Dodaj do ulubionych

Faceta po 40 szukam

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 12:40
z doswiadczeniem
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Faceta po 40 szukam 29.09.01, 13:55
      a 38 nie moze byc :o(?
      • Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 15:31
        takiego mam
        • mario2 Re: Faceta po 40 szukam 29.09.01, 15:32
          chcesz innego?
          • Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 15:33
            Pamietasz jeszcze jezyk polski?
            W naglowku jest szukam!
            • mario2 Re: Faceta po 40 szukam 29.09.01, 15:36
              Pamietam>!- a Slowo mowi: Kto szuka - ten znajdzie! :O)))
              • Gość: trapszo Re: Faceta po 40 szukam IP: *.access.nacamar.de 29.09.01, 15:40
                Skoro juz masz, to po co Ci drugi do sprzatania?

Pozdrawiam
                • mario2 Re: Faceta po 40 szukam 29.09.01, 15:43
                  Trapszo, Twoje idiotyzmy tolerowalem tak dlugo, jak dlugo nie wchodziles mi w
                  droge. Kretynku!- powiedz mamusi, zeby wylaczyla Ci kompa!
                • Gość: samanta1 Re: Faceta po 40 szukam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 15:44
                  To jak z kolem zapasowym:)
                  • Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 15:51
                    O rany!
                    Czy moglby jakis sensowny facet w sensownym wieku wejsc na to forum, a nie sami stali bywalcy?
                    Hej nowi nie ukrywajcie sie , nie czytajcie tylko piszcie!
                    • mzfred Re: Faceta po 40 szukam 30.09.01, 15:45
                      ile masz lat
                      • Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 16:57
                        a ile chcesz zebym miala?
                        odpowiednio mniej!
                    • Gość: Yoora Re: Faceta po 40 szukam IP: 212.162.48.* 02.10.01, 16:27
                      Gość portalu: Iza napisał(a):

> O rany!
                      > Czy moglby jakis sensowny facet w sensownym wieku wejsc na to forum, a nie sami
                      > stali bywalcy?
                      > Hej nowi nie ukrywajcie sie , nie czytajcie tylko piszcie!

No dobra. Wychodzę niepewnie z ukrycia. Niepewnie, bo nie wiem, czy jestem sensowny. Wiem
                      natomiast, że jestem nowy (na tym forum), po czterdziestce i z doświadczeniem (również w sprzątaniu).
                      I co teraz będzie?
                      Jurek
                  • Gość: trapszo Re: Faceta po 40 szukam IP: *.access.nacamar.de 29.09.01, 15:55
                    Nie do Ciebie Mario bylo pytanie, po co sie wtracasz?
                    Pozatym nie masz 40. Gowniarzu!!!

Pozdrawiam
                    • Gość: Iza Do trapszo i Mario IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 16:00
                      Wy chyba jestescie poza zasiegiem wiec po co sie wtracacie,otworzcie sobie swoj wlasny watek i tam gadajcie
                      • mario2 Re: Do trapszo i Mario 29.09.01, 20:10
                        Trapszo- pierdole Cie- jestes intelektualnie uposledzonym kmiotkiem i nigdy
                        wiecej sie do mnie nie odzywaj!

Iza- naprawde?- moze stary wyjadacz lepszy niz gowniarz forumowy?
    • Gość: Lisbon Re: Faceta po 40 szukam IP: *.kap.citynet.pl 29.09.01, 16:30
      oj Iza , ale tu juz sa tylko stali bywalcy , nowych jak na lekarstwo a nawet
      jak sie jaki zjawi to po dwoch dniach sie zazwyczaj przenosi gdzie indziej zeby
      nie umrzec z nudow ,
      no ale masz racje - ci co czytuja to forum a sa tacy ,raczej nie maja ochoty
      zabierac glosu, masz jakis pomysl zeby to zmienic? Oprocz ciaglej kaszki manny
      czasem warto by tu zjesc cos konkretniejszegio , pikantnego i przepic rakija -
      oj ide na obiad.
      • Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 16:44
        Juz wrociles z obiadu?
        Na razie ide otworzyc nowy watek NOWI WCHODZCIE
        • Gość: Cezik Re: Faceta po 40 szukam IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 17:33
          Izo Droga! Oto jestem! Od kiedy zacząłem przeglądać ogłoszenia o pracy, gdzie
          tylko dwudziestolatkowie po studiach i z wieloletnim doświadczeniem występują,
          zacząłem się zastanawiać czy mi do piachu nie trzeba. Już, wedle czyjejś rady,
          zacząłem okłady z błota brać, żeby się do ziemi przyzwyczajać a tutaj ty, że
          swym wspaniałym ogłoszeniem! Koisz moją duszę skołataną!
          • Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 20:27
            czyzbym miala szczescie, wprawdzie Radom daleko ale czasem tamtedy przejezdzam!
            • Gość: Cezik Re: Faceta po 40 szukam IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 21:54
              Zapraszam do naszego pięknego miasta. Rozpoznasz je łatwo - kiedy jadąc E-7
              zaczniesz tracić koła w dziurach w drodze, znak to niechybny, że jesteś w
              Radomiu.
              Pa!
      • Gość: samanta1 Lisbon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 16:59
        Co tam dla Ciebie kaszka manna skoro masz mentalnosc herod baby .Wyrazajac sie
        w ten sposob o stalych bywalcach nie przysporzysz sobie ich sympatii a na
        nowych to tak bardzo nie licz !:)
        • Gość: Lisbon Re: Lisbon IP: *.kap.citynet.pl 30.09.01, 13:52
          Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Co tam dla Ciebie kaszka manna skoro masz mentalnosc herod baby .Wyrazajac sie
          > w ten sposob o stalych bywalcach nie przysporzysz sobie ich sympatii a na
          > nowych to tak bardzo nie licz !:)

Samanto, kochanie , a skad u Ciebie to przypuszczenie ze jestem tu by
          uskuteczniac wlazidupstwo pomimo wszystko?
          • Gość: samanta1 Re: Lisbon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:31
            Z tego co zauwazylam nie odbiegasz w tresci rozmow od stalych bywalcow. Wbijasz
            gola do wlasnej bramki?:)
    • nickia Re: Faceta po 40 szukam 29.09.01, 18:25
      Widzę,że powoli zaczynacie kisić się we własnym gronie,znaczy chciałam
      powiedzieć sosiku.Ciekawe cóż za smakołyk z tego wyjdzie?
      Pozdrawiam stałych bywalców - Nowa,niesfrustrowana
      • mario2 Re: Faceta po 40 szukam 29.09.01, 20:14
        Nickia Witaj :o))) czy sie kisimy- czas pokarze. My sie po prostu lubimy. Moze
        dolaczysz?
    • Gość: trang Re: Faceta po 40 szukam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 18:30
      W jakim celu,dear Iza.......
    • Gość: niuniek Re: Faceta po 40 szukam IP: *.opole.dialup.inetia.pl 30.09.01, 19:35
      prawie swiezy i po 40-tce, tylko o jakie doswiadczenie ci chodzi,
      • Gość: Iza Do Samanty i Lisbona IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:38
        proponuje otworzyc nowy watek:
        Samanta+Lisbon+etc i tam zapisujcie sobie wasze dyskusje na tematy inne niz zadany.
        Wprowadzacie balagan do mojej sprawy.
        Co do rzeczowych pytan odpowiem jutro.
        • krzysztof.r.m Re: IZA 01.10.01, 09:26
          Witaj, spodziewam sie , ze warunkow postawisz wiecej. Dotychczasowe spelniam.
          Chcesz - pisz . Nie chcesz- pozdrawiam i do spotkan w watkach...
          krm
        • Gość: Lisbon Re: Do Samanty i Lisbona IP: *.kap.citynet.pl 01.10.01, 11:48
          > proponuje otworzyc nowy watek:
          > Samanta+Lisbon+etc i tam zapisujcie sobie wasze dyskusje na tematy inne niz zad
          > any.
          > Wprowadzacie balagan do mojej sprawy.

Izo, faktycznie zalatwiam prywaty u Ciebie w gosci, juz znikam.
          A w ramach zadoscuczynienia powiem Ci , ze jakbys podala adres mailowy to znajda
          sie tacy co Ci odpisza bo nie kazdy lubi sie ujawniac na forum.

• Gość: Iza Do niunka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 17:53
        dlaczego prawie swiezy?
        a doswiadczenie zyciowe oczywiscie!
        • Gość: niuniek Re: Do Izy IP: *.opole.dialup.inetia.pl 02.10.01, 09:27
          trudno po 40-tce byc calkiem swiezym, a pytalem sie ciebie czy o jakies
          konkretne doswiadczenie ci chodzi, bo ogolne zyciowe /na roznych
          plaszczyznach /raczej jest , raczej ciekaw jestem co cie znudzilo u
          dotychczasowego typa, czyli jakie cechy charakteru uwazasz za niepozadane
    • woland? Re: Faceta po 40 szukam <eee, to ja się nie nadaję> 01.10.01, 10:02
      O ! mnie tu jeszcze nie było...
      Woland
      • Gość: Iza Do Lisbona IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 17:50
        dzieki za rade , rzeczywiscie jakos to przegapilam ale chyba jest juz za pozno.
        Coz wybiore wsrod odwaznych!
    • Gość: Po 40 :) Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 13:56
      Witaj Izo :)
    • Gość: Wiesiek Re: Faceta po 40 szukam IP: *.pkobp.pl 02.10.01, 14:20
      Witam. Nie tylko jestem po czterdziestce ale mam 50. Byłoby mi miło Cię poznac
      lub usłyszeć (tel. 0-605-166-002).
      Pozdrawiam
    • ktlm Re: Faceta po 40 szukam 02.10.01, 17:03
      i ja tez i ja tez
    • Gość: Arnold Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 10:38
      Czesc,
      milo Cie bedzie poznac :)
      • Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 08:54
        wsrod wielu na temat i bez tematu wypowiedzi znalazl sie taki najblizszy ON
        i co ........... i teraz milczy .....

• Gość: Arnold Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 13:57
          Hmm :), poprosze o kontakt.
          • Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 19:49
            ciekawe co napiszesz!
            ktlm@poczta.gazeta.pl
            • Gość: Behemot Re: Faceta po 40 szukam IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 20:02
              ...i wszyscy ci napalency teraz stukaja wyznania milosne do Izy, ktora okaze
              sie byc magistrem Polpizdkiem, brzuchatym facetem po 60-ce, ktory jest
              kontrolerem ruchu na stacji Tryncza pod Przeworskiem i nudzi sie w robocie.
              Ech, Wy naiwniaki !!!!!!!!
              • Gość: trapszo Re: Faceta po 40 szukam IP: *.access.nacamar.de 04.10.01, 20:08
                Oj, ta ostatnia wypowiedz bardzo mi kogos przypomina, Jakbym juz znal ten styl.

Pozdrawiam
              • Gość: Iza Do Behemota IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 20:21

Gość portalu: Behemot napisał(a):

> ...i wszyscy ci napalency teraz stukaja wyznania milosne do Izy, ktora okaze
                > sie byc magistrem Polpizdkiem, brzuchatym facetem po 60-ce, ktory jest
                > kontrolerem ruchu na stacji Tryncza pod Przeworskiem i nudzi sie w robocie.
                > Ech, Wy naiwniaki !!!!!!!!

wypraszam sobie, hi hi hi
                ale to ci sie udalo!
                • Gość: Behemot Re: Do Behemota IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 20:47
                  Hau hau!
            • arnold1 Re: Faceta po 40 szukam 04.10.01, 20:53
              Witaj :)
              Napisze za chwile z konta arnold1.poczta.gazeta :)
              • Gość: Iza Do Arnolda IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 07:58
                Arnoldzie, twoja skrzynka nie dziala, wiec jak mam ci odpowiedziec?
                • Gość: Arnold Re: do Izy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 09:26
                  Napisze z innej :).
                • arnold1 Re: Do Izy 05.10.01, 09:38
                  Dziala, wlasnie sprawdzilem :).
    • Gość: alik Re: Faceta po 40 szukam IP: *.introl.pl 09.10.01, 08:51

> z doswiadczeniem
      żona ,kochanki , w trakcie rozwodu,wystarczy doświadczenia ?

• Gość: Iza Re: Faceta po 40 szukam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 10:29
        a najpierw byla zona potem rozwod a potem kochanki, czy
        najpierw byla zona potem kochanki a potem rozwod , czy
        najpierw byly kochanki potem zona a potem rozwod, czy
        najpierw byl rozwod z kochanka a potem zona?
        to tylko tak z czystej ciekawosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka