czort 26.11.05, 13:24 chcialabym spojrzec pieknymi oczetami swymi na wasze mordy zakazane:)) jesli jeszcze zyjecie - odzywac sie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzpiot_1 Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 26.11.05, 13:29 Czorcie, Vikinga już nie ma, zlikwidowali ponad rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 26.11.05, 13:34 wiem, ale Viking to tylko przenosnia, do spotkania corocznego, o! A poza tym, blondi z klopa nie zobacze juz, buuuuuu <chlip> Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 26.11.05, 15:07 Jak to, Motorek gdzieś wybył? Koniec świata! Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony witam was :) 26.11.05, 16:02 Dobrych znajomych widzę, oj i ja za blondi z klopa tęsknię ;) HO czyli chudyy we własnej osobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: witam was :) 26.11.05, 23:26 chudyyyyyy:))))))) ojejku! zyjesz??????? a ja jestem libertynka, o! Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony zróbmy więc imprezę jakiej nie przeżył nikt 27.11.05, 11:17 ahoj, dawaj zdjęcie... pod kołdrą choć użyję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: zróbmy więc imprezę jakiej nie przeżył nikt 28.11.05, 10:35 czesc Wam - przecie tu juz nikogo znajomego jak dla mnie nie ma???? ale zycze udanego napierania na wsciekle psy!!!! buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
czort widzac twych oczu wyraz niewinny:)) 29.11.05, 10:58 motorek, chorercia!!! zyjesz???? ozesz w dziaslo szarpany na perlowo z szlaczkeim - duchy ozywaja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: widzac twych oczu wyraz niewinny:)) 29.11.05, 11:13 hmmmm :o))) pachnie wscieklymi.... piernikami :o) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: widzac twych oczu wyraz niewinny:)) 29.11.05, 11:41 hej. a gdzie ty byles, jak Cie nie było.. ?) Odpowiedz Link Zgłoś
czort altu! 29.11.05, 11:59 do roboty sie bier! fiona na horyzoncie, gumowe ucho:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: altu! 29.11.05, 12:10 eee tam. jeszcze nie ma fiony. siedzi za szybą i się podwazelinia.. a Mario był i znikł... ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: altu! 29.11.05, 14:22 aha... widze, ze jednak zwloki niektore wylazly i znowu strasza.... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: altu! 29.11.05, 15:36 oo. prosze.. widze, ze coraz wiecej znajomych sie uaktywnia. i to wtedy, kiedy ja nie mam czasu.. ech.. ale moze kiedys. na Żywca ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: altu! 30.11.05, 20:33 altu napisała: > ale moze kiedys. > na Żywca ?:) na Zywca jak najbardziej:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz a ja razem z trzpiocikiem, bylam.... 29.11.05, 18:29 w prawie vikingu, pamietasz trzpiociku ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: a ja razem z trzpiocikiem, bylam.... 29.11.05, 20:53 A jakże, pamiętam. Oraz to, że przed nami jeszcze kolacja i oby nie jedna :*) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: a ja razem z trzpiocikiem, bylam.... 30.11.05, 08:36 ciesze sie, ze pamietasz, mam nadzieje, ze nikt nam tu warczec nie bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: a ja razem z trzpiocikiem, bylam.... 30.11.05, 20:50 Ty niech sobie warczą, byle na kolacji zostawili nas samych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: a ja razem z trzpiocikiem, bylam.... 01.12.05, 19:36 jestem na etapie organizacyjnym wyprawy do wawy, jak cos to dam znac konkretnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: a ja razem z trzpiocikiem, bylam.... 03.12.05, 22:44 Świetnie, bo już się stęskniłam nieco za Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: a ja razem z trzpiocikiem, bylam.... 30.11.05, 12:02 to może jutro po 17.00 w Czterech Porach Roku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: a ja razem z trzpiocikiem, bylam.... 30.11.05, 12:09 Widzisz Schizolku, zawsze twierdzilem, ze masz raczke szybsza niz rozumek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: a ja razem z trzpiocikiem, bylam.... 30.11.05, 14:34 crimen napisał: > Widzisz Schizolku, zawsze twierdzilem, ze masz raczke szybsza niz rozumek:))) wszystko się zgadza,tylko napisałeś o sobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: a ja razem z trzpiocikiem, bylam.... 06.12.05, 15:40 Ja ze swej strony zwracam uwage, ze to ty jestes schizolem, a ja wiem co mowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 30.11.05, 10:19 .. pazdrawlaju stara gwardie .. przelotem nielota .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 20:27 Enancjuszu, prosze, prosze, naprawde ludzie zmartwychwstaja!! <szok> Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 30.11.05, 11:55 Dla "Vikinga" moge znowu zmartwychwstac. Czortu, powiedz tylko kiedy i gdzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi czortu powiedz gdzie to... 01.12.05, 13:09 ...prześlę swój hologram... o północy wyświetlicie mnie na ścianie uhuhuhuuuuu!! Będzie jak w gwiezdnych wojnach, tylko bardziej swojsko :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czortu powiedz gdzie to... 01.12.05, 20:28 Nie "pitol" (jak kol. menik pisywuje) sminka, masz tez sie pokazac, o! i silverstone wez ze soba::)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: czortu powiedz gdzie to... 02.12.05, 11:10 To naprawdę musiałabym się teleportować :) Ciekawość mnie zżera, nie przeczę, ale obowiązki wzywają na koniec kraju. Obiecuję jednak wznieść wirtualny toast! czort napisała: > Nie "pitol" (jak kol. menik pisywuje) sminka, masz tez sie pokazac, o! > i silverstone wez ze soba::)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 11:42 "sminka" to nie menika, to moje:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 11:49 Tu masz racje, moje to to tez nie jest... czarna_rozpacz napisała: > "sminka" to nie menika, > to moje:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 11:50 witaj smineczko tysiac lat nie widziana na forumie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 11:55 To już tysiąc lat??! A mówili, żeby Rolexa na Centralnym nie kupować :( czarna_rozpacz napisała: > witaj smineczko tysiac lat nie widziana na forumie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 12:06 a moze dlatego, ze tak tesknilam za Toba, wydaje mi sie, ze to juz tysiac lat, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 12:10 To zaczekajmy jeszcze chwilę, fama głosi, że w pewnym momencie usycha się z tęsknoty. Oboje będziemy miec z głowy :) czarna_rozpacz napisała: > a moze dlatego, > ze tak tesknilam za Toba, > wydaje mi sie, > ze to juz tysiac lat, Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 12:11 oki, dla Ciebie wszystko, moja tapetko najpiekniejsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 12:17 tylko nie licz na żadne kwiatki, cmentarze mnie dołują czarna_rozpacz napisała: > oki, > dla Ciebie wszystko, > moja tapetko najpiekniejsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 12:22 a daj mi swiety spokoj jak juz bede lezal, to zadnego lazenia po mnie, i zapalania mi czegokolwiek w najbardziej nieodpowiednim miejscu, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 12:27 eeeeee.... no dobrze :) czarna_rozpacz napisała: > a daj mi swiety spokoj jak juz bede lezal, > to zadnego lazenia po mnie, > i zapalania mi czegokolwiek w najbardziej nieodpowiednim miejscu, Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 12:35 z jakiej okazji wlazalas na towarzyskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 13:03 sentyment, poza tym trudno się oprzeć twojej sygnaturce :) czarna_rozpacz napisała: > z jakiej okazji wlazalas na towarzyskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: bo cie w leb, czorcie palne..... 02.12.05, 13:45 to tak jak twojemu urokowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 13:16 Crimek- podpisuje sie pod tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 13:20 nie grzeb w cudzych zwłokach! on wyraźnie napisał, ze jeszcze nie zmartwychwstał! mario2 napisał: > Crimek- podpisuje sie pod tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 13:34 Oj Jasminka. On sie wskrzesi na pierwszy odglos odkrecanej butelki. Te typy tak maja :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 13:35 To piwa kapslowanego nie zamawiajcie, bo będzie leżeć pod stołem do rana mario2 napisał: > Oj Jasminka. On sie wskrzesi na pierwszy odglos odkrecanej butelki. Te typy tak > > maja :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 13:36 Pod stolem to moze co innego lezec, jako juz drzewiej bywalo :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 13:38 Men? :) mario2 napisał: > Pod stolem to moze co innego lezec, jako juz drzewiej bywalo :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 13:47 Nie pamietam- bylem pijany. Poza tym ja lezalem pod choinka i podziwialem pewna pania brnaca w sniegu w szpileczkach :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 13:52 Kakie to cuda można znaleźć pod choinką, prawda :) mario2 napisał: > Nie pamietam- bylem pijany. > Poza tym ja lezalem pod choinka i podziwialem pewna pania brnaca w sniegu w > szpileczkach :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 13:54 Ciekawe, czy się wysłało, miało być "jakie" Jaaaaakieeeeee.... hihi jasmina_tdi napisała: > Kakie to cuda można znaleźć pod choinką, prawda :) > > mario2 napisał: > > > Nie pamietam- bylem pijany. > > Poza tym ja lezalem pod choinka i podziwialem pewna pania brnaca w sniegu > w > > szpileczkach :o) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 13:59 Prawda. Tym bardziej, ze pani miala sliczne, duze, niebieskie oczy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 14:03 Lubi sie pan powtarzać, całkiem niepotrzebnie mario2 napisał: > Prawda. Tym bardziej, ze pani miala sliczne, duze, niebieskie oczy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 14:13 Kiedy ja napisalem cos podobnego, by mnie teraz o plagiat oskarzac? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 02.12.05, 11:15 Jestem jak najdalsza od oskarżeń. Oskarżanie bliźniego, to grzech!! mario2 napisał: > Kiedy ja napisalem cos podobnego, by mnie teraz o plagiat oskarzac? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 06.12.05, 15:38 Podpis, to jeszcze nie real. Konkrety zapodaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 06.12.05, 16:15 potrzebujesz crimen nowych informacji do przekazania orlowskiej, ze tak sie spieszysz na tego vikinga??? a przynajmniej dala ci za to dupy???? lub choc za cyca potrzymac??? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 20:26 Juz napisalam, gdzie i kiedy. ale... cuks!! bez portkow nie bede, pamietaj, niewymowna marznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 06.12.05, 15:36 Portki przywioze, ale co za nie dostane??? Zaspiewasz mi cos??? Tonacje jeszcze uzgodnimy;) Odpowiedz Link Zgłoś
czort No dobra, 18 grudnia - niedziela - może być???? 01.12.05, 20:25 Proponuje Fiszera na placu bankowym, w niedziele maja promocje i pilsner po 3 zeta:))) A poza tym - wścieklaki tyz mogom byc:)))) W samo poludnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: No dobra, 18 grudnia - niedziela - może być?? 01.12.05, 20:34 W samo południe??? Pojedynkować się będziemy? I kto z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: No dobra, 18 grudnia - niedziela - może być?? 01.12.05, 20:52 Nieee, bedziemy ustalac trase powrotu cuksa:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: No dobra, 18 grudnia - niedziela - może być?? 04.12.05, 15:03 musicie to robic tak wczesnie??? ja o tej porze zaczynam dopiero nagrzewac lokowke ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: No dobra, 18 grudnia - niedziela - może być?? 03.12.05, 03:41 ech, tydzień wcześniej, to i ja bym się załapała ;P ;) czort napisała: > Proponuje Fiszera na placu bankowym, w niedziele maja promocje i pilsner po 3 > zeta:))) > A poza tym - wścieklaki tyz mogom byc:)))) > > W samo poludnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 01.12.05, 20:30 A mi też ostatnio się Viking przypomniał i zastanowiło mnie, w który dzień w tym roku spotkanie się odbędzie:) Jednak jest coś czarodziejśkiego w tej porze Vikinga:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort kurna, zmartwychwstaja!!! 01.12.05, 20:50 dziewczyny:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Only co oznacza Twoja sygnaturka?? 02.12.05, 11:20 Według mnie brzmi to jak: Morgan był wandalem. Warował z kijem, kiedy Gisteren zerkała heblem. "Vandaag is het de Morgen waarover wij ons Gisteren zorgen hebben gemaakt" onlyania napisała: > eeeeetam..... > > > :P Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Only co oznacza Twoja sygnaturka?? 02.12.05, 11:47 Van Dale to w miare popularne nazwisko tutejsze... Kiedys widzialam samochod z reklama firmy ktora zajmowala sie jakimis tam budowlanymi sprawami. Firma nazywala sie "Van Dale">>>>:)) a sygnaturka dotyczy Gisteren, Vandaag i Morgen....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Only co oznacza Twoja sygnaturka?? 02.12.05, 11:49 no to trafiłam z tym hebelkiem hehe... onlyania napisała: > Van Dale to w miare popularne nazwisko tutejsze... > Kiedys widzialam samochod z reklama firmy ktora zajmowala sie jakimis tam > budowlanymi sprawami. Firma nazywala sie "Van Dale">>>>:)) > > a sygnaturka dotyczy Gisteren, Vandaag i Morgen....:)))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: kochani, niedlugo pora Vikinga sie zbliza 05.12.05, 11:06 tak w ogole to sama wez sie i odezwij, nie bede ci przeciez codzien zaproszen wysylac...:) Odpowiedz Link Zgłoś