mathias_sammer 16.11.05, 11:04 Pakuj kremik, bikini, lekkie ubranie i lecimy! Cieciownia niech siedzi przed kompem i pilnuje netu, zeby ktos nie ukradl, hehehe. www.thailand-ticket.de/wetter+klima-thailand.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: kowianeczko 16.11.05, 11:30 Swoja droga moje urlopy kowianeczko, to jedyny, bezpieczny moment , by "przywiazani do komputera" mogli snuc marzenia senne, w ktorych snuciu nikt im nie przeszkodzi. A moze nawet marzenia senne (nie mylic z polucjami) sie spelnia? Oby:)))) Pozyjemy , zobaczymy, (jesli mnie jakas fala nie zmyje lub samolocik nie spadnie glowa w dol). M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer pieknymi myslami 16.11.05, 12:06 pomagamy spelniac marzenia! Uhu Ha! Pani dentystka mnie dzis nie przyjmie, no i nie musi:))))) Zatem kowianeczko zaspiewajmy: Hej ho hej ho do dentysty sie nie poszlo Hej ho hej hooo! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: pieknymi myslami 16.11.05, 12:09 jak chcesz żeby porwał cie samolot,to wez sobie kota wrazie wypadku wylądujesz na 4 łapach:) Odpowiedz Link Zgłoś