drzejms-buond 29.11.05, 12:17 serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3034810.html jak ktoś wie gdzie dostać te une brandzoletki to ja poproszę o linka będę miał prezenty-gotowce pod choinę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tibulla Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 14:37 Prosze: www.spieprzajdziadu.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:09 zapisaliscie sie na liste mailingowa-bo ja tak,trza sie spieszyc bo potem braknie.Zeby nas potem tylko na ulicy nie aresztowali jak w Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz-ty sobie to 125 wez i wkrec he he Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:16 ja juz sie zapisalam tez cze Invicta :) dawno Cie nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:25 cze! zyje i mam się świetnie-nawet lepiej niż...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:17 a ja sie nie moge zapisac :(( jakies zle kaczki mi przeszkadzaja prosze zamowic wiecej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:20 coś mi mówi..że to kolejka do "OSTATNIEJ PARÓWECZKI HRABIEGO BARRY KENTA" eeeeeeee , to dla mnie już nie straczy... sie też zapisałem... pozostaje czekać... NA BANDYTÓW ...a kiedy przyjdą podpalic twój komp!!!ten, z którym mieszkasz... mam się bać? mam się bać? strrrrasno Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:27 Wszystko ladnie pieknie ale co bedzie jak przydziela Forum jakiego ubeckiego Ottka? zamkna nas jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:28 byle razemw jednej celi to nie zginiemy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:31 znając homofobię władzy, jestem pewna, że cele będą koedukacyjne:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:32 haha damy sobie po gaciorach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:34 czas zejsc do podziemia,Forumowicze-po pierwsze zglaszam wniosek o ustalenie tajnego hasla:Zyrafy wchodza do szafy na przyklad. Pragne tez poinformowac ze wlasnie za oknem przelecialy dwa mysliwce.Jestesmy w niebezpieczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:39 odzew: PAwiany wchodzą na ściany . Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:39 odzew: kaczory wchodzą w gaciory! zaraz mnie namierzą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:46 Nie boj Feber Ciebie tez wsadzom-dlawie sie marchewkom,juz mi Kaczory pranie mozgu zrobily ze takie rzeczy jem. Zaraz sie wladza zainteresuje czemu w godzinach pracy dywersje robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:44 Paula a to za oknem to napewno mysliwce ? a moze najnowszy bombowiec nurkujący DUCK 1 i DUCK 2? Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:48 Kochana nie jestem pewna,w kazdym razie lecialy tak nisko,ze pilot byl na wysokosci mojego okna-na pewno zerknal na monitor,przeczytal co pisze i polecial do bazy doniesc niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:51 ten pilot to od wassermana naslany wanne juz rozbroił to sie teraz moze klawaiturą zająć Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:51 Cholerka jasna-wlasnie sobie przypomnialam ze na kolacji u znajomych z okazji swieta dziekczynienia podano kaczke,ktora ja,glupia zjadlam! Zegnajcie Forumowicze-juz po mnie ida. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:53 w obronie własnej urwij im pisiory:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:55 Invicta nie moge,juz placze ze smiechu!! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:57 .. bo jajeczek to pewnie ni huhu... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:57 invicta - kaczki ich nie majom !!!! u nich miłosć odbywa sie dziurka-w-dziurke , bez dodatkowych urzadzeń jek chcesz cos urwac to kaczor-krzyżówek matakie ładne piórka w ogonie , metaliczne, błyskajoce, moze to ? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:58 a cos na ksztal jajaeczek to majom gleboko schowane w sobie nie widac i nie slychać Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 15:59 no to sie kwalifikuja na parade równości:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 16:00 Nad rzeczk? opodal krzaczka Mieszkala kaczka-dziwaczka, lecz zamiast trzymaç sie rzeczki Robila piesze wycieczki...do Lodzi he he Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 16:02 a jak sie wpisze kaczka do wyszukiwarki to pierwsze co wychodzi to kabaret Kaczka pchnieta nozem hih Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 16:02 na pieszo to do Torunia na boso i we we włosienicy !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 dzioby 29.11.05, 16:08 vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/62/81_file.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: dzioby 29.11.05, 19:28 a jak nas wszystkich zamkna to kto nas bedzie odwiedzal? i paczuszki ze smalcem wysylal? Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: dzioby 29.11.05, 19:42 Je pierdziu, tyż chcem takom bransoletkę! Jedyna słuszna! Zapisałam się, moze reszcie rodziny też kupię pod choinkę... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: dzioby 29.11.05, 20:29 ja prosze o bilet lotniczy i chate na hawajach:-) wrócem jak bedzie po Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 29.11.05, 23:06 umarłam!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 09:00 to moze od razu zrobmy zrzute na wieksza chate na hawajach cobysmy sie wszyscy zmiescili? jak juz mam wybierac to wole plaze i palmy niz smierdzaca cele na rakowieckiej z przymusowymi rekolekcjami Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 09:23 chata chatą nam i sama plaza wystarczy moze byc taka z silinkiem samolotu byle byl taki jeden piekny na tej plaży jak Dżejk moze być i 007 z braku laku Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 09:36 moge zabrac Tulipana i Jaroszego? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 09:39 Tulipana chetnie odstąpię za podójną dawke Jaroszego, Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 słuchajcie! poznamy Lwa 30.11.05, 10:00 to taki "misiu":)))bedzie fajnie, bedzie udawał Siarę Siarzewskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: słuchajcie! poznamy Lwa 30.11.05, 10:02 invicta1 napisała: > to taki "misiu":)))bedzie fajnie, bedzie udawał Siarę Siarzewskiego:) a ja nie chcę go POZNAWAĆ!!! jakby mógł co załatwić, jakieś wypasione paczki na świeta...no to uwętuaaalnie...niech będzie..ale ja z nim GRYPSOWAC NIE BEDE Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 10:00 to ja zabiorę MUSZKĘ dla poprawy EKOSYSTEMU..mogie? tylko musi zabrać pakiet plazderków...bo jak sie zacznie mnooooożyć, to miejsca na wyspie zabraknie... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 10:21 dla wzbogacenia flory i fauny proponuję : - Kreta - zadba o spulchnienie tego i owego - Cebulę - przyda sie na awitaminoze - Papuge !!! - tropikalna wyspa bez Papugi ani rusz - Młodego Papuga - tylko jak sie zacznom razem dzreeeeeć to ja wysiadam - przyszlego Młodego PApuga jeszce niewyklutego - Tulipan - dla NIOmy , moze jaki zapach z siebie wydzieli przy okazji coby zagłuszyc zapachy nowego młodego papuga - Chochoły dwa - troche ta przyroda juz zasuszona ale jak sie ich postawi w kącie .... - Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 10:26 to jeszcze Sztefana zeby nam drinki serwowal i Petera zeby dla rozrywki bylo kogo po gebie prac Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 11:58 mozambique napisała: > dla wzbogacenia flory i fauny proponuję : > - Kreta - zadba o spulchnienie tego i owego > - Cebulę - przyda sie na awitaminoze > - Papuge !!! - tropikalna wyspa bez Papugi ani rusz > - Młodego Papuga - tylko jak sie zacznom razem dzreeeeeć to ja wysiadam > - przyszlego Młodego PApuga jeszce niewyklutego > - Tulipan - dla NIOmy , moze jaki zapach z siebie wydzieli przy okazji coby > zagłuszyc zapachy nowego młodego papuga > - Chochoły dwa - troche ta przyroda juz zasuszona ale jak sie ich postawi w > kącie .... > - A NA TO WSZYSTKO- NOŻYCORĘKA!!!!!!!!!!!!! :-D)) ktoś musi zadbać o te flore.. fauuuną zajmę się ja ...(o matko!!!! GAZELĘ TEŻ????) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 12:03 gazela zejdzie śmiertelnie zanim do czegokolwiek dojdzie. ja bym się zastanowiła nad luckowymi łowcami. tak la wzbogacenia fauny. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 12:08 around_the_sun napisała: > gazela zejdzie śmiertelnie zanim do czegokolwiek dojdzie. > ja bym się zastanowiła nad luckowymi łowcami. > tak la wzbogacenia fauny. > O! to zacna myśl..kto umie robić na drutach????????? ja ostatecznie mogę ochędożyć te łowce (bez względu na to, jak sie to PISZE???) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 01.12.05, 17:41 around_the_sun napisała: > gazela zejdzie śmiertelnie zanim do czegokolwiek dojdzie. > ja bym się zastanowiła nad luckowymi łowcami. > tak la wzbogacenia fauny. > to se zabierzecie truchlo ze sobom, na bigosik mysliski:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 01.12.05, 17:54 jak to SE ZABIERZECIE? przecie napisałam, że Ty tez musisz jechać. ... żeby ten bigosik ugotować :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 01.12.05, 18:29 Aaaa, a nie, jak mus to przeca;)) Moge zabrac olejek opalawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" 8-{ 30.11.05, 12:04 no I ASFALTOWA DŻUNAGLA gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:07 ta po pierwsze primo: 1/OPIEKA MEDYCZNA- wiadomo , ERAŁNDOWA, MNIETKA będzie trzymać renkie na pulsie (biznesu?) 2/DO TRZYMANIA W QPIE całego towarzystwa- DZIDZIA BOJOWA przyboczny- DRUH pospolity 3/a ja wam KULTURE NIEŚĆ BEDE, wiersze przy blasku świec (zara skad świece? pamiętajcie żeby zabrać!!!)mogę też pośpiewać przy ognisku... 4/ catering..hmmm kto nam będzie gotował świńskie ogony dwa? 5/ ......o czym zapomniałem? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:15 ja moge gotowac - sie zglaszam na ochotnika! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:21 mogie robić na drutach w przerwach między serwowaniem czopków. dżejms, a rowerum zabierasz? Chodzi mi o to, że ze szprych można przysposobić fajne druty do dziergania skarpetek. A i elektrownię z dynama można zrobić. I oświetlenie gotowe. Bierz rowerum koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:27 a stacje nadawczo-odbiorcza z rowera tez sie da ???? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:34 zapewne i antene telewizyjnom tysz. ktoś musi telewizor zabrać cobyśmy z emjotyzmem na bieżąco byli. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:27 Xemka musi jechać! Nikt takiego bigosu jak Xemka nie zrobi. No i łanie na wypas ktoś wyprowadzać musi czasami :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:34 Żyrafy wchodzą do szafy. dzień dobry. Zaszczepić się przeciwko grypie pojechalam tylko, wracam, a tu państwo już w jedną nogą za drzwiami??!! Ja też robię dobry bigos, mogę na piśmie referencje przedstawić . I na drutach też umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" plany migracyjne 8-{ 30.11.05, 12:51 łaaaaaaaaaaał a sie panie do tych drutuff rwom... aż miło posłuchać... idę zadbać o hygenę osobistą... a tiwi nam nie potrzebne..weżmiemy ILONE , bo jesli my wylecimy to ona RAZEM ZNAMI za NARODU DEMORALIZACJĘ... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond "SPIEPRZAJ DZIADU" attack! 8-{ 01.12.05, 17:01 mam w pracy PISSOWCA, tfu...ale żeśmy się ścieli parę dni temu...uch!faszysta cholerny-hipopokryta jeden!!!! Tera- on mi DZIEŃ DOBRY...PANU(!!!) a ja mu .... -SPIEPRZAJ DZIADU.. norrrrrrrrmalnie WOJNA! WOJNA! Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" attack! 8-{ 03.12.05, 17:37 Ja Wam ciasta bede piekla,ale w zamian ktos mi bedzie musial plecy olejum smarowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "SPIEPRZAJ DZIADU" attack! 8-{ 06.12.05, 14:07 ja ponoć niezły w smarowaniu jestem.... wazeliną... (wiadomość w recepcji) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond ANSEEER czyly ODPOWIEĆ 09.12.05, 13:09 ODPISALI: "Zaczynamy od radosnej nowiny - mozna juz zamawiac opaski :) Sklepik dostepny jest pod adresem www.spieprzajdziadu.com/sklep. Zdjecie w sklepie nie przedstawia prawdziwej opaski - oryginaly jeszcze do nas nie dotarly, ale beda na poczatku przyszlego tygodnia - wtedy tez zaczniemy wysylke. Napis na opasce jest wykonany duzymy czarnymi literami. Zrobimy co w naszej mocy, aby wszystkie zamowienia zlozone w tym tygodniu zrealizowac przed swietami, jednak jest to uzaleznione od liczby chetnych. Zamowienia beda realizowane na zasadzie kto pierwszy, ten lepszy. O pierwszenstwie bedzie decydowac data wplywu platnosci na konto. Ze wzgledow technicznych oferujemy tylko jedna metode platnosci - przedplate przelewem. Planujemy uruchomienie innych opcji, ale nie zdazymy tego zrealizowac w tym roku. Prosimy o prawidlowe opisywanie przelewow kodem transakcji - to ulatwi nam prace i przyspieszy wysylke. W przyszlosci planujemy roszerzenie oferty rowniez o inne produkty, ale na razie zapraszamy po opaski :) Osoby, ktore beda w niedziele w Warszawie, zapraszamy rowniez o 13 przed Ratusz na Placu Bankowym, gdzie bedziemy mogli pozegnac odchodzacego prezydenta Warszawy. Wiecej szczegolow na www.dziekujemykacz.com pozdrawiamy, ekipa SpieprzajDziadu.com" Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Słodkie.... :-) 09.12.05, 13:44 www.allegro.pl/show_item.php?item=75275730 Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond APEL 08.02.06, 12:55 janda prosi..to i ja się dopiszę... www.krystynajanda.com.pl/forum/viewtopic.php?p=222569#222569 www.kontrateksty.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Spieprzaj dziadu!- reaktywacja 15.03.06, 15:44 a to ciekawe jest... cytuję za jednym z blogów: Ekonomia, politycy i dziennikarze "Zbigniew Chlebowski powiedział dzisiaj, że na giełdzie jest notowanych ponad 300 polskich spółek - to kłamstwo. Artur Zawisza powiedział dzisiaj, że Bank Ochrony Środowiska miał być obiektem wrogiego przejęcia ze strony Szwedów - to kłamstwo. Wojciech Wierzejski przedwczoraj powiedział, że Balcerowicz złamał ustawe o prezesie NBP - to kompletna bzdura, takiej ustawy w ogóle nie ma. Do rozpaczy doprowadza mnie to, że wszystkie te bzdury usłyszałem w telewizji, politycy mówili to na konferencjach prasowych, w obecności wielu dziennikarzy. Żaden z nich, ani jeden nie zauważył, że pierdolą kompletne głupoty. Za to od wczoraj wszyscy dziennikarze i wielu polityków powtarza historyjke o tym, że fundacja CASE, której prezesem jest żona Balcerowicza jest sponsorowana przez Pekao SA, co ma być dowodem na rzekomą nieobiektywność Balcerowicza w Komisji Nadzoru Bankowego. Wszyscy o tym mówią. Nikt nie sprawdzi. Nikt nie zajrzy do raportu rocznego na stronie CASE, z którego wynika, że sponsorowanie Pekao SA polegało na wyłożeniu pieniędzy na jeden projekt naukowy. I tylko na tym. Fundacja jako całość jest sponsorowana przez kilkanaście podmiotów, głównie instytucji zagranicznych, w tym dwa banki - Rabobank i West LB ( LB to nie Leszek Balcerowicz, tylko LandesBank ). Nie jestem już w stanie słuchać tych bzdur wygadywanych przez polityków PiS, LPR i Samoobrony, podobne ekonomiczne bzdury w ustach polityków PO ranią mnie do głębi. Najbardziej jednak wkurwia mnie w tym wszystkich postawa dziennikarzy, którzy generalnie o ekonomii nie mają kompletnie żadnego, najmniejszego pojęcia. Wielkie gwiazdy telewizji robiące groźne miny w tak zwanych standupach nie mają pojęcia o tym co to jest rynek walutowy. Nie zdziwiłbym się, gdyby przygotowując materiał próbowali dowiadywac się jaki jest adres tego rynku. Polskie media w 99 procentach składają się z ekonomicznych analfabetów. O gospodarce nie wiedzą nic nie tylko politycy, ale także reporterzy i, co gorsze, wydawcy. Czeka nas publiczna debata, w której o bardzo ważnych sprawach będą głośno dyskutować dyletanci i idoci odpytywani przez bezkrytycznych, zadowolonych z siebie matołów, nie mających pojęcia o czym w ogóle z tymi idiotami rozmawiają. 19:12, franciszekszwajcarski " Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: Spieprzaj dziadu!- reaktywacja 16.03.06, 09:26 dobrze godo dac mu wodki :) A gdzie to takie teksty mozna poczytac? prosze o linkownie! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Spieprzaj dziadu!- reaktywacja 16.03.06, 09:29 prosze proszęęę dwa kaloszęęę powyborczy.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś