eela 11.10.02, 19:38 No, wreszcie moge pozdrowić sąsiadów :-). Dzieki ogromne, ze sąd kapturowy zezwolił na to :-). Głównie po to dobijałam się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: Pozdrowienia od Dziupli 12.10.02, 12:57 "...odparła Kwik opierając się o zakrwawiony topór. Z daleka dobiegały ciche jęki i głośniejsze przekleństwa już to dogorywających, już to niedopuszczonych..." .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Pozdrowienia od Dziupli 12.10.02, 12:59 "...oczywiscie byly to omamy ydorius'a. w rzeczywistosci jeki oraz cisnace sie na usta przeklenstwa pochodzily od rzeczonej kwik. wydawalo jej sie, ze dogorywa...." Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Pozdrowienia od Dziupli 12.10.02, 13:08 "... zresztą wystarczyło spojrzeć na Kwik, by przekonać się, że jej omamy nie są znów tak strasznie odległe od prawdy. Lata alkohlizmu i uzależnienie od wąchania pasty Gabi uczyniły z niej słowacki wrak człowieka na wraku świata. Wystarczyło spojrzeć, by poczuć współczucie do tej biednej istoty..." .y. P.S. Nie gniewaj się Kwik. Wielka Literatura wymaga oczerniania. A chyba nie chcemy tu jakiegoś gniota, co? :-P ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Pozdrowienia od Dziupli 12.10.02, 13:18 co zostalo udowodnione, na przyklad, np. "zycie i tworczosc h. czerny- stefanskiej" yhhhhm..... co to ja chcialam powiedziec ... mam nadzieje, ze nie skonczysz jako biografista ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: Pozdrowienia od Dziupli 14.10.02, 09:46 Rany, kwik! Nie znalam Cie od strony przedstawianej przez Ydoriusa. Znaczy sie jestes niebezpieczna i ten tego... igralam z ogniem zadajac sie z Toba na innym (znanym nam skadinad) forum?? Jestem zdezorientowana. Tyle tu sprzecznych informacji i opinii. Komu wierzyc?! Czy jest jakas prawda obiektywna? Moze tu funkcjonuja sami psychopaci, ktorzy tylko na pozor sa normalni... To by znaczylo... TAK! Jestem wsrod swoich! Home sweet home ! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik zlakobieto 14.10.02, 09:48 prawda jest jedna: mnie nie ma. reszta jest milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: zlakobieto 14.10.02, 11:33 ech, słowa, słowa, słowa... złakobieto: oczywiście należy wierzyć mi. jedyne co się ostanie to kroniki wszak. a jam jest kronikarzem. :-) .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: wpadaj częściej :) (nt) 15.10.02, 10:57 Cześć wszystkim :-) Może jest ktos zainteresowany "Piwnica pod Baranami"? dołączam link www.piwnicapodbaranami.px.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś