ulalka 14.10.02, 22:21 stluklam swoja ulubiona filizanke do herbaty.....!!! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( 14.10.02, 22:24 knajpy przeciez jescze chyba otwarte sa....idz sobie nowa przynies..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( IP: *.200-136-217.adsl.skynet.be 14.10.02, 22:27 mniej zmywania bedziesz miala Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( 14.10.02, 22:30 Gość portalu: mina napisał(a): > mniej zmywania bedziesz miala ale ta lubilam :-((( niechby sie ta z fiolkam stlukla :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( IP: *.200-136-217.adsl.skynet.be 14.10.02, 22:31 to wez teraz te z fiolkiej i jebnij nia o ziemie z calej sily:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( 14.10.02, 22:42 Gość portalu: mina napisał(a): > to wez teraz te z fiolkiej i jebnij nia o ziemie z calej sily:) a potem mnie z domu wywala.. Tato z niej pije.. ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( 14.10.02, 22:28 nio tak.. ale 0nly, ja mam mokry leb, bo sobie glowe umylam.. zrobisz mi ta przysluge?? bo inaczej bede musiala z musztardowki pic ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( 14.10.02, 22:39 etam, ja tam sama mam jeden kubeczek, ktory biorac pod uwage srednia ostatnich sluczonych naczyn w najblizszym czasie ulegnie zbiciu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( IP: *.200-136-217.adsl.skynet.be 14.10.02, 22:41 wy to macie problemy, jebane arystokratki sie znalazly. ja tam pije herbate prosto z puszki. przynajmniej gaz sie tak szybko nie ulatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( 14.10.02, 22:44 mhmm.. nio dobra, biere te musztardowkie, masz Mina racjem ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( IP: *.200-136-217.adsl.skynet.be 14.10.02, 22:46 ja mam kurwa zawsze racje Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( 14.10.02, 22:46 biedactwo... tylko jedna filiżanka w domu... i jeszcze teraz się zbiła... to okrutne... ale powiedz mi jedno... co się dzieje kiedy masz gości... jak przyjdzie jeden... rozumiem... podajesz mu herbatę w swojej... no ale co się dzieje kiedy przyjdzie kilka osób... podajesz im herbatę rotacyjnie... ??? czy jeden dostaje w filiżance... a pozostali np. w garnkach... a może masz jeszcze jakąś inną metodę... jeśli nie używasz pierwszej metody... zastosuj którąś z pozostałych... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( 14.10.02, 22:53 dr_mengele napisała: > biedactwo... tylko jedna filiżanka w domu... i jeszcze teraz się zbiła... to > okrutne... > ale powiedz mi jedno... co się dzieje kiedy masz gości... > jak przyjdzie jeden... rozumiem... podajesz mu herbatę w swojej... > no ale co się dzieje kiedy przyjdzie kilka osób... podajesz im herbatę > rotacyjnie... ??? czy jeden dostaje w filiżance... a pozostali np. w garnkach.. > . > a może masz jeszcze jakąś inną metodę... > jeśli nie używasz pierwszej metody... zastosuj którąś z pozostałych... > > Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Te z fiolkami stluc????? 14.10.02, 22:56 Ja Ci dam cholero-Ulalko!!! Nie po to ja wiozlam przez pol Europy, zebys teraz miala ja stluc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( IP: *.arcor-ip.net 14.10.02, 22:57 Kurwa mać,a co ty jakąś durną filiżanką sobie i nam głowy zawracasz. Ciesz się że nie jesteś w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( 14.10.02, 23:01 Gość portalu: leziox napisał(a): > Kurwa mać,a co ty jakąś durną filiżanką sobie i nam głowy zawracasz. > Ciesz się że nie jesteś w ciąży. A czy byc w ciazy to takie straszne, Panie Leziu-Sasiedzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: stalo sie cos strasznego!!.... :-((( 15.10.02, 09:42 Gość portalu: leziox napisał(a): > Kurwa mać,a co ty jakąś durną filiżanką sobie i nam głowy zawracasz. > Ciesz się że nie jesteś w ciąży. a dlaczego, Leziu?? a moze ja bym chciala?? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele i teraz wyszło na jaw... 14.10.02, 23:02 jak ty traktujesz wartościowe prezenty od znajomych... wstyd... trzeba się było nie przyznawać... a tak nie dość... że zbiłaś... to jeszcze sprawilaś ofiarodawczyni przykrość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: i teraz wyszło na jaw... IP: *.arcor-ip.net 14.10.02, 23:07 Kasiulek sąsiadko,być w ciąży to nie takie straszne,przynajmniej dla mnie,ale potem alimenta trzeba płacić,więc kolejna nieopłacalna inwestycja i jeszcze dziecka nie można na dodatek do schroniska dla zwierząt oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: i teraz wyszło na jaw... 14.10.02, 23:13 Gość portalu: leziox napisał(a): > Kasiulek sąsiadko,być w ciąży to nie takie straszne,przynajmniej dla mnie,ale > potem alimenta trzeba płacić,więc kolejna nieopłacalna inwestycja i jeszcze > dziecka nie można na dodatek do schroniska dla zwierząt oddać. Alles klar jetzt, Sasiedzie-Leziu:))) Nie kontaktuje zbyt dobrze, bo troche winka juz wypilam (co prawda nie Trollingera, ale Bordeaux z supermarketu za € 1.99:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Dottore!!!! 14.10.02, 23:07 dr_mengele napisała: > jak ty traktujesz wartościowe prezenty od znajomych... wstyd... trzeba się było > > nie przyznawać... a tak nie dość... że zbiłaś... to jeszcze sprawilaś > ofiarodawczyni przykrość... > > Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Dottore!!!! 14.10.02, 23:39 tak... na pewno... stoi cała i nienaruszona... zamknięta w kasie pancernej... tak jak i wszystkie inne filiżanki-prezenty... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: i teraz wyszło na jaw... 15.10.02, 09:41 wcale nie robilam tego celowo, Doktorku!!.. a filizanka nie byla od Kasiulki.. ta z fijolami jest od Kasiulki :-)))))) a filizanka spadla stracona ksiazka do nauki, ktorej zakladke przytrzasnela lampka na biurko, jasne??? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś