Dodaj do ulubionych

najbardziej boli mnie...

08.10.02, 16:15
moja dupka... dostałem dzisiaj zastrzyki... brrrrrrrrr... przecież to ja
powinienem je robić... a nie mnie... jestem zdruzgotany...
Obserwuj wątek
    • samuela Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:28
      rzuc oczkiem na małpe :o)

Konto na Gazecie!
      • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:30
        wiesz co... mam wrażenie że... my się znamy...
        • Gość: mario2 Re: najbardziej boli mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 16:33
          z Poznania :)
        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:34
          a na małpę patrzyłem... i jest taka pusta... prostaczka jebana... zupełnie
          nic... ani śladu inteligencji... choćby obcej...
          • Gość: mario2 Re: najbardziej boli mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 16:36
            ja Ci małpy nie słałem
            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:40
              odpowiedź była do samueli... ale coś nakłamał(a)...
              • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:42
                kim jest samuela... co samym swym nickiem już mnie rozwesela... brzmi prawie
                tak jak żydowska bela... co uczciwego człeka mycką onieśmiela...
                • Gość: mario2 Re: najbardziej boli mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 16:45
                  ja tam nie wiem , ale mam zdjecia z ostatniej imprezy - zobacz :o)
                  • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:11
                    dzięki wielkie mario... też już je mam... ;))) są... żałosne... nawet bardziej
                    niż własne wspomnienia...
                    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:12
                      moment... kurwa... bo chyba nie doczytałem... z ostatniej...??? czy z
                      pyrlandzkiej...???
    • ulalka Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:50
      dr_mengele napisała:

> moja dupka... dostałem dzisiaj zastrzyki... brrrrrrrrr... przecież to ja
      > powinienem je robić... a nie mnie... jestem zdruzgotany...
      >
      • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:53
        hmmmm... masażyk... mógłby pomóc... szczególnie masażyk tego skłutego miejsca...
    • magdzia_ Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:51
      ja rowniez bardzo nie lubie zastrzykow w tyleczek, wiem jaki to bol i
      wspolczuje Ci bardzo.

dr_mengele napisała:

> moja dupka... dostałem dzisiaj zastrzyki... brrrrrrrrr... przecież to ja
      > powinienem je robić... a nie mnie... jestem zdruzgotany...
      >
      • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:54
        ała... aż mi nóżka zdrętwiała... hmm
        • magdzia_ Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:55
          ahhh, nie mow tak bo ja juz czuje twoj bol na sobie.
        • ulalka Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 16:56
          nio.. to szykujem siem.. oliwke wyciagam ;-)))))) tylko czy kto zaraz zza rogu
          nie wyskoczy i nie wydrapie mi za to oczu??? ;-)))))))
          • Gość: mario2 Re: najbardziej boli mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 17:08
            tego mozesz byc pewna :o)

Mengele! Zdjecia ci wyslalem :o)
            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:13
              oki... dzięki...
          • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:14
            zawsze może ktoś zza rogu wyskoczyć... ;))
            • Gość: mario2 Re: najbardziej boli mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 17:16
              i co powiesz, warte, powiedzmy.... grzechu? :o)
              • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:19
                warte... warte... :))))))))))))
                • Gość: mario2 Re: najbardziej boli mnie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 17:33
                  hi hi, wiedzialem :o)
                  • iwusia Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:49
                    doktorku a kto ci zrobił kuj kuj i dlaczego tyłek wypinałeś?:))
                    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 17:57
                      pani pielęgniarka mnie kujnęła... kiedy się do niej wypiąłem...a wypinąłem się
                      w nadzieji... że mnie zerżnie... a ta mnie dziab... dziab...
                      • iwusia Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 18:01
                        coś mi nie pasi skoro chciałeś żeby cie zrżnela to po co tyłek wypinałes co?
                        :)
                        • Gość: samanta Re: najbardziej boli mnie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 18:11
                          Mengele,daj jakiegos znieczulacza bo mnie leb nap...:(((((
                          • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 18:13
                            pozwól mi objąć twoją głowę rękoma...
                            to są...
                            ręce które leczą...
                            • Gość: samanta Re: najbardziej boli mnie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 18:14
                              Tyyyy,......to ty masz chyba dluzsze rece jak mafia skoro chcesz siegnac do
                              mojej glowy;))))))
                              • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 22:05
                                nie ma na świecie większej mafii...
                                niż moja...
                        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 08.10.02, 18:11
                          bo...

ja...

chciałem...

bardziej...

perwersyjnie... :((((((
    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 09:18
      no i druga połowa mnie też już boli...
      ale jeszcze tylko pięć razy i będę miał to z głowy... a może... z dupy...
      no mam nadzieję... że będę miał...
      • Gość: ulalka Re: najbardziej boli mnie... IP: 195.116.200.* 09.10.02, 14:30
        nio... raczej to drugie ;-)))))) to co: dzis masujemy druga polowe?? ;-)))))
        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 14:42
          druga połowa już się cieszy na zbliżający masażyk... :)))))
          • Gość: ulalka Re: najbardziej boli mnie... IP: 195.116.200.* 09.10.02, 14:47
            nio... to jak wytrzymasz do 6 wieczor... to przylecem z oliwka ponownie ;-)))))
            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 14:51
              postaram się jakoś do wieczora wytrzymać... ale nie wiem czy się uda...
              • ulalka Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 19:04
                nio to lecem ;-)))))) wytrzymales?? ;-))))))))) a potem poproszem mi znalezc
                spokojny kacik, przytulic i utulic do snu, bom zmeczona jak upior :-((
                • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 19:14
                  kaj ty znowu lecisz... i jak znaleźć kącik kiedy cię tu nie będzie...
                  • ulalka Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 19:30
                    heh.. do Ciebie, Doktorku :-)))))) bo ja sie miotla poruszam z miejsca na
                    miejsce ;-)))))
                    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 19:34
                      znaczy się wiedźma... hmmmmmmmmmm... z miotłą na dodatek...

wiesz co... mam dla ciebie propozycję...

może posprzątałabyś mi mieszkanie... :)))))))))
                      • ulalka Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 19:41
                        nioooooooo... przegiales.... ;-)))) to ja Ci siem tu zwierzam ze zmeczenia, a
                        Ty mi z taka propozycja??! ;-)))))) nio... a we mnie tyle dobroci... i masowac
                        Ciem chcialam...
                        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 09:04
                          czy ja ci masować zabraniam??? chciałem tylko jakieś praktyczne zastosowanie
                          dla twojej miotły znaleźć... co tak się tylko będziesz po okolicy rozbijać???
                          jeszcze się z jakąś inną miotlistką lub miotlistą zderzysz... i co wtedy... ???
                          • ulalka Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 19:40
                            heh... miotle moge wykorzystac... do masazu ;-))))) jak bedziesz niegrzeczny,
                            Doktorku ;-))))))
                            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 19:51
                              wow... a mogę prosić o więcej szczegółów... brzmi ciekawie...
                              w ramach terapii napierdalanie miotlą... ho... ho... ho... :)))
                              • ulalka Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 16:35
                                jakbym raz przylozyla, to by wystarczylo za caly masaz i nie musialabym wtedy
                                oliwki na Ciebie tracic ;-)))))) a poza tym, wtedy byl bys latwiejszy, bo bys
                                nic nie pamietal ;-P
                                • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 16:45
                                  łątwiejszy... ??? a niby do czego... :))
                                  • Gość: ulalka Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 21:16
                                    do wysoce rozwinietego body massage ;-P
      • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 14:35
        To jakie to zastrzyki ?
        Witaminka B-complex, to jest to czego mój zad nie lubi.
        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 14:41
          b-complex jest w drażetkach i ni cholery nie widzę sposobu... żeby to sobie
          wstrzyknąć... a to co ja mam to coś zgoła odmiennego...
          • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 14:48
            To chyba było B6 - da się to wbić w tyłek ?
            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 14:52
              wkłuwa się raczej b12... to ci dopiero wrażeń dostarcza...
              • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 15:02
                Jak B12 jest oleiste - to było to.
                Iniekcja była długa i bolesna.
                • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 15:14
                  jest tak oleiste... że frytki możesz sobie na niej usmażyć...
                  • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 15:37
                    Piguła był wredna i nie miała wcale ochoty rozmasować mi mój uroczy, bezwłosy
                    pośladek :(
                    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 15:45
                      moja też mi nie wymasowała...

...pośladka...
                      • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 15:49
                        Ta moja była zdecydowanie w wieku pomasażowym.
                        Dobrze, że autobus trząsł i się rozmasowało samo.
                        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 15:52
                          moja nie lepsza... jej twarz zdawała się mówić... po tym masażu wyzionę ducha...
                          • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 16:07
                            Ja miałem wrażenie, że nakręcają "Lot nad kukułczym gniazdem" ze mną w roli
                            głównej.
                            A Piguła raczej nie miała twarzy.
                            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 16:24
                              u mnie to raczej kobieta pracująca... ubrana tak jakby dopiero z kolejki w
                              mięsnym się urwała...
                              • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 16:37
                                Dobrze, że nie robiła Ci zastrzyku w drelichowych ogrodniczkach i waciaku :)
                                • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 16:44
                                  ale miała na głowie beretkę... taką wiesz... model wacek-mechanik...
                                  • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 16:52
                                    To gdzie ona Ci ten zastrzyk dawała - w warsztacie wulkanizacyjnym ?

Ciekawe jaki miałaby strój do lewatywy :)))))
                                    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 17:00
                                      do lewatywy... hmmmmmm...

...strój pracownika zakładów kanalizacyjnych...
                                      • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 17:02
                                        Buty szambonury też ?
                                        :))))))))))))))))))))
                                        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 17:08
                                          oczywiście... a na twarzy maska p-gaz... oczywiście ten model z trąbą...
                                          :))))))))))))))))))))))))
                                          • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 17:11
                                            I taczka na...................
                                            O kapeluszu hutniczym nie wspomnę :)))
                                            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 09.10.02, 17:20
                                              ewentualnie maska spawacza i palnik... taka pielęgniarka dla przeziębionych...
                                              i z dreszczami... model rozgrzewający...
                                              • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 08:29
                                                Jeśli miałaby Ci pobrać krew do analizy to raczej strój nurka, chyba, że na
                                                posiew - wówczas model "wieś śpiewa i tańczy".
                                                • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 09:06
                                                  dokładnie... ;)))
                                                  a gdyby miała pobrać nasienie do badania... to należałoby ją jeszcze w
                                                  automatyczną dojarkę wyposażyć... wtedy mogłaby jednocześnie czterech
                                                  pacjentów obsługiwać...
                                                  • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 09:22
                                                    dr_mengele napisała:

> dokładnie... ;)))
                                                    > a gdyby miała pobrać nasienie do badania... to należałoby ją jeszcze w
                                                    > automatyczną dojarkę wyposażyć... wtedy mogłaby jednocześnie czterech
                                                    > pacjentów obsługiwać...
                                                    >
                                                  • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 09:33
                                                    to co ??? każdy brałby na okres badania kilku... kilkunastodniowe zwolnienie
                                                    na czas badań...
                                                  • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 12:45
                                                    Mam nadzieję, że nie jest kuracja lekiem tobicilopodobnym ?
    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 09:35
      no i mam już za sobą... trzeci zastrzyk... ale zostały jeszcze cztery...
      aaaałłłaaa...
      :)))
      • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 12:29
        Z czego to zastrzyki ?
        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 12:50
          gentamycyna... dość dobry... ale niestety tylko w postaci zastrzyków...
          • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 13:21
            A na co ta gentamycyna jest ?
            Bo, że nie na TO, to się domyślam ?
            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 13:30
              antybiotyk... całkiem niezły... tylko może spierdolić słuch... wątrobę... albo
              nerki...
              o kurwa...
              ale dałem do pieca... zapomniałem... że nerki mam jeszcze zdrowe... :))))
              • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 13:45
                No ja nerki to mam w rozsypce.
                A co Ty masz chore ?
                • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 14:04
                  co... ??? psychikę oczywiście... a obecnie angina mnie rozłożyła...
                  • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 15:12
                    Angina - no to zdrowiej chłopaku, zdrowiej.
                    Kiedyś grałem trochę na pianinie i jestem bystry (to w razie gdybyś potrzebował
                    klawisza lub kapo).
                    A jak Ci dziś ?
                    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 15:20
                      chłopaku... ??? chłopaki to u szewca gwoździe prostują...
                      a dzisiaj jest ciut lepiej niż wczoraj... mniej boli... ale za to więcej
                      kaszlę... :))
                      • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 10.10.02, 15:37
                        Przynajmniej Cie (chory) humor nie opuszcza, a to
                        podstawa skutecznej kuracji. Mam nadzieje, ze bol glowy
                        zelzal juz troche. A gdziez Ty sie tej anginy nabawiles?
                        ;))))))
                        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 16:01
                          byłem w sklepie i akurat promocję mieli... do każdego czteropaka była angina
                          gratis... to sobie wziąłem... ;))))))))
                          • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 10.10.02, 16:08
                            I tylko jednego czteropaka wziales? Trzeba bylo wiecej,
                            moglbys sobie pozniej dozowac te angine. ;)))))
                            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 16:23
                              myślę że dobrze zrobiłem... jedna dawka zdecydowanie mi wystarczyła...
                      • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 15:54
                        Gardziołko - no to jakiś wzmocniony syropek (coby bóle zastrzyczane załagodzić).
                        Spójrz na termometr za oknem, nic nie tracisz siedząc w domu :)
                        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 10.10.02, 16:05
                          tracę... tracę... samochodem sobie pojeździć nie mogę... zaraz wezmę
                          pokrywkę... fotej... dwa zegarki przed sobą ustawię... pasek przez ramię
                          przełożę... i zacznę udawać... że jeżdżę... ;))))))))
                          • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 09:02
                            Rozumiem, że w grę może wchodzić podróż z Łóżkowic do Łazienek ?
    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 09:21
      no to ukłucie numer cztery mam już z głowy... a pani pielęgniarka... trzeba to
      jej przyznać... niezła fachura... raz... dwa... bezboleśnie... ale mimo tej
      fachowości nie mogę się ostatniego doczekać... a tutaj jeszcze trzy... :(((
      • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 09:38
        Dobrze, że to jest coś tam ....mycyna a nie fenol.
        Doktorze, po tej serii musisz być niezły w te klocki.
        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 09:52
          przed tym też byłem...
          • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 10:14
            Tia.

Zbieraj siły na trepanacyjkę.
            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 10:21
              zbieram... zbieram... tylko do zdrowia wrócę... zaraz jakąś łepetynę rozwalę...
              • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 14:19
                Czyli weekend jeszcze łóżkowy ?
                Mój zapowiada się pół-rewelacyjnie.
                • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 15:02
                  nawet podwójnie łóżkowy... łóżkowo-chorobowy... i łóżkowo-... hmmmmm... :)
                  • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 15:15
                    Cały weekend będziesz prątkował ?
                    :))))))
                    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 15:21
                      tego nie wie nikt...
                      • sloggi Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 16:07
                        Nikt ???
                        Ty też nie wiesz ?
                        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 16:15
                          ja się mogę tylko domyślać...
                          • sloggi I jak po weekendzie Drogi Doktorze 14.10.02, 08:31
                            I jak po weekendzie Drogi Doktorze.
                            Ty razem mi zdrowie płata figle i trochę się boję dzisiejszej wizyty.
      • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 09:46
        Witam, jak sie dzis czujesz ze swoja angina? A co do
        klucia, pomysl, ze juz jest blizej niz dalej. Trzym sie
        cielo.
        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 09:54
          czuje się już całkiem nieźle... chociaż do stanu pierwotnego jeszcze daleko...
          dzięki za pozdrowiska...
          • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 09:57
            Nie ma sprawy, jak zachoruje dam znac i bede liczyc na
            wzajemnosc ;))) w pozdrawianiu i zyczeniu zdrowia,
            oczywiscie.
            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 10:05
              oczy... wiście...!!!
              i oczy wisiały... :)))
              • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 10:15
                dr_mengele napisała:

> i oczy wisiały... :)))
                >
                • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 10:22
                  ale... ale... miłość jest ślepa...
                  • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 10:46
                    slepa ... to jest komenda.
                    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 10:56
                      ślepa komenda miejskiej policji... czy może komenda miejska ślepej policji...
                      • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 11:02
                        Jak wolisz, ale pewnie obie wersje sa prawidlowe :)
                        A, sleoy jeszcze moze byc kret, wzglednie nietoperz.
                        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 11:08
                          prawidłowe... a jakże... ale ślepa komenda jest jedna... a ślepa policja...
                          brzmi ogólnokrajowo... :)
                          • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 11:23
                            No to slepa policja. Nie wykluczam, ze slepa z
                            premedytacja, bo tak czasami wygodniej.
                            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 11:37
                              a jak policja ślepa... to trzeba samemu zatroszczyć się o swoje
                              bezpieczeństwo... i zakupić tzw. środki ochronne... ;))
                              • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 11:45
                                Zgadza sie, dlatego chodze w pelnym uzbrojeniu. A gdzies
                                wyczytalam fajne haslo: pomoz policji i pobij sie sam.
                                • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 11:52
                                  ehe... a jak będę do kogoś celował... i stanowił zagrożenie dla życia
                                  innych... to się sam zastrzelę...
                                  • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 11:57
                                    Tak trzymaj, ale przedtem sie skuj kajdankami i powal sie
                                    na ziemie.
                                    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 12:06
                                      no i oczywiście... żebym nie zapomniał... że mam sobie strzelić w plecy... :)))
                                      • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 12:12
                                        A jak juz bedziesz lezal, po strzeleniu sobie w plecy, to
                                        sie jeszcze skop ;)))
                                        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 12:32
                                          a na zakończenie założę sobie czarny worek... i odwiozę się do kostnicy...
                                          • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 13:34
                                            A swojej wlasnej sekcji zwlok, to przeprowadzic nie
                                            laska? ;))))
                                            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 13:52
                                              a i owszem... to może żeby sobie ułatwić... rozpruję sobie przuch przed
                                              popełnieniem samobójstwa... później mniej będę miał do zrobienia...
                                              • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 13:55
                                                Niezla mysl, a masz przy sobie jakis scyzoryk, czy
                                                pojdziesz na calosc i siekiera? ;)))))) Siekiera bedzie
                                                bardziej spektakularnie! :)
                                                • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 14:06
                                                  a w tyłek sobie jeszcze podpaloną laskę dynamitu wsadzę... to dopiero będzie
                                                  rozrywkowe...
                                                  • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:09
                                                    Jak masz szpryce, to dynamit niepotrzebny! ;))))))) Choc
                                                    moze mniej bolesne bedzie podpalenie lontu dynamitu.
                                                  • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 14:42
                                                    co to to nie... szprycy nie podpalę... wrrrrrrrrrrrrrr...!!!
                                                  • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:57
                                                    A juz mialam nadzieje ;))))))
                                                  • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 15:05
                                                    byłaś przy nadzieji... ??? i co... usunęłaś... ??? :o
                                                  • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 11.10.02, 21:14
                                                    jeszcze nie, ale moze mi pomozesz, Doktorze??? ;-))))))
                                                  • randia Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 22:58
                                                    Kochana a co powiesz na pomoc z mojej strony ?????
                                                  • Gość: martucha Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 15.10.02, 19:47
                                                    A cos zlego mi zrobisz? Jak tak, to dziekuje. Ja tylko na przyjemnosc sie moge zgodzic (choc nie kazda) :))))))
                                                  • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 15.10.02, 22:04
                                                    nic złego ci nie uczynię... a może wręcz przeciwnie... hmmm...
    • zlosnica__ns Re: najbardziej boli mnie... 11.10.02, 23:02
      za...strzyki?? wrrrrrrr
    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 12.10.02, 12:35
      no i piąty zastrzyk mam już sa sobą... jeszcze tylko dwa... i będę miał je z
      głowy... mam nadzieję... a tak w ogóle to dzisiaj przyszła jakaś inna
      piguła... jeszcze starsza od poprzedniej... właściwie to była stara jak węgiel
      kamienny... ale wybaczę jej jej wiek... bowiem swoją powinność wykonała bardzo
      profesjonalnie...
      • ulalka Re: najbardziej boli mnie... 12.10.02, 12:49
        tzn., ze juz nie potrzebny masazyk?? ;-)))) nio to odlatam ;-))))
        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 12.10.02, 16:00
          ja nie mówiłem potrzebny... niepotrzebny... powiedziałem tylko... że samo
          podanie było bezbolesne... a to co teraz to inna sprawa...
          • ulalka Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 11:58
            nio to poproszem o deklaracje na pismie: potrzebny masazyk, czy tez nie.. bo mi
            siem miotla niecierpliwi ;-))))
            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 12:36
              masażyk dobrze by zrobił...
    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 12:20
      przyjemności dzień szósty... i w en oto sposób po dzisiejszym ranku został mi
      tylko jeden... jutro ostatnia szpryca... po której na pewno poczuję się
      lepiej... ;))
      • ulalka Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 12:21
        a w siodmym dniu odpoczywal ;-)))))))))
        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 12:26
          w siódmym nie odpocznie... tylko po raz ostatni rozkoszy akupunktury dozna...
          • Gość: ulalka Re: najbardziej boli mnie... IP: *.chello.pl 13.10.02, 14:42
            heh.. nio ale z masazu zostal wypisany... niech se sam
            radzi ;-)))))
            • randia Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 14:47
              Radzi, radzi.....................i to całkiem nieźle :)
            • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 13.10.02, 14:49
              na ręcznym, kur..., jechał będę, jeśli takowa potrzeba zajdzie... a radę sobie
              dam... ;))
              • ulalka Re: najbardziej boli mnie... 14.10.02, 10:42
                braffo, braffo ;-))))
    • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 14.10.02, 11:06
      i tak oto moje męczarnie dobiegły końca... po tygodniu cierpień udało mi się
      doczekać ich końca... mam już za sobą siódmą i ostatnią torturę cielesną...
      koniec choroby ma jednak swój jeden... niewątpliwy minus... w środę muszę
      wrócić do pracy...
      • Gość: martucha Do Ulalki IP: *.chello.pl 14.10.02, 11:18
        Hejka Ulalka! Jak zyjesz? Czy Ty wiesz w jakim korku stalam, jak juz Cie odstawilam na dworzec??? Ty pewnie bylas
        gdzies pod Bialobrzegami, a ja nadal na Zwirkach stalam. Aaaaaa, sorka, ze nie odpisalam na smsa wczoraj, ale
        pochlonieta rozmowa bylam do 1.30 w nocy. A mialam nadzieje na to, ze sie wyspie :((
        • ulalka Re: Do Martuchy :-))) 14.10.02, 11:34
          TY mi kobita wysylam co predzej nr gaduly, co CI jom zalozylam w sobote, bo jak
          nie to w dzioob ;-))))
          milego dzionka i raz jeszcze dzieki za mile przyjecie :-)))))
          buzka ;-)))*
      • ulalka Re: najbardziej boli mnie... 15.10.02, 10:10
        milej pracki i samych mlodych pigul w towarzystwie ;-)))))
        • dr_mengele Re: najbardziej boli mnie... 15.10.02, 10:32
          pracuj... pracuj... jeszcze nie mam gdzie... bo dziś ostatni dzień siedzenia w
          domu... od jutra powinienem zacząć pracę... ale wcześniej pójdę jeszcze na
          kontrolną pogaduszkę do mojego rodzinnego... a właściwie do mojej rodzinnej...
          i zobaczę co ona na ten temat...
          :))))
    • sloggi Dziś mam urodziny. 15.10.02, 11:44
      Migiem mi tu złożyć sto lat w zdrowiu i dobrobycie, bo elektrycznym pastuchem
      potraktuję !!!
      • dr_mengele Re: Dziś mam urodziny. 15.10.02, 12:08
        witaj misiu sloggi...
        no cóż w związku z tym... sto lat w zdrowiu... i w dobrobycie... z
        elejktrycznym pastuchem w dupie... ;))))))))))
        pozdrawiam...

sto lat... sto lat...
        • sloggi Re: Dziś mam urodziny. 15.10.02, 14:20
          Ty tylko o perwersjach, a ja już chyba w tym wieku muszę zacząć poważnięc, bo
          stara dupa się ze mnie robi. Ostatnie "-dzieścia" kończę.
          A Ty Doktorku ileś wiosen ukończył ?
          • dr_mengele Re: Dziś mam urodziny. 15.10.02, 14:36
            a ja ostatnie -dzieścia niedługo skończę...
            zbliża się do mnie dużymi krokami... jeszcze tylko rok...
            no ale przecież...
            życie zaczyna się po ...dziestce...
            pozdrawiam...
            :))
    • sloggi Najbardziej boli mnie... 18.10.02, 10:16
      Leczę się intensywnie.
      Może za intensywnie ?
      • dr_mengele Re: Najbardziej boli mnie... 18.10.02, 12:16
        a z czegóż to... ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka