Gość: Iza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 12:40 z doswiadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 15:31 takiego mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 15:33 Pamietasz jeszcze jezyk polski? W naglowku jest szukam! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Faceta po 40 szukam 29.09.01, 15:36 Pamietam>!- a Slowo mowi: Kto szuka - ten znajdzie! :O))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Faceta po 40 szukam IP: *.access.nacamar.de 29.09.01, 15:40 Skoro juz masz, to po co Ci drugi do sprzatania? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Faceta po 40 szukam 29.09.01, 15:43 Trapszo, Twoje idiotyzmy tolerowalem tak dlugo, jak dlugo nie wchodziles mi w droge. Kretynku!- powiedz mamusi, zeby wylaczyla Ci kompa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Faceta po 40 szukam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 15:44 To jak z kolem zapasowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 15:51 O rany! Czy moglby jakis sensowny facet w sensownym wieku wejsc na to forum, a nie sami stali bywalcy? Hej nowi nie ukrywajcie sie , nie czytajcie tylko piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 16:57 a ile chcesz zebym miala? odpowiednio mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoora Re: Faceta po 40 szukam IP: 212.162.48.* 02.10.01, 16:27 Gość portalu: Iza napisał(a): > O rany! > Czy moglby jakis sensowny facet w sensownym wieku wejsc na to forum, a nie sami > stali bywalcy? > Hej nowi nie ukrywajcie sie , nie czytajcie tylko piszcie! No dobra. Wychodzę niepewnie z ukrycia. Niepewnie, bo nie wiem, czy jestem sensowny. Wiem natomiast, że jestem nowy (na tym forum), po czterdziestce i z doświadczeniem (również w sprzątaniu). I co teraz będzie? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Faceta po 40 szukam IP: *.access.nacamar.de 29.09.01, 15:55 Nie do Ciebie Mario bylo pytanie, po co sie wtracasz? Pozatym nie masz 40. Gowniarzu!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Do trapszo i Mario IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 16:00 Wy chyba jestescie poza zasiegiem wiec po co sie wtracacie,otworzcie sobie swoj wlasny watek i tam gadajcie Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do trapszo i Mario 29.09.01, 20:10 Trapszo- pierdole Cie- jestes intelektualnie uposledzonym kmiotkiem i nigdy wiecej sie do mnie nie odzywaj! Iza- naprawde?- moze stary wyjadacz lepszy niz gowniarz forumowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisbon Re: Faceta po 40 szukam IP: *.kap.citynet.pl 29.09.01, 16:30 oj Iza , ale tu juz sa tylko stali bywalcy , nowych jak na lekarstwo a nawet jak sie jaki zjawi to po dwoch dniach sie zazwyczaj przenosi gdzie indziej zeby nie umrzec z nudow , no ale masz racje - ci co czytuja to forum a sa tacy ,raczej nie maja ochoty zabierac glosu, masz jakis pomysl zeby to zmienic? Oprocz ciaglej kaszki manny czasem warto by tu zjesc cos konkretniejszegio , pikantnego i przepic rakija - oj ide na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 16:44 Juz wrociles z obiadu? Na razie ide otworzyc nowy watek NOWI WCHODZCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezik Re: Faceta po 40 szukam IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 17:33 Izo Droga! Oto jestem! Od kiedy zacząłem przeglądać ogłoszenia o pracy, gdzie tylko dwudziestolatkowie po studiach i z wieloletnim doświadczeniem występują, zacząłem się zastanawiać czy mi do piachu nie trzeba. Już, wedle czyjejś rady, zacząłem okłady z błota brać, żeby się do ziemi przyzwyczajać a tutaj ty, że swym wspaniałym ogłoszeniem! Koisz moją duszę skołataną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 20:27 czyzbym miala szczescie, wprawdzie Radom daleko ale czasem tamtedy przejezdzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezik Re: Faceta po 40 szukam IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 21:54 Zapraszam do naszego pięknego miasta. Rozpoznasz je łatwo - kiedy jadąc E-7 zaczniesz tracić koła w dziurach w drodze, znak to niechybny, że jesteś w Radomiu. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Lisbon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 16:59 Co tam dla Ciebie kaszka manna skoro masz mentalnosc herod baby .Wyrazajac sie w ten sposob o stalych bywalcach nie przysporzysz sobie ich sympatii a na nowych to tak bardzo nie licz !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisbon Re: Lisbon IP: *.kap.citynet.pl 30.09.01, 13:52 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Co tam dla Ciebie kaszka manna skoro masz mentalnosc herod baby .Wyrazajac sie > w ten sposob o stalych bywalcach nie przysporzysz sobie ich sympatii a na > nowych to tak bardzo nie licz !:) Samanto, kochanie , a skad u Ciebie to przypuszczenie ze jestem tu by uskuteczniac wlazidupstwo pomimo wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Lisbon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:31 Z tego co zauwazylam nie odbiegasz w tresci rozmow od stalych bywalcow. Wbijasz gola do wlasnej bramki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nickia Re: Faceta po 40 szukam 29.09.01, 18:25 Widzę,że powoli zaczynacie kisić się we własnym gronie,znaczy chciałam powiedzieć sosiku.Ciekawe cóż za smakołyk z tego wyjdzie? Pozdrawiam stałych bywalców - Nowa,niesfrustrowana Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Faceta po 40 szukam 29.09.01, 20:14 Nickia Witaj :o))) czy sie kisimy- czas pokarze. My sie po prostu lubimy. Moze dolaczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trang Re: Faceta po 40 szukam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 18:30 W jakim celu,dear Iza....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: Faceta po 40 szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 30.09.01, 19:35 prawie swiezy i po 40-tce, tylko o jakie doswiadczenie ci chodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Do Samanty i Lisbona IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:38 proponuje otworzyc nowy watek: Samanta+Lisbon+etc i tam zapisujcie sobie wasze dyskusje na tematy inne niz zadany. Wprowadzacie balagan do mojej sprawy. Co do rzeczowych pytan odpowiem jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: IZA 01.10.01, 09:26 Witaj, spodziewam sie , ze warunkow postawisz wiecej. Dotychczasowe spelniam. Chcesz - pisz . Nie chcesz- pozdrawiam i do spotkan w watkach... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisbon Re: Do Samanty i Lisbona IP: *.kap.citynet.pl 01.10.01, 11:48 Gość portalu: Iza napisał(a): > proponuje otworzyc nowy watek: > Samanta+Lisbon+etc i tam zapisujcie sobie wasze dyskusje na tematy inne niz zad > any. > Wprowadzacie balagan do mojej sprawy. Izo, faktycznie zalatwiam prywaty u Ciebie w gosci, juz znikam. A w ramach zadoscuczynienia powiem Ci , ze jakbys podala adres mailowy to znajda sie tacy co Ci odpisza bo nie kazdy lubi sie ujawniac na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Do niunka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 17:53 dlaczego prawie swiezy? a doswiadczenie zyciowe oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: Do Izy IP: *.opole.dialup.inetia.pl 02.10.01, 09:27 trudno po 40-tce byc calkiem swiezym, a pytalem sie ciebie czy o jakies konkretne doswiadczenie ci chodzi, bo ogolne zyciowe /na roznych plaszczyznach /raczej jest , raczej ciekaw jestem co cie znudzilo u dotychczasowego typa, czyli jakie cechy charakteru uwazasz za niepozadane Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Faceta po 40 szukam <eee, to ja się nie nadaję> 01.10.01, 10:02 O ! mnie tu jeszcze nie było... Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Do Lisbona IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 17:50 dzieki za rade , rzeczywiscie jakos to przegapilam ale chyba jest juz za pozno. Coz wybiore wsrod odwaznych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po 40 :) Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 13:56 Witaj Izo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Faceta po 40 szukam IP: *.pkobp.pl 02.10.01, 14:20 Witam. Nie tylko jestem po czterdziestce ale mam 50. Byłoby mi miło Cię poznac lub usłyszeć (tel. 0-605-166-002). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 10:38 Czesc, milo Cie bedzie poznac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 08:54 wsrod wielu na temat i bez tematu wypowiedzi znalazl sie taki najblizszy ON i co ........... i teraz milczy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 13:57 Hmm :), poprosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 19:49 ciekawe co napiszesz! ktlm@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: Faceta po 40 szukam IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 20:02 ...i wszyscy ci napalency teraz stukaja wyznania milosne do Izy, ktora okaze sie byc magistrem Polpizdkiem, brzuchatym facetem po 60-ce, ktory jest kontrolerem ruchu na stacji Tryncza pod Przeworskiem i nudzi sie w robocie. Ech, Wy naiwniaki !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Faceta po 40 szukam IP: *.access.nacamar.de 04.10.01, 20:08 Oj, ta ostatnia wypowiedz bardzo mi kogos przypomina, Jakbym juz znal ten styl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Do Behemota IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 20:21 Gość portalu: Behemot napisał(a): > ...i wszyscy ci napalency teraz stukaja wyznania milosne do Izy, ktora okaze > sie byc magistrem Polpizdkiem, brzuchatym facetem po 60-ce, ktory jest > kontrolerem ruchu na stacji Tryncza pod Przeworskiem i nudzi sie w robocie. > Ech, Wy naiwniaki !!!!!!!! wypraszam sobie, hi hi hi ale to ci sie udalo! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold1 Re: Faceta po 40 szukam 04.10.01, 20:53 Witaj :) Napisze za chwile z konta arnold1.poczta.gazeta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Do Arnolda IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 07:58 Arnoldzie, twoja skrzynka nie dziala, wiec jak mam ci odpowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: do Izy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 09:26 Napisze z innej :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Faceta po 40 szukam IP: *.introl.pl 09.10.01, 08:51 Gość portalu: Iza napisał(a): > z doswiadczeniem żona ,kochanki , w trakcie rozwodu,wystarczy doświadczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 10:29 a najpierw byla zona potem rozwod a potem kochanki, czy najpierw byla zona potem kochanki a potem rozwod , czy najpierw byly kochanki potem zona a potem rozwod, czy najpierw byl rozwod z kochanka a potem zona? to tylko tak z czystej ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś