jagular1 11.10.02, 14:12 Wyzwe na pojedynek kazdego kto ma inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:13 Na piesci, gole klaty czy noze? ;)))) Moge Ci zawiazac wstazeczke na ramieniu? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:17 Gość portalu: martucha napisał(a): > Na piesci, gole klaty czy noze? ;)))) > Moge Ci zawiazac wstazeczke na ramieniu? :)) Zawias mi wstazeczke. Bede walczył na kopie jak rycerz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:28 Ahhh... nie wiem co powiedziec. Powodzenia. Po zwyciestwie mozesz liczyc na nagrode z rak samego krola! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:36 a dobra... dobra... na śniadanie dobra... (tu podłubał pazurem w zębach)... ale ponieważ to pora obiadu... nadasz sę na przystawkę... a ty rycerz idź już sobie... nie mam dziś ochoty na konserwy... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:37 Uwazaj bo mieczem miedzy oczy dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:48 jagular1 napisał: > Uwazaj bo mieczem miedzy oczy dostaniesz. Kto mieczem wojuje ten pochwy nie czuje, rycerzu włóż miecz do pochwy gdzie jego miejsce. ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: 213.241.6.* 11.10.02, 18:15 > Mawyr > M.W. > Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;)Makar Makarowicz W. "Gdybyśmy byli tym co o nas mówią, to by nas nie było" -przekręcona Orzeszkowa Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:36 Upuszcze krwi kazdemy kto powie ze jest ładniejsza od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:44 Nikt nie smie tak powiedziec, bo rzecz ogolnie wiadoma, ze ja jestem najlepsza, the best poprostu. Piekna jestem nieslychanie, najpiekniejsze mam ubranie, tylko z tymi stopniami w szkole cos nie tak bylo. ;)))) Ale to przeciez nie moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:53 Kto ma inne zdanie niech powie otwarcie i stanie ze mna do walki. Lepszy zwyciezy. Tez miałem pod górke do szkoły:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:49 jak ja ci miecz między oczy wcisnę... to będziesz miał trzecią dziurkę do smarkania... ha ha ha... (tutaj smok beknął dymem) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:55 Może mnie powalisz, stane i tak do walki, nawet by polec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:56 Kto mieczem wojuje, od pochwy ginie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 14:57 zwyciezca nagrodzony bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:58 Rozumie sie, sowicie wynagrodzony. Wiec wysilek sie oplaca. A nagroda... niech to chwilowo zostanie tajemnica! Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 15:01 Bede walczył dzielnie Martucho. Jesli polegna to za szczytny cel. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 15:13 ośmielę się tylko zauważyć... (tu leniwie machnął ogonem)... że miecz jest przypisany rycerzom... ja tam wolę pirotechnikę... więc po tym co księżniczka martusia powiedziała... jesteś skazany na śmierć od pochwy... być może będzie to jej własna pochwa... która ci jako nagroda przypadnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 15:19 To bedzie piekna smierc:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 15:40 oj tak... tak zwana śmierć przez zajebanie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 11.10.02, 21:09 to co: lepiej jednoczesnie od miecza i od szprycy?? ;-)) a moze od Miecia?? ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 11.10.02, 22:44 lepszy zwyciezy, nie wazne od czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: 193.0.121.* 12.10.02, 15:45 no to buziaczki na odwage i zachete ;-))**] dobadz miecza, Rycerzu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 10:23 Dla Ciebie chętnie zetne kilka głów:). Jezeli polegne, to jak rycez w imie pieknej Martuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 14.10.02, 11:27 Moge podac dane osobowe kilku kandydatow do sciecia? ;)))))) Mam nadzieje, ze nie bedzie to dla Ciebie specjalny klopot :))))) Oczywiscie, nagroda czeka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 11:31 Podaj prosze, zetne ich raz dwa. Jakiego typu nagroda czeka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 11:40 a propos miecza "BIERZ MÓJ MIECZ I MASZ" - Kaliber44 bije ich srodze do Ciebie przychodzę tak szybko By wspomnienie-nie-mykło, nie znikło Lecz było i trwało jak styl mój Noc cała ofiaruje Tobie By przy dźwiękach i stękach Dokonać spełnienia jebanego uniesienia! Bierz mój i masz, pokaż na co Cie stać Nie bój sie dać, jestem po to by brać Grę wstępną odprawiam walecznie Skutecznie, bezpiecznie Jestem tu i teraz i wiecznie Bądźmy więc jednością, jedną duszą, jednym ja Ciągle niech mnie kuszą powaby Twego ciała! Czy chciałabyś zobaczyć dziś Pokazać Ci miecz twardy jak skała! O tak, bardzo bym chciała! Mój kochany! Coś jak dynamit, ale ktoś, lepiej proś Czy to świt, czy to zmierzch, ja przelecę Cie na wskroś Przecież wiesz Obojętne mi czy tego chcesz Może 69 bo 96 rok teraz jest Ten krok to coś jak pierwszy raz Ja nie wiem, lecz to niezapomniany czas A bo kto ? A bo ja położę Ci na twarz mój miecz! Powąchaj mój miecz i bierz mój i masz i Ś.P. już teraz mnie znasz Już, to nie żaden mit Magma prysnęła przez szczyt - zaleje Pompeje! Jest już tuż-tuż, co sie dzieje? To nie żaden kit, to nie żaden trik Coś jak We-zu-wiusz, coś jak dynamit! Kto to i po co to tu Zjawia sie znów ku twemu zdziwieniu, westchnieniu Mój miecz jest gotów byś mogła go poczuć Tak mocno jak pragnę, zaprawdę Zabrać Cie w nieznane Może i tym razem nazwiesz mnie Magiem! Miecz i magiczna pałka-zapałka dwa kije Który z nich wybierzesz - wybór należy do Ciebie Wiedz, że ence-pence, w której ręce trzyma inny MC Ciebie Mnie to jebie - jeden jest miecz, którym przebić Cie chce Tak naprawdę, niech zgadnę: Ile, co i jak dla Ciebie warte, teraz znasz mnie Jestem Magiem, podpisuje sie Tagiem I 3, 2, 1, 0 start i sprawdź to, sprawdź! Okolica była malownicza, przedstawiłem dwa oblicza Jak postrzegasz mnie zazwyczaj? I Cie wliczam! Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 11:59 Co oznacza kaliber 44?. ciekawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele kaliber... 14.10.02, 12:31 jagular... chyba ci przyłbica świat przysłania... skoro nie wiesz co to kaliber... ;))) tłumaczę... kaliber44 to polski zespół... grają psychorap... szczególnie godny polecenia podczas samotnej jazdy samochodem w nocy... można niezłej schizy dostać... środek nocy... ciemność dookoła... droga przed tobą rozświetlona światłami... i muzyczka... kaliber... hmmmmmm... to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: kaliber... 14.10.02, 13:03 Juz myslałem ze o innym kalibrze wspomniałes. to byłoby kalectwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 14.10.02, 13:08 Nazwiska moge wyslac na priv, bo nie chce, zeby te osoby wiedzialy, ze to taki prezencik z pozdrowieniami ode mnie ;)))) Nagroda jest (wybierz najkorzystniejsza dla siebie odpowiedz): a) niespodzianka b) sam mi rzekniesz co bys chcial c) jak nie przezyjesz to nagrody nie bedzie :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 13:14 Gość portalu: martucha napisał(a): > Nazwiska moge wyslac na priv, bo nie chce, zeby te osoby wiedzialy, ze to taki > prezencik z pozdrowieniami ode mnie > ;)))) Nagroda jest (wybierz najkorzystniejsza dla siebie odpowiedz): > a) niespodzianka > b) sam mi rzekniesz co bys chcial > c) jak nie przezyjesz to nagrody nie bedzie :))))))))))))))))))))) Nazwiska przeslij na priv. Nagroda niech bedzie a) licze ze dobrze wybierzesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 13:41 Z jakiego miasta piekna pani piszesz?. Za moimi oknami morze szumi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 14.10.02, 14:55 Za moimi oknami koje miejsce pracy, w oddali samoloty ladyja, a z okna jeszcze widze Centrum Onkologii, hospicjum (fajnie, nie?) i supermarket. Coz to za miasto? Oczywiscie nasza ukochana stolyca :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 14.10.02, 14:57 Gdzie nazwiska głów do sciecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 14.10.02, 16:55 Nazwiska poszly na priv :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 15.10.02, 09:56 Zetne głowy gdy przyjade odebrac nagrode:). O rodzaju nagrody napisze na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 15.10.02, 10:27 Zapomniałem dopisac. Pieniadze mnie nie interesuja wyłacznie natura:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 15.10.02, 11:52 To sie dogadamy na privie, bo tu mnie jeszcze ktos posadzi o to, ze jestem zbyt....... no wlasnie, jaka? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 15.10.02, 12:01 Napisałas mi cosik na priv?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 15.10.02, 12:22 Wczoraj tak, dzis jeszcze nie. Jak przyjde z pracy to skrobne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 15.10.02, 13:10 Ciekawe co napiszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 15.10.02, 13:51 oczywiscie naga prawde ;)))))), zapomnialam wspomniec o nagrodzie w naturze, ale co sie odwlecze, to nie uciecze, prawda ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Martucha to dobra dziewucha. 15.10.02, 14:19 Jasssne Martucho:). Zobaczymy jaka z Ciebie dziewucha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: że jesteś... IP: *.chello.pl 15.10.02, 13:49 Wiedzialam, ze jestes w stanie powiedziec cos takiego... Dostosowuje sie do ogolnego towarzystwa ;))), nie chce odstawac od reszty. Poza tym tak jest latwiej ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: że jesteś... 15.10.02, 14:19 ależ oczywiście... że jestem... dlatego można na mnie polegać... :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: że jesteś... IP: *.chello.pl 15.10.02, 14:25 Jak na Zawiszy, notabene tez Rycerzu? To moze jednak jakis pojedynek maly? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Martucha to dobra dziewucha. 12.10.02, 16:12 najlepiej od miecia i szprycy jego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Martucha to dobra dziewucha. IP: *.chello.pl 13.10.02, 14:46 a to Ty jestes Mieciem, doktorku?? ;-))) zmieciem z Mieciem?? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś