Dodaj do ulubionych

"SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{

29.11.05, 12:17
serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3034810.html
jak ktoś wie gdzie dostać te une brandzoletki to ja poproszę o linka
będę miał prezenty-gotowce pod choinę
Obserwuj wątek
    • nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 12:32
      poprosze o taka!
      • feber Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 12:58
        tez bym chetnie kupila
        • tibulla Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 14:37
          Prosze:
          www.spieprzajdziadu.com/
          • paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 14:42
            heh fajna ta stronka :)
            • invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 14:51
              to już klasyk o dziadu:)
              • tw_muza Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:02
                prawie jak KOPYTKO
                • paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:09
                  zapisaliscie sie na liste mailingowa-bo ja tak,trza sie spieszyc bo potem braknie.Zeby nas
                  potem tylko na ulicy nie aresztowali jak w Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz-ty sobie to 125 wez i
                  wkrec he he
                  • invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:12
                    ide sie zapisac
                    • feber Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:16
                      ja juz sie zapisalam tez

cze Invicta :)
                      dawno Cie nie widzialam
                      • invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:25
                        cze!
                        zyje i mam się świetnie-nawet lepiej niż...:)
                  • nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:17
                    a ja sie nie moge zapisac :((
                    jakies zle kaczki mi przeszkadzaja
                    prosze zamowic wiecej !!!
                    • drzejms-buond Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:20
                      coś mi mówi..że to kolejka do "OSTATNIEJ PARÓWECZKI HRABIEGO BARRY KENTA"
                      eeeeeeee , to dla mnie już nie straczy...

sie też zapisałem...
                      pozostaje czekać...

NA BANDYTÓW
                      ...a kiedy przyjdą podpalic twój komp!!!ten, z którym mieszkasz...

mam się bać? mam się bać?
                      strrrrasno
                      • paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:27
                        Wszystko ladnie pieknie ale co bedzie jak przydziela Forum jakiego ubeckiego Ottka? zamkna
                        nas jak nic!
                        • nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:28
                          byle razemw jednej celi to nie zginiemy !!!
                          • tw_muza Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:31
                            znając homofobię władzy, jestem pewna, że cele będą koedukacyjne:)
                            • invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:32
                              haha
                              damy sobie po gaciorach:))))
                              • paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:34
                                czas zejsc do podziemia,Forumowicze-po pierwsze zglaszam wniosek o ustalenie tajnego
                                hasla:Zyrafy wchodza do szafy na przyklad.
                                Pragne tez poinformowac ze wlasnie za oknem przelecialy dwa mysliwce.Jestesmy w
                                niebezpieczenstwie.
                                • mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:39
                                  odzew: PAwiany wchodzą na ściany .
                                • invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:39
                                  odzew: kaczory wchodzą w gaciory!
                                  zaraz mnie namierzą:)))
                                  • feber Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:40
                                    paczki bede Ci posylac
                                    • invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:41
                                      :)
                                      byle nie z butiqu:)!
                                      • paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:46
                                        Nie boj Feber Ciebie tez wsadzom-dlawie sie marchewkom,juz mi Kaczory pranie mozgu zrobily
                                        ze takie rzeczy jem.
                                        Zaraz sie wladza zainteresuje czemu w godzinach pracy dywersje robimy.
                                • mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:44
                                  Paula a to za oknem to napewno mysliwce ?
                                  a moze najnowszy bombowiec nurkujący DUCK 1 i DUCK 2?
                                  • paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:48
                                    Kochana nie jestem pewna,w kazdym razie lecialy tak nisko,ze pilot byl na wysokosci mojego
                                    okna-na pewno zerknal na monitor,przeczytal co pisze i polecial do bazy doniesc niestety.
                                    • mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:51
                                      ten pilot to od wassermana naslany

wanne juz rozbroił to sie teraz moze klawaiturą zająć
                                    • paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:51
                                      Cholerka jasna-wlasnie sobie przypomnialam ze na kolacji u znajomych z okazji swieta
                                      dziekczynienia podano kaczke,ktora ja,glupia zjadlam! Zegnajcie Forumowicze-juz po mnie ida.
                                      • invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:53
                                        w obronie własnej urwij im pisiory:)))
                                        • paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:55
                                          Invicta nie moge,juz placze ze smiechu!!
                                        • feber Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:56
                                          o ile maja....
                                          • feber Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:57
                                            .. bo jajeczek to pewnie ni huhu...
                                        • mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:57
                                          invicta - kaczki ich nie majom !!!!
                                          u nich miłosć odbywa sie dziurka-w-dziurke , bez dodatkowych urzadzeń

jek chcesz cos urwac to kaczor-krzyżówek matakie ładne piórka w ogonie ,
                                          metaliczne, błyskajoce, moze to ?
                                          • mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:58
                                            a cos na ksztal jajaeczek to majom gleboko schowane w sobie
                                            nie widac i nie slychać
                                            • invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:59
                                              no to sie kwalifikuja na parade równości:)))
                                          • paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 16:00
                                            Nad rzeczk? opodal krzaczka Mieszkala kaczka-dziwaczka, lecz zamiast trzymaç sie
                                            rzeczki Robila piesze wycieczki...do Lodzi he he
                                            • paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 16:02
                                              a jak sie wpisze kaczka do wyszukiwarki to pierwsze co wychodzi to kabaret Kaczka pchnieta
                                              nozem hih
                                            • mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 16:02
                                              na pieszo to do Torunia

na boso i we we włosienicy !!!!!!!
                                              • invicta1 dzioby 29.11.05, 16:08
                                                vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/62/81_file.jpg
                                                • drzejms-buond Re: dzioby 29.11.05, 16:45
                                                  dzioby??????????
                                                  ryje!!!!!!!!
                                                  • nioma Re: dzioby 29.11.05, 19:28
                                                    a jak nas wszystkich zamkna to kto nas bedzie odwiedzal?
                                                    i paczuszki ze smalcem wysylal?
                                                  • blubelle Re: dzioby 29.11.05, 19:42
                                                    Je pierdziu, tyż chcem takom bransoletkę! Jedyna słuszna! Zapisałam się, moze
                                                    reszcie rodziny też kupię pod choinkę...
                                                  • pomme Re: dzioby 29.11.05, 20:29
                                                    ja prosze o bilet lotniczy i chate na hawajach:-)
                                                    wrócem jak bedzie po
    • setorika Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 23:06
      umarłam!!!!!!!!!!
      :DDDDDDDDDDDDD
      • nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 09:00
        to moze od razu zrobmy zrzute na wieksza chate na hawajach cobysmy sie
        wszyscy zmiescili?
        jak juz mam wybierac to wole plaze i palmy niz smierdzaca cele na rakowieckiej
        z przymusowymi rekolekcjami
        • mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 09:23
          chata chatą
          nam i sama plaza wystarczy
          moze byc taka z silinkiem samolotu
          byle byl taki jeden piekny na tej plaży jak Dżejk

moze być i 007 z braku laku
          • nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 09:36
            moge zabrac Tulipana i Jaroszego?
            • mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 09:39
              Tulipana chetnie odstąpię za podójną dawke Jaroszego,
              • invicta1 słuchajcie! poznamy Lwa 30.11.05, 10:00
                to taki "misiu":)))bedzie fajnie, bedzie udawał Siarę Siarzewskiego:)
                • drzejms-buond Re: słuchajcie! poznamy Lwa 30.11.05, 10:02
                  invicta1 napisała:

> to taki "misiu":)))bedzie fajnie, bedzie udawał Siarę Siarzewskiego:)

a ja nie chcę go POZNAWAĆ!!! jakby mógł co załatwić, jakieś wypasione paczki na
                  świeta...no to uwętuaaalnie...niech będzie..ale ja z nim GRYPSOWAC NIE BEDE
              • drzejms-buond Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 10:00
                to ja zabiorę MUSZKĘ dla poprawy EKOSYSTEMU..mogie? tylko musi zabrać
                pakiet plazderków...bo jak sie zacznie mnooooożyć, to miejsca na wyspie
                zabraknie...
                • mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 10:21
                  dla wzbogacenia flory i fauny proponuję :
                  - Kreta - zadba o spulchnienie tego i owego
                  - Cebulę - przyda sie na awitaminoze
                  - Papuge !!! - tropikalna wyspa bez Papugi ani rusz
                  - Młodego Papuga - tylko jak sie zacznom razem dzreeeeeć to ja wysiadam
                  - przyszlego Młodego PApuga jeszce niewyklutego
                  - Tulipan - dla NIOmy , moze jaki zapach z siebie wydzieli przy okazji coby
                  zagłuszyc zapachy nowego młodego papuga
                  - Chochoły dwa - troche ta przyroda juz zasuszona ale jak sie ich postawi w
                  kącie ....
                  -
                  • nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 10:26
                    to jeszcze Sztefana zeby nam drinki serwowal
                    i Petera zeby dla rozrywki bylo kogo po gebie prac
                  • drzejms-buond Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 11:58
                    mozambique napisała:

> dla wzbogacenia flory i fauny proponuję :
                    > - Kreta - zadba o spulchnienie tego i owego
                    > - Cebulę - przyda sie na awitaminoze
                    > - Papuge !!! - tropikalna wyspa bez Papugi ani rusz
                    > - Młodego Papuga - tylko jak sie zacznom razem dzreeeeeć to ja wysiadam
                    > - przyszlego Młodego PApuga jeszce niewyklutego
                    > - Tulipan - dla NIOmy , moze jaki zapach z siebie wydzieli przy okazji coby
                    > zagłuszyc zapachy nowego młodego papuga
                    > - Chochoły dwa - troche ta przyroda juz zasuszona ale jak sie ich postawi w
                    > kącie ....
                    > -
                    A NA TO WSZYSTKO- NOŻYCORĘKA!!!!!!!!!!!!! :-D)) ktoś musi zadbać o te flore..
                    fauuuną zajmę się ja ...(o matko!!!! GAZELĘ TEŻ????)
                    • around_the_sun Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 12:03
                      gazela zejdzie śmiertelnie zanim do czegokolwiek dojdzie.
                      ja bym się zastanowiła nad luckowymi łowcami.
                      tak la wzbogacenia fauny.
                      • drzejms-buond Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 12:08
                        around_the_sun napisała:

> gazela zejdzie śmiertelnie zanim do czegokolwiek dojdzie.
                        > ja bym się zastanowiła nad luckowymi łowcami.
                        > tak la wzbogacenia fauny.
                        >
                        O! to zacna myśl..kto umie robić na drutach?????????
                        ja ostatecznie mogę ochędożyć te łowce (bez względu na to, jak sie to PISZE???)
                      • xemxija Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 01.12.05, 17:41
                        around_the_sun napisała:

> gazela zejdzie śmiertelnie zanim do czegokolwiek dojdzie.
                        > ja bym się zastanowiła nad luckowymi łowcami.
                        > tak la wzbogacenia fauny.
                        >

to se zabierzecie truchlo ze sobom, na bigosik mysliski:))))
                        • around_the_sun Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 01.12.05, 17:54
                          jak to SE ZABIERZECIE?
                          przecie napisałam, że Ty tez musisz jechać.
                          ... żeby ten bigosik ugotować :)
                          • xemxija Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 01.12.05, 18:29
                            Aaaa, a nie, jak mus to przeca;))
                            Moge zabrac olejek opalawczy.
                    • mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 12:04
                      no I ASFALTOWA DŻUNAGLA gotowa
                    • drzejms-buond "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:07
                      ta
                      po pierwsze primo:
                      1/OPIEKA MEDYCZNA- wiadomo ,
                      ERAŁNDOWA, MNIETKA będzie trzymać renkie na pulsie (biznesu?)
                      2/DO TRZYMANIA W QPIE całego towarzystwa- DZIDZIA BOJOWA
                      przyboczny- DRUH pospolity
                      3/a ja wam KULTURE NIEŚĆ BEDE, wiersze przy blasku świec (zara skad świece?
                      pamiętajcie żeby zabrać!!!)mogę też pośpiewać przy ognisku...
                      4/ catering..hmmm kto nam będzie gotował świńskie ogony dwa?
                      5/ ......o czym zapomniałem?
                      • nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:15
                        ja moge gotowac - sie zglaszam na ochotnika!
                        • around_the_sun Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:21
                          mogie robić na drutach w przerwach między serwowaniem czopków.
                          dżejms, a rowerum zabierasz?
                          Chodzi mi o to,
                          że ze szprych można przysposobić fajne druty do dziergania skarpetek.
                          A i elektrownię z dynama można zrobić.
                          I oświetlenie gotowe.
                          Bierz rowerum koniecznie!!!
                          • mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:27
                            a stacje nadawczo-odbiorcza z rowera tez sie da ????
                            • around_the_sun Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:34
                              zapewne
                              i antene telewizyjnom tysz.
                              ktoś musi telewizor zabrać cobyśmy z emjotyzmem na bieżąco byli.
                      • around_the_sun Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:27
                        Xemka musi jechać!
                        Nikt takiego bigosu jak Xemka nie zrobi.
                        No i łanie na wypas ktoś wyprowadzać musi czasami :)))))))
                        • tw_muza Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:34
                          Żyrafy wchodzą do szafy. dzień dobry.
                          Zaszczepić się przeciwko grypie pojechalam tylko, wracam, a tu państwo już w
                          jedną nogą za drzwiami??!! Ja też robię dobry bigos, mogę na piśmie referencje
                          przedstawić . I na drutach też umiem.
                          • drzejms-buond Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:51
                            łaaaaaaaaaaał a sie panie do tych drutuff rwom...
                            aż miło posłuchać...
                            idę zadbać o hygenę osobistą...

a tiwi nam nie potrzebne..weżmiemy ILONE , bo jesli my wylecimy to ona RAZEM
                            ZNAMI za NARODU DEMORALIZACJĘ...
                            • drzejms-buond "SPIEPRZAJ DZIADU" attack! 8-{ 01.12.05, 17:01
                              mam w pracy PISSOWCA, tfu...ale żeśmy się ścieli parę dni temu...uch!faszysta
                              cholerny-hipopokryta jeden!!!!
                              Tera- on mi DZIEŃ DOBRY...PANU(!!!) a ja mu ....
                              -SPIEPRZAJ DZIADU..
                              norrrrrrrrmalnie WOJNA! WOJNA!
                              • paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" attack! 8-{ 03.12.05, 17:37
                                Ja Wam ciasta bede piekla,ale w zamian ktos mi bedzie musial plecy olejum smarowac :)
                                • drzejms-buond Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" attack! 8-{ 06.12.05, 14:07
                                  ja ponoć niezły w smarowaniu jestem....
                                  wazeliną...
                                  (wiadomość w recepcji)
                                  • drzejms-buond ANSEEER czyly ODPOWIEĆ 09.12.05, 13:09
                                    ODPISALI:
                                    "Zaczynamy od radosnej nowiny - mozna juz zamawiac opaski :) Sklepik dostepny
                                    jest pod adresem
                                    www.spieprzajdziadu.com/sklep.
                                    Zdjecie w sklepie nie przedstawia prawdziwej opaski - oryginaly jeszcze do nas
                                    nie dotarly, ale beda
                                    na poczatku przyszlego tygodnia - wtedy tez zaczniemy wysylke. Napis na opasce
                                    jest wykonany duzymy
                                    czarnymi literami.
                                    Zrobimy co w naszej mocy, aby wszystkie zamowienia zlozone w tym tygodniu
                                    zrealizowac przed
                                    swietami, jednak jest to uzaleznione od liczby chetnych. Zamowienia beda
                                    realizowane na zasadzie kto
                                    pierwszy, ten lepszy. O pierwszenstwie bedzie decydowac data wplywu platnosci
                                    na konto.
                                    Ze wzgledow technicznych oferujemy tylko jedna metode platnosci - przedplate
                                    przelewem. Planujemy
                                    uruchomienie innych opcji, ale nie zdazymy tego zrealizowac w tym roku. Prosimy
                                    o prawidlowe
                                    opisywanie przelewow kodem transakcji - to ulatwi nam prace i przyspieszy
                                    wysylke.
                                    W przyszlosci planujemy roszerzenie oferty rowniez o inne produkty, ale na
                                    razie zapraszamy po
                                    opaski :)

Osoby, ktore beda w niedziele w Warszawie, zapraszamy rowniez o 13 przed Ratusz
                                    na Placu Bankowym,
                                    gdzie bedziemy mogli pozegnac odchodzacego prezydenta Warszawy. Wiecej
                                    szczegolow na
                                    www.dziekujemykacz.com

pozdrawiamy,
                                    ekipa SpieprzajDziadu.com"
                                    • drzejms-buond Słodkie.... :-) 09.12.05, 13:44
                                      www.allegro.pl/show_item.php?item=75275730
                                      • around_the_sun Re: Słodkie.... :-) 09.12.05, 14:31
                                        mnie się 16 wyjątkowo podoba
                                        • drzejms-buond Re: Słodkie.... :-) 09.12.05, 14:35
                                          ja bym miał trudny wybór...
                                          • drzejms-buond APEL 08.02.06, 12:55
                                            janda prosi..to i ja się dopiszę...
                                            www.krystynajanda.com.pl/forum/viewtopic.php?p=222569#222569
                                            www.kontrateksty.pl/
                                            • drzejms-buond Spieprzaj dziadu!- reaktywacja 15.03.06, 15:44
                                              a to ciekawe jest...
                                              cytuję za jednym z blogów:
                                              Ekonomia, politycy i dziennikarze

"Zbigniew Chlebowski powiedział dzisiaj, że na giełdzie jest notowanych ponad
                                              300 polskich spółek - to kłamstwo.

Artur Zawisza powiedział dzisiaj, że Bank Ochrony Środowiska miał być obiektem
                                              wrogiego przejęcia ze strony Szwedów - to kłamstwo.

Wojciech Wierzejski przedwczoraj powiedział, że Balcerowicz złamał ustawe o
                                              prezesie NBP - to kompletna bzdura, takiej ustawy w ogóle nie ma.

Do rozpaczy doprowadza mnie to, że wszystkie te bzdury usłyszałem w telewizji,
                                              politycy mówili to na konferencjach prasowych, w obecności wielu dziennikarzy.
                                              Żaden z nich, ani jeden nie zauważył, że pierdolą kompletne głupoty. Za to od
                                              wczoraj wszyscy dziennikarze i wielu polityków powtarza historyjke o tym, że
                                              fundacja CASE, której prezesem jest żona Balcerowicza jest sponsorowana przez
                                              Pekao SA, co ma być dowodem na rzekomą nieobiektywność Balcerowicza w Komisji
                                              Nadzoru Bankowego. Wszyscy o tym mówią. Nikt nie sprawdzi. Nikt nie zajrzy do
                                              raportu rocznego na stronie CASE, z którego wynika, że sponsorowanie Pekao SA
                                              polegało na wyłożeniu pieniędzy na jeden projekt naukowy. I tylko na tym.
                                              Fundacja jako całość jest sponsorowana przez kilkanaście podmiotów, głównie
                                              instytucji zagranicznych, w tym dwa banki - Rabobank i West LB ( LB to nie
                                              Leszek Balcerowicz, tylko LandesBank ).

Nie jestem już w stanie słuchać tych bzdur wygadywanych przez polityków PiS, LPR
                                              i Samoobrony, podobne ekonomiczne bzdury w ustach polityków PO ranią mnie do
                                              głębi. Najbardziej jednak wkurwia mnie w tym wszystkich postawa dziennikarzy,
                                              którzy generalnie o ekonomii nie mają kompletnie żadnego, najmniejszego pojęcia.
                                              Wielkie gwiazdy telewizji robiące groźne miny w tak zwanych standupach nie mają
                                              pojęcia o tym co to jest rynek walutowy. Nie zdziwiłbym się, gdyby przygotowując
                                              materiał próbowali dowiadywac się jaki jest adres tego rynku. Polskie media w 99
                                              procentach składają się z ekonomicznych analfabetów. O gospodarce nie wiedzą nic
                                              nie tylko politycy, ale także reporterzy i, co gorsze, wydawcy. Czeka nas
                                              publiczna debata, w której o bardzo ważnych sprawach będą głośno dyskutować
                                              dyletanci i idoci odpytywani przez bezkrytycznych, zadowolonych z siebie
                                              matołów, nie mających pojęcia o czym w ogóle z tymi idiotami rozmawiają.

19:12, franciszekszwajcarski "
                                              • gregorz Re: Spieprzaj dziadu!- reaktywacja 16.03.06, 09:26
                                                dobrze godo dac mu wodki :)
                                                A gdzie to takie teksty mozna poczytac? prosze o linkownie!
                                                • drzejms-buond Re: Spieprzaj dziadu!- reaktywacja 16.03.06, 09:29
                                                  prosze proszęęę dwa kaloszęęę
                                                  powyborczy.blox.pl/html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka