Dodaj do ulubionych

******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!**********

10.10.02, 17:22
bez wstepow:

1) Tygrys o 20.30 Polskim Expressem na Jana Pawla, przystanek miedzy
Centralnym a Holiday Inn.
Ma tez byc Kijanka o 20.05. na Centralnym, przyjezdza pociagiem (ekspres
chyba) "Sudety". Tygrys, czy Kijanka na pewno przyjezdza?????

Kto sie pisze na komitet powitalny? ja sie postaram odebrac Pregowanego z
J.P.II, ale dobrze by bylo, zeby ktos jeszcze byl, bo moze bede gnac prosto z
roboty.

2) Gdzie idziemy? Jest propozycja:
- Dekada
- albo St. Patrick Pub (gdzies za Hotelem Forum, rog Marszalkowskiej i
Nowogrodzkiej czy Zurawiej, taki pomalowany z wierzchu na zielono)
- albo Empik Pub (podziemia Empiku na rondzie de Gaulle'a)
to jak???

3) prosze sie wpisywac kto bedzie wital/odbieral gosci, a kto przybedzie
dopiero do pubu (czyli na miejsce faktycznego spotkania)
Obserwuj wątek
    • 0nly Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 17:25
      pewnie weterynarz przybedzie na miejsce zeby zapewnic spokoj przy JP II......
      tylko tym razem nie strzelac do weterynarza!!!!
      • dr_mengele Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 17:35
        proponuję zaprosić państwa gucwińskich... oni będą wiedzieli co zrobić z
        tygrysem w razie nagłego napadu szału... ;)))
        • 0nly Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 17:39
          tyle ze gucwinscy to zaraz tygrysa na swoja farme zabiora....
          • Gość: Aroska Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** IP: 212.127.78.* 10.10.02, 17:42
            ..nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...będzie bliżej Kijanki;)
            • 0nly Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 17:45
              a to kijanka juz plywa w stawie u panstwa gucwinskich????
              a co oni jej nie karmia, ze sie ona w ropuche cos nie zmienia.....
              • Gość: Aroska Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** IP: 212.127.78.* 10.10.02, 17:46
                ...aż tak dokładnie to się w tym nie orientuję;))))))))))
                • 0nly Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 17:48
                  a moze oni mutanta z niej zrobili......
              • tygrysek_ Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 17:51
                słuchajcie,...tak jak mathi napisała tak będzie!!
                wybierzcie kurwa jakąś knajpe i idziemy siem najebać!!

co do Kijanki...to czy ona przyjedzie nie jezd pewne
                Czorcie....dłem jej na wszelki wypadek Twój nr. kom.
                i umówiłem siem z nią że gdyby wyjeżdzała w Piatek to wyśle Ci
                wcześniej sms-a...
                mam nadzieję że sie nie gniewasz za to...

reszta w rękach Boga!!!!
                amen.

tygrysek...

• 0nly Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 17:54
                  a ty tygrys myslisz ze w wawie to o dobra spelune to latwo???? tam sa porzadne
                  knajpy dla porzadnych ludzi, no ale z toba?????
                  nie zabiora cie przeciez do dobrej knajpy, ktora juz ktos zna, bo bedzie im
                  wstyd pozniej tam wrocic......
                  • tygrysek_ Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 17:56
                    jak ja z tamtąd wyjde to nie bedą mieli kurwa do czego wracać!!!!!:)
                    • dr_mengele Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 18:46
                      a jak z wawki wyjedziesz... to co??? to też już nikt nie będzie miał do czego
                      wracać... jak w serialu "dom"... tylko ruiny i gruz...
                      • 0nly Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 18:51
                        koniec swiata, pani popiolkowa....
                        • czort Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 19:09
                          postaram siem odebrac mlodom z dworca centralnego jakby co!!!
                          dzieks za tel i uprzedzenie:)))
                          • 0nly Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 20:00
                            a jak mlodej nie odbierzesz to tez sie nic nie stanie, slyszalam ze na
                            centralnym moja lawka wciaz pusta stoi, moze kijana sie tam zameldowac.....
                            • iwusia Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 21:39
                              kochani ja sie moge pisać na komitet powitalny tylko mam małą prośbe moge nie
                              robić znowu za kierowce i mógłby mnie ktoś przyholować i później odcholować do
                              domciu?. Chciałabym się w końcu na jakimś spotkaniu napić!!!!!! prosze:))))
                              • randia Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 22:32
                                Ja ciem Tygrys witała nie bendem, bom sama na powitanie
                                czekam.............:))))
                                • dr_mengele Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 22:38
                                  a kto cię witał będzie... ???
                                  • 0nly Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:09
                                    jak to kto????
                                    kun......
                                    • randia Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:10
                                      del ?????
                                      A Ty głupio nie pytaj, tylko transparent maluj :))))
                                      • 0nly Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:14
                                        no jesli juz to moze kunik.....sama lepiej wiesz...:))))
                                    • dr_mengele Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:13
                                      kuń trojański... ??? :)))
                                      • 0nly Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:15
                                        no, no, kun drewniany.....
                                        to byl widocznie jaki wypadek i dosztukowali......:(((
                                        • randia Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:24
                                          Taaaaaaaa a dalej to tylko patataj, patataj, patataj...............
                                          • 0nly Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:27
                                            nie patataj, nie patataj, myslisz ze byc tata w tych czasach to latwo tak??
                                            • randia Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:29
                                              Ja nikogo do ojcostwa nie namawiam :))))))))
                                              To tylko tak sobie powiedziałam :)
                                              • dr_mengele Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:33
                                                waśnie... właśnie... ty się tu nie patataj... ;))
                                                • randia Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:36
                                                  Wy nic nie rozumiecie..............bo to jezd Pa Tata J !!!!!!
                                                  • dr_mengele Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:44
                                                    a może pa tata łach... patałach...
                                                  • randia Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:47
                                                    Odrazy wszystkich ojców się czepiasz :))))))
                                                  • dr_mengele Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:49
                                                    odrazy dostaję... na widok... krwi...
                                                    o... czy to krew... (utrata przytomności połączona z upadkiem)
                                                    łup...
                                                  • randia Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:52
                                                    Nigdy sie Tobie, o Panie Łaskawco, paluszek na klawiaturce nie omskną ?????
                                                  • 0nly Re: ******SPOTKANIE Z TYGRYSEM 11.10.!!!!!!!***** 10.10.02, 23:55
                                                    paluszek jak paluszek, gorzej jak mu sie cos wymsknie....he he he.....z
                                                    plastika....:))))
                                                  • dr_mengele Re: wymsknięcie 11.10.02, 00:03
                                                    mnie się tam nic nie wymyka... ;)))
                                                    słonko moje... to już dzisiaj...
                                                  • randia Re: wymsknięcie 11.10.02, 00:05
                                                    Acha a na dzisiaj to dobranoc :)*******

Only Ty tez masz buziaka na dobranoc :)*
                                                  • 0nly Re: wymsknięcie 11.10.02, 00:06
                                                    to ty tera sie modl oby cokolwiek ci wykaplo, skoro sie nawet wymyknac nie
                                                    moze....
                                                  • dr_mengele Re: wymsknięcie 11.10.02, 00:17
                                                    czasem coś niecoś mi tam wykapnie... ;)))
                                                  • 0nly Re: wymsknięcie 11.10.02, 00:23
                                                    no tak, jak siusiu robisz pewnie....
                                                    a wiesz czemu facet musi to skapnac, w sensie ostatnia kropelka????

bo nie moze jej wciagnac.....
                                                  • dr_mengele Re: wymsknięcie 11.10.02, 08:54
                                                    he... he... he... dobre...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka