Dodaj do ulubionych

Martucha to dobra dziewucha.

11.10.02, 14:12
Wyzwe na pojedynek kazdego kto ma inne zdanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:13
      Na piesci, gole klaty czy noze? ;))))
      Moge Ci zawiazac wstazeczke na ramieniu? :))
      • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:17
        Gość portalu: martucha napisał(a):

> Na piesci, gole klaty czy noze? ;))))
        > Moge Ci zawiazac wstazeczke na ramieniu? :))

Zawias mi wstazeczke.
        Bede walczył na kopie jak rycerz.:)
        • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:28
          Ahhh... nie wiem co powiedziec. Powodzenia. Po
          zwyciestwie mozesz liczyc na nagrode z rak samego krola!
          :))))))))
          • dr_mengele Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:36
            a dobra... dobra... na śniadanie dobra... (tu podłubał pazurem w zębach)... ale
            ponieważ to pora obiadu... nadasz sę na przystawkę... a ty rycerz idź już
            sobie... nie mam dziś ochoty na konserwy... ;))
            • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:37
              Uwazaj bo mieczem miedzy oczy dostaniesz.
              • mawyr Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:48
                jagular1 napisał:

> Uwazaj bo mieczem miedzy oczy dostaniesz.

Kto mieczem wojuje ten pochwy nie czuje, rycerzu włóż miecz do pochwy gdzie
                jego miejsce. ;)))))))
                • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:56
                  Trafna uwaga:)
                • Gość: xp Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: 213.241.6.* 11.10.02, 18:15
                  > Mawyr
                  > M.W.
                  > Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;)Makar Makarowicz W.

"Gdybyśmy byli tym co o nas mówią, to by nas nie było"
                  -przekręcona Orzeszkowa
          • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:36
            Upuszcze krwi kazdemy kto powie ze jest ładniejsza od Ciebie.
            • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:44
              Nikt nie smie tak powiedziec, bo rzecz ogolnie wiadoma,
              ze ja jestem najlepsza, the best poprostu. Piekna jestem
              nieslychanie, najpiekniejsze mam ubranie, tylko z tymi
              stopniami w szkole cos nie tak bylo. ;)))) Ale to
              przeciez nie moja wina.
              • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:53
                Kto ma inne zdanie niech powie otwarcie i stanie
                ze mna do walki. Lepszy zwyciezy.
                Tez miałem pod górke do szkoły:)
            • dr_mengele Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:49
              jak ja ci miecz między oczy wcisnę... to będziesz miał trzecią dziurkę do
              smarkania... ha ha ha... (tutaj smok beknął dymem)
              • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:55
                Może mnie powalisz, stane i tak do walki, nawet by polec.
              • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:56
                Kto mieczem wojuje, od pochwy ginie!!!
                • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:57
                  zwyciezca nagrodzony bedzie:)
                  • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:58
                    Rozumie sie, sowicie wynagrodzony. Wiec wysilek sie oplaca. A nagroda... niech to chwilowo zostanie tajemnica!
                    • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 15:01
                      Bede walczył dzielnie Martucho. Jesli polegna to za szczytny cel.
                      • dr_mengele Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 15:13
                        ośmielę się tylko zauważyć... (tu leniwie machnął ogonem)... że miecz jest
                        przypisany rycerzom... ja tam wolę pirotechnikę... więc po tym co księżniczka
                        martusia powiedziała... jesteś skazany na śmierć od pochwy... być może będzie
                        to jej własna pochwa... która ci jako nagroda przypadnie... :)
                        • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 15:19
                          To bedzie piekna smierc:)
                          • dr_mengele Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 15:40
                            oj tak... tak zwana śmierć przez zajebanie... ;)))
                            • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 11.10.02, 21:09
                              to co: lepiej jednoczesnie od miecza i od szprycy?? ;-)) a moze od Miecia?? ;-))))))))
                              • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 22:44
                                lepszy zwyciezy, nie wazne od czego.
                                • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: 193.0.121.* 12.10.02, 15:45
                                  no to buziaczki na odwage i zachete ;-))**]
                                  dobadz miecza, Rycerzu ;-)))
                                  • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 10:23
                                    Dla Ciebie chętnie zetne kilka głów:). Jezeli polegne, to jak rycez w imie pieknej Martuchy.
                                    • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 14.10.02, 11:27
                                      Moge podac dane osobowe kilku kandydatow do sciecia? ;)))))) Mam nadzieje, ze nie bedzie to dla Ciebie specjalny
                                      klopot :))))) Oczywiscie, nagroda czeka!!!
                                      • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 11:31
                                        Podaj prosze, zetne ich raz dwa. Jakiego typu nagroda czeka?:)
                                  • dr_mengele Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 11:40
                                    a propos miecza

"BIERZ MÓJ MIECZ I MASZ" - Kaliber44

bije ich srodze do Ciebie przychodzę tak szybko
                                    By wspomnienie-nie-mykło, nie znikło
                                    Lecz było i trwało jak styl mój
                                    Noc cała ofiaruje Tobie
                                    By przy dźwiękach i stękach
                                    Dokonać spełnienia jebanego uniesienia!
                                    Bierz mój i masz, pokaż na co Cie stać
                                    Nie bój sie dać, jestem po to by brać
                                    Grę wstępną odprawiam walecznie
                                    Skutecznie, bezpiecznie
                                    Jestem tu i teraz i wiecznie
                                    Bądźmy więc jednością, jedną duszą, jednym ja
                                    Ciągle niech mnie kuszą powaby Twego ciała!
                                    Czy chciałabyś zobaczyć dziś
                                    Pokazać Ci miecz twardy jak skała!
                                    O tak, bardzo bym chciała! Mój kochany!

Coś jak dynamit, ale ktoś, lepiej proś
                                    Czy to świt, czy to zmierzch, ja przelecę Cie na wskroś
                                    Przecież wiesz
                                    Obojętne mi czy tego chcesz
                                    Może 69 bo 96 rok teraz jest
                                    Ten krok to coś jak pierwszy raz
                                    Ja nie wiem, lecz to niezapomniany czas
                                    A bo kto ? A bo ja położę Ci na twarz mój miecz!
                                    Powąchaj mój miecz i bierz mój i masz
                                    i Ś.P. już teraz mnie znasz
                                    Już, to nie żaden mit
                                    Magma prysnęła przez szczyt - zaleje Pompeje!
                                    Jest już tuż-tuż, co sie dzieje?
                                    To nie żaden kit, to nie żaden trik
                                    Coś jak We-zu-wiusz, coś jak dynamit!

Kto to i po co to tu
                                    Zjawia sie znów ku twemu zdziwieniu, westchnieniu
                                    Mój miecz jest gotów byś mogła go poczuć
                                    Tak mocno jak pragnę, zaprawdę
                                    Zabrać Cie w nieznane
                                    Może i tym razem nazwiesz mnie Magiem!
                                    Miecz i magiczna pałka-zapałka dwa kije
                                    Który z nich wybierzesz - wybór należy do Ciebie
                                    Wiedz, że ence-pence, w której ręce trzyma inny MC Ciebie
                                    Mnie to jebie - jeden jest miecz, którym przebić Cie chce
                                    Tak naprawdę, niech zgadnę:
                                    Ile, co i jak dla Ciebie warte, teraz znasz mnie
                                    Jestem Magiem, podpisuje sie Tagiem
                                    I 3, 2, 1, 0 start i sprawdź to, sprawdź!
                                    Okolica była malownicza, przedstawiłem dwa oblicza
                                    Jak postrzegasz mnie zazwyczaj?
                                    I Cie wliczam!
                                    • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 11:59
                                      Co oznacza kaliber 44?. ciekawe:)
                                      • dr_mengele kaliber... 14.10.02, 12:31
                                        jagular... chyba ci przyłbica świat przysłania... skoro nie wiesz co to
                                        kaliber... ;)))
                                        tłumaczę... kaliber44 to polski zespół... grają psychorap... szczególnie godny
                                        polecenia podczas samotnej jazdy samochodem w nocy... można niezłej schizy
                                        dostać...
                                        środek nocy... ciemność dookoła... droga przed tobą rozświetlona światłami... i
                                        muzyczka... kaliber... hmmmmmm... to jest to
                                        • jagular1 Re: kaliber... 14.10.02, 13:03
                                          Juz myslałem ze o innym kalibrze wspomniałes. to byłoby kalectwo:)
                                      • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 14.10.02, 13:08
                                        Nazwiska moge wyslac na priv, bo nie chce, zeby te osoby wiedzialy, ze to taki prezencik z pozdrowieniami ode mnie
                                        ;)))) Nagroda jest (wybierz najkorzystniejsza dla siebie odpowiedz):
                                        a) niespodzianka
                                        b) sam mi rzekniesz co bys chcial
                                        c) jak nie przezyjesz to nagrody nie bedzie :)))))))))))))))))))))
                                        • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 13:14
                                          Gość portalu: martucha napisał(a):

> Nazwiska moge wyslac na priv, bo nie chce, zeby te osoby wiedzialy, ze to taki
                                          > prezencik z pozdrowieniami ode mnie
                                          > ;)))) Nagroda jest (wybierz najkorzystniejsza dla siebie odpowiedz):
                                          > a) niespodzianka
                                          > b) sam mi rzekniesz co bys chcial
                                          > c) jak nie przezyjesz to nagrody nie bedzie :)))))))))))))))))))))

Nazwiska przeslij na priv.
                                          Nagroda niech bedzie a) licze ze dobrze wybierzesz:)
                                          • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 13:41
                                            Z jakiego miasta piekna pani piszesz?. Za moimi oknami morze szumi.
                                            • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 14.10.02, 14:55
                                              Za moimi oknami koje miejsce pracy, w oddali samoloty ladyja, a z okna jeszcze widze Centrum Onkologii, hospicjum
                                              (fajnie, nie?) i supermarket. Coz to za miasto? Oczywiscie nasza ukochana stolyca :))))))
                                              • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 14:57
                                                Gdzie nazwiska głów do sciecia?
                                                • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 14.10.02, 16:55
                                                  Nazwiska poszly na priv :))))))))
                                                  • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 15.10.02, 09:56
                                                    Zetne głowy gdy przyjade odebrac nagrode:).
                                                    O rodzaju nagrody napisze na priv.
                                                  • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 15.10.02, 10:27
                                                    Zapomniałem dopisac. Pieniadze mnie nie interesuja wyłacznie natura:)
                                                  • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 15.10.02, 11:52
                                                    To sie dogadamy na privie, bo tu mnie jeszcze ktos
                                                    posadzi o to, ze jestem zbyt....... no wlasnie, jaka?
                                                    :))))))))))
                                                  • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 15.10.02, 12:01
                                                    Napisałas mi cosik na priv?:)
                                                  • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 15.10.02, 12:22
                                                    Wczoraj tak, dzis jeszcze nie. Jak przyjde z pracy to skrobne :))))
                                                  • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 15.10.02, 13:10
                                                    Ciekawe co napiszesz:)
                                                  • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 15.10.02, 13:51
                                                    oczywiscie naga prawde ;)))))), zapomnialam wspomniec o nagrodzie w naturze, ale co sie odwlecze, to nie
                                                    uciecze, prawda ;)))))
                                                  • jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 15.10.02, 14:19
                                                    Jasssne Martucho:). Zobaczymy jaka z Ciebie dziewucha:)))
                                                  • dr_mengele że jesteś... 15.10.02, 12:39
                                                    ...oczywiście zboczona...
                                                    :)))
                                                  • Gość: martucha Re: że jesteś... IP: *.chello.pl 15.10.02, 13:49
                                                    Wiedzialam, ze jestes w stanie powiedziec cos takiego... Dostosowuje sie do ogolnego towarzystwa ;))), nie chce
                                                    odstawac od reszty. Poza tym tak jest latwiej ;)))))
                                                  • dr_mengele Re: że jesteś... 15.10.02, 14:19
                                                    ależ oczywiście... że jestem... dlatego można na mnie polegać... :)))))))))))))
                                                  • Gość: martucha Re: że jesteś... IP: *.chello.pl 15.10.02, 14:25
                                                    Jak na Zawiszy, notabene tez Rycerzu? To moze jednak jakis pojedynek maly? :)))))))))))
                              • dr_mengele Re: Martucha to dobra dziewucha. 12.10.02, 16:12
                                najlepiej od miecia i szprycy jego...
                                • Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 13.10.02, 14:46
                                  a to Ty jestes Mieciem, doktorku?? ;-))) zmieciem z
                                  Mieciem?? ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka