała - w warsztacie wulkanizacyjnym ? Ciekawe jaki miałaby strój do lewatywy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 17:00 do lewatywy... hmmmmmm... ...strój pracownika zakładów kanalizacyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 17:02 Buty szambonury też ? :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 17:08 oczywiście... a na twarzy maska p-gaz... oczywiście ten model z trąbą... :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 17:11 I taczka na................... O kapeluszu hutniczym nie wspomnę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 17:20 ewentualnie maska spawacza i palnik... taka pielęgniarka dla przeziębionych... i z dreszczami... model rozgrzewający... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 08:29 Jeśli miałaby Ci pobrać krew do analizy to raczej strój nurka, chyba, że na posiew - wówczas model "wieś śpiewa i tańczy". Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 09:06 dokładnie... ;))) a gdyby miała pobrać nasienie do badania... to należałoby ją jeszcze w automatyczną dojarkę wyposażyć... wtedy mogłaby jednocześnie czterech pacjentów obsługiwać... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 09:22 dr_mengele napisała: > dokładnie... ;))) > a gdyby miała pobrać nasienie do badania... to należałoby ją jeszcze w > automatyczną dojarkę wyposażyć... wtedy mogłaby jednocześnie czterech > pacjentów obsługiwać... > Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 09:33 to co ??? każdy brałby na okres badania kilku... kilkunastodniowe zwolnienie na czas badań... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 12:45 Mam nadzieję, że nie jest kuracja lekiem tobicilopodobnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 09:35 no i mam już za sobą... trzeci zastrzyk... ale zostały jeszcze cztery... aaaałłłaaa... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 12:50 gentamycyna... dość dobry... ale niestety tylko w postaci zastrzyków... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 13:21 A na co ta gentamycyna jest ? Bo, że nie na TO, to się domyślam ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 13:30 antybiotyk... całkiem niezły... tylko może spierdolić słuch... wątrobę... albo nerki... o kurwa... ale dałem do pieca... zapomniałem... że nerki mam jeszcze zdrowe... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 13:45 No ja nerki to mam w rozsypce. A co Ty masz chore ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 14:04 co... ??? psychikę oczywiście... a obecnie angina mnie rozłożyła... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 15:12 Angina - no to zdrowiej chłopaku, zdrowiej. Kiedyś grałem trochę na pianinie i jestem bystry (to w razie gdybyś potrzebował klawisza lub kapo). A jak Ci dziś ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 15:20 chłopaku... ??? chłopaki to u szewca gwoździe prostują... a dzisiaj jest ciut lepiej niż wczoraj... mniej boli... ale za to więcej kaszlę... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 10.10.02, 15:37 Przynajmniej Cie (chory) humor nie opuszcza, a to podstawa skutecznej kuracji. Mam nadzieje, ze bol glowy zelzal juz troche. A gdziez Ty sie tej anginy nabawiles? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 16:01 byłem w sklepie i akurat promocję mieli... do każdego czteropaka była angina gratis... to sobie wziąłem... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 10.10.02, 16:08 I tylko jednego czteropaka wziales? Trzeba bylo wiecej, moglbys sobie pozniej dozowac te angine. ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 16:23 myślę że dobrze zrobiłem... jedna dawka zdecydowanie mi wystarczyła... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 15:54 Gardziołko - no to jakiś wzmocniony syropek (coby bóle zastrzyczane załagodzić). Spójrz na termometr za oknem, nic nie tracisz siedząc w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 16:05 tracę... tracę... samochodem sobie pojeździć nie mogę... zaraz wezmę pokrywkę... fotej... dwa zegarki przed sobą ustawię... pasek przez ramię przełożę... i zacznę udawać... że jeżdżę... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 09:02 Rozumiem, że w grę może wchodzić podróż z Łóżkowic do Łazienek ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 09:21 no to ukłucie numer cztery mam już z głowy... a pani pielęgniarka... trzeba to jej przyznać... niezła fachura... raz... dwa... bezboleśnie... ale mimo tej fachowości nie mogę się ostatniego doczekać... a tutaj jeszcze trzy... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 09:38 Dobrze, że to jest coś tam ....mycyna a nie fenol. Doktorze, po tej serii musisz być niezły w te klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 10:14 Tia. Zbieraj siły na trepanacyjkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 10:21 zbieram... zbieram... tylko do zdrowia wrócę... zaraz jakąś łepetynę rozwalę... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 14:19 Czyli weekend jeszcze łóżkowy ? Mój zapowiada się pół-rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 15:02 nawet podwójnie łóżkowy... łóżkowo-chorobowy... i łóżkowo-... hmmmmm... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 15:15 Cały weekend będziesz prątkował ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 16:15 ja się mogę tylko domyślać... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi I jak po weekendzie Drogi Doktorze 14.10.02, 08:31 I jak po weekendzie Drogi Doktorze. Ty razem mi zdrowie płata figle i trochę się boję dzisiejszej wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 09:46 Witam, jak sie dzis czujesz ze swoja angina? A co do klucia, pomysl, ze juz jest blizej niz dalej. Trzym sie cielo. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 09:54 czuje się już całkiem nieźle... chociaż do stanu pierwotnego jeszcze daleko... dzięki za pozdrowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 09:57 Nie ma sprawy, jak zachoruje dam znac i bede liczyc na wzajemnosc ;))) w pozdrawianiu i zyczeniu zdrowia, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 10:05 oczy... wiście...!!! i oczy wisiały... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 10:15 dr_mengele napisała: > i oczy wisiały... :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 10:22 ale... ale... miłość jest ślepa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 10:46 slepa ... to jest komenda. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 10:56 ślepa komenda miejskiej policji... czy może komenda miejska ślepej policji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 11:02 Jak wolisz, ale pewnie obie wersje sa prawidlowe :) A, sleoy jeszcze moze byc kret, wzglednie nietoperz. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 11:08 prawidłowe... a jakże... ale ślepa komenda jest jedna... a ślepa policja... brzmi ogólnokrajowo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 11:23 No to slepa policja. Nie wykluczam, ze slepa z premedytacja, bo tak czasami wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 11:37 a jak policja ślepa... to trzeba samemu zatroszczyć się o swoje bezpieczeństwo... i zakupić tzw. środki ochronne... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 11:45 Zgadza sie, dlatego chodze w pelnym uzbrojeniu. A gdzies wyczytalam fajne haslo: pomoz policji i pobij sie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 11:52 ehe... a jak będę do kogoś celował... i stanowił zagrożenie dla życia innych... to się sam zastrzelę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 11:57 Tak trzymaj, ale przedtem sie skuj kajdankami i powal sie na ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 12:06 no i oczywiście... żebym nie zapomniał... że mam sobie strzelić w plecy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 12:12 A jak juz bedziesz lezal, po strzeleniu sobie w plecy, to sie jeszcze skop ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 12:32 a na zakończenie założę sobie czarny worek... i odwiozę się do kostnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 13:34 A swojej wlasnej sekcji zwlok, to przeprowadzic nie laska? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 13:52 a i owszem... to może żeby sobie ułatwić... rozpruję sobie przuch przed popełnieniem samobójstwa... później mniej będę miał do zrobienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 13:55 Niezla mysl, a masz przy sobie jakis scyzoryk, czy pojdziesz na calosc i siekiera? ;)))))) Siekiera bedzie bardziej spektakularnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 14:06 a w tyłek sobie jeszcze podpaloną laskę dynamitu wsadzę... to dopiero będzie rozrywkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:09 Jak masz szpryce, to dynamit niepotrzebny! ;))))))) Choc moze mniej bolesne bedzie podpalenie lontu dynamitu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 14:42 co to to nie... szprycy nie podpalę... wrrrrrrrrrrrrrr...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:57 A juz mialam nadzieje ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 15:05 byłaś przy nadzieji... ??? i co... usunęłaś... ??? :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 21:14 jeszcze nie, ale moze mi pomozesz, Doktorze??? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 22:58 Kochana a co powiesz na pomoc z mojej strony ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 15.10.02, 19:47 A cos zlego mi zrobisz? Jak tak, to dziekuje. Ja tylko na przyjemnosc sie moge zgodzic (choc nie kazda) :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 15.10.02, 22:04 nic złego ci nie uczynię... a może wręcz przeciwnie... hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica__ns Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 23:02 za...strzyki?? wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 12.10.02, 12:35 no i piąty zastrzyk mam już sa sobą... jeszcze tylko dwa... i będę miał je z głowy... mam nadzieję... a tak w ogóle to dzisiaj przyszła jakaś inna piguła... jeszcze starsza od poprzedniej... właściwie to była stara jak węgiel kamienny... ale wybaczę jej jej wiek... bowiem swoją powinność wykonała bardzo profesjonalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: najbardziej boli mnie... 12.10.02, 12:49 tzn., ze juz nie potrzebny masazyk?? ;-)))) nio to odlatam ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 12.10.02, 16:00 ja nie mówiłem potrzebny... niepotrzebny... powiedziałem tylko... że samo podanie było bezbolesne... a to co teraz to inna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 11:58 nio to poproszem o deklaracje na pismie: potrzebny masazyk, czy tez nie.. bo mi siem miotla niecierpliwi ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 12:36 masażyk dobrze by zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 12:20 przyjemności dzień szósty... i w en oto sposób po dzisiejszym ranku został mi tylko jeden... jutro ostatnia szpryca... po której na pewno poczuję się lepiej... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 12:21 a w siodmym dniu odpoczywal ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 12:26 w siódmym nie odpocznie... tylko po raz ostatni rozkoszy akupunktury dozna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 13.10.02, 14:42 heh.. nio ale z masazu zostal wypisany... niech se sam radzi ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 14:47 Radzi, radzi.....................i to całkiem nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 14:49 na ręcznym, kur..., jechał będę, jeśli takowa potrzeba zajdzie... a radę sobie dam... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 14.10.02, 11:06 i tak oto moje męczarnie dobiegły końca... po tygodniu cierpień udało mi się doczekać ich końca... mam już za sobą siódmą i ostatnią torturę cielesną... koniec choroby ma jednak swój jeden... niewątpliwy minus... w środę muszę wrócić do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Do Ulalki IP: *.chello.pl 14.10.02, 11:18 Hejka Ulalka! Jak zyjesz? Czy Ty wiesz w jakim korku stalam, jak juz Cie odstawilam na dworzec??? Ty pewnie bylas gdzies pod Bialobrzegami, a ja nadal na Zwirkach stalam. Aaaaaa, sorka, ze nie odpisalam na smsa wczoraj, ale pochlonieta rozmowa bylam do 1.30 w nocy. A mialam nadzieje na to, ze sie wyspie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Do Martuchy :-))) 14.10.02, 11:34 TY mi kobita wysylam co predzej nr gaduly, co CI jom zalozylam w sobote, bo jak nie to w dzioob ;-)))) milego dzionka i raz jeszcze dzieki za mile przyjecie :-))))) buzka ;-)))* Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: najbardziej boli mnie... 15.10.02, 10:10 milej pracki i samych mlodych pigul w towarzystwie ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 15.10.02, 10:32 pracuj... pracuj... jeszcze nie mam gdzie... bo dziś ostatni dzień siedzenia w domu... od jutra powinienem zacząć pracę... ale wcześniej pójdę jeszcze na kontrolną pogaduszkę do mojego rodzinnego... a właściwie do mojej rodzinnej... i zobaczę co ona na ten temat... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Dziś mam urodziny. 15.10.02, 11:44 Migiem mi tu złożyć sto lat w zdrowiu i dobrobycie, bo elektrycznym pastuchem potraktuję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Dziś mam urodziny. 15.10.02, 12:08 witaj misiu sloggi... no cóż w związku z tym... sto lat w zdrowiu... i w dobrobycie... z elejktrycznym pastuchem w dupie... ;)))))))))) pozdrawiam... sto lat... sto lat... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dziś mam urodziny. 15.10.02, 14:20 Ty tylko o perwersjach, a ja już chyba w tym wieku muszę zacząć poważnięc, bo stara dupa się ze mnie robi. Ostatnie "-dzieścia" kończę. A Ty Doktorku ileś wiosen ukończył ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Dziś mam urodziny. 15.10.02, 14:36 a ja ostatnie -dzieścia niedługo skończę... zbliża się do mnie dużymi krokami... jeszcze tylko rok... no ale przecież... życie zaczyna się po ...dziestce... pozdrawiam... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Najbardziej boli mnie... 18.10.02, 10:16 Leczę się intensywnie. Może za intensywnie ? Odpowiedz Link Zgłoś